Kaldığımız Yerden Her Telden..

geldim geldim kızlar ancask girebildim valla ayaklarım yanıyo yorukldumki sormayın hastanede birşey olmadı aç karnına yağılıyomuş dedi ee sabaha gel dedi bir sürü tahlil istedi gidicem sabah vericem gelicwem cumayada smear testi olucak temizlen ilişkiyede girmeden gel dedii işte nasılsınız iz baklaım :26:

hoşgeldi hayırlısı tatlım. her işte bir hayır vardır. güzel haberlerini bekleriz.

Dikende Gül Bitiren,
Kışı da, Bahar Haline Döndürür...
Selviyi Hür Bir Halde Yücelten,
Kederi de, Sevinç Haline Sokabilir...
[ Hz. Mevlana
]

evet canım ya keşke deseydim sana aç karnına gitmen gerektiğini neyse yarın yapılır canım. Cuma günü de smear alınacak demek hiç aldırdın mı bu zamana kadar aldırmadıysan sakın korkma çok kolay bir işlem kendini kasmazsan birşey olmaz bir spekulumla açıp az bir akıntı sürüntüsü alacaklar vajina ağzından o kadar 2 dklık bir iş. İyi bir sürü test yapsınlar ne var ne yok çıksın ortaya gülüm.. Biz iyiyiz işte ben bugün tam sökülemedim ilk günüm ya bel ağrım oldu. Tatlım kütüphanede ki bey iki gün izin almış oğlu kolunu kırmış ameliyat olcakmış o yüzden bende 2 gün kütüphanedeyim daha rahat olucam biir tek öğrenciler tenefüse çıktığında yoğum olurum 15 dk 45 dk rahat fişleri de griyorum ama o iş çabuk oluyor. Yani muhabbette varım tüm gün birşey çıkmazsa ki çıkmaz zatem müd yard. Ankara'ya gidyor bende de şansa bak aşağıya iniyorum müd. yard. Ankaraya gidiyor ama bir günlüğüne. Neyse perşembe oraya geçtiğmde de sabahtan yok hoca dersi var zaten. Yarın bekliyorum kuzum testten gelincee..

Bir erkek ölür cehennemin kapları açılır şeytan kapıda belirir ve der ki, atın bu odunu da ateşe

Dejavum merhaba nasılsın canım

Balımm hoşgeldin iyiyim tatlım hatta baya iyyim kursağımda kalmazsa eğer 3 aydır 26 sında regl oluyorum by ayda öyle oldum geçen ay ara kanama da olmuştu 9. günü ama çok az gelmişti 35 günde regl olan biri olarak benim için nimet gerçekten ama ben bu yumurtlama görmedim geç başladım galiba. Sabah regl oldum lavabodan eşime sesleniyorum bugn ayın kaçıı diye o da diyo sabah sabah tuvalette bunu mu düşünüyorsun bilmiyo ki neden soruyorıum neyse bu ayda d.k hapı kullanmıcam dr randevu alabilirsem eğer çarşmba günü hormona gidicem yine bakalım dr hemşiresini aramam lazımmış çünkü nisanın onuna kadar yer yokmuş araya sıkıştırın bir hormon yazın dicem.. Sen ne yaptın yumurtalar gelişti mi ne zaman aşılama..

Kızlar ben yavaştan kaçıyoreee ... uykum gelmeye başladı ben erken yatarım malum sabah 7de kalkıyorum....

Yarında gelirim inşallah...

Öpüyorum sizi

Çok sevindim canımm inşllah bu düzen devam eder.Kullanma bencede doğum kontrol hapını adette düzene girmişken bebeişin gelsin inşallah.Benimde bir yumoşum var dün sabah 18 mm di akşam çatlatma iğnemi oldum.Yarın sabahta aşılama yapılacak.

Son düzenleme:
Kızlar ben yavaştan kaçıyoreee ... uykum gelmeye başladı ben erken yatarım malum sabah 7de kalkıyorum....

Öpüyorum sizi

tamam iyi uykular yat dinlen bende yatarım birazdan bende 7 de kalkıyorum aynen. Yarın tabii ki bekleriz.. İyi gecelerr tatlımm..

Öpüyorum sizi

tamam iyi uykular yat dinlen bende yatarım birazdan bende 7 de kalkıyorum aynen. Yarın tabii ki bekleriz.. İyi gecelerr tatlımm..

Öpüyorum sizi

tamam canım yat dinlen güzelce yarın tabii ki bekleriz. Bende yatarın birazdan bende 7 de kalkıyorum aynen. Öpüyorum canım yarın görüşürüz iyi geceler..

Öpüyorum sizi

tamam canım yat dinlen güzelce yarın tabii ki bekleriz. Bende yatarın birazdan bende 7 de kalkıyorum aynen. Öpüyorum canım yarın görüşürüz iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…