Kaldığımız Yerden Her Telden..

a.slm hoşgeldin hoşçakal canım görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yarın gidiyim ben en iyisi hem konuşayım bakalım ne dicek ? zaten 3 lü istese bile o yapan kadına asla gitmem .mahvetti bizi. dışardan yaptırırm cnm .evet aslında bu saaten sonra yaptırmak manasız.
sanada cnm niye kaçtın hemen gelseydin bir çay ikram etseydik sana

senin ki tutuyor benimkine göre kuzum.

vay vay beyazgülüm :)

kzılar mesaim bitti çıkıyorum akşam tamtekmi istiyorum sizi buarda ona göre 20.00 de başında olurum sanırım öpüldünüz..

kızlar bende çıkıyorum eşim marketteymiş 5 dk gelir herkese hayırlı akşamla öpüyorum canlarımm kuzularım kenidinize iyi bakın

a.s hoşgeldin cnm

tamam sende git bakalım kimsecikler kalmıor hıhgörüşürüz öptüm

oyy oyy kıyamam ben sana mecbur olmasam vala çıkmam zati sandalyeyi totoşa bağlıycam yakında az kaldı balım ama akşamda mecburen gidiyorum çok öpüyorum meleğim görüşürz

ya ben çok tuhafım ya ilk kez orta okulda böyle platonik sevmiştim... şimdi nasıl tuhafım anlatamam akşama kadar onu düşünüyorum...

oyy oyy kıyamam ben sana mecbur olmasam vala çıkmam zati sandalyeyi totoşa bağlıycam yakında az kaldı balım ama akşamda mecburen gidiyorum çok öpüyorum meleğim görüşürz

temam temam anladım ben seni kuzum hadi görüşürüz sonra koş yemekleri hazırla sofrayı kur hemencik öptümmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…