Kaldığımız Yerden Her Telden..

güüüüüüüüüüüüüüüüünaydınnnnnn gerçi tünayyyyyyydın olmuş

ay bu gün çok halsizim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne yapıyonuz kimsecikler yok bir elifim bi ben:))))))

kızlar kızlar yirim sizi :) ben yarına ancak girerim iş çok bugün misafir gelcek hepiciğinizi öpüyorum iyi pazarlar :13:

Kızlar merhaba bugün işim çoktu hala daha da var. Kahvaltı ettik pazara gittik evi yne az toparladım mutfağı falan poğaça kek istedi benim kociş onları yaptım daha bir tepsilik daha hamur var onu da yapıcam bir de yemek yapıcam ancak banyo falan akşam olur ama belim tutuldu ya zaten dünden vardu bitse de rahatça otursam..

hoşgeldin dejavum nasılsın demiyorum belliki iyi değilsin yorulmuşşun kıyamam ben sana kuzucum yaaa artık yeter bırak dinlen hamarat bacım benim

canommm dikkat et artık fazla zorlama kendini... ben bitirdim valla temizliği ohh pek rahatım...

Son düzenleme:
Herkese günaydınnnn!!!
Mutlu, güzel ve bol güneşli bir hafta olsun inşallahhhh

canommm dikkat et artık fazla zorlama kendini... ben bitirdim valla temizliği ohh pek rahatım...

valla zorlamadan olmuyr canım mecbur yapılacak işte neyse işteyim valla işte dinleniyorum kafasm yoruluyor bedenim dinleniyor. Daha işim var benim onlarda bitsin bende rahata ericem inşallah..

Herkese günaydınnnn!!!
Mutlu, güzel ve bol güneşli bir hafta olsun inşallahhhh

Günaydınn.. İnşallahh canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…