- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.621
selamm kızlarr ben geldiimm nasılsınızz ya rüyamda hamileydim test yapmışım çift çizgiyi görüyorum eşime nasıl haber veriyimm süprşz yapıyım diye düşünodummm
hoşgeldin kevserim iyiyiz çok şükür dimek rüyanda gördün bizler zati ancak rüyamızda görürüz gariiiiioff offf hayırlıra vesile olsun inş balım sen nasılsın
ben iyimm btanem allaha şükür rüya beni etkiledii inş hayırlara vesile olurr
hee hem anladım hem anlamadım şimcik anladığım şu öncesinde yapmak şansı artırıyo ama mesela anlamadığımda bu bu ay nekadar erken başlayalım yani cumartesi sabah başlasak pazartesi çarşmba cuma pazartesi gibi günlerde olsa 35 günde olduğum için 17 de sayarsak yumurtlamayı ben 9-10 nisana denk geliyo daha öncesinden yani öylemi ayy iyicene karıştırdım neysede artık bakcez bakalım
selamm kızlarr ben geldiimm nasılsınızz ya rüyamda hamileydim test yapmışım çift çizgiyi görüyorum eşime nasıl haber veriyimm süprşz yapıyım diye düşünodummm
canım şimdi şöyle regline 14 gün kala yumurtlama günündür ama düzensiz regl olanlarda bunu hesaplamak zor. Misal en erken olacağın tarih ile en geç olabileceğin tarihi belirle ona göre bir aralığın olsun.Mesela diyelim ki 28 günde olabilirsin ama bu ay 35 günde oldun, yani 28 gndede olabilirsin 35 gündede belli değil.İşte o zaamn akıntyı ya takip edebilirsin ama 14 ile 21 günler arasında gün aşırıda yapabilirsin kaçırmamak amacıyla ama regl tarihin belliyse birkaç gün önceden başlayıp yumurtlama gününde 2 gün sonrasına kadar yapabilirsin sonradan olan ilişkide tutabiliyor.
ayy ne güzel rüya inşallah hayırlara verile olur canım belki malum olmuştur regline ne kadar zaman var..
rüya görmesi güzele uyanınca fena oluyo bee
bende görüyom arada ama görmiyim yaa sonra etkisinden cıkamıyo insan bi kaç gün..
Aynen bende rüyamda bebiş görünce uyanınca arıyorum gerçek gibi oluyor bazen rüyalar ve çok etkisinde bırakıyorİnşallah hepimizin rüyası bir gün gerçek olur
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
isyan etmek istemiyorummmmmmmmmmmmkorkuyorummmmm
bende yumurtlama günlerimizn sınırları içindeyim...
hep 2 günde bir yaptık olmadı
valla son 4 gündür peş peşe oluyoo ama zoraki değil :))))kendi kndine oluyoo artık Takdir Allah ın...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
isyan etmek istemiyorummmmmmmmmmmmkorkuyorummmmm
bende yumurtlama günlerimizn sınırları içindeyim...
hep 2 günde bir yaptık olmadı
valla son 4 gündür peş peşe oluyoo ama zoraki değil :))))kendi kndine oluyoo artık Takdir Allah ın...
valla gülüm haklısın günlükte yapıyoruzz 2 günde 3günde ama yok olmuyo rabbmin taktiri işte isyan değil bu ama zaman geçtikççede umutlar tükeniyo biraz yalan yok yani balım
Benimde umudum tükendi tükenecek durumda.7yılımızı doldurduk evlilikte ve ilk zamanalrdada çok sıkı bir şekilde korunduğumuz söylenemez.Tam olarak bebiş bebeiş diye uğraştığımızda 3.5 yıl oldu inşallah Allah hepimizin sabrının mükafatını verir en kısa zamnda.Aminnn
off baya çokmuş be gülüm yaa herşyde bir hayır var gerçekten benim amcamında 8 yıl olmadı doktorada gitmedi olursa olur rabbim verirse verir dedi 8 yıl bekledi oldu 3 tane peşpeşe oldu 2 erkek en son kız ne bileyim bir şekilde bir sınavdan geçiyoruz önemli olan bu sınavdaan nasıl geçtiğimiz galiba balım
Evet öyle bizde böyle sınanıyoruz demekki.Ama çok şükür eşimle mutluyuz sağlıklıyız.Hakkımızda hayırlısı buysa ben bunada razıyım.Allah daha büyük dert vermesin.