Kaldığımız Yerden Her Telden..

slm canlarım nasılsınız :KK3::KK3:
tesisatçı halen daha gelmedi sanırsam bugun gelmiycek
o da gelsede gitse :KK9:
neyem kimse yok bakem nere kaçtınız huuu :KK3::KK3:

a.slm hoşgeldin gülüm ben varım yaaa yitmezmi bacım :KK1::KK1::KK1:neden gelmediler peki aradınızmı balım:KK19:

hoşbuldumm tatluu kuzummm
yetmez olurmu heç yeter elbet :KK9::KK48:
alttaki komsu cagırcaktı dun dedı bugun ıcın çağırcam dıye ses seda çıkmadı kuzum
onların wc ye damlıyo ya o çağırcak kuzumm bizde bekliyoruz bakalım
en geç bu hafta gelsinde annem gitmeden yoksam zor olcak benım ıcın
midem dayanamaz sanırım :KK9:

alttaki komsu cagırcaktı dun dedı bugun ıcın çağırcam dıye ses seda çıkmadı kuzum

anacmmm gelsinler o zaman gülüm arayın çok acil deyin elirler o zman sen elini sürme dayanmaz valla miden normal adam dayanamıyo sen hiç dayanamazsın balım benim bittimi peki işleriniz tamamen:KK19:

anacmmm gelsinler o zaman gülüm arayın çok acil deyin elirler o zman sen elini sürme dayanmaz valla miden normal adam dayanamıyo sen hiç dayanamazsın balım benim bittimi peki işleriniz tamamen:KK19:

işler bitti çok şükür kuzumm tüm halılar yıkandı yerleştirildi
perdeler mutfak camlar vs ne varsa hepsicği bitti kuzum
işte şu tuvalet işi kaldı bi o da bitse rahat etcez gari
olmadı birazdan incem komsuya sorcam napmıs neetmiş
pazar gunu dedim bu haftaiçi gelsin böyle böyle diye
dunde geldıydı bize yarın ıcın cagırcam dedıydı
olmadı bi inip sorcam kuzumm
sen nasılsın kuzum :KK48::KK48:

kıslar benim göbegimde bi sürü kırmızı noktalar olusmus. beyaz tenliyim tırnakla kasırsında küçük küçük kan toplar ya onun ginbi . neden olduki acep tırnakta yok anam hepisini köküne kadar yidim. niye olustuki bu sasırdım görünce. ben gelene kadar su soruma bi cevap arıyom kıslarrrrrrrrrrr

kıslar benim göbegimde bi sürü kırmızı noktalar olusmus. beyaz tenliyim tırnakla kasırsında küçük küçük kan toplar ya onun ginbi . neden olduki acep tırnakta yok anam hepisini köküne kadar yidim. niye olustuki bu sasırdım görünce. ben gelene kadar su soruma bi cevap arıyom kıslarrrrrrrrrrr

a.s cnm belki aleji olmussundur bişeye alerjin felen varsa ya da yediğin bişey dokunmustur cnm:44:

işler bitti çok şükür kuzumm tüm halılar yıkandı yerleştirildi
perdeler mutfak camlar vs ne varsa hepsicği bitti kuzum
işte şu tuvalet işi kaldı bi o da bitse rahat etcez gari
olmadı birazdan incem komsuya sorcam napmıs neetmiş
pazar gunu dedim bu haftaiçi gelsin böyle böyle diye
dunde geldıydı bize yarın ıcın cagırcam dedıydı
olmadı bi inip sorcam kuzumm
sen nasılsın kuzum :KK48::KK48:
oo ooo gülümmm baya iş yappışınızzz maaşallah maaşallahhh güle güle oturun can sağlığıylaaaa git bakalım kadın ne dyicek gelsinlr hazır annen vaken kuzucummmmmmmmmmmm bende iyiyim gibi işte balım çok şükürrrrrrrr
selam kıslar . elifim ben bi dısarı cıkcam yarım saate gelirim gülüm.

tmm gülüm ben bekliyorummm Allaha emanet ol kuzucummm:KK19:

oo ooo gülümmm baya iş yappışınızzz maaşallah maaşallahhh güle güle oturun can sağlığıylaaaa git bakalım kadın ne dyicek gelsinlr hazır annen vaken kuzucummmmmmmmmmmm bende iyiyim gibi işte balım çok şükürrrrrrrr

tmm gülüm ben bekliyorummm Allaha emanet ol kuzucummm:KK19:

sağol cnm kuzumm amiiiinn :KK16:
hee giderim birazdan kuzumm
allah iyilik versin cnmcım
moon nerlerde bugun yok sanırsam

sağol cnm kuzumm amiiiinn :KK16:
hee giderim birazdan kuzumm
allah iyilik versin cnmcım
moon nerlerde bugun yok sanırsam

amin gülüm cümleize versin buralardaydı kahvaltı yapıcaktı ie gidecekti uykuya çok düştüm diyo dedimki sen doğumada uyuyarak gidermişşin bebeşinde uyuyarak çıkarmış öyle olucak diyo:KK1::KK1::KK1::KK1:

amin gülüm cümleize versin buralardaydı kahvaltı yapıcaktı ie gidecekti uykuya çok düştüm diyo dedimki sen doğumada uyuyarak gidermişşin bebeşinde uyuyarak çıkarmış öyle olucak diyo:KK1::KK1::KK1::KK1:

hehe ne güzel olurmus uyurkene bişecik anlamadan doguruvermek :KK9::KK9:
ahanda geldi şimcik moonumuz dejavumuz :21::21:

yettim galiiiiiiii:KK1:

hoşgeldin kuzumm nasılsın bapıyosun :KK48::KK48:

melisam yazdım yaaa sende diyetteydin gülüm çatlaklar oluyo onlar zamanla beyaza dönüşücek bendede oldu zayıfladım yaa 2 çizik var sanki kalemle çizmişim igib oldu moraramaya bbaşladı beyazlayacak şimide sendede yırtıklar oluyo malesef gülümmmm:KK50::KK50::KK50::KK31:

Canımm tünaydınn :KK9:

uleyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnn nirdesiniz beeeeeeee:KK17::KK17::KK19:

burdayım geldim garrii ancak yimek yedim erken gelecektim bir bayan arkadaşı gördüm onunla kantinde sohbet ettik tatil bitene kadar eşi rahatsızda dertleştik azıcık. Sonracıma öğrenciler geldii,sonracıma bir oyun oynuyorum ona baktım hasat toğladım ektimm sonracımaaa geldim tımam mı ablacımmm kızma bana :KK14:

yok gülüm buün burdayım gitmiyorum ev işi kalıcak pazara kadar bakıcaz iki ev arasında hangisi olursa yani diğer evi tutuk ama kesin taşınırmıyız pazara belli olucak ev sahibi gelicek konuşucaz iikna olursa kalıcaz yoksa çııcaz tahliller bugün çıkıcak ama cuma alıcaz gidicem smear testi yapılıcak onunla göstericez balım sana afiyet olsun çabuk gel ama haa öpüyorum meleğimmmmmm:KK56::KK56::KK56::KK54:

hoşgeldin meleğim nasılsın günaydınlar sizlerede balım:KK19::KK19:

inşallah ev sahibiniz ikna olur canım olmazsa da ev bulmuşsunuz hayırlısı olur inşallah.. Yeni ev uğur da getirir belki canım ama senin içine sinmedi öbür evler galiba hayatım.. Doğru cuma gel demişti sana o zaman gidersin tabi ama smear testini de hemen vermezler birkaç gün geçer öbürkülerin sonucu alırsın artk smear da kolay zaten stres yapma.

slm canlarım nasılsınız :KK3::KK3:
tesisatçı halen daha gelmedi sanırsam bugun gelmiycek
o da gelsede gitse :KK9:
neyem kimse yok bakem nere kaçtınız huuu :KK3::KK3:

valla gelse de bitse beklemek çok can skıcı oluyor. Aşağıdakilerinde işi zor annen ordayken yapılsun tabii canım mide dayanır mı hiç aman aman. Kapat sen kendini odaya balımm...

selam kıslar . elifim ben bi dısarı cıkcam yarım saate gelirim gülüm.

tamam canım bekliyoruz görüşrüz.

alerji olabilr canım yaa yediğin birşeyden falan ya da gece terlediysen o da yapar isilik gibi.

yettim galiiiiiiii:KK1:

Gel gari iyi insan lafının üzerine gelirmiş gacılar senden sözediyordu moonum nasılsınnn topiğim gülü paylaşımcı arkdaşım bende sen yokken boşluğunu doldurayım diye ancak fıkra paylaştım kız :KK9::KK9:

Çok uykum var kızlar ya gözlerim kapanıyorr.Çok geçte yatmadım aynı saatimde yattım uyudumda güzel ama uykum bölündü hep terlemişim sonra da üstümü açtığım için üşümüşüm donuyorum donuyorum dedim sonra eşim yanaştı da sarıldım ısındım yaa.. Of akşam olsa gidip kafayı vurcam bir saat yatcam yaa yemek yiyince iyice baygınlık geldi öğrenciler olmasa uyuyacağım :KK9:

Canımm tünaydınn :KK9:

burdayım geldim garrii ancak yimek yedim erken gelecektim bir bayan arkadaşı gördüm onunla kantinde sohbet ettik tatil bitene kadar eşi rahatsızda dertleştik azıcık. Sonracıma öğrenciler geldii,sonracıma bir oyun oynuyorum ona baktım hasat toğladım ektimm sonracımaaa geldim tımam mı ablacımmm kızma bana :KK14:

inşallah ev sahibiniz ikna olur canım olmazsa da ev bulmuşsunuz hayırlısı olur inşallah.. Yeni ev uğur da getirir belki canım ama senin içine sinmedi öbür evler galiba hayatım.. Doğru cuma gel demişti sana o zaman gidersin tabi ama smear testini de hemen vermezler birkaç gün geçer öbürkülerin sonucu alırsın artk smear da kolay zaten stres yapma.

valla gelse de bitse beklemek çok can skıcı oluyor. Aşağıdakilerinde işi zor annen ordayken yapılsun tabii canım mide dayanır mı hiç aman aman. Kapat sen kendini odaya balımm...

tamam canım bekliyoruz görüşrüz.

alerji olabilr canım yaa yediğin birşeyden falan ya da gece terlediysen o da yapar isilik gibi.

Gel gari iyi insan lafının üzerine gelirmiş gacılar senden sözediyordu moonum nasılsınnn topiğim gülü paylaşımcı arkdaşım bende sen yokken boşluğunu doldurayım diye ancak fıkra paylaştım kız :KK9::KK9:

hoşgeldn meleğim doyurdunmu karnını güzece balım ben sana kızarmıyımhiç aşk olsun gülüm ev sinmedi değil sindide 1 yıl içinde 2. taşınma eyalarıma yazık üzülüyorum valla şimdi eşimlede yazışıyoruzda bizim binanın en üstüde kiralıkmış kadın 500 veririm demiş aidatla 580 olucak bakalım anaşabilirsek süper olucak dua edin kızlar heyecanla bekliyorum haberi:18::18::18::18::18::18:

he valla kuzum beklemek çok gıccıkk :KK47::KK47:
aynen üle yapcam valla hiiç çekemem yani :KK9:
sen nasılsın kuzum işler güçler nasıl gidiyo :KK48:

hoşgeldin balım nirdesin sen yahuuu:KK19:

aynen üle kuzumm ama boşa dememişler analık zor diye
daha rahme düştüğü andan başlıyo annelik kuzumm
sağlıcakla doğsun bebişlerde gerisi hiç önemli değil balım benım :KK48:

X