Canımm tünaydınn
burdayım geldim garrii ancak yimek yedim erken gelecektim bir bayan arkadaşı gördüm onunla kantinde sohbet ettik tatil bitene kadar eşi rahatsızda dertleştik azıcık. Sonracıma öğrenciler geldii,sonracıma bir oyun oynuyorum ona baktım hasat toğladım ektimm sonracımaaa geldim tımam mı ablacımmm kızma bana
inşallah ev sahibiniz ikna olur canım olmazsa da ev bulmuşsunuz hayırlısı olur inşallah.. Yeni ev uğur da getirir belki canım ama senin içine sinmedi öbür evler galiba hayatım.. Doğru cuma gel demişti sana o zaman gidersin tabi ama smear testini de hemen vermezler birkaç gün geçer öbürkülerin sonucu alırsın artk smear da kolay zaten stres yapma.
valla gelse de bitse beklemek çok can skıcı oluyor. Aşağıdakilerinde işi zor annen ordayken yapılsun tabii canım mide dayanır mı hiç aman aman. Kapat sen kendini odaya balımm...
tamam canım bekliyoruz görüşrüz.
alerji olabilr canım yaa yediğin birşeyden falan ya da gece terlediysen o da yapar isilik gibi.
Gel gari iyi insan lafının üzerine gelirmiş gacılar senden sözediyordu moonum nasılsınnn topiğim gülü paylaşımcı arkdaşım bende sen yokken boşluğunu doldurayım diye ancak fıkra paylaştım kız