- 31 Mart 2009
- 626
- 2
-
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
(((( birazz
benim abimde güner uysala kalıcı dolgu yaptırdı bayada güzel oldu
Ne yaptirmisti cnm?
mrb funyy benim sorunumda dudaklarım üst dudağım ince ve gülünce şekli bozuluyo ben öle çok kalın bi dudak istemiyorum sadece üst dudak çizgimin şeklinin düzgün olmasını istiyorum ve kalıcı bişey olsun istiyorum okuduklarımdan anladığım kadarıyla sen ameliyat olmuşsun mennunmusun peki ördek gibi bi görüntü oluyormu bundan çok korkuyorum çook kararsızım bana yardımcı olabilirmisin lütfeen fotonu görebilmem mümkünmü acaba
yani cnm benim ip gibiydi şuanda öle aman aman b, dudaam yok ama enazından dudağım oldu cnm ama ördeklikle alakası yok çünkü içinde bi dolgu maddesi yok sadece içten kesilerle yapılan bi yöntem içten kesildi ve dikildi dudağımın pembesi ortaya çıkarıldı arkadaşlık isteğini kabul ettim fotoları görebiilirsin cnm
teşekkür ederim kabul ettiğin için fotolara baktım dudakların süper görünüyoo ilk hali yok galiba çok beğendim rahatladım hatta beni baya bi korkutmuşlardı çok komik oluyo ördek gibi falan filan..
teşekkür ederim kabul ettiğin için fotolara baktım dudakların süper görünüyoo ilk hali yok galiba çok beğendim rahatladım hatta beni baya bi korkutmuşlardı çok komik oluyo ördek gibi falan filan..
Yani cok dolgu yapilinca ordek gibi oluyo hakkaten. Ama funny hic oyle olmamis. ozellikle yag enjektesi ve kalici ameliyatlari cok basarili bence.
saol cnm teşekkür ederiiimmmm ama işte dediim gibi şuanda öle belli bişe yok sadece biraz kalkık okadar.
Selamlar Funny cim nasılsın? :) hatırlarsan birkaç hafta önce senden doktorunun adını almıştım ameliyat için.. görüştüm hasan bey ile.. ve bu işlemin bana uygun olmadığını söyledi(
ben tabi görüşme sırasında şuram da şöyle olsa buram da böyle olsa diye diye kafamın karışık olduğunu doktor beye belli edince de biraz düşün istersen dedi :)) yani ben ''hadi bana birşeyler yapın'' diyen tarafım doktor ''olmaz'' diyen taraf oldu.. çok komikti :))
ben de ondan sonra ayak bileklerimdeki kalınlığı liposuction ile inceltme işleminde uzman olan hüseyin güner ile görüştüm..konu çok alakasız ama kendisi işlem sırasında vücudumdan alacağı yağı dudaklarıma enjekte edebileceğini --üstelik bu yöntemin de KALICI olduğunu söyledi-- kendi yağ hücremdeki kök hücreleri bir işleme tabi tutup dudağıma enjekte edecekti...ücreti de senin ameliyat ücretin kadar..ben de epey kararlıydım nasılsa kendi yağım üstelik de kalıcı diye ama şimdi sen eriyip gidiyor diyince içime bir kurt düştüpufff... hani en güvenli yöntem yağ enjekte ettirmekti
bir de bu yağ enjeksiyonu her yapıldığında yaklaşık % 40 civarı dudakta erimeden kalıyor diye duymuştum.. bunlar da mı yalan! keşke birkaç seferde aşama aşama kendi yağımızı enjekte ettirsek de zamanla kalıcı olsa((( oof offf... yine de bir umut... öyle olabilir mi sizceee? yardım lütfeeen
merhaba Birce Akalay'ın dudaklarını görene kadar hiç düşünmediğim bir konuydu çünkü yaptıranların çoğu korkunç görünüyor şöyle hem güzel hem doğal duran kimseyi görmedim desem abartmış olmam sanırım kadının dudakları süper hayran kaldım ben kendi dudakları sanırken meğer estetikmiş intten resimlerine bi baktım eski resimlerinde dudaklar ince şaşırdım çünkü çok doğal duruyor hangi doktor yaptıysa çok güzel yapmış baktım ama kim yapmış bulamadım bileniniz varsa paylaşsın ciddi ciddi dolgunlaştırmayı düşünmeye başladım.