Kaldığımız Yerden Her Telden..

Ya kıslar hadi gelin bana biraz destek olun. Adet olacağım büyük ihtimalle.belirtiler başladı bendede moral bozukluğu ve sinir. Hadi gelin moralimi duzeltin olsun deyin hiç bisi bitmedi deyin deyin de deyin iste:KK14:

Fındığında merak ediyorum hab eri olan vami ne etti acep:26:

cnm onu bende merak ediyorum ayırlı ne oldu acaba inşallahayırlı haberlerle gelir

sende daha kırmızıları görmeden ümitsiszliğe girme eni sonu gelicek o bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşş

herkese slm ben geldim 2 gün hiç giremedim misafirlerim vardı şimdi gittler bende damladım hemen ne var ne yok nasılsınız bakem

Ya kıslar hadi gelin bana biraz destek olun. Adet olacağım büyük ihtimalle.belirtiler başladı bendede moral bozukluğu ve sinir. Hadi gelin moralimi duzeltin olsun deyin hiç bisi bitmedi deyin deyin de deyin iste:KK14:

melisam daha var 2 gün dur bakalım hemen umutsuzluğa kapılma belkide bbeiş vardır olmasada pes etmek yok eninde sonunda gelicek o bebiş hem hani sen çok takmıodun artık neden üğzüüyosun kızarım bak ona göreee:KK20::KK20::KK20::KK20:

a.s elifcim ne olsun bende giremedim pek bayram ziyaretleri falan bayramda bitti zaman çabuk geçiyor :))))))))))))))))))))))))))))))))) dünde sinamaya gittik gece geç geldik batman filmine tavsiye ederim:)oğlum film boyunca kıpır kıpırdı teyzesi.bu hafta dr gitcem bakalım hayırlısıyla ne dicek bakalım dr teyzemiz. zaman yaklaşıyor.:KK16::KK16::KK16: bebişin nasıllllllllllll

a.s elifcim ne olsun bende giremedim pek bayram ziyaretleri falan bayramda bitti zaman çabuk geçiyor :))))))))))))))))))))))))))))))))) dünde sinamaya gittik gece geç geldik batman filmine tavsiye ederim:)oğlum film boyunca kıpır kıpırdı teyzesi.bu hafta dr gitcem bakalım hayırlısıyla ne dicek bakalım dr teyzemiz. zaman yaklaşıyor.:KK16::KK16::KK16: bebişin nasıllllllllllll

evet gülüm bayram ziyaretleri gelenler derken pek fırsat olmuyo aslında gelmeyecekelrdi süpriz yaptılar eşimin aibsi eşi birde şekermöi şeker bebeişi Allahtan birgün önce dolma sarmıştım sütlaç yapmıştım onlar gelmedende böreğimi yapmıştım hazırlıklıydım evimde temizdi birden kapıda buldum onlar biraz youldum ama güzel geçti sürekli tosunumla uğraştım nasıl şeker güloy konuşuyo güya daha bugün 3 ayına girdi maaşallah iyice sabırsızlanıyorum bebeğim gelse iye kuzum sizinde dolu dolu geçmiş eşime söylerim giseriz inş merak ettim nasılmış diye fatihimde tepiklediğine göre kesin güzeldir :)))))evet seninde çok az kaldı hayırlısıyla geliyo fatimiz annesi benimde iyi teyzesi iraz biraz hisseder oldum özellkle dün bugün çok heyecanlanıyorum:KK17::KK17::KK17:

evet gülüm bayram ziyaretleri gelenler derken pek fırsat olmuyo aslında gelmeyecekelrdi süpriz yaptılar eşimin aibsi eşi birde şekermöi şeker bebeişi Allahtan birgün önce dolma sarmıştım sütlaç yapmıştım onlar gelmedende böreğimi yapmıştım hazırlıklıydım evimde temizdi birden kapıda buldum onlar biraz youldum ama güzel geçti sürekli tosunumla uğraştım nasıl şeker güloy konuşuyo güya daha bugün 3 ayına girdi maaşallah iyice sabırsızlanıyorum bebeğim gelse iye kuzum sizinde dolu dolu geçmiş eşime söylerim giseriz inş merak ettim nasılmış diye fatihimde tepiklediğine göre kesin güzeldir :)))))evet seninde çok az kaldı hayırlısıyla geliyo fatimiz annesi benimde iyi teyzesi iraz biraz hisseder oldum özellkle dün bugün çok heyecanlanıyorum:KK17::KK17::KK17:
tatlım 10 eylülden sonra bekliyoz dedi dr zaten 40 haftam 18 inde doluyor:) kısmet artık .sağ salim kucağmıza alalımda acılarını göstermesin rabbim.maşallah bebişimize artık hissedersin zamanla güçlencek o hareketler ,önümüzdeki bayram inşallah oğlum yanımda olcak :))) babamlar yanımda olcak:)))))))))))))))) bu bayram gene tek gibiydik ötekilerin hayrı yok zaten.

tatlım 10 eylülden sonra bekliyoz dedi dr zaten 40 haftam 18 inde doluyor:) kısmet artık .sağ salim kucağmıza alalımda acılarını göstermesin rabbim.maşallah bebişimize artık hissedersin zamanla güçlencek o hareketler ,önümüzdeki bayram inşallah oğlum yanımda olcak :))) babamlar yanımda olcak:)))))))))))))))) bu bayram gene tek gibiydik ötekilerin hayrı yok zaten.

hayırlısı ne ise o olsun gülüm yeterki sağlıkla gelsin dünyaya sen hazırlıklarını tamamla bekleme modundasın artık hayırlısıyla gelicek inş bitanem yalnızlık kötü yaa bayramlarda zöellikle zor oluyo ailesini istiyo seninde bayramın tam anlamıyla bayram taında geçicek o zaman diğerlerinin varlığı sadece zarar ötesi yok birr halta yaradıkları yok :KK47::KK47:

:nazar:
Mezartaşı Yazıları

1- Bu kırmızı kart sezonu kapattırdı. (Futbolcunun mezartaşı)
2- Yokuş aşağı 5. viteste indim ya ölsem de gam yemem (Şoförün mezartaşı)
3- 01110010010111010101110 (Bilgisayar programcısının mezartaşı)
4- Bir paket daha olsa yine içerdim (Tiryakinin mezartaşı)
5- Bu kez söndüremedim (itfaiyecinin mezartaşı)
6- Nereye gideceğimi çok iyi biliyorum "Kestiğim Eşeklerin Cennetine" (Kasabın mezartaşı)
7- Her saça şekil verdim bir kadere şekil veremedim (Berberin mezartaşı)
8- Veresiye defterini yanımda götürmedim, hâlâ geçerlidir (Bakkalın mezartaşı)
9- Maaş kuyruğu bu sefer uzun geldi. (Emeklinin mezartaşı)
10- Bu taraftaki davam bitti, sıra öbür tarafta. (Savcının mezartaşı)
11- Azrail 100 m' yi benden hızlı koşuyormuş. (Atletin mezartaşı)
12- Bu pit-stop çok uzun sürecek belli (Formula pilotunun mezartaşı)
13- Azrail bir kere bile oley çekmedi (Matadorun mezartaşı)
14- Galiba nakavt oldum (Boksörün mezartaşı)
15- Bu taraftaki terazi doğru tartsa bari (Manavın mezartaşı)
16- Artık motorsuz uçuyorum (Pilotun mezartaşı)
17- Vay be Çiçekleri sularken, onlara gübre oldum (Bahçıvanın mezartaşı)
18- Ölçümü nasıl aldınız yaw kefen sıkıyor (Terzinin mezartaşı)
19- Pişştii (Kumarbazın mezartaşı)
20- ip bu sefer uzun geldi (ip cambazının mezartaşı)
21- Bu 7. Faul olsa gerek (Basketbolcunun mezartaşı)
22- Eeelllll Fffaaatttiihhhhaaaaaaa (Kekemenin mezartaşı)
23- Kimyam bozuldu biliyorum. (Kimya müh. mezartaşı)
24- Artık tarih oldum. (Tarihçinin mezartaşı)
25- Üsttekilerin cenaze namazını ben kıldırdım benimkini kim kıldıracak (imamın mezartaşı)

Eklentiler

• $427562_402506813145916_1139389722_n.jpg
    $427562_402506813145916_1139389722_n.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 53
hayırlısı ne ise o olsun gülüm yeterki sağlıkla gelsin dünyaya sen hazırlıklarını tamamla bekleme modundasın artık hayırlısıyla gelicek inş bitanem yalnızlık kötü yaa bayramlarda zöellikle zor oluyo ailesini istiyo seninde bayramın tam anlamıyla bayram taında geçicek o zaman diğerlerinin varlığı sadece zarar ötesi yok birr halta yaradıkları yok :KK47::KK47:

aynen tatlım gerek yok onlara rabbim kötülere muhtaçta etmesin .dün arkadaşım aradı kartalda oturuyorlar oğlu acayip yaramaz aslında çok usluyduda kocası kudurttu çocuğu mahvetti şimdi 3 yaşında arkadaşımda 7,5 aylık hamile dert yanıyo ben ona demiştim acele etme 2.çocuk için diye ama beni takmadı.annesi ilk doğumunada gelmemişti bunada gelemicekmiş işi zor kimseside yok burda allah yardımcısı olsun zor ama insan az mantıkla yapması lazım bazı şeyleri çok yoruluyor zaten.:26:

:KK6::13::13::13::13::13::13::13::13::13::KK55:

Ölümsüz Ceset
Gerçek bir olay

Sibirya'nın köylerinden birinde cenaze mezarlığa
götürülüyormuş.Mısır tarlasının ortasında tabut köylülerin
ellerinden düşüvermiş.Tabutun içindeki ceset düşüp dereye yuvarlanmış.
Akıntı, cesedi dinamitle avlanan balıkçıların yanına sürüklemiş.
Balıkçılar "Acaba adamı dinamitle biz mi öldürdük"
diye endişeye kapılarak cesedi askeri kışlanın tellerine bırakmışlar. Nöbetçi
er, bölgeye birinin yaklaştığını düşünerek cesedi yaylım ateşine
tutmuş. Hemen ambulans çağrılmış. Delik deşik olan ceset hastaneye kaldırılmış.
Operasyon altı saat sürmüş. Ameliyattan çıkan doktor alnından akan
terleri silmiş ve "çok zor oldu ama galiba yaşayacak" demiş.

aynen tatlım gerek yok onlara rabbim kötülere muhtaçta etmesin .dün arkadaşım aradı kartalda oturuyorlar oğlu acayip yaramaz aslında çok usluyduda kocası kudurttu çocuğu mahvetti şimdi 3 yaşında arkadaşımda 7,5 aylık hamile dert yanıyo ben ona demiştim acele etme 2.çocuk için diye ama beni takmadı.annesi ilk doğumunada gelmemişti bunada gelemicekmiş işi zor kimseside yok burda allah yardımcısı olsun zor ama insan az mantıkla yapması lazım bazı şeyleri çok yoruluyor zaten.:26:

amin kuzum kusuruma bakma kardeşim aradı teldeydim yazamadım hemen Allahım yaramaz çocuklada başrtmk mümkün değil birde arasıda az ne gereği var insanlar çocuk bakma değil niyeti çocuk olsun diye yapıyorular ne gereği var mantıklıool önce bir bunu büyüt gelceğine bak birşey ver sonra 2. sorumluluğu düşün kolaymı hiç vallaha eltimin bebeişi maaşallah uslu ama emzirmek altını açmak uytmak bakmak öyle yorucuki diyorum çok zor iş ki yine rahat zamanı daha büyüdüğünde evi dökecek düşecek bilemem ne naısl sorumluluk bieiyorum ama ben kendi adıma konuşursam 2. yi düşeünemiyorum bile şimdiden hayırlısı Allahtan:KK31:

canımm laf olsunn diye demiyorum gerçekten erken moralini bozmak için regl gelmediği sürece umutta vardır canım hemen böyle düşünme sıkma canını Allah ne zaman kararladıysa o zaman olacak.

Fındığında merak ediyorum hab eri olan vami ne etti acep:26:

yok haber gelmedi zaten heralde hiçbirimizde teli yok buraya da yazmadı bende merak ediyorum doğrusu.

ne güzel evin şenlenmiş canım bebişte gelmiş. sen hazırlıksız olur musun hiç için rahat etmez bir kere yanii. Ben neler yaptığımı yazdım ama hiç okyup cevap yazmamışsınız. Bende yazmıcam artık oradan gider okursunuz kaç kere yazdım ama beni gören olmamış neysee senin de bebeğin gelecek göz açıp kapayana kadar canım zaman çok çabuk geçiyor.

tabi kolay değil tatlım çocuk uslu olsun gene olurdu herkes kendi bilir demi:)diziler başlıyor eylülde :) hadi hayırlısı artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk biz alışverişe falan gitcez cnm sonra görüşürüz kuzum bugün bebiş için,biraz kıyafet yıkıcam. deterjan alıcam, çantamızı hazırlıcam yarına,hazır beklesin sonra insan unutur telaştan eksikler çıkar öptüm seni tatlım görüşürüz kib

Son düzenleme:
Kızlarr o kadar şey yazdım bayramda yaptıklarımızla ilgili ama kimse okumamış yazdıklarımı cevap yazan olmamış görmezden gelmişsiniz benim bilmediğim birşey mi var bir sorununuz mu var benimle kim girse birbiriyle konuşmuş. O kadfar şey yazdım kaale alan olmamış neysee çıkıyorum bende zaten bu aralasr zaten çok hassasım hiçbirşeyi de kaldıracak moralim yok siz konuşmaya devam edin ben tekrar tekrar aynı şeyleir yazmak istemiyorum merak eden olmuştur dedim olmamış demekki.

canımm laf olsunn diye demiyorum gerçekten erken moralini bozmak için regl gelmediği sürece umutta vardır canım hemen böyle düşünme sıkma canını Allah ne zaman kararladıysa o zaman olacak.

yok haber gelmedi zaten heralde hiçbirimizde teli yok buraya da yazmadı bende merak ediyorum doğrusu.

ne güzel evin şenlenmiş canım bebişte gelmiş. sen hazırlıksız olur musun hiç için rahat etmez bir kere yanii. Ben neler yaptığımı yazdım ama hiç okyup cevap yazmamışsınız. Bende yazmıcam artık oradan gider okursunuz kaç kere yazdım ama beni gören olmamış neysee senin de bebeğin gelecek göz açıp kapayana kadar canım zaman çok çabuk geçiyor.
evet yaa sorma şenlendi gülüm iyi oldu yani hemde yanlış anlaşılmalar kalktı ortadan biliyosun durumları neyse sorunsuz gittiler işte
Kızlarr o kadar şey yazdım bayramda yaptıklarımızla ilgili ama kimse okumamış yazdıklarımı cevap yazan olmamış görmezden gelmişsiniz benim bilmediğim birşey mi var bir sorununuz mu var benimle kim girse birbiriyle konuşmuş. O kadfar şey yazdım kaale alan olmamış neysee çıkıyorum bende zaten bu aralasr zaten çok hassasım hiçbirşeyi de kaldıracak moralim yok siz konuşmaya devam edin ben tekrar tekrar aynı şeyleir yazmak istemiyorum merak eden olmuştur dedim olmamış demekki.

gülüm inanki moonuma bile yazmakta baya geciktim siteye girdim önce kardeşim aradı sonra babaın eşi sonrada babam kapattım biraz evi topluyorum yazdıklarını görmedim bile geçmişe bakma fırsatım olmadı bile yoksa neden yazmayalım kasıtlı birey yok yani neden alınıysunki ben zaten kaç gündür girmedim bismillah yeni girdim oda pc değilim yeinlee kim ne yazmış bilmiyorum direk slm verim 2 kere monumla yazışabildik öyleki ona bile yamadım yazdığımda çıkmıştı yanlış anlıyosun üzerine boşa alıyosun yanni :KK50::KK50::KK50:

tabi kolay değil tatlım çocuk uslu olsun gene olurdu herkes kendi bilir demi:)diziler başlıyor eylülde :) hadi hayırlısı artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk biz alışverişe falan gitcez cnm sonra görüşürüz kuzum bugün bebiş için,biraz kıyafet yıkıcam. deterjan alıcam, çantamızı hazırlıcam yarına,hazır beklesin sonra insan unutur telaştan eksikler çıkar öptüm seni tatlım görüşürüz kib

aynen öyle kuzum yaa usuluda olsa olmasada zorluğu aşikar yani hayırlısı hakkımızda inş tmm canım size iyi alışverişler bizde 10 sonra gidicez doktora kesinleşince dönerken alıcaz birşeyler eşim dedi dün çok hoşuma igittti artık alalaım ilk kıyafetlerini diye ben dünden razıyım dedim kesinleşşe bir hayırlısıyla bizde başlıycaz artık bende seni öpüyorum dikkat et kendineöpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm:KK48:

X