Kaldığımız Yerden Her Telden..

melisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK47::KK47::KK47::KK47:nerdesin uleynnnnnnnnnn

Saklaniyoruuuuuum hadi bul beni masanın altına bakma sakın emi:))) ya yemin ederim evde esim olunca is bitmedi bugun ya teli elimden aldı bilgisayarada oturdu giremedim hec.tutturdu bişeyler yuklucem diye sabahtan bu yana ugrasti saftrik beni sizziz bıraktı ya:KK47: nettin anlat bakalım. Canım ya evet seneye bayramları en az 3 kisi kutlucaksiniz ne guzel ya:nazar::KK16:

günaydınlar canlrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne yapıyorsunuz benim bugün işim çok ya:KK43: yavaş yavaş yapıcam daha alışveriş var eminim herkes öyledir:) neyse kolay gelsin hepiniize öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sizi

Bende zni optuuuuuum dom ılık baykuş hasanim:KK48:

herkesin bayramı mübarek olsun canlarım sevdiklerinizle bebekelrinizle daha nice bayramlara inş hepnizi tek tek öpüyorum büyüklerimin ellerinden bele olanlarında nanaklarından öperim :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

$images (2).jpg $images (1).jpg $indir.jpg

Oğluşumla ilk bayramımız :) şükürler olsun Rabbime :KK16:

asembim ne yapıyn,miniş anne çağatay iyimi yaz gali :))) arada:KK76::KK76::KK76::KK76:

slm kuzumm hayırlı bayramlar :KK48::KK19::KK39:
napayım kuzumm çağatay efendiyle uğraşıp duruyoruz iki gündür epey huysuzluk ediyo
uyumuyo bi türlü ağlayıp duruyo hepimizi başına dikiyo kereta :KK55:
babamda cuma gunu geldi bu bayram ankaradayız sen nasılsın cnmcım fatihimiz nasıl :emir_bebek::nazar:

Yok canım geçikmedi 23unde bekliyorum gelecek gibi ama. İyiymis canimsn nasilsin. Nebisinde gaz problemimi var ki. Neden öle huzursuzluk canım.:26:

eneem az kalmış inşallah gelmez kuuzmm :KK16::KK16: iyiyim valla nolsun uğraşmaca :KK53:
gazda sıkıntısı yok tuvaletinide yapıyo karnıda doyuyo sanırsam huysuzlugundan
çünkü ağlaması bile yalandan :KK9: benle ilgilenin ağlaması ya da ben size neler yapıcam ağlaması :KK9:
anasına çekmiş huysuz işte saçları bilem dik dik inatçının teki bu oğlan :KK9::KK55:

sağolasın meleğim Allah razı olsun evet bu bayram bebeğimle geçicek onun varlığı bile başka inş seneye kucğımda olucak rabbim ömür verirse hayırlısıyla bitanem inş darısı başına kurban bayramınada sen bebeğinle girersin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:26:

İnşallahh canım hayırlısıyla seneye bayramda kucağında olacak bayramlıklar giydireceksin ne de güzel yakışacak o ciciler ona oyy oyy... seneye kurbana olabilir belki canım:)

Karniniz sekerle dolsun yanaklarıniz öpülmekten solsun cüzdanınizi bücürler soysun bayraminiz kutlu olsun :KK16::KK9::21:

canımm senin de bayramın mübarek olsunn... Seneye şeker bayramında kucağında şeker gibi bir bebiş nasip etsin Rabbim sana.

herkesin bayramı mübarek olsun canlarım sevdiklerinizle bebekelrinizle daha nice bayramlara inş hepnizi tek tek öpüyorum büyüklerimin ellerinden bele olanlarında nanaklarından öperim :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Bitanemm senin de bayramın mübarek olsun doğacak bebeğinle, ailenle nice bayramlar geçirin inşallah canımcığımm..

Canım senin asıl bayramın oğlunun yanında olması sağlıkla canım bundna güzel birşey mi var ekstra anlamlı. Ailenle bebeğinle nice bayramlar inşallahh canım benim.

napayım kuzumm çağatay efendiyle uğraşıp duruyoruz iki gündür epey huysuzluk ediyo
babamda cuma gunu geldi bu bayram ankaradayız sen nasılsın cnmcım fatihimiz nasıl :emir_bebek::nazar:

olacak o kadar annesi huysuzluk etmeyen bebek mi var. Zor elbet kolay değil ama bir gülmesi herşeyi unutturuyordur eminim.

Bende esime diyorum seneye uç kisi olurmayız bayramlarda diye :KK16:

İnşallah olucaz canım Rabbim nasip ettiyse. Burada diyeceğiz ki geçen bayram neler düşünüyorduk bu bayram bebişimiz kucağımızda diyeceğiz Allah'ın izniyle gülüm...

Kızlarrr benim misafirlerim gittiler ne çabuk dimi öyle oldu maalesef. Söylemiştim size teyzemin gelini doğum yaptı diye aslında mevlide gideriz diyorlardı ama bebeği görmeye gelmeyecek misiniz falan demişler dayımda herzaman gidemiyor işleri çıkıyor gidip görmüş olayım bayramdayken demiş. Dün gece iftarı açtılar bugünü de geçirdik kaynanama gittik cümbür cemaat orada oturduk sonra dışarıda yemek yedik bugünde ve onlar yola çıktılar. Zaten 2.5-3 saat sürüyor buradan. Bu arada dün yaptığım yemekler çok beğenildi. Sıcaklarla fazla uğraşmadım sağolsunlar yengem ve annem hallettiler tabi bende yardım ettim. Ama ayaklarımın topukları acıyor üzerine basamıyorum. Yengem bir tepsi baklava getirmiş. Şekerpareleri erke almışım fırından şerbeti döktüm çok yumuşak oldular alırken dağıldılar bir dahakine güzel olacak ama çünkü tadı çok güzeldi. Sabahta ailecek kahvaltı ettik falan çok güzeldi. Yoruldum ama değdi. Evim şenlendi. erken gitmeseler daha iyiydi ama öyle oldu artık bende iki gün dinlenicem daha bir sürü yemeğim var kaldı hep herşeyden evimde temiz eşimle gezerim yatarım keyif yapıcam valla.

$r.jpg

iyiyim tatlım bayram ziyareti yaptık evegeldikolcak o kadar annesi 40 ınız çıksın rahatlarsın,oh ne güzel ailecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bayram geçirceksin tatlım iyi bayramlarrrr

Kızlarrr hepiniz bayram ziyareti falan içerisindesiniz dimi. Bizimkiler çabuk gittiler teyzemlere de gidecekleri için neyse sağ salim dün akşam vardılar. Ama bugün bir boşluk oldu bende ne güzel arife günü akşamı ailecek iftar açtık bayram sabahı bayramlaştık, kaynanama gittik oturduk muhabbet falan çok güzeldi yaa şimdi canım sıkılıyor. Apartmandakilere bayram ziyareti yapıcaz. Sonra sinemeya gideriz belki dedik kocişle evde de iş yok her yer tertemiz. Ay işftar akşaı ne oldu size de anlatayım. Ben sulu yemek olarak bezelye yemeği yaptım etin zeytinyağlıların yanında ister diye. Yengem de ay dayın yemez ki falan dedi pek sevmez. Bende dedim bilmiyordum napıyım az yer zaten bir sürü şey var dedim. Oturduk bezelyeden koydu yengem dayım yiyince dedi ki süper olmuş yediğim en güzel bezelye ki ben pek yemem normalde ama tadı çok güzel ne var ki farklı dedi. Yengem de dereotu koymuş ondan dedi ama bakışları görmelisiniz. O zaman sen neden böyle yapmıyorsun bak ne güzel olmuş dedi. Yengem de bozuldu biraz bir daha öyle yaparım dedi. Allah'a şükür alnımın akıyla çıktım her şey çok güzeldi. Yemekler hep kaldı tabii. Çook şey vardı hepsinden az az yendi. Kalabalık gibisi yok yaa bayramın tadı oluyor şimdi öksüz gibi kaldık böyle işte bir daha ki bayram İstanbul'da ya da Balıkesir'de teyzemlerde toplanırız.

X