- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- Konu Sahibi dejavu_one
- #12.301
evet yaa sorma şenlendi gülüm iyi oldu yani hemde yanlış anlaşılmalar kalktı ortadan biliyosun durumları neyse sorunsuz gittiler işte
gülüm inanki moonuma bile yazmakta baya geciktim siteye girdim önce kardeşim aradı sonra babaın eşi sonrada babam kapattım biraz evi topluyorum yazdıklarını görmedim bile geçmişe bakma fırsatım olmadı bile yoksa neden yazmayalım kasıtlı birey yok yani neden alınıysunki ben zaten kaç gündür girmedim bismillah yeni girdim oda pc değilim yeinlee kim ne yazmış bilmiyorum direk slm verim 2 kere monumla yazışabildik öyleki ona bile yamadım yazdığımda çıkmıştı yanlış anlıyosun üzerine boşa alıyosun yanni
herneyse ben aşırı hassas davranıyorum belki de. Bu aralar belki de uzun zamandır ilk defa mutsuzum hiçbişeyden zevk almıyorum olmuyor işte. Ailem geldi yüüzm güldü gittiler burkuldum böyle eşim peşimde pervane ama ben iyi değilim dün tüm gece ağladım. Teyzemin gelini doğum yaptı ya onunla konuştuk işte artık sıra sizde falan dedi kısmet dedim. Kimse kimsenin halinden anlamıyor bir sorunum var mıdır oluyor mu olmuyor mu kendilerinin olunca hemen başkasına laf deme durumları oluyor bir de gideceğiz mecburen bir ara bebeği görmeye herkes birşey diyecek eşim bile anlamıyor biliyorum ki istiyor ama benim gib değil en büyük korkum aşılamanın tutmaması. Tüm ümidimi ona bağladım sorunlarımızı biliyorsun zaten. Tüp bebek yoracak beni Ankara'ya gitmek gelmek işyerinden izin almak rapor ayarlamak ki primim tüp bebeğe yetecek mi onu bile bilmiyorum. Zaten aşılama denerim sonra bir kere de tüp olmazsa vazgeçicem.