- 7 Ocak 2012
- 5.972
- 3
- Konu Sahibi dejavu_one
- #12.321
sayfa kaç bende bilmiyorum ama dejavum yazmış işte gerilerde bende o yazdığında girmeiştim girememiştimm girdiğimdede direlkt son sayfayı tıkladım görmdeim geçmişi işte oda öyle dedi:44:
hımmmmmmmmmmmmmmm. bilemiyorum bildigim tek sey burda siz asırı samımısiniz böle seyler olabilir her insan bi sekilde en iyi dostuyla tartısıyo ne bilim biri digerinden o an daha duygusal oluyo alınganlık ediyo. ade oluyo bi lafa kırılmıs oluyo kötü oluyo işte o an dejavunun sanırım destege ihtiyacı vardı bizde yoktuk burda bende görmedim sanırım yazısını bakıyorum bulamıyorum mısafirleri gittigi yazısını okudum baskada görmedim nbayram boyunca telden baglandım su an pcdeyim.belki gözükmemiştir ne bilim gecmise bakıyım iyicea llah allah.dejavumuz o an sarılmak istedi destek istedi hepimizin moralinin yerlerde oldugu anlar yokmudur canım iste o durumdaydı sanırım onun için tepkisi dogru kendi acısından sen sadece birazdaha alttan alacaktın bence.birbirinizin laflarına kırılmayacaktınız.
neyse gecti gitti deyin bitsin. elifim neden catırdamalar diyosunki biz tartıstık ve düzelmedimi aramız ben sana kısgınken bile kin beslemedimki gecti gitti benim gecmişimdede hiç bi iz bırakmadı inan. senin bıraktımı. döverim heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee