Elektrikli süpürge sorunsalı

6 yıl phıllıps marathon kullandıktan sonra dyson a geçiş yaptım. Zaten marathon da aman aman bahsedildipi gibi über bişey değildi ama asla popüler olanı almam diye direttiğim dysona ikna olunca evde başka bir perde açıldı resmen.Süpürdükten sonra her yeri siliyorsun ama doğru düzgün su kirlenmiyor. Popüler kültüre yenilmem kullanmam dediğim güne lanet olsun😃
Yani diyeceğim bir süre daha idare edip her ay 3 5 atın ve alın. Pişman olmazsınız

Dikey dyson V8 kullanıyorum. Birde kablolu canavarım rowentam var onu kaldırdim. 1senedir hiç cıkmadı. Çünkü hem koltuk hem baza altları hem toz alabiliyorum bununla. Eşimde araba süpürüyor. Bir sürü aparatı var. Halılar için başlıgı var parkeler,toz almak icin baza altı için elimizin girmedigi aralar için aparat var. Toplamda 6 tane ayrı aparati mevcut. Elim ayagım oldu resmen. 130 mt evim 2 kademe yetiyor 1 kademe kalıyor.

valla dün kurutma makinesi için gittim orada dikenler de vardı. satıcı gayet kendinden emin bir şekilde dikey modellerde marka model farketmeksizin asla normal süpürgesini yerini tutamayacaklarini söyledi watt üzerinden bir açıklama yaptı. Ben ikna oldum sanki trend olmanın her zaman.an en iyi olma anlamına gelmedigine
Öyle zaten bende kullanıyorum sarjlı dikey süpürgeden elektriklinin yeri farklı tabı ama cok memnunum evi günlük süpürsemde mutfakda masa altı sürekli kirleniyor bazen evi de onunla dolanıyorum çekimi güzel bence trendlerle alakalı değil hayatı kolaylastıran olarak bakıyorum 3 çocukluyum masa altı için günde bilmem kac kez süpürgeyi mutfağa tası prize tak ama digeri al hemen süpür gec miss

Öyle zaten bende kullanıyorum sarjlı dikey süpürgeden elektriklinin yeri farklı tabı ama cok memnunum evi günlük süpürsemde mutfakda masa altı sürekli kirleniyor bazen evi de onunla dolanıyorum çekimi güzel bence trendlerle alakalı değil hayatı kolaylastıran olarak bakıyorum 3 çocukluyum masa altı için günde bilmem kac kez süpürgeyi mutfağa tası prize tak ama digeri al hemen süpür gec miss
adam da böyle açıkladı aynı dediğiniz gibi

Miele toz torbalı kullanıyorum çok memnun kaldım, şimdi toz torbasız modeli ile değiştirmeyi düşünüyorum. Boost cx1 modelleri hafif ve kompakt, cat&dog modellerinde de turbo başlık içinde oluyor
Kırmızısı ve mavisi arasında çok kaldım. Ama evcil hayvanım yok diye maviyi tercih ettim. Ben de çok memnunum.

Tam olarak hangi modeli Bosch un
images.jpeg

X