evt yaa annemde anlatırdı hep tv ilk köyde dedem almış. Bütün komşular eve gelirlerlermiş kimseye gelme denmezmiş artık bahçeye taşarmış.Misafirlerin yanında ayıp olmasın diye bahöenin bir yanına mutfak yapmışlar bir de oda. Mesela mısır günü yaparlarmış.. Çok güzelmiş çok paylaşım vardı biz köye gittiğimizde komşu bizim bahçeye girer alır biz onların bahçeye girer alırız teklifsiz gelinir sofraya oturulur böyle yanii.Bizde de öyleydi komuş anneme çayı koy geliyorum derdi. Senin benim yoktu.
canımm hoşgeldin nasılsınn..
canım bana kalsa yaptırmam ancak ilkinde risk çıkması lazım ki o zaman yaptırırım emin olamk için sağlığından abna hep bu üçlü dörtlü testler para tuzağı gibi geliyor.Tamam ikiliyi yaptırırsın ama sonra zaten bebek büyümüş oluyor kıyamayacağına göre hiç bilmemek daha iyi. İkili bence zaten ortaya koyuyordur sonuçları ama sen bilirsin tabii tatlımm. Biz de geçen eşimle bu konuyu konuştuk ikiliyi yaptırırm daha hiçbirini yaptırmam dedim.
ohh ne güzel ya nasıl minik nasıl şirindir onlar şimdi yaa.. Allah sağlıkla kucağına alıp giydirmeyi nasip etsin İnşallahhh
ayy biliyorm bunu çok komik ya.. Mesela ne diyecekti malum kadın malum kadın değilmiş mi diyecekti