Elektrikli süpürge sorunsalı

Tamamdir aklimda olsun tabi cokta hakim degilim parca sayisi vs cok onemli
Mesela buyuk supurme isi esimde, ama benim kullanacagim bir parca var cok daha kolay supuruluyor arastirmam lazim. Esimde dik supurgelerdeki isiga hayran ama bence buyuk risk sabah aksam supurge ile gezer :KK70:
Ay o ışıklı olan son modeller bilemiyorum çok gereksiz pahalı benim için. biz ise yarar en alt modelini aldık tabi ki fıtratım böyle olduğu için😅 v8 v11 modelleri iyidir. Diğerleri iki kat fiyat. Yatak koltuk altı müsaitse kıvrılan modele de çok gerek yok. Bakma ben de böyle konuşuyorum da süpürge işi bizde de eşimde 😆

Ay o ışıklı olan son modeller bilemiyorum çok gereksiz pahalı benim için. biz ise yarar en alt modelini aldık tabi ki fıtratım böyle olduğu için😅 v8 v11 modelleri iyidir. Diğerleri iki kat fiyat. Yatak koltuk altı müsaitse kıvrılan modele de çok gerek yok. Bakma ben de böyle konuşuyorum da süpürge işi bizde de eşimde 😆

Asdfgh bencede evet bencede gerek ne kdr telas yaptiysam aynisini yazip durmusum asdfgh :KK70:

Bizim sey esimin istedigi sey isik ve gosterdikleri :KK70:

Arkadaşlar acilen süpürge almam gerekiyor ama bir türlü karar veremiyorum. İstiyorum ki kaliteli bişey olsun Şimdiye kadar aldıklarımdan memnun kalmadım . Dyson alacak kadar param yok Şuan klasik bişey de olur. Miele marka buldum bitane 8bin tlye. Torbalı süpürge. Siemens Bosch gibi markaların klasik modelleri gibi de olur alıp kullanan var mı ? Ne önerirsiniz acil biraz
Ben sanirim 9-10 sene onceydi, o zaman yurtdışında yaşıyordum, oradan almistim. Gayet memnunum. Maşallah hala canavar gibi ☺️

Ben de complete c3 modelinin toz torbalı olanını alacağım. Nedense toz torbalı olanlar daha iyi gibi geliyor bana
Ben hep torbali makine kullandigim icin torbasizlar ile kiyas yapamiyorum ama memnunum dedigim gibi. Torbada hemen dolmuyor oyle. Tabii doldugunda degistirmezsem hemen daha tam dolmadi diye o zaman sanirim o sebeple hafif koku yapiyor. Simdiden hayirli olsun.

Ben hep torbali makine kullandigim icin torbasizlar ile kiyas yapamiyorum ama memnunum dedigim gibi. Torbada hemen dolmuyor oyle. Tabii doldugunda degistirmezsem hemen daha tam dolmadi diye o zaman sanirim o sebeple hafif koku yapiyor. Simdiden hayirli olsun.
Çok teşekkür ederim gerçekten

Bu tarz süpürgelerde bu süpürgenin adının geçmemesi üzücü yıllardır kullanıyorum Philipsin aynı kategoride ürünleri 2 katı fiyatına satılıyor bu yerli malı ve müthiş çekim gücü hem de çok uygun paylaşayım belki alacak olanlara fikir olur.
1000031082.jpg

Tamda sormak istediğim bir soruyu size sorayım uygun görürseniz .

Dikey süpürgede koltuk ve baza altını nasıl süpürüyorsunuz?

Kablolu süpürgede en azından ben demir ucunu takıp süpürebiliyorum.

Misal bazayı çekemem alanım dar .

Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

Teşekkürler
Ben kablolu süpürge kullanmıyorum son beş yıldır.
Şarjlı dikey Süpürgem var ama evet dediğiniz gibi baza altına girmiyor. Saplı araba yıkama fırçaları oluyor ya onunla bazanın altını süpürerek tozları toplamaya çalışıyorum sonra da viledayla siliyorum.

Eski bazamın ayakları daha da kısa, oraya Vileda fırça hiçbiri girmiyor, onda da viledanin sopasina bezi sarıp siliyorum.

Koltukları da haftada bir kez ortaya çekip süpürüp silip yerine çekiyorum.

X