Kaldığımız Yerden Her Telden..

amin cümlemize be gülüm ne güzel işte bak güçlüsün maaşallah :nazar:rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin hiç bozmasın gülüm zaten önemliside bu bebek için eşinle sorun yaşamıyosak herşeye rağmen mutluysak bence şükretmek lazım öyle aileler varki eşler varki bebek olmuyo diye boşanan ben tanıyorum mesela bekarken komşumuz vardı çocuğu olmuyo diye adam bıaktı annesine gönderdi git sen kal dedi gelir alırım dedi gönderdi evden boşadı evlendi çocuğu oldumu bilmiyorum ama oo kadının mutsuzluğunu düşünmedi çok tatlı kadındı sıcak mazlum sevecen hanım hanımcıktı nasıl tutumluydu ama kıymeti bilinmedi çok şükür halimeizze benim eşimde bir gün bile laf etmez olmazsa doktorlarada gitmem diyo o derece Allahım vermiyosa yada veriyosa vardır sebebi diyo ben o kadarını kabul etmyorum en azından sorunumuz varmı diye bilelim diyorum zorlada olsa kabul etti benim süt hormonum engeldi yaa geçen 1 yılı saymıyoruz bu aydan başlıycaz 6 ay daha olmazsa gideriz eşimde bakılır artık hayırlısı Allahtan bitanem inş rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder AMİNNNNNNNNNNNNN:KK19:

Evet en azından çok şükür eşlerimiz yanımızda bize destek. Benim eşimde hiç sorun etmiyor.Üzülüyor oda bende üzülüyoruz bir bebeğimiz olsun istiyoruz.Ama olmazsada eşim biz bebek için evlenmedikya olursa olur olmazsa olmaz diyor.Bizdede bir sorun yok sebepsiz infertilite.Benim ikinici aşılamam yapıldı son bir aşılama hakkım daha var sonrasındada bir tüp bebek denemek istyiyoruz Allah kısmet ederse.Ondada olmazsa artık bebek fikrini aklımızdan çıkarmamız lazım.Hayırlısı.

Benimde bir tanıdığım var 13 yıllık evlilerdi eşi çocuğu olmuyor diye boşanma davası açtı.Şimdi başkasıyla evlendi adam ve karısı doğurmak üzere.Kadın için çok zor olmalı Allah inşllah onunda karşısına iyi birini çıkarır ve mutlu olur.

len yinemi gittin ne oynak karısın ya cıkcıkcık:KK53::KK53:
kuzucum burdayım sen merak ete ismim gözükmesede burdayım nasıl oluyo bilmiyorumda sen yaz ben sana yazrım mirak etme fıstığımmm:KK9:
Evet en azından çok şükür eşlerimiz yanımızda bize destek. Benim eşimde hiç sorun etmiyor.Üzülüyor oda bende üzülüyoruz bir bebeğimiz olsun istiyoruz.Ama olmazsada eşim biz bebek için evlenmedikya olursa olur olmazsa olmaz diyor.Bizdede bir sorun yok sebepsiz infertilite.Benim ikinici aşılamam yapıldı son bir aşılama hakkım daha var sonrasındada bir tüp bebek denemek istyiyoruz Allah kısmet ederse.Ondada olmazsa artık bebek fikrini aklımızdan çıkarmamız lazım.Hayırlısı.

Benimde bir tanıdığım var 13 yıllık evlilerdi eşi çocuğu olmuyor diye boşanma davası açtı.Şimdi başkasıyla evlendi adam ve karısı doğurmak üzere.Kadın için çok zor olmalı Allah inşllah onunda karşısına iyi birini çıkarır ve mutlu olur.

evet güülüm çok şükür Allahtan eşleirmiz öyle değil anlayışlılar valla işte bunlar gibisi daha çok şükürlük taraflarımız var arada canıız yanıyo haliyle sorunuuz yokken olmaması üzüyo tbiki ama olsun çok çok şükür yapıcak birşey yok Allahım beterlerinden korusun be fıstığımmmmmmmmmmmm:KK19:

evet çok şükür gülüm yaaa sorun yok hepsi normal yani aksi hiçbirşey yazmıyo sonnuçlarda birtek rahim duvarı 6mm yazıyo 36 arasıymış normali ama tam bilgim yok zaten doktor ultrası-onla bakarken de dedi ama normal dedi birzda durakladı dikkatini çe çekti kalınmı geldi anlamdım yarın sorucam yok gülüm bakırköy değil normal devlet hastanei silivride balım

evet çok şükür gülüm yaaa sorun yok hepsi normal yani aksi hiçbirşey yazmıyo sonnuçlarda birtek rahim duvarı 6mm yazıyo 36 arasıymış normali ama tam bilgim yok zaten doktor ultrası-onla bakarken de dedi ama normal dedi birzda durakladı dikkatini çe çekti kalınmı geldi anlamdım yarın sorucam yok gülüm bakırköy değil normal devlet hastanei silivride balım

canım benim gönlü bol arkadaşım.. Hayatım aklıma birşey geldi ya bugün. Sen hormon tetkikini alacaksın ya fsh ve lh ne çıkacak ve dr ne diyecek bana der misin. Bakalım benimki gibi mi çıkacak dr bana sorun var dedi de ben inanmadım ya çünkü o değere yazın başka dr sorun değişl demişti ki ben biliyosun artık her ay 26 sında olyorum 3 aydır aman nazar değdirmeyeyim de kendime ama geçen ayda yine ara kanama tarzı bişi oldu çok az geldi ben bu ayda doğum kontrol hapı kullanmıyorum başka dr gidecektin bugün 3. günüm hormon tetkiki yaptırayım yine diye ama dün sabah öğrenciler bastırınca arayamadım 10 una kadar yer yokmuşta ben dün sabah doktorun hemşiresi ile konuşacaktım hastalar gelmeden sekreter öyle dedi ama arayamadım işte.

canım benim çok sağol. Gerçek hayatta görüşemesekte valla varlığınızı yanımda hissediyorum iyi geliyorsunuz bana bir de aynı şehirde olaydık..

ahahhaaa süpermişşş... :KK9::KK9::KK9::KK9:

gülüm balım aşkım bidenem sen banakaç gün öncesinden yazmışında ben görmemişim be meleğim çok özürdilerim görmedim şidi geçmişe baktımda gördüm kusuruma bakma lütfen meleğim yeminle görmedim aşkım benim dün yazdıklarımı demişşin zati yazdım ama cevap gecikti biraz fıstığım benim özür dilerimmmmmmmmmmmmmm:KK17::KK17::KK17::KK17:

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn prenseslerimmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16:

Halil İbrahim Bereketi

Zamanın birinde birbirini çok seven Halil ve İbrahim adında iki kardeş yaşarlar. Kardeşlerden Halil evli ve çocuklu, İbrahim ise bekârdır. İki kardeş de geçimlerini sahibi oldukları ortak tarladan sağlamaydılar. Çıkan mahsulü ikiye pay ederek, geçinir giderler. Yine bir hasat zamanı, buğdayı harmanlarlar ve eşit bir şekilde ikiye ayırırlar. Bundan sonra sıra buğdayları ambarlara taşımaya gelir.

Halil bu sırada iş bölümü yaparak, “Ben gidip çuvalları getireyim. Sen buğdayı bekle.” der.

Bunun üzerine İbrahim de “Peki Ağabeyciğim.” der.
Halil çuvalları getirmeye gittiğinde İbrahim düşüncelere dalar. Kendi kendine “Ağabeyim evli ve çocuklu. Bir sürü boğaz O’nun eline bakar. O’nun evine benden daha çok buğday lazım.” der. Ardından da küreği kaptığı gibi kendi payından O’nun payına ek yapar. Kısa bir süre sonra Halil çıkagelir ve der ki:

- Haydi İbrahim…! Önce sen doldur çuvalları da taşı ambara.
- Peki abi…!

İbrahim, kendi yığınından bir çuval doldurup düşer yola. İbrahim yola koyulunca bu sefer de Halil dalar düşüncelere; “Çok şükür, ben evliyim, kurulu bir düzenim de var. Ama kardeşim bekâr. O daha çalışıp, para biriktirecek. Ev kurup evlenecek. Daha uzun bir yolu var.” der ve bu düşüncelerle kendi payından O’nun payına birkaç kürek ekler.

Velhasıl birbirlerinden habersiz biri gittiğinde, öbürü, kendi payından atar onunkine. Bu, böyle sürüp gider…Nihayet akşam olur. Karanlık basar. Görürler ki, bitmiyor buğdaylar. Hatta azalmıyor bile…. Hak Teala Onlar’ın bu halini çok beğenir. Buğdaylarına bir bereket verir, bir bereket verir ki …Günlerce taşır iki kardeş bitiremezler. Şaşarlar bu işe.. Aksine çoğalır buğdayları. Dolar taşar ambarları. Bugün “Bereket” denilince, bu kardeşler akla gelir. Bu bereketin adı: Halil İbrahim bereketidir…

ALLAH HEPİNİZE HALİL İBRAHİM BEREKETİ VERSİN!

hoşgedldin tekrar o zaman gülüm nasıl geçsin yahşi cazibeyi açtım 3. bölümünü izliyorum pekerin zamanlarının çok seviyorum sen ne yapıyosun:KK19:

evet güzeldi ben artık sevmiyrum ya izlemiyorum eskiden güzeldi.:nazar:

X