Kaldığımız Yerden Her Telden..

Herkese Selamlar arkadaşlar ve hoşçakalın :)
Topiği görünce yazayım istedim...
Şimdi ofisten çıkıyorum, bana şans dileyin inşallah güzel bir akşam geçiririm... :KK16:

aynı zamanda herkese iyi haftasonlarııı... :KK34:

a.slm hoşgeldin hoşçakal canım görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:KK19:

evt yaa annemde anlatırdı hep tv ilk köyde dedem almış. Bütün komşular eve gelirlerlermiş kimseye gelme denmezmiş artık bahçeye taşarmış.Misafirlerin yanında ayıp olmasın diye bahöenin bir yanına mutfak yapmışlar bir de oda. Mesela mısır günü yaparlarmış.. Çok güzelmiş çok paylaşım vardı biz köye gittiğimizde komşu bizim bahçeye girer alır biz onların bahçeye girer alırız teklifsiz gelinir sofraya oturulur böyle yanii.Bizde de öyleydi komuş anneme çayı koy geliyorum derdi. Senin benim yoktu.

canımm hoşgeldin nasılsınn..

canım bana kalsa yaptırmam ancak ilkinde risk çıkması lazım ki o zaman yaptırırım emin olamk için sağlığından abna hep bu üçlü dörtlü testler para tuzağı gibi geliyor.Tamam ikiliyi yaptırırsın ama sonra zaten bebek büyümüş oluyor kıyamayacağına göre hiç bilmemek daha iyi. İkili bence zaten ortaya koyuyordur sonuçları ama sen bilirsin tabii tatlımm. Biz de geçen eşimle bu konuyu konuştuk ikiliyi yaptırırm daha hiçbirini yaptırmam dedim.

ohh ne güzel ya nasıl minik nasıl şirindir onlar şimdi yaa.. Allah sağlıkla kucağına alıp giydirmeyi nasip etsin İnşallahhh :nazar::nazar:

ayy biliyorm bunu çok komik ya.. Mesela ne diyecekti malum kadın malum kadın değilmiş mi diyecekti :KK9:

yarın gidiyim ben en iyisi hem konuşayım bakalım ne dicek ? zaten 3 lü istese bile o yapan kadına asla gitmem .mahvetti bizi. dışardan yaptırırm cnm .evet aslında bu saaten sonra yaptırmak manasız.
Herkese Selamlar arkadaşlar ve hoşçakalın :)
Topiği görünce yazayım istedim...
Şimdi ofisten çıkıyorum, bana şans dileyin inşallah güzel bir akşam geçiririm... :KK16:

aynı zamanda herkese iyi haftasonlarııı... :KK34:
sanada cnm niye kaçtın hemen gelseydin bir çay ikram etseydik sana:nazar:
21 Ocak - 31 Ocak tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Ölmez çiçek.
Bu insan ciddi birisidir. Modayı yakından takip eder. Çekiciliği ile etrafındakileri kıskandırabilir. Enerji dolu olduğu için zorluklarla başa çıkabilir ve kötü niyetli insanlarla savaşıp onları yenebilir.

benim bu ama ben değilim aslında. Yani doğum tarihi ben açıklama pek değil.. :KK9: çok ciddi değilimdir hatta hiç değilim iş ortamı hariç. Çekicilik desem ancak benden araba çekicisi olur :KK1: enerji doluydum evet ama buaralar şarj olmam lazımm en yakın zaman yapiciğimm bunu, ama zorluklarla başa çıkabilirin az biraz psikolojim bozulsa da bu arada ve kötü niyetli insanlara da savaş açmam olduğu gibi bırakırım olduğu yere hak teala bilir herşeyin iyisini kötüsünü..

senin ki tutuyor benimkine göre kuzum.

13 Ağustos - 23 Ağustos tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Gül.
Çiçeklerin kralıdır. Başka insanlar her zaman gül insanını kıskanırlar. Onun aleyhine entrikalar düzenlenir, onu yerinden koparmak için planlar yapılır, komplolar kurulur. Gül hatalı değildir. Ama bütün zamanlarda kendi erişilmezliğini korumak güçtür. Sağlığına dikkat etmeli ve fazla yorulmamalıdır.
benimde bu gülüm:KK19:

vay vay beyazgülüm :)

kzılar mesaim bitti çıkıyorum akşam tamtekmi istiyorum sizi buarda ona göre 20.00 de başında olurum sanırım öpüldünüz..

kızlar bende çıkıyorum eşim marketteymiş 5 dk gelir herkese hayırlı akşamla öpüyorum canlarımm kuzularım kenidinize iyi bakın:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK34:

a.s hoşgeldin cnm

tamam sende git bakalım kimsecikler kalmıor hıh:KK1:görüşürüz öptüm
:KK54:

oyy oyy kıyamam ben sana mecbur olmasam vala çıkmam zati sandalyeyi totoşa bağlıycam yakında az kaldı balım ama akşamda mecburen gidiyorum çok öpüyorum meleğim görüşürz :KK54::KK54::KK54:

ya ben çok tuhafım ya ilk kez orta okulda böyle platonik sevmiştim... şimdi nasıl tuhafım anlatamam akşama kadar onu düşünüyorum...:KK16::KK16:

oyy oyy kıyamam ben sana mecbur olmasam vala çıkmam zati sandalyeyi totoşa bağlıycam yakında az kaldı balım ama akşamda mecburen gidiyorum çok öpüyorum meleğim görüşürz :KK54::KK54::KK54:

temam temam anladım ben seni kuzum hadi görüşürüz sonra koş yemekleri hazırla sofrayı kur hemencik öptümmmmmmmmmmmmmmmm

X