Kalıcı kırışıklık ve dudak dolgusu

çok teşekkür ederiimmmmmm linke bakıcaam aslında doktorumla konuştuk bundan soora tekrar yağ enjekte edebiliriz dedi sonuçta şimdi normal dudağından daha büyük ve içerde yerler açıldı dedi oralara bikaç yere enjekte edebiliriz bi çok yerden besleyebiliriz kendi dudağında bunu yapamazdık sadece belli bi uyerden enjekte edebildik şuanda yerler açıldı daha ii olur ve yağlar eskisi gibi erimez fazla kalır dedi bakalım :))))

Gitti mavi anemone geldi beyaz anomene. Kremlerle güzellik olsa, on'umuzdan dokuzumuz buralara girip fellik fellik çare aramazdı. Hiçbir krem kırışıklığa çare değil.

Banemone yağı inanılmaz etkili arkadaşlar,ben bi internet sitesinde buldum satıyolar..Ben annem ve anneannem kullanıoruz :)

Burası kalıcı dolgu topiği , yağ topiği değil arkadaşlar .Lütfen cilt yağı ile ilgili yazışmalarınızı ilgili bölümlere yazın .

funny canm dudakların nasıl oldu memnun musun ? yağ enjektesini denemişitin pek sonuç vermemişti tekrardan neden yağ enjekte ettiriosun anlamadım canm ? sonuç aynı olmazmı?

arkadaşlar kalıcı dolgu yaptırmak zararlıymış die birkaç şey okudum neden kine? ben düşünüorum .ama kararsızım bide fiyatlar ne durumda?

Ya arkadaşlar, acil olarak cevap istiyorum sizden.
Burnumdan ağzıma inen çizgilere bugün geçici dolgu yaptırdım. Fakat yüzümün sağ tarafı şişti, her iki tarafta iğnenin değdiği yerlerde morarmalar da var. Bu şişlik ve morarmalar ne zaman geçer ? Lütfen çok acil cevaplayın. Not: Dolgu hyla.asit Doktor Güner Uysal

NZCN ben dudak dolgusu yaptırdım 1 ay oldu .benmde dudağımın içinde bazı morluklar oldu ama 2 hafta sonra morarmalar geçti .bence biraz bekle onlar zamanla geçer ok mi? :)bayanssulusmile

Kizlar selam,

Benim de yakinda burun icin Baris Cakirla gorusmem var. Bu aquamid maddesini soracagim bakalim o da yapiyor muymus? Bi de ondn dinlemis oluruz hem zararlarini yararlarini. Belki burunla beraber araadan cikaririm dudagi da kimsecikler anlamaz..
Ben eger olursa kalicidan yanayim cunku: Gecicide dudak sisecek sonra inecek sisecek inecek boyle gidecek ve sonunda iyice porsuyecek. Bir kerede sisirip bi daha inmemesi en mantiklisi gibi gorunuyor sanki.

Daylight, sen ne yaptirmistin cnm??

cnm sıvı silikon yasalanmış durumda şuanda dudak için kalıcı hiçbişe yok cnm kalıcının sorası çok kötü gözüküo çnkü sıvı olduğu için bi yere toplanma ihtimali oluo ve o toplanan yer topak halinde şiş kalıo ve sonucunda onu derinden kazıtmak durumunda kalıosun cnm.yurtdışında yapıolar sıvı silikon ama sonuçları kötü oluo gelip burda kazıttırıolar

Funnycim aquamid maddesi sivi silikon degil ki bildigim kadariyla? Sivi silikonlar zaten yasak. Aquamid maddesini de cok ovuyorlar. alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya cnm ben çok sordum doktorumada vede arkadaşlarımdanda çok biliorum ama henüz öle tamamen kalıcı bişe yook olsa ben yaptırcaktım ben önce dolgu maddesi restylane yaptırdım en fazla 1 ay gitti 8 ay kalıcak dedikleri şey.daha sora vücudumdan yağ aldırdım yaptırdım oda 25 gün anca yetti bana((( en son olarakta cerrahi müdahele yapıldı ki dudağımın pembesini çıkardık yani dudaağım kalkmış oldu bu kalıcıydı çnkü içerden kesiler yapılarak dikildi ama tabi bununda içinde bi madde olmadığı için sadece kendi dudağımı kesip dikip kaldırdığı için istediğim dolgunluk olmadı(( aquamid ide iyice bi araştır derim ben sana

Kizlar benim dun baris beyle gorusmem vardi. Bu tarz kalici dolgu maddelerini hic tavsiye etmedigini, ve guvenilir bulmadigini soyledi. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…