- 31 Mart 2009
- 626
- 2
-
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
Evet birtanem :))))Şenizrose canım hepsinin 3-5 mesajı var hahah
çok teşekkür ederiimmmmmm linke bakıcaam aslında doktorumla konuştuk bundan soora tekrar yağ enjekte edebiliriz dedi sonuçta şimdi normal dudağından daha büyük ve içerde yerler açıldı dedi oralara bikaç yere enjekte edebiliriz bi çok yerden besleyebiliriz kendi dudağında bunu yapamazdık sadece belli bi uyerden enjekte edebildik şuanda yerler açıldı daha ii olur ve yağlar eskisi gibi erimez fazla kalır dedi bakalım :))))
Ya arkadaşlar, acil olarak cevap istiyorum sizden.
Burnumdan ağzıma inen çizgilere bugün geçici dolgu yaptırdım. Fakat yüzümün sağ tarafı şişti, her iki tarafta iğnenin değdiği yerlerde morarmalar da var. Bu şişlik ve morarmalar ne zaman geçer ? Lütfen çok acil cevaplayın. Not: Dolgu hyla.asit Doktor Güner Uysal
Kizlar selam,
Benim de yakinda burun icin Baris Cakirla gorusmem var. Bu aquamid maddesini soracagim bakalim o da yapiyor muymus? Bi de ondn dinlemis oluruz hem zararlarini yararlarini. Belki burunla beraber araadan cikaririm dudagi da kimsecikler anlamaz..
Ben eger olursa kalicidan yanayim cunku: Gecicide dudak sisecek sonra inecek sisecek inecek boyle gidecek ve sonunda iyice porsuyecek. Bir kerede sisirip bi daha inmemesi en mantiklisi gibi gorunuyor sanki.
Daylight, sen ne yaptirmistin cnm??
cnm sıvı silikon yasalanmış durumda şuanda dudak için kalıcı hiçbişe yok cnm kalıcının sorası çok kötü gözüküo çnkü sıvı olduğu için bi yere toplanma ihtimali oluo ve o toplanan yer topak halinde şiş kalıo ve sonucunda onu derinden kazıtmak durumunda kalıosun cnm.yurtdışında yapıolar sıvı silikon ama sonuçları kötü oluo gelip burda kazıttırıolar
Doğru canım , Aquamid poliakrlamid jel türevi bir madde .%97.5 sudan oluşan bir maddedir.Funnycim aquamid maddesi sivi silikon degil ki bildigim kadariyla? Sivi silikonlar zaten yasak. Aquamid maddesini de cok ovuyorlar.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Doğru canım , Aquamid poliakrlamid jel türevi bir madde .%97.5 sudan oluşan bir maddedir.
%97.5 olan bi maddenin kalıcılığını düşünmek lazım :) bende kendi yağım bile anca 1 ay kaldı :)