- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.861
((((((((((((günaydın )))))))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
((((((((((((günaydın )))))))))))))
günaydın canım benim hoşgeldin nasılsın bakalım kusuruma bakma geçenlrde çıktım hemen evli değilmisin dedim cevap veremedim yazdığına şim gelince çıktım mecburen
yirim seni ee nasılsın peki nasıl gidiyo inş rabbim hayırlı evlilik nasip etsin sana balımolsun canım ne kusur... ben güzel bi evliliğe özenen bekar birisiyim :)))u
güüüüüüüüüüüüüüüüünaydınnnnnn gerçi tünayyyyyyydın olmuş
yirim seni ee nasılsın peki nasıl gidiyo inş rabbim hayırlı evlilik nasip etsin sana balım
hoşgeldin tünaydın uyuyan güelim benim nasılsın
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Kızlar merhaba bugün işim çoktu hala daha da var. Kahvaltı ettik pazara gittik evi yne az toparladım mutfağı falan poğaça kek istedi benim kociş onları yaptım daha bir tepsilik daha hamur var onu da yapıcam bir de yemek yapıcam ancak banyo falan akşam olur ama belim tutuldu ya zaten dünden vardu bitse de rahatça otursam..
Kızlar merhaba bugün işim çoktu hala daha da var. Kahvaltı ettik pazara gittik evi yne az toparladım mutfağı falan poğaça kek istedi benim kociş onları yaptım daha bir tepsilik daha hamur var onu da yapıcam bir de yemek yapıcam ancak banyo falan akşam olur ama belim tutuldu ya zaten dünden vardu bitse de rahatça otursam..
canommm dikkat et artık fazla zorlama kendini... ben bitirdim valla temizliği ohh pek rahatım...
Herkese günaydınnnn!!!
Mutlu, güzel ve bol güneşli bir hafta olsun inşallahhhh
günaydın şekerler nasılsınız