Merhaba. Şu anda Türkiyede Aquafiller faceline kalıcı dolgu var. Ama faceline yüz için olan yasaklandı. Ellerinde kalanı yapıyorlar. Kalıcılığı 2 veya 5 yıl deniliyor. Vücut için olanı da 2 veya 5 yıl kalıcı deniliyor. Külliyen yalan inanmayın. Ömür boyu erimiyor.
Konu başlarına bakarsanız Aquamid ve Aquafiller dolgusunu nazolabial ve dudakta yaptırmıştım. 10 yıl sonra korkunç reaksiyon verdi. İltihap etti. Hem dudağım hem ka ş aram hem nazolabial. Aylarca tedavi gördüm. Ayrıca F...Ç....muayenehanesinde gördüğüm popo ve memeye Aquafiller dolgusu yaptıran kızlardan enfeksiyon olup iltihap akan hastalar gördüm.
Öyle iğrenç maddeki bunlar......hiç bir antibiyotiğe cevap vermiyor. Bu dr lar meme kanseri bu kadar yaygınken hangi vicdanla bu iğrenç maddeyi para için memeye tıkıyorlar !!!
Ben 7 ay uğraştım. En sonunda yüzümde çukurluk ve ameliyat iziyle dolguların ancak bir kısmından kurtuldum.
Bu yaşadıklarım hepinize ders olsun.
2008 yılında yazdıklarımı sakın kaale almayın. Çünkü uzun vadede muhakkak bu çirkin dolgulardan zarar göreceksiniz.
Asla ama asla KALICI DOLGU YAPTIRMAYIN. KALICI DOLGU YAPAN (YÜZ, MEME,DUDAK )
kasap doktorlardan uzak durun.
Sevgiler....