Canım, kalıcı dolgu çok daha fazla dolgunlaştırıyor,sadece dudak kontürü istersen bu hem kalıcı hem de geçici ile mümkün,önce geçiciyi deneyin dememin sebebi dudak ifadeyi inanılmaz değiştiriyor, yani beğenmezsen kalıcı dolguda geri dönüş zor ama güner uysalın sitesinde bahsedilen dolgu poliacrilamid jel beğenilmezse enjektörle çekme imkanı var, tabii ne kadar doğru ve kolay bilemiyorum,poliacrilamid jel olarak ben aquamid tavsiye ederim bioalcamid de var ama ben aquamidi bildiğim için tavsiye ediyorum son derece yumuşak ve hoş duruyor ,önce geçici yaptırırsan görüntüden hoşlanıp hoşlanmıyacağını anlarsın,beğenirsen muhakkak kalıcı yaptır 3 ayda gidip bir sürü para vereceğine bir kere yaptırırsın,diğer yazımda yazmıştım dudağının tüm çevresine yaptırma sadece üst kısmında kelebek diye adlandırılan bölgeye yaptır üst dudağın her tarafına yapılırsa ağız kocaman oluyor ,elinde ayna olsun doktoru kendin yönlendir,yaptırdığın maddenin kutusunu gör üstünde aquamid yazsın, zaten beyaz üstüne mavi yazılı bir kutudur internette resmi var zaten güner uysala yaptırırsan o bu konuda çok tecrübeli diğer doktorlar gibi değil ,televizyonda da bu konuda bayağı programı olmuş dediğim gibi bu maddeyi yapan başka yerlerde biliyorum ama bu doktor yaptığı maddenin adını söylediğine göre yaptığı işin arkasında olan bir doktor diye düşünüyorum ,ben kendisi ile tanışmadım ama bu madde ile ilgili makalesini okudum hoşuma gitti,eğe aquamid yaptırırsan yaptırdığın gün bana yaz ,ben sana nelere dikat etmen gerektiğini söylerim,sevgiler:1hug: