- 9 Haziran 2011
- 548
- 227
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
Kalıcı dolgu yaptırip hala memnun olan var mı ❤ yapan doktoru da bulmak lazim. Genelde pek yanasmiyorlar kalici dolguya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aquamid artık Türkiyede yapılmıyor. Bende çok şükür bir komplikasyon çıkmadı. Nazolabial bölgede var bende. Dudağa tavsiye etmiyorum . Aslında kalıcı dolgu cazip gelse de yapılmaması daha doğru . Ne kadar doğru bilmiyorum ama şimdi bir hyaloronik asit çıkmış. Hyaldew. Kalıcılığı 5 yıl diyorlar ama ...gerçekten o kadar uzun ciltte kalır mı bilemem . Masum bir dolgu . Ayrıca teşekkür ederim yazdıkların için .
Merhaba. Şu anda Türkiyede Aquafiller faceline kalıcı dolgu var. Ama faceline yüz için olan yasaklandı. Ellerinde kalanı yapıyorlar. Kalıcılığı 2 veya 5 yıl deniliyor. Vücut için olanı da 2 veya 5 yıl kalıcı deniliyor. Külliyen yalan inanmayın. Ömür boyu erimiyor.Konu eskide kalmis epey. Siz bu konuda bilgi verebilirsiniz bence uzerinden epey zaman gecmis cunku. Siz memnun musunuz dolgularinizdan. Kalici mi cidden..Ben zayif biriyim yuzum kilo verince de iyice cokuyor. Elmaciklarima yaptiriyorum cok memnunum ama her yil her yil yaptirmak sıktı artik beni. Kalici yaptirsam cok iyi olur sanki ama emin de degilim iste. Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirimmm
Merhaba. Şu anda Türkiyede Aquafiller faceline kalıcı dolgu var. Ama faceline yüz için olan yasaklandı. Ellerinde kalanı yapıyorlar. Kalıcılığı 2 veya 5 yıl deniliyor. Vücut için olanı da 2 veya 5 yıl kalıcı deniliyor. Külliyen yalan inanmayın. Ömür boyu erimiyor.
Konu başlarına bakarsanız Aquamid ve Aquafiller dolgusunu nazolabial ve dudakta yaptırmıştım. 10 yıl sonra korkunç reaksiyon verdi. İltihap etti. Hem dudağım hem ka ş aram hem nazolabial. Aylarca tedavi gördüm. Ayrıca F...Ç....muayenehanesinde gördüğüm popo ve memeye Aquafiller dolgusu yaptıran kızlardan enfeksiyon olup iltihap akan hastalar gördüm.
Öyle iğrenç maddeki bunlar......hiç bir antibiyotiğe cevap vermiyor. Bu dr lar meme kanseri bu kadar yaygınken hangi vicdanla bu iğrenç maddeyi para için memeye tıkıyorlar !!!
Ben 7 ay uğraştım. En sonunda yüzümde çukurluk ve ameliyat iziyle dolguların ancak bir kısmından kurtuldum.
Bu yaşadıklarım hepinize ders olsun.
2008 yılında yazdıklarımı sakın kaale almayın. Çünkü uzun vadede muhakkak bu çirkin dolgulardan zarar göreceksiniz.
Asla ama asla KALICI DOLGU YAPTIRMAYIN. KALICI DOLGU YAPAN (YÜZ, MEME,DUDAK )
kasap doktorlardan uzak durun.
Sevgiler....
Merhabalar özelinize mesaj gobdermistim bakabilirmisinizMerhaba. Şu anda Türkiyede Aquafiller faceline kalıcı dolgu var. Ama faceline yüz için olan yasaklandı. Ellerinde kalanı yapıyorlar. Kalıcılığı 2 veya 5 yıl deniliyor. Vücut için olanı da 2 veya 5 yıl kalıcı deniliyor. Külliyen yalan inanmayın. Ömür boyu erimiyor.
Konu başlarına bakarsanız Aquamid ve Aquafiller dolgusunu nazolabial ve dudakta yaptırmıştım. 10 yıl sonra korkunç reaksiyon verdi. İltihap etti. Hem dudağım hem ka ş aram hem nazolabial. Aylarca tedavi gördüm. Ayrıca F...Ç....muayenehanesinde gördüğüm popo ve memeye Aquafiller dolgusu yaptıran kızlardan enfeksiyon olup iltihap akan hastalar gördüm.
Öyle iğrenç maddeki bunlar......hiç bir antibiyotiğe cevap vermiyor. Bu dr lar meme kanseri bu kadar yaygınken hangi vicdanla bu iğrenç maddeyi para için memeye tıkıyorlar !!!
Ben 7 ay uğraştım. En sonunda yüzümde çukurluk ve ameliyat iziyle dolguların ancak bir kısmından kurtuldum.
Bu yaşadıklarım hepinize ders olsun.
2008 yılında yazdıklarımı sakın kaale almayın. Çünkü uzun vadede muhakkak bu çirkin dolgulardan zarar göreceksiniz.
Asla ama asla KALICI DOLGU YAPTIRMAYIN. KALICI DOLGU YAPAN (YÜZ, MEME,DUDAK )
kasap doktorlardan uzak durun.
Sevgiler....
Benim özel mesaj kapalı. Yanı mesaj gelmedi. Nasıl gönderdin anlamadım canım. Buradan da yazabilirsinMerhabalar özelinize mesaj gobdermistim bakabilirmisiniz