sağol tatlım yedim geldim..
iyiyiz moonum sen nasılsın meraklım gidicen mi cinsiyet görmeye.
ay canım benim dinlen sen bugün yarında çıkma daha artık hergün her gün arama kuzum yaa canına yazık..
ayy çok duygulandım kız gözlerim doldu ben mutlaka izlerim bu filmi Eskişehir'e gelirse. Oyuncu da iyiymiş hani.. Çinliler de çok vefakarmış köpeği bişe düşünmüşler heykel yapmışlar girişe ismini vermişler bizde nerdee ancak eziyet ederler hayvancıklara.
ohh canım evin pırıl pırıl olmuş anne de gelince iyi oldu sana ya yük kalktı üzerinde. Fayansları kırılma olayı kötü olmuş ama yapacak birşey yok neyse ki yalnız değilsin annen var tatlım..
selam bitanemm hoşgeldinn nasılsınn..
ah canım yaa parol tarzı ilaçlar içilebiliyor diye biliyorum ben ama doktoruna sorsan ya bu durumlarda ne yapacağını mutlaka zararı olmayan bir ilaç vardır sürekli içilmez tabi ama çok zorda kalınca kullanılabilir yanii çekilmez ki böyle.
Bende çok özledimmm
yok canım buradaki bey iki gün izin aldı oğlu kolunu kırmış ameliyat olcakmış ondan geldim yine çıkıcam.. Ama sizi ordada bırakmam ben merak etmeyin tabi burada karşışan yok rahat sadece tenefüslerde iş oluyor. Orada hoca yan tarafta kapı bizim odadan açılıyor klavye sesini duyuyr azar azar yazabiliyorum.