Kaldığımız Yerden Her Telden..

doktora sorarsın canım kalınlığı da artık. Rahim filmi de çekilsin için rahat etsin iyice ama eşinin de gitmesi lazım biliyorsun dimi o da gitsin değerlerine bakılsın canım. Sebebsiz de olabiliyor infertilite durumu canım ama öylr olunc ayan tedavilerden daha iyi sonuç alınıyor bir sorun olmasından da sorun olmasın canım yumurta geliştirici kontrollü bir tedavi de hamile kalma şansın fazla canım.. Tamam sen ilgilen kocişinle bende kaçıyorum çay koydu kocişim bana yanına gideyim zaten beynim de uyuştu acayibim az yattım ya yarın görüşürüz tatlım ben yarın yukarı çıkıcam kütüphanedeki bey 2 gün izin almıştı çünkü ama sabah yok hoca yarın derste öğleden sonra gelecek sabah bol bol konuşuruz sonrada gelirim ama sık yazamıyorum tatlım klavye sesini hemen duyup ne yazıyorsun diyor usul usul yazıyorum.

tamam gülüm sende git dinlen hakkımızda hayırlısı olsun kendinide zora sokma yazma huzursuz olma balım akşamları görüşürz ne yapalım meleğim afiyet olsun size görüşmek üzere öpüyorum kuzucummmmmmmmmmmmmmmm

yok öyle zorda kalmıyorum canım yan odada zaten ama bizim odadan kapı var açık oluyor kapı zaten genelde toplantısı falan oluyor.Zaten haftaya perşembe, cuma ve pazartesi de aşağıya inicem göreve gidecek oradaki bey şehit dışına gerçi bizim müd. yard. gidiyor burada daha rahat olurdum orada sürekli öğrenciler geliyor ama olsun canımm. Burada gelen giden çok orada öğrenciler tenefüslerde geliyor bir tek. Valla nasıl uyumuşum balımm yaa iyi geldi ama deliksiz uyuyunca gece. Yalnız ben ağrı kesici aldım regl olduğumu unutarak bir gün önce dün akşam değilde, dün azalmaya başladı reglim bitti gibi birşey ilaçtan oldu sanırım normalde içmem regliyklen ama oldu bir kere..

Canım rahim duvarı kalınlığı ile ilgili birşey sormuşsun sanırım.Rahim duvarı kalınlığı yani endometrial kalınlık 6.5mm den az ve 17mm den fazla olduğu durumlarda gebelik oluşmaz diye biliyorum.İnşallah seninki normal sınırlar içerisindedri.Ama aksi bir durumda olsa ilaçla tedavisi mümkün sanırım.

slm canım evet ben ilk defa bunlarla karşılaşıyorum yani daha önce sürekli gebelik varmı diye giderdim ama ne rahim kalınlığı ne başka birşey bilmezdim dün çıkmış sonuçlarım bende sordum arkadaşlara sağolasın sende yazmışşşın kuzum Allah razı olsun inş doktorunda ağzından duyarımda herşeyim normalmiş görünüre bakarsak ama sorun yok derse doktor uçarım iyice gülüm sağolasın

günaydınn herkese dejavum nirdesin kız yine edilikmi yapıyosun bak senin adın edi benimde büdü olsunmu ne olurr canım arkadaşım iyi uyumuşun gece ohhh yarasın meleğime ama ilaç almışın kesmiş ama unutmuşşun yapıcak birşey yok bende bu sefer 6 tane aldım 5ni sancılarımdan 1 nide baş ağrısından ama neticede 2 gün ancak olmuşumdur

Dejavumm canım geçmiş olsun rahatsızmışsın dün okudum ama seni göremedim.Nasıl oldun?

sağolasın bitanemm iyiyim yaa gündüz iyiyim aslında sorun yok ama akşam olupta arabaya bindim mi başlıyor bulantı akşam dar atıyorum eve dün akşamda aynısı oldu bazen öğle yemeğinde bulanıyor az geçiyor ama akşamları böyleyim midemi mi üşüttüm bilmiyorum akşam yemek vardı evde ben yufka aldım gözleme yaptım tavada öle yedim napıyım içi kaldırmıyor yemeği artık yaa.. Öğlen iyi yiyorum ama akşam berbatım çıkarınca rahatlıyorum.
bakalım bu akşam nasıl olucam ama yemek yemek istiyorum yaa ben akşamları artık zayıfladım da yanii. Kurufasulye yaptım o kadar canım isteyerek ama daha tadamadım.

yok kız yan odaya baktım oradaki bayan aşağı inmiş işi varmış o an oraya baktım sigaraya indi de kapının önüne ondan şimdş geldim yerime tanii edilikte yapmam lazım dün baya etiket girdim de devam etmem lazım..

Ya inşallah bu ar ara kanama falan gelmezde yumurtlama görürüm barii çalışma olsun içim gam yemeyecek ya ocakta başlıcaktık bu ara kanamalardan bir halt olduğu yok bu ay artık düzene girsin.Ara kanama olmasa ne güzel gününfe oluyorum artık 35 günü bile bulmuyor.

İnşallah herşey yolundadır.Endemetrıum kalınlını dr muayene sırasında E K ... mm diye söylüyor aklında bulunsun.Bende diyordum hep neden söylemiyor acaba diye ama Ek denen rahim kalınlığı oluyormuş.Her muayenede söylüyor mutlaka.

Canım sizin ne kadar zaman oldu korunmayı bırakalı.

Dejavumcum canımcım adetine kaç gün var

anladım gülüm bende dedimki edilik yapıyo kesin tabi yapıcaksın bitanem beni ben sağa dakılıyom balım böreğimmmcanım çekti yirim bak seni

inş gülüm yaa 35 günde adet normal aslında bende 35 de oldum ama geç yumurtladım işte inş bu ay normal gider herşey de olur bebeklerimiz benim içim rahatladı sorun çıkar diyodum çıkmadı gibi şimidilik ama ilişki günleri yani mesela şimdi benim yumurtlamam 9 10 nisanda 3 gün öncesi başlamam gerekiyomuş bende durup gününü bekliyorum sen nasıl yapıyosun meleğim:18::18:

tamam canım sağolasın bak bunuda bilmiyodum tşk ederim bizim bir yılı geçiyo işte 13 14 ay gibi sanırım artık saymıyorumda moralim bozulmasın diye ama meğerse bende prolaktin hormonum yüksekmiş engelmiş hamileliğe ilaç kullandım bu seferde çok düştü ama zararsızmış yani düşük olsun srun değil diyolar şimdi bu ay şansım dahada yüüksek diye umut ediyorum bakalım yarında gidicem sonuçları göstermeye birde rahim fiilmi çektiricem işte kaç güne çıkar bilememde temiz çıksında geç çıksın sorun değil senin bebeğin varmı gülüm kendinden anllatırmısın tanımıyorum ben seni kuzum

Dejavumcum canımcım adetine kaç gün var

regliyim zaten balım 4. günü bugün.. İnşallah diyorum ara kanama neyin gelmesin de bu ay çalışma olsun yumurtlama görermiyorm.

evet nornal canım ben 35 günde regl görsem de yumurtlama da oluyordu ovuda görüyordum akıntım da gayet iyi geliyordu. Ama işte yılbaşı akşa ara kanam geldi iki regli arası kanama yani bu aya kadar hep böyle. Ama 3 aydır 26 sında günü gününe de geliyor yani. İnşallah bu ay yumurtlamam olur aşılama düşünoyr olsam da dr aşlama ile olur dese de ben o zamana kadar şansımı denemek isterim.

dejavummmmmmmmm gülüm hani ben senden ne bekliyodum sen bana ne adresi vercektin balım ben eşmi ikna ettim izniyle adres açtık ilk defa burası için izin verdi bende seni bekliyorum ama yoksun ki hallaaa

dejavummmmmmmmm gülüm hani ben senden ne bekliyodum sen bana ne adresi vercektin balım ben eşmi ikna ettim izniyle adres açtık ilk defa burası için izin verdi bende seni bekliyorum ama yoksun ki hallaaa

tamam canım sen bana vermiştin adresi ben seni ekledim ama sen görmemişsin eklediğimi gitmemiş sana ben sana adresimi göndereyim öm ile sen ekle beni ama akşam girerim bu pc de msn yok. Oldu mu tatlımmm..

tabi gülüm inş normal yollardan olur rabbim gönküne göre verir inş aslında takmamak gerekde ah ahh tamamen silemioruz aklımızdan ben 2 aydır daha iyiyim ama heptende takmıyorum diyemiyorum ama şu dopktordan sonra inş engelim yok sorunum yok dedği anda inş bebeği kaldırıcam rafa yani oldukça mümkün meretebe takmamaya çalışıcam istiycem ama nasıl olucak bilmiyorumda demekki stresten olmuyo yani becerebilirsem takmamayı inş huzurlu olurum birde sordum biraz öncede sende yumurtalam günlerini takip edip akıntıyı gördüğündemi halvet oluyo yoksa hani 2-3 gün öncsindenmi başlıyosun moon bacım öyle dedi gayette mantıklı yani ben bilmiyodum gününü bekliyodum işte

tamam canım sen bana vermiştin adresi ben seni ekledim ama sen görmemişsin eklediğimi gitmemiş sana ben sana adresimi göndereyim öm ile sen ekle beni ama akşam girerim bu pc de msn yok. Oldu mu tatlımmm..

tamam canım benim olsun ekli olda valla eşimi ikna edene kadar ne çektim gel dedim kendi elleirnle aç haberin var dedim bak ne olucak ben güveniyorum dedim baktıki ben burdan kopamıyorum tmm dedi zafer benim yani ilk defa yeminle bak normalde evlenmeden önce görüşücek olsak ya kardeşimden girerdim yada onun adresiyele oda arkadaşınınadresiyle girerdi bırakmadı açmamı düşün balım yani

valla canım ben 35 günde olduğum zamanlar 14. gün başlıyordum zaten hep 35 günde olduğundan ama olur ya erken olur falan dye gün aşırı yapıyordum ama o günlerde kasmıyordum iki günde bir de oluyordu 35 günde oluncs 21. gün yumurtlama oluyor tabii 2-3 gün öncesin başlamnmalı ki yumrutlama olduğunda içeride sperm olsun o günlere yaklaşınca gün aşırı kesin 19-20-21. günlerden birinde iki günarka arkaya oluyordu ama senin şimdi belli değil bir daha ki ay 35 te olmayabilirsin bence erken başla çalışmalara..

hee hem anladım hem anlamadım şimcik anladığım şu öncesinde yapmak şansı artırıyo ama mesela anlamadığımda bu bu ay nekadar erken başlayalım yani cumartesi sabah başlasak pazartesi çarşmba cuma pazartesi gibi günlerde olsa 35 günde olduğum için 17 de sayarsak yumurtlamayı ben 9-10 nisana denk geliyo daha öncesinden yani öylemi ayy iyicene karıştırdım neysede artık bakcez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…