- 19 Mart 2012
- 653
- 10
- Konu Sahibi dejavu_one
Selammm mmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selammm mmmmmmmm
sağol canım. Bence de vardı biraz da geyik yapalım tabi ki bebişlerden konuşabiliriz her telden de çalarız kafamıza göre dedim başlığımın adını da öyle koydum.Hoşgeldin balım... Sen regl olmadın dimi daha..
uzakmış canım ya hani demiştim istanbula anneme geldiğimde buluşuruz belki diye ama annemler yakacıka taşındı anadolu yakası kartal tarafı ondna önce de kadıköydedi zaten.. Gideriz kız hele hızlı tren gelsin valla 2 saar eskişehir.. Beklerim bebişinde doğsun..
sağol canım benim. Hoşgeldin ayrı başlık isteyenlerden biri sendin kırmak istemedim sizi.. Umarım memnun kalırsınız canımcığım..
Teşekkürler canım senin ayağına sağlık hoşgeldin.. Canım branca ursuli kullancma klomenden bıktım diyordun istersen bir ay kullan olmadı rahim filmini falan hallet doktorla görüş belki aşılamaya geçersin balım kolay bir işlemde hem..
yok kız daha sabah bu saatte pek gelen olmaz öğleden sonra şenlenir kimse olmasa ben varım hayatım sen geell balım...
Selammm mmmmmmmm
hoşgördük canım ..
gelsin canım arkidişlerim benim valla muhabbet etmeyi özledim normal bi şekilde.
bu ay brancayı içicem heralde yaaa
hayıt hapı alcaktım şimdi evde ilaç var boş yere para harcamiyim dedim ikisi de aynı kapıya çıkıyo diye düşündüm
velasıl böyle...
ohh güneş sıcak ne güzel bi günn sizinle burda...
sizin kantin gene soguktur gidip ben şikayet etcem artık heee kızın bebesi olmucak sizn yüzünüzden diyeee
bence de aynı kapıya çıkar brancayı kullancaksan hayıtı kullanma ters etki yapar belki kist falan olur neme lazım. Kız senin son gelişmelerden haberin yok tabii. Kantin değildi kız o kütüphaneydi ama ben bir aydır müdür yardımcısı seketerliğindeyim. Müdür sekterinden biri doğum iznine çıktı burdan bir bayan müdür yard. geçti burda bayan tek kaldı onun yanına çıktım canım ohh sıcacık gerçi havalar ısındı aşağısı da sıcaktır da burada kahve çay ayağımıza geliyor ancak stresli ve yoğun her an yazamıyorum hoca ile aynı odadayız bir kapı var sadece açık sürekli. Yani her daim olamazsa mazur görün aşağıda daha rahattım arada öğrenci çıkıyordu giriyordu 45 dk rahat oluyordum.. Öyle işte. Ama çarşamba öğleden sonra ve perşembe sabah rahatım hoca derse gidiyor. Şimdi de toplantıya girecek en kadar sürer bilmem.Benden havadisler böyle canım..
yeni üyeyim hoşbulduk :))
:26::26::26::26::26::26:
hee evet ya kütüphaneydi kantin nerden cıktı :) ee sürekli diyodun ya kantine gitcem filan diye ordan kaldı heralde
iyiymiş o zaman yeni yerin hayırlı olsun.
kütüphane daha iyidir tabi tek başına çalışmak her zaman süper oluyo iyi bilirim
sadece brancayı kullancam bu ay ama hiiiiç bir ümit beslemeden zaten artık ümidim kalmadı tedavisiz olmucak bu iş belli.. amaaaaaaaaaaaannn sallıyorum şimdilik pek içimden gelmiyo
elimdeki ilaçları kullanayım..
bişey diyimmi hatta suanda bu konudan bahsedince bile midem bulanıyo karnıma agrı giriyo nedense...
evet cnm bende istedim ayrı bir topik açmanı çünkü seninlede güzel muhabbetlerimiz var , senide bir şekilde görmem lazım konuşmam lazım sende benim için diğer arkadaşlarım kadar önemlisin cnm niye ayrılık olsunki küslük olsunki burdaki muhabbetimiz farklı,ordaki muhabbetimiz farklı iki topiğimiz var artık :) iki topiğide seviyorum tekrar hayırlı olsun cnm.
tabii ki canım ben oradan ayırayım arkadaşlarım burada yazsın orada yazmasın diye açmadım bu topiği. Aslında tereddütte kaldım sanki o topikten gitmiş gbi yaptım da burada açtım sanki aynı şeye gelecekmiş gibi geldi. Dolaylı olarak zaten topiktekilerle muhabbet ediyorum diye ama benim sorunum sizlerde değildi ki zaten hepinizi teker teker seviyorum. Ama oradan soğudum o olaylardan sonra ne yalan söyliyim o topğe girmek istemedim. Aklımda da hiç yoktu inan ama istek olunca iyi açayım dedim ama farklı yerde olsun dedim..
Biraz kendinden bahset o zaman nerede ikamet ediyorsun, evli misin, çalışıyor musun..
hoşgeldin meg..
canım nasıl olduğu önemli değil asıl olan kucağımıza almamız tedavi gerekirse olucaz başka çre yok bak bende umut beslemiyorum zaten yumurtlamam yok d.k hapını kullanmak zorunda kalmıştım lh ı düşürek için dr vermişti bu içmedim regl olunca çice gidicem dr birkaç ay da klomen kullanırım belki yaz sonuna kısmetse aşılama. Tamaam kapatıyoruz bu konuyu canımmm...
tabii ki canım ben oradan ayırayım arkadaşlarım burada yazsın orada yazmasın diye açmadım bu topiği. Aslında tereddütte kaldım sanki o topikten gitmiş gbi yaptım da burada açtım sanki aynı şeye gelecekmiş gibi geldi. Dolaylı olarak zaten topiktekilerle muhabbet ediyorum diye ama benim sorunum sizlerde değildi ki zaten hepinizi teker teker seviyorum. Ama oradan soğudum o olaylardan sonra ne yalan söyliyim o topğe girmek istemedim. Aklımda da hiç yoktu inan ama istek olunca iyi açayım dedim ama farklı yerde olsun dedim..
peki niçin bana özelden yazmadın dejavucum?
yada telefonlaşıyoruz seninle,niçin bana bu durumdan bahsetmedin?
vs vs vs
ben arkadaşlarım nasıl,iyiler mi diye arada mesajlarına girip bakıyorum ve tesadüf eseri elibeses'in bu topiğe yazar olduğunu gördüm ve bi baktım ki sen topik açmışsın..
tam kadro burda sohbet ediliyor..
diğer topik sadece gebe bebe topiği değil ki,her telden muhabbet zaten var 12 bin küsur sayfadır..
ayrıca kimse kimseye bayılmak zorunda değil.. sen tek kişiyle anlaşmazlığa düştün diye topiği tamamen terk etmen çok kırıcı.. benim açımdan kırıcı yani..
ben bunun üzüntüsünü atlatamamışken,bir de topiklendiğini ve burda koyu sohbete dalındığını görüyorum..
neyse,bu da atlatılır zamanla..
senden beklememem belki de beni tepki vermeye itti..
iyi sohbetler..
peki niçin bana özelden yazmadın dejavucum?
yada telefonlaşıyoruz seninle,niçin bana bu durumdan bahsetmedin?
vs vs vs
ben arkadaşlarım nasıl,iyiler mi diye arada mesajlarına girip bakıyorum ve tesadüf eseri elibeses'in bu topiğe yazar olduğunu gördüm ve bi baktım ki sen topik açmışsın..
tam kadro burda sohbet ediliyor..
diğer topik sadece gebe bebe topiği değil ki,her telden muhabbet zaten var 12 bin küsur sayfadır..
ayrıca kimse kimseye bayılmak zorunda değil.. sen tek kişiyle anlaşmazlığa düştün diye topiği tamamen terk etmen çok kırıcı.. benim açımdan kırıcı yani..
ben bunun üzüntüsünü atlatamamışken,bir de topiklendiğini ve burda koyu sohbete dalındığını görüyorum..
neyse,bu da atlatılır zamanla..
senden beklememem belki de beni tepki vermeye itti..
iyi sohbetler..
meg cim bence hiç kırılma topiği terk eden önce sendin
madem bebek konuşulmuyo sen neden gittin .. ben sana da demiştim.
dejavunun topik açmasına sevindim cünkü ordaki arkadaşlarımı bırakıamıyordum..
burda yine hep beraberiz ama biraz bebek fikrinden uzaklaşmak isteyen eski arkadaşlar olarak beraberiz..
keşke daha önce sen açsaydın da Orda toplansaydık biz hamiş olmayanlar