- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.581
kaçarmıyız hiç kuzum sen gel biz burdayız mirak etme balım benimben geliyom siz kaçıyonuzzzzzzzzzz hıh
Rahmetli kayikçiydi
Son yolculugunu imamin kayigiyla yapti
Yasam tehlikeli bir sey
Sonu ölmekle bitiyor
canlar ben cikdim
muhtesem basladi onu izliycem hepinizi öptümmmm
canlar ben cikdim
Ne Zaman Evlenmiştik Fıkrası
Karısı adama sinirli bir şekilde söyleniyordu:
- Kafanda futboldan başka bir şey yok, futbol, futbol, futbol...
- Ne zaman evlendiğimizi bile hatırladığını sanmıyorum!
Adam sakin sakin cevap verdi:
- Tabii ki hatırlıyorum hayatım, Galatasaray'ın Neuchatel'i beş sıfır yendiği gün.
--------------------------------------------------------------------------------
dejavum nasıl oldun rahatladınmı biraz hastamışsın?
Dost deniz kenarındaki taşlara benzer.Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın.İşte sen o kıyamadıklarımdansın.
Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim. Imza: Copcu Riza
simdi baktilarr kaloriferleri kapadilar mecbur kaloriferden anlayan birisi bakmaya gelecekmis
slm kızlar hhuuu hhuuu
Erkekler belediye otobusu gibidir. Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu gelir.
Sevgili doktorum
seni ikinci yasamda
dört gözle bekliyorum
[Doktorun hatasindan ölen hastanin mezartasi]
buyur komşum çay yaptım gel birlikte içelim komşum canımkomşum
Kim demis kirmizi isikta
geçilmez diye? rahmetli geçerdi
kiz sensiz cay icermiyiz :)
bu arada ben tam 3 yere laf yetistiriyorum ya masallahim var
eylül annelerine takiliyom birde
Atin ölümü arpadan olsun derdi
Bira içerken öldü
Kansiz herifin biriydi
Kan kaybindan gitti
Rahmetli kayikçiydi
Son yolculugunu imamin kayigiyla yapti
Yasam tehlikeli bir sey
Sonu ölmekle bitiyor
Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile, kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile belli olur.
Yusuf Has Hacip
ahhaa aman maçın fazlasını seven erkekte kötü hani benim eşim hiç sevmez mesela..
evey canım işte kaç haftadır arada midem bulanıyor ya başağrısıyla beraber ya durup dururken genelde yemek yeikten sonra falan oluyor bugün eve zpr dayandım arabada. Neyse çok uykum vardı başağrısı yaptı galiba az dinlendim uzandım sonra bişiler yedim şimdi geldimm işte.. Muhteşeme bakıyorum bir yandan..
sende benim kıyamadıklarımdansın canımm..
ahahhahaaha ay süperrrr yaaaa...
ne oldu kalorifere canım ya arıza mı oldu aksi gibi bugün havalarda kötüydü sıkı giyin barii..
selam güzeliim, balım, kaymağım, tel kadayıfımm
bencedeee
çok güzel olmuş bu müstahaktır..
bende isterim çay yeni içtim ama senden başka olur hanii..
son geçişi olmuş zavallnın...
maşallah gerçekten sana
süpersin moonum yaa bende çok şey biliyorum ama kafam yerinde değil bu aralar aklıma gelmiyorr..
canlar ben cikdim
ahhaa aman maçın fazlasını seven erkekte kötü hani benim eşim hiç sevmez mesela..
evey canım işte kaç haftadır arada midem bulanıyor ya başağrısıyla beraber ya durup dururken genelde yemek yeikten sonra falan oluyor bugün eve zpr dayandım arabada. Neyse çok uykum vardı başağrısı yaptı galiba az dinlendim uzandım sonra bişiler yedim şimdi geldimm işte.. Muhteşeme bakıyorum bir yandan..
sende benim kıyamadıklarımdansın canımm..
ahahhahaaha ay süperrrr yaaaa...
ne oldu kalorifere canım ya arıza mı oldu aksi gibi bugün havalarda kötüydü sıkı giyin barii..
selam güzeliim, balım, kaymağım, tel kadayıfımm
bencedeee
çok güzel olmuş bu müstahaktır..
bende isterim çay yeni içtim ama senden başka olur hanii..
son geçişi olmuş zavallnın...
maşallah gerçekten sana
süpersin moonum yaa bende çok şey biliyorum ama kafam yerinde değil bu aralar aklıma gelmiyorr..
hoşgeldin gülüm benim çiçeğim gel sanadavar çayım olmasada yaparım yiterki sen iste meleğimmmmmmmm
Sende öylesin tatlım benim içinde değerlisin aynen kalp kalbe karşıbende hürremi açtım biryandan size yazıyom biryandan dizi :)
Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.
Bernard Shaw
dejavum sonuçalrım çıkmış hepsi temiz sorun yok birtek prolaktin çok düşük 2.9 çıktı ötesinde herşey normal yumurtalıkların ikisindede çatlaması normal rahim duvar 6mm kalınlığında falan netten baktımda anormal birşey yok prolaktin düşüşüklüğü dışında oda sorun değilmi diyolar
çok iyi canım evet sorun değil. Ben ilk bir doktra gitmiştim o zaman reglim 10 gğn gecikmişti hemde ilk muayenem olacaktı bayana gitmiştim prlaktin yüksek çıktı ama 45 sadece. Tabii o zaman kadın hastalıkları iile ilgili hiç bilgim yok o zaman bebekte düşünmüyoruz gününde reglimi de olyorum sorun yoktu neyse tam 5 ay bana dostınex verdi düşürmek için birde yasmin verdi kullanırken hamile kalmıyım diye ve o süre içinde kontrole bile çağırmdı 5 ay kullan 1 ay ara ver gel dedi ben gittim 1 küsüre düşmüştü yaa ama sorun dememişti çok iyi demişti o zaman da o hap beni 5 ay mahvetmişti yaa.. Peki testinde fsh ve lh değerleri yazıyor mu onları bana bir yazıversen yaaa karşılaştırayım benimkiyle..
anladım canıom düşüğe sorun değil yazıyo her yerdede yüksek kısırlığa bile neden oluyomuş yazıyodu dur bulayımda yazayım sana bekle emi kuzum
demekki normalmiş gülüm ben anlamam ferdaya sordum cuma günüde doktora götürücez rahim filmi çekilicek işte herşey normal diyo ama bakalım doktor ne diyecek ilaç al alma gibi demekki sendekide normalmiş balım işte birtek rahim duvarı kalın gibi gözükyo sanırım yani 3ila 6 diyo ama bilemedimki nedir :44::44:bak fsh 5,67 lh 6.61 yaa normal demiş. Şimdi öbür odada kağıdım ama benimde böyle işte küsüratlı değişiyordur belki ve bana kadın lh yüksek olduğu sürece sorun dedi dayadı doğum kontol hapını içmedim ben. Çünkü yazın regliden önce gecilti diye gitmiştim o zaman başka doktorum vardı ayrılmş hastaneden neyse 2 katı çıkmıştı lh fshtan pco olabilir ama regli ol gel 3 günü tekrarlayım dedi yaptırdım yine aynen böyle çktı düşmüştü sorun yok süper demişti başka dr sorun diyor ama ben o dr gösterdikten sonra aralık sonuna kadar 35 günde de olsa normal reglimi oldum yumurtlama akıntı mı gördüm sorun olsaydı yine ara kanamam olurdu o zamanda inanmadım ben o kadına bak bu da kanıtı işte sana da normal denmiş.
yok be canım prolaktin yüksek olunca yumurtlama fonksiyonları duruyor düşürülmediği sürece tabii ki bebek olmuyor ama düşünce sorun kalmıyor zaten bu hormonun bir adı da stres hormonu yani stresten çok etkileniyor. Morali yüksek tutup gerekli ilacı alınca zaten düşüyor yumurtlama olup bebekte oluor bak Ferda'nın baya yüksekti ama düştüğü gibi hamile kaldı.