Kaldığımız Yerden Her Telden..

AKREP:
Uğurlu günü: Cumartesileri çiğköfte günü
Uğurlu sayısı: Set sayısı
Uğurlu rengi: Taksi sarısı
Uğurlu taşı: Diş taşı (tartar)
En sevdiği çiçek: Çiçek taksi
En sevdiği yemek: İsanın son yemeği
En sevdiği müzik: Dalin reklamları müziği
En olumsuz özelliği: Büyüklerinin yanında bacak bacak üstüne atmak [Yani valeyle pişti yapmak ]
Anlaştığı burçlar: Britney Spears ın bakire olduğuna inanan teraziler
Anlaşamadığı burçlar: Kontörlü telefonuyla çaldırıp kapatan yengeçler
En büyük arzusu: Evinde penguen beslemek

buda benim ki
evinde penguen beslemek

azram seninki pismiş heeh ......)ben seni ikizler sandım:)

orda biran koptum cnm gülmekten ondan paylasmak istedim
bu arada ben cikiyorum cnm tv izleyim birazda ondan sonrada sizarim zaten :)))
görüsüürz cnm öpüldün..

Son düzenleme:
orda biran koptum cnm gülmekten ondan paylasmak istedim
bu arada ben cikiyorum cnm tv izleyim birazda ondan sonrada sizarim zaten :)))
görüsüürz cnm öpüldün..

tamam balım bende çıkıyorum son işlerimi toplayıp çıkıcam eşimin gelmesini bekilyorum görüşrüz yarın öptüm.............sizi.

elifciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik nerdesin doktor gelmedinmi daha yavrum be :) çabık bişiler yaz.............................. ama olmuyor böyle

pisikopat kedi :) [video=youtube;ju71L_-X5ls]http://www.youtube.com/watch?v=ju71L_-X5ls&feature=related[/video]

ben şu an kucağımda laptop buraya yazıyorum tvdede arka sokaklar AÇIK TAKILIYORUM ÖYLE.. siz napıyosunuz ?

oh ne güzel ben daha ofisteyim ya muhasebeci olmanın pis yanları bunlar biri iki mük.her zaman işini son güne bırakır, gerçi bitirsemde kocamı beklicem gelmesini burdayımyani takılcez:)

evet biliyorum canım ama o zaman gitsek cumartesi sabah çıkıcaz öğlen orda oluruz pazar kalırız pazartesi döneriz mecbur salıya izin alsam salı dönsek yimne aynı mesele oluyor ama salı günü eşimin dersi var. Ama mayısta tatil salıya geldiği için eşimin dersi olmayacak. Pazartesi de zaten dersi yok. O yüzden pazartesiye izni alıp cumartesi gidicez salı dönicez.

valla ben artık burdayım.. gündüz iş yerinde nete giremiyorum ancak eve geline giriyorum kkya ...

görüşürüz canım...

Tamam canım sorun değil bende akşam işlerim oluyor evli olup hemde çalışınca ama geliyorum yine de.

cok iyi olmus cnm annen icinn..sevindim iyi olmasina hersey yoluna giriyor yavas yavas..
aman ne derse desin haklisin cnm
rica ederim cnm ne demek..

sağolasın canım inşallah ya tedavisi de iyi gidiyor beklenen kadar yan etki yapmıyor çok şükür..

elifciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik nerdesin doktor gelmedinmi daha yavrum be :) çabık bişiler yaz.............................. ama olmuyor böyle

Gelmedi ya zaman bulamadı galiba ya da çok yoruldu gelemedi ya gelir ya da yarın gelir artık bak yarın burada olun ha hazır iki gün kütüphanedeyken ben.

çok doğru çok zaman geçsin deriz işte mesai bitsin, işte kış geçsin, aman hemen büyüyeyim 18 olayım, haftasonu olsun öğlene kadar uyuyayım aslında bize verilen ksıtle zamandan yiyoruz her anını değerlendirmeyi bilmiyoruz hep geçsin gitsin diyoruz farkında olmadan..

Evet cnm yavaş yavaş eriyoruz zaman geçiyor tıpkı çaydaki şeker gibi,bu hemencik eriyen ömürümüzde mutlu mesut olalım bari ,tamam kuzucuk burdayız yarın elifte gelir inşallah.............. arkidişler çoğaldı bu arada:) kafa dengi bekarlarımız var.

geldim geldim kızlar ancask girebildim valla ayaklarım yanıyo yorukldumki sormayın hastanede birşey olmadı aç karnına yağılıyomuş dedi ee sabaha gel dedi bir sürü tahlil istedi gidicem sabah vericem gelicwem cumayada smear testi olucak temizlen ilişkiyede girmeden gel dedii işte nasılsınız iz baklaım :26:

geldim geldim kızlar ancask girebildim valla ayaklarım yanıyo yorukldumki sormayın hastanede birşey olmadı aç karnına yağılıyomuş dedi ee sabaha gel dedi bir sürü tahlil istedi gidicem sabah vericem gelicwem cumayada smear testi olucak temizlen ilişkiyede girmeden gel dedii işte nasılsınız iz baklaım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…