Kaldığımız Yerden Her Telden..

hu huuuuu millet ben geldiiiiim :KK3::KK3:
azcık bi bakam dedim sizlere
annemle ben işlerin çoğunu bitirdik halılar perdeler camlar mutfak vs vs
sağolsun evi pakladı kadın :KK55::KK55: amaaa gel görki bizim alt kattaki komsuya bizim wc den
onların wc ye su damlıyomuş :KK19: o yuzden yarın tesisatçı gelcek bi güzel kırar fayansları felen
annemle ben tam keyif yapcakken bide o çıktı malesef :KK23::KK23:
siz napıyosunuz canlarım benım özledim valla sizleri :KK48::KK48:
hoşgeldinnnnnnnnnn gülüm benimmm özlettin kendini aşkitommm :KK19:
selammmmm kizlar

hoşgeldin kuzucum nasılsın:KK19:

bebişte iyidir tatlım :) haftaya başka bir doktora gidicem bir görem kuzum 21 nisanı bekleyemicem

bencede beklme cnmcım çatlarım ben yoksam
gelırım ist a alır götürürüm senı dr a :KK9::KK9:
bende haftaya bi gitcem bebişimi görmeye özledim yahu :emir_bebek:

Yettim gari gızlarrr... Kütüphanedeyim ya öğrendilerde öğle tatilinde ikiye kadar burda duran kızda 13.30 da gidiyo ben gelince, 14.00 e kadar gelen öğrencilere bakıyorum yoğunluk oldu gelemedim hemen.. Naparsınız bakem ay dur ben neler yazdnız bakayımm.. :KK16:

iyilik cnm basim catliyor nasil evde de hamilelikde icebilcegim agri kesici yok
uzanicam o yüzden.
sizin isde kötü olmus cnm ya tam oh rahat edicez derken birde fayanslar cikdi:KK47:

geçmiş olsun kuzumm parol felen olsaydı alırdın
ya da karanlık bi odan varsa orda yat uyu cnmcım
çok kötü bişey başağrısı arada banada vuruyo
baya zor oluyo yani
he valla sorma kuzum o çıktı başımıza
neyseki annem burdayken oldu yoksa ben tek başıma zor olurdu :KK50:

Yettim gari gızlarrr... Kütüphanedeyim ya öğrendilerde öğle tatilinde ikiye kadar burda duran kızda 13.30 da gidiyo ben gelince, 14.00 e kadar gelen öğrencilere bakıyorum yoğunluk oldu gelemedim hemen.. Naparsınız bakem ay dur ben neler yazdnız bakayımm.. :KK16:

kuzumm özledim senideee :KK48::KK48: eski yerinemi geçtin kuzumm
napalım az bi vakit buldum çene çalıyorum burda :KK9::KK9:

geçmiş olsun kuzumm parol felen olsaydı alırdın
ya da karanlık bi odan varsa orda yat uyu cnmcım
çok kötü bişey başağrısı arada banada vuruyo
baya zor oluyo yani
he valla sorma kuzum o çıktı başımıza
neyseki annem burdayken oldu yoksa ben tek başıma zor olurdu :KK50:

yok cnm aksi gibi heryerde günes görüyor en azindan uyuyamassamda dinlendiririm cnm..
evet annen burda en azindan oda olmasaydi artik mecbur esin yardim edecekti.

hosgeldinn cnmmmm
bende biraz önce geldim isden

daha da bir sürü isim var
ütüm var
bulasiklar yikancak
yatak odasi toplancak daha:KK31:

Son düzenleme:
yok cnm aksi gibi heryerde günes görüyor en azindan uyuyamassamda dinlendiririm cnm..
evet annen burda en azindan oda olmasaydi artik mecbur esin yardim edecekti.

o neki domuz tavşan felen :KK9::KK9: bencede dinlendir kuzum azcık hafifletir belkim
anam kocişde çalışıyo adamlar gelcek haftaiçi bide o anlık temizlemek gerekiyo
tabı mecbur izin alırdı ama erkekde nereye kadr yapcak bide wc olunca
benım mide kendınden geçerdi heralde :KK9::KK9:

hoşgeldin dejavummmmmmmmmmmmmmmmmm nirdesinn sen yahu:KK48:

afiye bal seker olsunn :KK16:

sağol tatlım yedim geldim..

merhaba kuzularrrrrrrrrrrrr nasılsınız?

iyiyiz moonum sen nasılsın meraklım gidicen mi cinsiyet görmeye.

dün çok gezdik gülüm bugünde gititk yine aynı ayakalrım ağrıyo valla:KK53::KK53:

ay canım benim dinlen sen bugün yarında çıkma daha artık hergün her gün arama kuzum yaa canına yazık..

haçikonun filmini izlemidiyseniz tavsiye ederim kızlarrrrrrrrrrrrrr
alıntıdır:
Haçiko (10 Kasim 1923 – 8 Mart 1935) Odate'de doğdu. 1924 yılında Tokyo üniversitesinde görev yapan Japon profesör Dr. Hidesabura Ueno, küçük bir köpek yavrusu edindi kendine. Profesör Ueno, Japoncada "sekiz tane" anlamına gelen Haçiko adını koydu köpeğine. Safkan akita cinsi beyaz bir erkek olan Haçiko, her sabah üniversiteye gitmek için evden metroya yürüyen sahibine eşlik etti. Metronun dış kapısına kadar getirdiği sahibini uğurladıktan sonra da eve döndü. Çok geçmeden bir akşam üniversite dönüşünde metronunn çıkışında Haçiko'yu kendisini beklerken gördü profesör ve çok şaşırdı. Bu akıllı köpek sahibinin eve dönüş saatlerini hesaplayarak ve aynı yolu kullanacağını düşünerek metronun önüne gitmişti.

Ondan sonraki bir yıl boyunca, Haçiko her sabah sahibini metroya kadar götürdü, her akşam iş çıkışında da metronun önünde karşıladı. Hiç saatini şaşırmadı.

Ama bir akşam metrodan çıkmadı profesör. Haçiko gözleri metronun kapısında gece boyunca bekledi. Bir sonraki akşam yine yoktu profesör. Üçüncü akşam metrodan yine çıkmadı. Üniversite'de kalp krizi geçirip ölmüştü profesör...

Haçiko her akşam sahibim metrodan çıkar diye inatla bekledi. Haftalar, aylar boyunca her akşam tokyo metrosunun Shibuya istasyonu'nun kapısına gitti. Haçiko tam 10 yıl boyunca sahibinin gelmesini bekledi. 12 yaşındayken metronun kapısında öldü.

(1935)

Bugün Tokyo'ya gidenlerin Shibuya istasyonunun kapısında karşılaştığı köpek heykeli Haçiko'dur. Japonlar, sadakat ve insan hayvan ilişkisinin sembolü olarak ölümünden hemen sonra 10 yıl boyunca sahibini beklediği yere Haçiko'nun heykelini diktiler.

İkinci dünya savaşı'ndan sonra da unutmadılar ve savaş sırasında tahrip olan heykelin yerine 1948'de yenisini diktiler. Bugün Shibuya istasyonu'nun o kapısı Haçiko çıkışı olarak biliniyor ve Tokyo'nun en önemli buluşma merkezlerinden biridir. Her yıl Haçiko'nun ölüm yıldönümü olan 8 Nisan'da da bir çok hayvansever heykelin önünde buluşurlar. Haçiko'nun hikayesi 1987 yılında bir Japon filmine de konu oldu. Ülkemizde de Japon filmleri festivali'nde gösterilmişti. 70 yıl önce yaşanmış bu köpek hikayesinin şimdi de Hollywood versiyonu çekildi ve Haçiko'nun sahibi Profesörü Richard Gere canlandırdı.

ayy çok duygulandım kız gözlerim doldu ben mutlaka izlerim bu filmi Eskişehir'e gelirse. Oyuncu da iyiymiş hani.. Çinliler de çok vefakarmış köpeği bişe düşünmüşler heykel yapmışlar girişe ismini vermişler bizde nerdee ancak eziyet ederler hayvancıklara.

hu huuuuu millet ben geldiiiiim :KK3::KK3:
azcık bi bakam dedim sizlere
annemle ben işlerin çoğunu bitirdik halılar perdeler camlar mutfak vs vs
sağolsun evi pakladı kadın :KK55::KK55: amaaa gel görki bizim alt kattaki komsuya bizim wc den
onların wc ye su damlıyomuş :KK19: o yuzden yarın tesisatçı gelcek bi güzel kırar fayansları felen
annemle ben tam keyif yapcakken bide o çıktı malesef :KK23::KK23:
siz napıyosunuz canlarım benım özledim valla sizleri :KK48::KK48:

ohh canım evin pırıl pırıl olmuş anne de gelince iyi oldu sana ya yük kalktı üzerinde. Fayansları kırılma olayı kötü olmuş ama yapacak birşey yok neyse ki yalnız değilsin annen var tatlım..

selammmmm kizlar

selam bitanemm hoşgeldinn nasılsınn..

iyilik cnm basim catliyor nasil evde de hamilelikde icebilcegim agri kesici yok
uzanicam o yüzden.
sizin isde kötü olmus cnm ya tam oh rahat edicez derken birde fayanslar cikdi:KK47:

ah canım yaa parol tarzı ilaçlar içilebiliyor diye biliyorum ben ama doktoruna sorsan ya bu durumlarda ne yapacağını mutlaka zararı olmayan bir ilaç vardır sürekli içilmez tabi ama çok zorda kalınca kullanılabilir yanii çekilmez ki böyle.

kuzumm özledim senideee :KK48::KK48: eski yerinemi geçtin kuzumm
napalım az bi vakit buldum çene çalıyorum burda :KK9::KK9:

Bende çok özledimmm :KK16: yok canım buradaki bey iki gün izin aldı oğlu kolunu kırmış ameliyat olcakmış ondan geldim yine çıkıcam.. Ama sizi ordada bırakmam ben merak etmeyin tabi burada karşışan yok rahat sadece tenefüslerde iş oluyor. Orada hoca yan tarafta kapı bizim odadan açılıyor klavye sesini duyuyr azar azar yazabiliyorum.

o neki domuz tavşan felen :KK9::KK9: bencede dinlendir kuzum azcık hafifletir belkim
anam kocişde çalışıyo adamlar gelcek haftaiçi bide o anlık temizlemek gerekiyo
tabı mecbur izin alırdı ama erkekde nereye kadr yapcak bide wc olunca
benım mide kendınden geçerdi heralde :KK9::KK9:

hahah en iyisi oldugu gibi birakmak aman deyip:KK1:
suan elim kolum kalkmiyor ya herseyi salliyorum..
bu arada masallah asembimm ya zaman cabuk geciyor
20 haftaya girmissin bile:nazar::nazar:
cnm burclarla ilgili bir kac sayfa ötede mooncum paylasmis.

Son düzenleme:
KOYUN: Sabırlı ve düşüncelidirler. Yaşamlarının bütün dönemlerinde yumuşak ve uyarılara açık görünürler. Büyük streslere dayanabilir ve kararlı davranabilirler. Çok başarılı biri ve ya başkalarının yükünü bile paylaşan, çok sert koşullarda çalışan bir işçi olabilirler. Çoğunlukla, spot ışıklarının altında olmaya ihtiyaç duymazlar. Arka planda çalışmayı tercih ederler. İyi birer takım elemanıdırlar. Sadık tutumları onları güvenilir yapar. Kendilerini koruyacak, yaratıcılıklarındaki boşluğu dolduracak bir partnere gereksinim duyarlar ve aşık olurlar. Sanat dallarında kariyer yapabilirler, araştırmacı olabilirler, açık hava işlerinde ve acil durum yardım işlerinde (ambulans, polis imdat gibi) çalışabilirler, kütüphanelerde veya tasarım işlerinde yeteneklidirler.

ahaha aynı ben valla. Koyuna da benziyorum hani kıvırcık saçlarımla meee meeee :KK9::KK9::KK9::KK9:

sağol tatlım yedim geldim..

iyiyiz moonum sen nasılsın meraklım gidicen mi cinsiyet görmeye.

ay canım benim dinlen sen bugün yarında çıkma daha artık hergün her gün arama kuzum yaa canına yazık..

ayy çok duygulandım kız gözlerim doldu ben mutlaka izlerim bu filmi Eskişehir'e gelirse. Oyuncu da iyiymiş hani.. Çinliler de çok vefakarmış köpeği bişe düşünmüşler heykel yapmışlar girişe ismini vermişler bizde nerdee ancak eziyet ederler hayvancıklara.

ohh canım evin pırıl pırıl olmuş anne de gelince iyi oldu sana ya yük kalktı üzerinde. Fayansları kırılma olayı kötü olmuş ama yapacak birşey yok neyse ki yalnız değilsin annen var tatlım..

selam bitanemm hoşgeldinn nasılsınn..

ah canım yaa parol tarzı ilaçlar içilebiliyor diye biliyorum ben ama doktoruna sorsan ya bu durumlarda ne yapacağını mutlaka zararı olmayan bir ilaç vardır sürekli içilmez tabi ama çok zorda kalınca kullanılabilir yanii çekilmez ki böyle.

Bende çok özledimmm :KK16: yok canım buradaki bey iki gün izin aldı oğlu kolunu kırmış ameliyat olcakmış ondan geldim yine çıkıcam.. Ama sizi ordada bırakmam ben merak etmeyin tabi burada karşışan yok rahat sadece tenefüslerde iş oluyor. Orada hoca yan tarafta kapı bizim odadan açılıyor klavye sesini duyuyr azar azar yazabiliyorum.

sorma cnmm ya birden girdi agri hicbirseyim yokdu isdeyken falan:KK53:

hoşgeldin dejavummmmmmmmmmmmmmmmmm nirdesinn sen yahu:KK48:

Burdayım kuzum yemekten geldim ama öğrenciler 14.00 te derse giriyoarlar o zamana kdar bir yoğunluk oluyor tabii. Ay dün kaynanama gittik limonlu kek yaptırmış geçen haftada yaptırmıştı çok beğenmiştik ama ona az limounlu olmuş demişti ki benim için tam karardı, bu sefer limonu bol koydurdum dedi iyi dedim yarısını aldık ben arabada az attım ağzıma ay dedim çok limonlu bu eşim dedi ki ben yerim.Sabah attı ağzına bir dilim anam dedi bu ne yaa limonun içine düşmüş gibi. Allah'ın gücüne gitmesin valla attık yanii..

bencede beklme cnmcım çatlarım ben yoksam
gelırım ist a alır götürürüm senı dr a :KK9::KK9:
bende haftaya bi gitcem bebişimi görmeye özledim yahu :emir_bebek:
ehe gel annem beklerim seni birlikte bakmaye gideriz ya 1 ay bekleyemem
hosbulduk tatlim
tavsan cikdi cnm bana :)
vay tavşanım benim senin güzelmiş ya gerçi bana domuz çıktı ama güzel şeyler yazmış çinli:)

dejavum merak ediyom kuzum:KK66: bakak görek:) şaka bir yana nerdeyse 1,5 ay olmuş olcak kuzumu görmeyeli insan merak ediyor.

azram oağrılar normal bende aniden anlık ağrılar oluyo bebiş kıpraşıyordur:) rahim büyüyor ya ondan oluyor

X