Kaldığımız Yerden Her Telden..

hhaha bunun başka türlüsü de var.

Yaşlı bir teyze gelir suda oynayan balıkları görür der ki; oğlum bunlar taze mi, taze tabi teyze baksana canlılar daha diye cevap verir. Teyze de cevabı yapıştırır,

- a be oğlum bence canlıyım ama taze değilim..

Kızlarr geldim eve yemek yicem gelicem arada gelebilirsim tabi kocam alıkoyabilir beraber izleyelim dizi diye ama büyük ihtimal gelirimm..

nann nerde bu millet yawwwwww

Ben geldim herkes kocasının yanındadır bizde bir dizi kaydetmiştik digi de. Geç başlıyor da haftaiçi bizde kaydedip haftasonu izliyoruz yarın işte yok izlediğimiz dizininde tekrarını gösteriyorlar. Bizde kaydettiğimizi izledik..

dejavu_one canım hayırlı olsun topiğin hoş güzel sohbetler daim olsun kızlar

günaydın kızlar...
bende işe geldim...

sabah kocacımla sevgililer gibi gittik çay bahçesinde kahvaltı ettik... güzel oldu

bu akşamda evde kutlarız artık bu günü ehehe

dejavu_one canım hayırlı olsun topiğin hoş güzel sohbetler daim olsun kızlar

Hoşgeldinn.. Çok teşekkürler. Herzaman bekleriz aramıza...

günaydın kızlar... bugünde erken kalktım .. klahvaltı yapıp kursa gidicem...

Ben saat 10 da kalktım eşim daha uyudu sonra kahvaltı ettik az oyun oynadım eşimi yolladım dışarı temizlik yapıcam eşim gelene kadar yapabildiğim kadar.

günaydın kızlar...
bende işe geldim...

sabah kocacımla sevgililer gibi gittik çay bahçesinde kahvaltı ettik... güzel oldu

bu akşamda evde kutlarız artık bu günü ehehe

sen bugünde çalışıyorsun dimi canım. Sanki ben çalışmıyorum da ne oluyor bu sefer de evişi yapıyorum kahvaltı ettik eşimi gönderdim girşicem ev işlerine çok iş var çok ama eşim gelene kadar yapabildiğimi yapıcam yani. Ohh iyi yapmışsınız kuzum yaa.. Değişiklik lazım öyle her gününüz sevgililer günü tadında geçsin inşallah..

günaydın kızlar nasılsıız

Günaydın iyiyim tatlım temizlik yapıcma napıyım yaaa gözümde büyüyor ama. Her hafta haftaiçinden azar azar yapayım diyorum ama işten kafam kazan gibi geldiğim için hiç halim olmuyor tüm iş haftasonuna kalıyor bugün baya bir iş halletmek istiyorum.

kolay gelsin canım ama çok yorma kendini ev işi bitmez yap yap hep aynı

hoş buldum canımm inşallah arasıra uğrarrımm gelirim hoş sohbetlerinize

Kızlarrr nirdesiniz yaaa.. Kayıplara karıştınız hayırdır. Bende evi sildim süpürdüm ama tutuldum ya daha işim vardı aslında eşim geldi birşeyler getirmiş onları yedim ağırlık çöktü birde sırtım belim tutuldu birden yaa. Sanırım cereyanda kaldım camları açmıştım süpürüp silerken hava alsın ev diye sanırım ondan oldu bir de kova infir kaldır parkelere ayrı su dolduruyorum siliyorum, girişle mutfak beyaz parke onlar ayrı su, ayrı temizleyici ve çamaşır suyu bezle siliyorum. Tabi boşalt doldur belime bişiler oldu tutuldum kaldım ya sağıma dönemiyorum put gibi duruyorum eşim yastık koydu arkama öyle oturdum tv de bişi yok dışarı çıksak zaten halim yok takılıyorum.

selamlar kızlar.. ben de bi temizlik mağduru olarak geldim akşama kadar temizlik yaptım ya... ama değdi ve ev misss gibi oldu.

yarında camlar kapılar silinecek .. ve bitecek inşallah..

siz napıyosunuz sessiz kalmış topik

Neyse yarın görüşmek üzere kızlar... güzel bi sözle kapatıyorum geceyi..

Gözlerinin gördüğünü yüreğinin gördüğüne değişiyorsan eyvallah!
Yüreğinin gördüğünü gözlerinin gördüğüne değişiyorsan
eyvah, eyvah! ”
MEVLANA

Ben sadece sildim süpürdüm bir anda sırtım belim tutuldu çünkü yanlış bir hareket mi yaptım nedir bugün iyiyim devam edicem. Neyse sen bitirmişsin z kalmış rahat edeceksin artık. Kızlar gelmedi evet haftasonu ya herkesin ya işi var ya kocası evde dışarı çıkıyorlar öyle yani.

çok güzelmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…