- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.261
geldim geldim kızlar ancask girebildim valla ayaklarım yanıyo yorukldumki sormayın hastanede birşey olmadı aç karnına yağılıyomuş dedi ee sabaha gel dedi bir sürü tahlil istedi gidicem sabah vericem gelicwem cumayada smear testi olucak temizlen ilişkiyede girmeden gel dedii işte nasılsınız iz baklaım :26:
geldim geldim kızlar ancask girebildim valla ayaklarım yanıyo yorukldumki sormayın hastanede birşey olmadı aç karnına yağılıyomuş dedi ee sabaha gel dedi bir sürü tahlil istedi gidicem sabah vericem gelicwem cumayada smear testi olucak temizlen ilişkiyede girmeden gel dedii işte nasılsınız iz baklaım :26:
byzgülüm merhaba bi sayfa dolusu aynı msj yazmışsın :)
Bir erkek ölür cehennemin kapları açılır şeytan kapıda belirir ve der ki, atın bu odunu da ateşe
Dejavum merhaba nasılsın canım
Balımm hoşgeldin iyiyim tatlım hatta baya iyyim kursağımda kalmazsa eğer 3 aydır 26 sında regl oluyorum by ayda öyle oldum geçen ay ara kanama da olmuştu 9. günü ama çok az gelmişti 35 günde regl olan biri olarak benim için nimet gerçekten ama ben bu yumurtlama görmedim geç başladım galiba. Sabah regl oldum lavabodan eşime sesleniyorum bugn ayın kaçıı diye o da diyo sabah sabah tuvalette bunu mu düşünüyorsun bilmiyo ki neden soruyorıum neyse bu ayda d.k hapı kullanmıcam dr randevu alabilirsem eğer çarşmba günü hormona gidicem yine bakalım dr hemşiresini aramam lazımmış çünkü nisanın onuna kadar yer yokmuş araya sıkıştırın bir hormon yazın dicem.. Sen ne yaptın yumurtalar gelişti mi ne zaman aşılama..
Kızlar ben yavaştan kaçıyoreee ...uykum gelmeye başladı ben erken yatarım malum sabah 7de kalkıyorum....
Yarında gelirim inşallah...
Öpüyorum sizi
Kızlar ben yavaştan kaçıyoreee ...uykum gelmeye başladı ben erken yatarım malum sabah 7de kalkıyorum....
Öpüyorum sizi
Öpüyorum sizi
Öpüyorum sizi