Elektrikli süpürge sorunsalı

Tamda sormak istediğim bir soruyu size sorayım uygun görürseniz .

Dikey süpürgede koltuk ve baza altını nasıl süpürüyorsunuz?

Kablolu süpürgede en azından ben demir ucunu takıp süpürebiliyorum.

Misal bazayı çekemem alanım dar .

Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

Teşekkürler

giriyorki dikey süpürge.
yan çevriliyor benimki.

Bosh unlimited 7 kullanıyorum çok memnunum. Geçenlerde bir parçası bozuldu hatta 100 tl ye trendyoldan buldum aldım 😄 2 senede ne cekiminde düşüklük oldu ne bir şey. Torbalıdansa torbasızlar her zaman daha iyi bence. Unlimited 7 de dik kablosuz süpürge. Onunu rahat görmeni sağlayan led ışığı var. Koltuk altlarını falan rahat süpürmeni sağlayan bükülme özelliği var. 3-4 modu var. En sevdiğim modu da otomatik kendi ayarladığı modu. Zemine göre ayarını yükseltip düşürüyor. İnce halılarda falan da rahatlıkla kayma, kaldırma olmadan çok güzel süpürüyor. Ekstra bir çekim gücüne ihtiyac varsa kendin de ayarlayıp yükseltebiliyorsun zaten.

Annem kolum ağrıyor süpürgeden der kullanamazdı klasikleri. Hafif başka aldık. Gözüm görmüyor, anlayamıyorum diyordu. Çalı süpürgesiyle ev süpürmeye çalışırdı garibim. Ona da bunu aldım. Çok hafif, çok pratik oluyor kaldırmıyor kilimleri çok iyi oluyor, ışığıyla da her yeri görüyorum der dua eder kadıncağız hep 🥹 sana da gözüm kapalı tavsiye ederim

valla dün kurutma makinesi için gittim orada dikenler de vardı. satıcı gayet kendinden emin bir şekilde dikey modellerde marka model farketmeksizin asla normal süpürgesini yerini tutamayacaklarini söyledi watt üzerinden bir açıklama yaptı. Ben ikna oldum sanki trend olmanın her zaman.an en iyi olma anlamına gelmedigine
Dyson süpürge başka birşey ama başlığı bozuldu. Çakma başlık alıyorum inşallah idare ederim... Yoksa ona para harcayamam

Aslında dikey fantum da iyi. Çok saçma ama iyi çekiyor 🤣

ihlas aura temizlik robotu da iyi. Ama hantal 🤣

Bir dünya marka arasından iyi şanslar. Biz, Elektrikli aletler bozulmasın diye dua ediyoruz.

valla dün kurutma makinesi için gittim orada dikenler de vardı. satıcı gayet kendinden emin bir şekilde dikey modellerde marka model farketmeksizin asla normal süpürgesini yerini tutamayacaklarini söyledi watt üzerinden bir açıklama yaptı. Ben ikna oldum sanki trend olmanın her zaman.an en iyi olma anlamına gelmedigine
Trend olmak değil de dikey süpürge gerçekten kolaylık günde 2-3 kez çalıştırıyorum bazen.klasik süpürge açmaya üşeniyorum walla en son ne zaman çalıştırdığımı hatırlamıyorum 🙈

Yaklaşık 1 senedir Bosch un dikey süpürgesini kullanıyorum. Şu sopası ortadan bükülebilenden. Onun öncesinde de 5 sene kadar Philips marathon kullanmıştım.
Ben evlenirken marathon modaydı herkes onu övüyordu onu aldım. 5 sene işimi iyi gördü tamam ama Bosch la tanışana kadar. Bosch benim bebeğim oldu. Çekim kuvveti gayet iyi. Süpürgenin halıyı tutup kaldırması iyi olduğu anlamına gelmiyor. Ben aşırı derecede memnunum. Tek yaşadığım sorun eğer bir odayı süpürmeniz ciddi anlamda uzun sürüyorsa sarj olayı problem olabilirim. Ben böyle biri olduğum için 2. Bataryayı aldım aşırı derecede memnunum. Kablosuz oluşu falan zaten müthiş bir özellik, yürür gibi ev süpürüyorum. Benim merdivenlerim de olduğu için en büyük kolaylık da merdivenler için oldu. Keşke bu süpürge ile daha önce tanışsaydım. Gerçekten çok memnunum. Gözü kapalı tavsiye ederim.
Çok yakın arkadaşımda Dyson v12 vardı. Köpeği parçaladığı için değiştirmek zorunda kaldı. Aynı Bosch süpürgeden onda var. Hiçbir farkı yok nerdeyse diyor.

Yaklaşık 1 senedir Bosch un dikey süpürgesini kullanıyorum. Şu sopası ortadan bükülebilenden. Onun öncesinde de 5 sene kadar Philips marathon kullanmıştım.
Ben evlenirken marathon modaydı herkes onu övüyordu onu aldım. 5 sene işimi iyi gördü tamam ama Bosch la tanışana kadar. Bosch benim bebeğim oldu. Çekim kuvveti gayet iyi. Süpürgenin halıyı tutup kaldırması iyi olduğu anlamına gelmiyor. Ben aşırı derecede memnunum. Tek yaşadığım sorun eğer bir odayı süpürmeniz ciddi anlamda uzun sürüyorsa sarj olayı problem olabilirim. Ben böyle biri olduğum için 2. Bataryayı aldım aşırı derecede memnunum. Kablosuz oluşu falan zaten müthiş bir özellik, yürür gibi ev süpürüyorum. Benim merdivenlerim de olduğu için en büyük kolaylık da merdivenler için oldu. Keşke bu süpürge ile daha önce tanışsaydım. Gerçekten çok memnunum. Gözü kapalı tavsiye ederim.
Çok yakın arkadaşımda Dyson v12 vardı. Köpeği parçaladığı için değiştirmek zorunda kaldı. Aynı Bosch süpürgeden onda var. Hiçbir farkı yok nerdeyse diyor.
Tam olarak hangi modeli Bosch un

Bende klasik bir Philips var, canavar gibi masallah tavsiye ederim. Siemens ve Bosch da iyi markalar, yorumlari genelde olumlu.
Anneme almıştım. 8 yıldır kullanıyor. Philips maraton. O da çok memnun. Ama orjinal parçasını şu an bulmak çok zor. Anneminkisinin başlığının hortumu yırtıldı. Orjinalini zar zor buldum. 2 sene önce 1100 TL vermiştim. Ama annem diyor ki ilk alındığı gibi çekiyor. Performans kaybi yok.

"Sorunsal," Türkçe'de bir düşünce ya da konu etrafında ortaya çıkan, çözülmesi gereken sorun veya problem durumu anlamına gelir. Akademik veya entelektüel bağlamlarda, bir konunun çeşitli boyutlarını ve karmaşıklığını ifade eden, ele alınması gereken temel soruları ya da sorunları anlatmak için kullanılır. "Sorunsal," bir konuyu derinlemesine incelemek ve anlamak için belirli sorulara veya problemlere odaklanmayı teşvik eder.

"Sorunsal," Türkçe'de bir düşünce ya da konu etrafında ortaya çıkan, çözülmesi gereken sorun veya problem durumu anlamına gelir. Akademik veya entelektüel bağlamlarda, bir konunun çeşitli boyutlarını ve karmaşıklığını ifade eden, ele alınması gereken temel soruları ya da sorunları anlatmak için kullanılır. "Sorunsal," bir konuyu derinlemesine incelemek ve anlamak için belirli sorulara veya problemlere odaklanmayı teşvik eder.
Neden sürekli chatgpt ile yazıyorsunuz buraya?

Miele toz torbalı kullanıyorum çok memnun kaldım, şimdi toz torbasız modeli ile değiştirmeyi düşünüyorum. Boost cx1 modelleri hafif ve kompakt, cat&dog modellerinde de turbo başlık içinde oluyor

Arkadaşlar acilen süpürge almam gerekiyor ama bir türlü karar veremiyorum. İstiyorum ki kaliteli bişey olsun Şimdiye kadar aldıklarımdan memnun kalmadım . Dyson alacak kadar param yok Şuan klasik bişey de olur. Miele marka buldum bitane 8bin tlye. Torbalı süpürge. Siemens Bosch gibi markaların klasik modelleri gibi de olur alıp kullanan var mı ? Ne önerirsiniz acil biraz
Mielle aldım ben; tam modeli aklımda değil kırmızı renkli. Toz torbasızdan sonra muhakkak torbalıydı benim tercihim. Bir sene olacak, oldukça memnunum

Mielle aldım ben; tam modeli aklımda değil kırmızı renkli. Toz torbasızdan sonra muhakkak torbalıydı benim tercihim. Bir sene olacak, oldukça memnunum
C3 cat-dog.. serisiymiş benimki, yazayım dedim. İçindeki torba dışında 4 yedek almıştım ben. Biri koptu. Sonuncu dolmak üzere şu an, yeni 4 lü yedekler 500 tl 🤓

X