Kalıcı kırışıklık ve dudak dolgusu

.Hem gülme çicgilerine hem dudaklara yapılıyor.Ayrıca yanak dolgunlaştırma, burun , çene kaş arası vs.... yapılabiliyor.

Çok saol cnm,ben bi dra sordum da pek tavsiye etmiyoruz dedi ama niye böyle dedi bilmiyorum.Denizlide yaşıyorum sanırım ben izmirde yaptırabilirim en iyi ihtimalle.iyatı konusunda bilgin varmı acaba

Çok saol cnm,ben bi dra sordum da pek tavsiye etmiyoruz dedi ama niye böyle dedi bilmiyorum.Denizlide yaşıyorum sanırım ben izmirde yaptırabilirim en iyi ihtimalle.iyatı konusunda bilgin varmı acaba

Merhaba, kalıcı dolgu aquamidin bir zararı yok.Doktorların çekincesi , beğenmezsen sıkıntı olabilir.Geri dönüşümü enjektörle çekilerek alınsa da her doktor bu konuda bilgi sahibi değil.Hatta çoğu plastik cerrah aquamid dolgunun enjektörle geri alınabildiğini bilmiyor ne yazık ki.Böyle olunca tavsiye etmemeleri çok normal.Çünkü doktorlar bu maddeyi nasıl yapıyorlarsa geri alma tekniğini bilmeleri gerekir.Ama kalıcı dolguyu yapıyorlar nasıl geri alınır bilemiyorlar.Bildikleri tek şey dokuya kortizon vermek.Oysa AQUAMİD kalıcı dolguda KORTİZON KESİNLİKLE YASAK .Üretici firma Danimarka contura şirketi kortizonun yasak olduğunu özellikle belirtmiş .Zaten kortizon dokuyu eritiyor maddeyi değil.Doktorlarımız yaptıkları madde konusunda bilgi sahibi olmayınca , olan hastaya oluyor.Benim gibi bu konuda çok araştırıp bilgi sahibi olan kişilerde , doktorlar tarafından hiç tasvip edilmiyor.Son gittiğim K.Tıp merkezindeki plastik cerrah N. .....benim bu konudaki bilgimden çok rahatsız oldu.Aquamid ve aqualift gibi kalıcı dolguları yapıyor, ama enjektörle geri alındığından habersizdi.Üstelik ben bu maddelerde kortizonun yasak olduğunu söyleyinde hakaretvari konuşmaları olmuştu.Bu maddeleri yapan her doktora güvenmeyin.Kendiniz araştırın bilgi sahibi olun.Bilginiz doğrultusunda doktorlarla görüşün.Unutmayın yüz sizin yüzünüz.Hiçbir doktor kalıcı dolgu yaptıktan sonra, çıkabilecek bir sıkıntılı durumda "" pardon , bu dolguyu siz istediniz ,elimden bir şey gelmez "" deme hakkına sahip değildir.Bilgisi yoksa yapmayacak.Üstelik para karşılında kendilerinden hizmet alıyoruz.
Canım dolguların fiyatları 600 -800 lira civarında.Daha pahalı dolgu yok.Bu geçici ve kalıcı dolgular için geçerli bir fiyattır.Daha çok isteyenler doğru söylemiyorlar demektir.Sevgiler....

Son düzenleme:

Çok tşk canım.Öyle güzel anlatmışsınki sanki uzmandan dinliyorum gibi hissettim.Çok ama çok tşkler,ilgileneceğim bi konu çünkü bilgi almak iyi oldu

arkadaşlar ben bioalcamid yaptrdım kalıcı dolgu, yüzüm çok şişti ilk 3 gün, bunu yaptıran bilgisi olan var mı? lütfen yardımcı olsun.

aquamidi öğrendıgımız ıyı oldu..

Arkadaşlar, kalıcı dudak dolgusundan uzak durun derim. Benim yıllardır gittiğim ve şu ana kadar yaptığı her işi beğemdiğim doktorum dahi asla önermiyor. Geri dönüşü yok. Fikriniz değişirse sadece ameliyat ile geri çıkarmak mümkün . Onda da vücudun dokusu ile bütünleştiği için dudağın eski haline dahi dönmeniz çok zor oluyor. Kaş yapayım derken göz çıkartmayın derim. Ben 8-9 yıldır dolgu yaptırıyorum. Ne zaman kalıcı dolgu desem dudakta asla önermem der doktorum. Diğer geçici dolgu zaten en az 1 yıl gidiyor. Sürekli gidince de güzel indirim yapılıyor. Maceraya ne gerek var. Zaten zevkler zamanla da değişebiliyor.

hayırlı olsun benim nazobinal cizgilere ve dudaklarıma istiyorum kalıcı dolgu. Hangi doktoru önerirsiniz? Kalıcı dolgu Maddesi aquamid sanırım değil mi?

ayrıca gözaltları için ne önerirsiniz çökük ve mor. ışık dolgusunu önerir misiniz fraksiyonel lazerle ?

sakın kalıcı düşünme ben mahvoldum yüzüm otobana döndü 2009 da MERSİNDE ÖZAY ERCANA gittim saf saf geçici dolgu yaptırdığımı sanarak bana kalıcı dolgu yapmış yanaklarıma yaptırdım gözüme kaydı morarma çökme göz altımda şişme ağlaya ağlaya bebeğimi düşürdüm sonra özay ercanı aradım kendimi tanıtım utanmadan yüzüme kapadı telefonu dr dr gezip yüzümden % 50 sini 15 dikişle çıkartım sakın kalıcı istemeyin helede bioalcamid kesinlikle doktorunu i seç özay ercan gibi dr gitme sorgula doktor diye güvenme

Çok güzel şeyler yazmışsınız bilginize hayran kaldım ayrıca bilgilerinizi bizimle paylaştığınız içinde ayrıca teşekkür ederim . Size bi sorum olucak bende aquamid yaptırmayı düşünüyorum siz yaptırdınız mı ? memnun musunuz ? Yaptırdıysanız kime yaptırdınız ? Üzerinden çok zaman geçmiş ama belki geri dönüş yaparsınız

Aquamid artık Türkiyede yapılmıyor. Bende çok şükür bir komplikasyon çıkmadı. Nazolabial bölgede var bende. Dudağa tavsiye etmiyorum . Aslında kalıcı dolgu cazip gelse de yapılmaması daha doğru . Ne kadar doğru bilmiyorum ama şimdi bir hyaloronik asit çıkmış. Hyaldew. Kalıcılığı 5 yıl diyorlar ama ...gerçekten o kadar uzun ciltte kalır mı bilemem . Masum bir dolgu . Ayrıca teşekkür ederim yazdıkların için .

Ceneme kalici dolgu aquamid yaptirmak istiyorum istnbulda yapan var mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…