- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.601
demekki normalmiş gülüm ben anlamam ferdaya sordum cuma günüde doktora götürücez rahim filmi çekilicek işte herşey normal diyo ama bakalım doktor ne diyecek ilaç al alma gibi demekki sendekide normalmiş balım işte birtek rahim duvarı kalın gibi gözükyo sanırım yani 3ila 6 diyo ama bilemedimki nedir :44::44:
evet gülüm öyleymiş artık sorun yok rhim filmimde temiz çıkarsa aklım içim rahat hiç sıkıntıe tmem bebek için engelim yok ne güzel işte neyi takayımki neyse meleğim eşim 1 aattir bekliyoki bari akşamlrı benimle ol diyo valla eskiden ben ona derdim benimle ilgilen diye şimdi ben bıraktım herüfü gideyim yatmadan azıcık ilgileneyim aşkım yarın sabaha görüşürüz girerim erkenden Allah rahatlık versin öpüyorum iyi geceler canımıniçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
doktora sorarsın canım kalınlığı da artık. Rahim filmi de çekilsin için rahat etsin iyice ama eşinin de gitmesi lazım biliyorsun dimi o da gitsin değerlerine bakılsın canım. Sebebsiz de olabiliyor infertilite durumu canım ama öylr olunc ayan tedavilerden daha iyi sonuç alınıyor bir sorun olmasından da sorun olmasın canım yumurta geliştirici kontrollü bir tedavi de hamile kalma şansın fazla canım.. Tamam sen ilgilen kocişinle bende kaçıyorum çay koydu kocişim bana yanına gideyim zaten beynim de uyuştu acayibim az yattım ya yarın görüşürüz tatlım ben yarın yukarı çıkıcam kütüphanedeki bey 2 gün izin almıştı çünkü ama sabah yok hoca yarın derste öğleden sonra gelecek sabah bol bol konuşuruz sonrada gelirim ama sık yazamıyorum tatlım klavye sesini hemen duyup ne yazıyorsun diyor usul usul yazıyorum.