canım internete yeni girdim aquamid 10 yıldır deneniyor kalıcılığı ömür boyu sürüyor,aquamid contura sitesine girersen, senin ingilizcende var orada gerekli bilgiyi bulursun ,ayrıca (soru bankası ) diye doktorlar bir sitesi var oraya üye olunca sorulan soruların cevaplarını görüyorsun,orada güner uysal ın aquamid hakkında açıklamaları var ömür boyu kaldığını yazıyor ayrıca sana idil oytun un sitesine bakmanı öneririm ,ameliyatsız
estetik bölümüne gir dolgu maddeleri ile ilgili her türlü bilgiye erişebilirsin ,muhteşem bir site,aquamid contura sitesine girdiğinde tercüme edince göreceksin ki hiçbir bakteri ve enzim aquamid de kullanılan poliacrilamid jeli yok edemez ve bu yüzden ömür boyu kalıcıdır diyor,bu arada Contura aquamid in üretici firması,:1hug:a.s. öptüm canım gene yaz.bu arada 5 yıl kalıcı olan büyük ihtimalle radiance dır ,ayrıca her denilene inanma artecoll içinde 2 yıl kalıcıdır diyorlardı oysa yarısı 3 ayda eriyip kalanı ömür boyu kalıyor ama sertleşme yaptığı için uygun değil yaptıracağın maddeyi bana muhakkak yaz canım.[/QUOTE
hosgeldiniz hocam, Şeniz
sizin dedikleriniz dogrultusunda hareket edecegim. bu konuda cok arastirdikca neler cikiyor sorayim dedim tskler... a.s.temkinli olmak lazim hocam o yuzden surekli sordum kusuruma bakmayin senağlama hatta bazı yerler abartmış 3 yıllık kalıcı dolguya 2000 ytl diyor. dr. guner bey dısında neredeyse hic kimse kalıcıya aynı fiyat istemiyor. biraz endise vardi sayenizde cesaret de geldi hatta direk kalici baslasam diyorum cunku guner bey cok basarili yapmis resimlerden belli... verdiginiz sitelere de bakayım cok sagolun hocam saygilarimla...:1hug: