Kaldığımız Yerden Her Telden..

evet yaa sorma şenlendi gülüm iyi oldu yani hemde yanlış anlaşılmalar kalktı ortadan biliyosun durumları neyse sorunsuz gittiler işte

gülüm inanki moonuma bile yazmakta baya geciktim siteye girdim önce kardeşim aradı sonra babaın eşi sonrada babam kapattım biraz evi topluyorum yazdıklarını görmedim bile geçmişe bakma fırsatım olmadı bile yoksa neden yazmayalım kasıtlı birey yok yani neden alınıysunki ben zaten kaç gündür girmedim bismillah yeni girdim oda pc değilim yeinlee kim ne yazmış bilmiyorum direk slm verim 2 kere monumla yazışabildik öyleki ona bile yamadım yazdığımda çıkmıştı yanlış anlıyosun üzerine boşa alıyosun yanni :KK50::KK50::KK50:

herneyse ben aşırı hassas davranıyorum belki de. Bu aralar belki de uzun zamandır ilk defa mutsuzum hiçbişeyden zevk almıyorum olmuyor işte. Ailem geldi yüüzm güldü gittiler burkuldum böyle eşim peşimde pervane ama ben iyi değilim dün tüm gece ağladım. Teyzemin gelini doğum yaptı ya onunla konuştuk işte artık sıra sizde falan dedi kısmet dedim. Kimse kimsenin halinden anlamıyor bir sorunum var mıdır oluyor mu olmuyor mu kendilerinin olunca hemen başkasına laf deme durumları oluyor bir de gideceğiz mecburen bir ara bebeği görmeye herkes birşey diyecek eşim bile anlamıyor biliyorum ki istiyor ama benim gib değil en büyük korkum aşılamanın tutmaması. Tüm ümidimi ona bağladım sorunlarımızı biliyorsun zaten. Tüp bebek yoracak beni Ankara'ya gitmek gelmek işyerinden izin almak rapor ayarlamak ki primim tüp bebeğe yetecek mi onu bile bilmiyorum. Zaten aşılama denerim sonra bir kere de tüp olmazsa vazgeçicem.

herneyse ben aşırı hassas davranıyorum belki de. Bu aralar belki de uzun zamandır ilk defa mutsuzum hiçbişeyden zevk almıyorum olmuyor işte. Ailem geldi yüüzm güldü gittiler burkuldum böyle eşim peşimde pervane ama ben iyi değilim dün tüm gece ağladım. Teyzemin gelini doğum yaptı ya onunla konuştuk işte artık sıra sizde falan dedi kısmet dedim. Kimse kimsenin halinden anlamıyor bir sorunum var mıdır oluyor mu olmuyor mu kendilerinin olunca hemen başkasına laf deme durumları oluyor bir de gideceğiz mecburen bir ara bebeği görmeye herkes birşey diyecek eşim bile anlamıyor biliyorum ki istiyor ama benim gib değil en büyük korkum aşılamanın tutmaması. Tüm ümidimi ona bağladım sorunlarımızı biliyorsun zaten. Tüp bebek yoracak beni Ankara'ya gitmek gelmek işyerinden izin almak rapor ayarlamak ki primim tüp bebeğe yetecek mi onu bile bilmiyorum. Zaten aşılama denerim sonra bir kere de tüp olmazsa vazgeçicem.

meleğim belki sen inanmayacaksın laf gibi gelecek ama inanki ne hissettiğini çok iyi anlıyorum bende o günleri geçirdim bliyorum olduktan sonra konuşmak kolay ama benim için değil size verdiğim her moralde destekte gerçkten hissettiğimi yazdım hep zor günler yaşadığını yaşadıklarının snei yıprattığını biliyorum ama elden ne gelir sen bu şekilde yıprandıkça düeliyomu gülüm hayır elleirn ne dediğini kaldır atonlar sadece konuşmasını bilirler senin benim elimdemi ona kim verdi bebeği kendi istedidemi oldu rabbim verdi sen en başta bböyle şeyleri sıkıntıe dersen söylerimisin bana geriye ne kalıyo stresin en büyük nedeni olduğunu çok iyi biliyosun korkum tutmması diyoun o aşılamada dinlenmemin moralin nasıl büyük etken olduğunu biliyoun neden daha o yola girmeden korkuyosun bunca zamandır az sorun yaaşamadın en büğyük tanığı benim kimse değilsen kendine bunu yaparsan herkesde yapar elinde değil başın dik olsun soranlara Allah bilir zamanını de kestir at sen böyle yaptıkça günahkar oluyosun yazgına karşı gelimişin gibi konuşuyosun kolay değil bak üstütne basa basa söylüorum bende bunları yaşayan biriyim az değil 1.5 sennede ben istedim neler yaşadım neler gördüm bilyosun ama yıpranmakytan başka birşey değilmiş insan anlıyoda geçen günler geçiyomalesef kndini serbest bırak bir topla kendini herşey yaşanacak görüceksin sen kendini yedğinle kalıyosun zamanı gelmeden yaşayamıyoruz bak örnek çok lütfen üzülüp kendini strese sokma ne olur lütfenn:KK50::KK50:

ayrıca dejavum gerçkten hassasın yoksa sen böyle birşeyi bizlere demezdin gerçkten zoruma gitti ben senin her yazdığına yazdım bugüne kadar ne derdim olablirki insanlık hali yalan söylemiyorum gerçkten bakmadımgeçmişe direk son sayfa dedim moonum açıktı o kadar ki gerçkten teldeydim abbamlarla konuşamdık kaç gündür misafirlerden dolayı anlattım işte babamla uzun konuştuk derknen sadece sitede bulundum yani diyorum yaa moonuma bile yazmadım çıkmıştımondan başkada kimseyle yazışmadım ki benmelisaya üzülme deidm hepsi o ki oda bu sayfadaydı yani hani kaç gündür girmiş olsam okumuş yazışmış olsam diyicem haklısın ama lütfen gülüm öyle birşey yok sadece bakmadım görmedim hepsi bu darılma bize:26:

bak şimdide sen benim yazdıklarımı gördün ama çıktın dejavum ben ne diyebilirimki yanlış anlayarak kırdın beni gerçkten geçmişte melisada bana yazmış bak bende sonrada gördüm üstelik misafilerin erken gitmiş sen demiştin 3. gün 2. gün girebilirm belki ben seni bugün bekliyodum neyse birşey demiyorum ben bende çıkıyorum gerçekten kırıldım ben işimi gücümü bile bırakıp koşuyorum buraya gün olukyi işlerim kalıyoda yinede sizden ayrı kalmıyorum 2 gün giremedim hemen koştum ama karşılaştığım duruma bak ben o gün sana tarif vermeyi unuttum diye hemen geldim burdan yazdım özelden ayrı yazdım gördüğümde zaten yazıyorum ama bilinçli yapmışız gibi yargılaman zoruma gtti görüşürüz üstelik şuanda eşime süprizim var demiştim gitmeden önce sütlacımı sevdi istemişti diye bugün yine yapayım dedim yapmaya bile gitmedim ki senle yazışıcaz diye şimdi eşimde geliyo süprizimde kalmadı ben bu şekilde yaparken böyle söylemen kırıcıydı dejavum

Son düzenleme:
slm canlarım nasılsınız :KK3:
dejavum kuzumm kırılmıssın bize inanki çağataydan çok fırsatım olmuyo geçmişe bakmaya
ya da bazen bakabılıyorum ama cvp yazamıyorum kuzumm nolur kırılma emi
biz seni çooook seviyoruz cnm arkadaşım gel bi öpeyim seni şapbadanak :KK54::KK54::KK54::KK19:

meleğim belki sen inanmayacaksın laf gibi gelecek ama inanki ne hissettiğini çok iyi anlıyorum bende o günleri geçirdim bliyorum olduktan sonra konuşmak kolay ama benim için değil size verdiğim her moralde destekte gerçkten hissettiğimi yazdım hep zor günler yaşadığını yaşadıklarının snei yıprattığını biliyorum ama elden ne gelir sen bu şekilde yıprandıkça düeliyomu gülüm hayır elleirn ne dediğini kaldır atonlar sadece konuşmasını bilirler senin benim elimdemi ona kim verdi bebeği kendi istedidemi oldu rabbim verdi sen en başta bböyle şeyleri sıkıntıe dersen söylerimisin bana geriye ne kalıyo stresin en büyük nedeni olduğunu çok iyi biliyosun korkum tutmması diyoun o aşılamada dinlenmemin moralin nasıl büyük etken olduğunu biliyoun neden daha o yola girmeden korkuyosun bunca zamandır az sorun yaaşamadın en büğyük tanığı benim kimse değilsen kendine bunu yaparsan herkesde yapar elinde değil başın dik olsun soranlara Allah bilir zamanını de kestir at sen böyle yaptıkça günahkar oluyosun yazgına karşı gelimişin gibi konuşuyosun kolay değil bak üstütne basa basa söylüorum bende bunları yaşayan biriyim az değil 1.5 sennede ben istedim neler yaşadım neler gördüm bilyosun ama yıpranmakytan başka birşey değilmiş insan anlıyoda geçen günler geçiyomalesef kndini serbest bırak bir topla kendini herşey yaşanacak görüceksin sen kendini yedğinle kalıyosun zamanı gelmeden yaşayamıyoruz bak örnek çok lütfen üzülüp kendini strese sokma ne olur lütfenn:KK50::KK50:

Benim kimsenin bebeği olmasına dediğim laf yok tabii ki olacak kıskanmıyorum asla imreniyorum sadece. Onlar kadar seviniyorum bebek haberi geldiğinde ama insanlar bebekleri olunca özellikle, işte sıra sizde, sizde yapın bir tane artık zamanı geldi gibi konuşunca moralim bozuluyor nereden bilebilirler ki nr sorunum olduğunu bende anlatmak zorunda değilim ki sonuçta özel şeyler bunlar. Kestirip atamıyorum onlara kısmet falan diyorum ama içim acıyor hep bebeğimi kucağıma aldığımın, kokusunu içime çektiğimin hayallerini kuruyorum altını deiştirmek banyo yaptırmak herşey hayal oluyor bana. Ama dediğin gibi yapacak birşey yok üzülünce ele birşey geçmiyor ki kısmet herşey ama bazen sakin olmak mümkün olmuyor olamıyor elinde değil insanın içinden geiyor engel olamıyorsun. Sadece dua ediyorum,edeceğim elbet Allah birşeylerin mükafatını verecektir.

ayrıca dejavum gerçkten hassasın yoksa sen böyle birşeyi bizlere demezdin gerçkten zoruma gitti ben senin her yazdığına yazdım bugüne kadar ne derdim olablirki insanlık hali yalan söylemiyorum gerçkten bakmadımgeçmişe direk son sayfa dedim moonum açıktı o kadar ki gerçkten teldeydim abbamlarla konuşamdık kaç gündür misafirlerden dolayı anlattım işte babamla uzun konuştuk derknen sadece sitede bulundum yani diyorum yaa moonuma bile yazmadım çıkmıştımondan başkada kimseyle yazışmadım ki benmelisaya üzülme deidm hepsi o ki oda bu sayfadaydı yani hani kaç gündür girmiş olsam okumuş yazışmış olsam diyicem haklısın ama lütfen gülüm öyle birşey yok sadece bakmadım görmedim hepsi bu darılma bize:26:

bak şimdide sen benim yazdıklarımı gördün ama çıktın dejavum ben ne diyebilirimki yanlış anlayarak kırdın beni gerçkten geçmişte melisada bana yazmış bak bende sonrada gördüm üstelik misafilerin erken gitmiş sen demiştin 3. gün 2. gün girebilirm belki ben seni bugün bekliyodum neyse birşey demiyorum ben bende çıkıyorum gerçekten kırıldım ben işimi gücümü bile bırakıp koşuyorum buraya gün olukyi işlerim kalıyoda yinede sizden ayrı kalmıyorum 2 gün giremedim hemen koştum ama karşılaştığım duruma bak ben o gün sana tarif vermeyi unuttum diye hemen geldim burdan yazdım özelden ayrı yazdım gördüğümde zaten yazıyorum ama bilinçli yapmışız gibi yargılaman zoruma gtti görüşürüz üstelik şuanda eşime süprizim var demiştim gitmeden önce sütlacımı sevdi istemişti diye bugün yine yapayım dedim yapmaya bile gitmedim ki senle yazışıcaz diye şimdi eşimde geliyo süprizimde kalmadı ben bu şekilde yaparken böyle söylemen kırıcıydı dejavum

Tamam birşey demiyorum görmemişsindir olabilir görsen mutlaka yazardın ama o an birilerinin bana birley yazmasına, kafamın dağılmasına yardımcı olmasına çok ihtiyacım vardı sadece. Eşimle bile konuşmak istemiyor durumdaydım gözlerimden yaşlar akarken yazdım o yazıları. Ben senin bu yazdıklarını görmedim görsem yazmadan çıkmazdım ben yazdım sonra sen yazacaksın diye de bekledim hatta birkaç kere sayfayı yeniledim ama uzun yazdığın için heralde zaman aldı biizmde çıkmamız gerekiyordu eşimin arkadaşının annesini bayramlaşmaya gidecektik çıktım yani yazdıklarını görüp özellikle yazmamazlık yapmadım. Ben senin ne koşıullarda buraya geldğini bırakmadığını biliyorum msnde de öyle ki msni de açtım ben belki gelirsin konuşruz diye. O an öyle hissettim. İstersen bir daha gelmeyebilirsin topiğe senin tercihin ama gerçekten o an öyle hissettim yazdım çünkü iki laf etsem açılacak gibiydim ama önceki yazdığım şeyleri yazacak halim de yoktu. Özür dilerim eşine sürpriz de yapamamışsın benim yüzümden dediğim gibi istersen daha gelmeyebilirsin eşine zaman ayırırsın ben sana gitme demiyorum ki ne zaman gidicem desen git tabii alınmam diyorum ama sabahtan beri morali bozuk biri olarak yazdım onları sen benim içimi iyi biliyorsun en iyi bilenkerdensin ama kırıldıysan gelmeyeceksende anlarım kendine iyi bak.

slm canlarım nasılsınız :KK3:
dejavum kuzumm kırılmıssın bize inanki çağataydan çok fırsatım olmuyo geçmişe bakmaya
ya da bazen bakabılıyorum ama cvp yazamıyorum kuzumm nolur kırılma emi
biz seni çooook seviyoruz cnm arkadaşım gel bi öpeyim seni şapbadanak :KK54::KK54::KK54::KK19:

anlıyorum canım ben sadece son zamanlarda özellikle dünden beri çok hassasım o kadar onları demeye hakkım yokrtu farkındayım ama o an herşeyi yanlış anlamaya ya da içimi öyle boşaltmaya ihtiyacım vardı belki. bende sizi çok seviyorum tabii ki Çağatayımı da. :KK16:

kızlar kimse bayram ziyaretinden dolayı gelen giden den dolayı yazamıyorum hele ki ben geçmişi bile okuyamadım , bugün bi yarım saat takıldık oda elifime denk geldi onla yazıştık .yani zaman zaman benim yazdığım şeylerede cevap yazılmayabilyior gözden kaçabiliyor kimseye kırılmam kırılmıyorumda . isteyen yorum yapar isteyen yapmaz. ama şunu biliyorum ki burdaki arkadaşlarımın hiç biri bilerek yada isteyerek yazdıklarımı görmezden gelmez .

şimdi dejavum bize kırılmış kırılmana gerek yok biz sayfalarca burda muhabbet etmedikki belki 2 sayfa ancak yazdık sonra bende çıktım zaten tam o sırada sen gelmişsin cnm yazılanları yeni gördüm. keşke deseydinki kızlar bayramda yazdıklarımı bi okuyun gözünüzden kaçtı galiba yoruma ihtiyacım var dertleşmek istiyorum deseydin biz burda hepimiz arkadaşsak bu şekilde söylemen daha münasip olurdu. ve hemen elife istersen gelmeye bilirsin demen hoş olmamış yani benim en sevmediğim şey hemen bişeylere bozulunca yok topige gelmicem yok aravericem yok gelmeye bilirsin falan filan tarzı şeyler. en basit konularda neden bu yere varıyor anlamıyorum anlamış değilim . yanii şurda 3-5 kişiyiz zaten bişiler paylaşmaya geliyoruz strese ortamın gerilmesine gerek yok .hiç birşeyide kafana takma yani herşey olacağına varıyor o şunu demiş bu bunu demiş diye üzülme rabbim en kısa zamanda sanada nasip edecek herkes kolayla bebek sahibi olmuyor ben korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım ama 1,5 -2 yıl ra tedavisi gördüm herkes söylerdi banada bebek ne zaman niye yapmıyorsun diye sorarlardı daha düşünmüyoruz derdim halbüki 7 yıllık evliyim ben . rabbim şimdi nasip etti oldu çok üzüldmü çok ağladığım zamanlar oldu sabıredicez dua edicez rabbim nasip edecek.

kızlar kimse bayram ziyaretinden dolayı gelen giden den dolayı yazamıyorum hele ki ben geçmişi bile okuyamadım , bugün bi yarım saat takıldık oda elifime denk geldi onla yazıştık .yani zaman zaman benim yazdığım şeylerede cevap yazılmayabilyior gözden kaçabiliyor kimseye kırılmam kırılmıyorumda . isteyen yorum yapar isteyen yapmaz. ama şunu biliyorum ki burdaki arkadaşlarımın hiç biri bilerek yada isteyerek yazdıklarımı görmezden gelmez .

şimdi dejavum bize kırılmış kırılmana gerek yok biz sayfalarca burda muhabbet etmedikki belki 2 sayfa ancak yazdık sonra bende çıktım zaten tam o sırada sen gelmişsin cnm yazılanları yeni gördüm. keşke deseydinki kızlar bayramda yazdıklarımı bi okuyun gözünüzden kaçtı galiba yoruma ihtiyacım var dertleşmek istiyorum deseydin biz burda hepimiz arkadaşsak bu şekilde söylemen daha münasip olurdu. ve hemen elife istersen gelmeye bilirsin demen hoş olmamış yani benim en sevmediğim şey hemen bişeylere bozulunca yok topige gelmicem yok aravericem yok gelmeye bilirsin falan filan tarzı şeyler. en basit konularda neden bu yere varıyor anlamıyorum anlamış değilim . yanii şurda 3-5 kişiyiz zaten bişiler paylaşmaya geliyoruz strese ortamın gerilmesine gerek yok .hiç birşeyide kafana takma yani herşey olacağına varıyor o şunu demiş bu bunu demiş diye üzülme rabbim en kısa zamanda sanada nasip edecek herkes kolayla bebek sahibi olmuyor ben korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım ama 1,5 -2 yıl ra tedavisi gördüm herkes söylerdi banada bebek ne zaman niye yapmıyorsun diye sorarlardı daha düşünmüyoruz derdim halbüki 7 yıllık evliyim ben . rabbim şimdi nasip etti oldu çok üzüldmü çok ağladığım zamanlar oldu sabıredicez dua edicez rabbim nasip edecek.

Ya geçmişi okuma fırsatı olmamış olabilir ama buraya bende tekrar tekrar yazmak istemedim. Gelinmiş ama okunmamış diye düşündüm dünde yazılmıştı burada birşeyler benim yazdıklarım hemen üstteydi konu o da değil zaten ben biri bana pişşttt dese alınacak durumdaydım o an. O an da patlama anıma geldi o kadar. Elifte bana işte ben eşime sürpriz hazırlayacaktım onu da hazırlayamadım eşimde gelecek artık onu da yapamıcam seni bekledim ben dediği için çok kırıldım dediği için gelmeyebilirsin istersen dedim ki ben geldim onalrı yazdım Elif hemen sonra bana cevap yazdı arada yarım saat ancak vardır yoktur ondan öncesinde geldiyse beni beklediyse bilmiyorum nette değildim geldiimde msni açtım gelir belki diye msnde de yoktu o kadarcık zamanda eşine sürpriz yapmayı beni beklediği için kaçırdıysa o zaman gelmeyebilirsin dedim bende. Benim durumum çok farklı ben Elifle paylaştım bunu neden sorun ettiğimi neden aşılamayı bu kadar önemsediğimi çok iyi biliyor kendisi çünkü benim tek şansım aşılama ya da tüp ve onlarda tutmazsa daha benim bebek yapma şansım yok Elifim bunları çok iyi biliyor çok dertleştir en özelimi anlattım ben ona ama bana eşime bile senin yüzünden sürpriz yapamadım falan deyince o zaman gelmeyebilirsin dedim bende. Elbet nasip edecektir ya da etmeyecektir boynum kıldan ince yapacak birşey yok. Ama öyle anlar olyor ki patlıyorsun artık.

Ya geçmişi okuma fırsatı olmamış olabilir ama buraya bende tekrar tekrar yazmak istemedim. Gelinmiş ama okunmamış diye düşündüm dünde yazılmıştı burada birşeyler benim yazdıklarım hemen üstteydi konu o da değil zaten ben biri bana pişşttt dese alınacak durumdaydım o an. O an da patlama anıma geldi o kadar. Elifte bana işte ben eşime sürpriz hazırlayacaktım onu da hazırlayamadım eşimde gelecek artık onu da yapamıcam seni bekledim ben dediği için çok kırıldım dediği için gelmeyebilirsin istersen dedim ki ben geldim onalrı yazdım Elif hemen sonra bana cevap yazdı arada yarım saat ancak vardır yoktur ondan öncesinde geldiyse beni beklediyse bilmiyorum nette değildim geldiimde msni açtım gelir belki diye msnde de yoktu o kadarcık zamanda eşine sürpriz yapmayı beni beklediği için kaçırdıysa o zaman gelmeyebilirsin dedim bende. Benim durumum çok farklı ben Elifle paylaştım bunu neden sorun ettiğimi neden aşılamayı bu kadar önemsediğimi çok iyi biliyor kendisi çünkü benim tek şansım aşılama ya da tüp ve onlarda tutmazsa daha benim bebek yapma şansım yok Elifim bunları çok iyi biliyor çok dertleştir en özelimi anlattım ben ona ama bana eşime bile senin yüzünden sürpriz yapamadım falan deyince o zaman gelmeyebilirsin dedim bende. Elbet nasip edecektir ya da etmeyecektir boynum kıldan ince yapacak birşey yok. Ama öyle anlar oluyor ki patlıyorsun artık.

insan sevdiğine kırılırmış. neyse inşallah fazla büyümeden kapanır bu durumda. biliyorum yani zor durumda herkesin başından geçiyor böyle sorunlar gerekirse tüp gerekirse aşılama bişekilde gelir meleğin.sen güçlü duracaksın , inanacaksın olacağına. elifte hasas bir arkadaşımız zaten yapısı gereği çok duygusal, ben geçmişi okumadağına eminin yazardı muhakkak cevap, biz birden muhabbete dalınca zaten okuma fırsatıda olmamıştır.neyse hakkında hayırlısı olsun rabbim kalbine göre versin.

öncelikle okuduklarıma iananamadım dejavum gerçkten bu senmisin ne oldu sana hepimizin sorunları oluyo hangimiz birbirimizi kırıyoruz senin derdin olduğunda bana özelden yazardın yada msnye gel derdin sen sustukça ben senin derdinin olduğunu nerden bileyim direk geldin kırıcı bir şekilde laf attın bilmeden kırdın ben girmişmiyim o yazılanların üzerinddekileri benmi yazmışım görmedinmidde bana bu şekilde söylüyosun ben nerden bilebilrim snein derdini dediğinde dinlemiyomuyum destek olmaya çalışmıyomuyumda sen böyle bir tavır aldın ben sana izah ediyorum sen herneyse diyosun yalanmı konuşuyorum madem msnde bekleidn bana desene gel diye benim aklıma bile gelmedi ki ben eşime süpriz yapacaktım derken senin yüzünden kaldı demedim sadeceişimi bile bıraktım eşimden bile önemli gördüm de gitmedim yapmaya demek istedim neden herşeyi yanlış anlıyosun elifim hereyimi biliyo diyosun ama sen beni bilememişiin istersen gelmeyebilirsin demek çok ama çok kırdı buı kadarmış değerim yalanmış herşey gerçkten nasıl üzgünolduğumu anlatamam bana desenki dertleşelim ben her zaman yanındayım ama kırmana gerek yoktu benim nasıl zoruma gitti direk yarısız infaz etmen kaç gündür görüşememişiz birbirimizden haberimiz yok seninde misafirleirn oldu girdin ama girdiğinde geniş çaplımı girdin okudun benimde yeni gittiler misafirlerim yataklar ortada kendiyatağımı toplamamışım mutfak öyle hem teldeyim hemde iş yapıyorum bir taraftanda buraya bakıyorum moonuma bile yazmadığımı oda bekleyerek çıktığımnı yazmışım ondanda kusuruma bakma teldeydim yazamadığımı söylemişim bunları görmene rağmen gerçkten aklım almıyor sen ve ben yani ve bu drumdayız seni çok iyi anlıyorum hep yanında olmaya açlıştım biran olsun aksi geçmedi aklımdan emin ol yazdıklarını görseydim yazardım belki o an olmazdıu ama kesin yazardım sen sabredemedn kırdın diyebilirdinki kızlar moralim çok kötü yada elifim gel dertleşek direk o konudan girerek yazmamışşınız gibilerden hesap sorarak yapman hoş değildi biz burda sayılı kişileriz azdık özdük ama yavaş yavalş çatırdamaya başladık ve benim en çok kırıldığım nokta neresi biliyomusun gülm böyle bir sorunun olması değil açıkça olması sen ne demek istediğimi anla meleğim ben daha birşey diyemiyorum son birşey ben o sütlaç işini suçlayarak demedim sadece işimin olmasına rağmen senin o haline lkonuşalım diyeb bekledim yazdım bende kaç kere sayfayı yeniledim baktım çıkmışşın bendeimde zoruma gitti beni biraz olsun tanıdıysan dedikleriminde doğru olduğuna inanırsın yok hala şüphen varsabeni tanımamışşın demektir canın sağolsun ne diyeyim

kızlar kimse bayram ziyaretinden dolayı gelen giden den dolayı yazamıyorum hele ki ben geçmişi bile okuyamadım , bugün bi yarım saat takıldık oda elifime denk geldi onla yazıştık .yani zaman zaman benim yazdığım şeylerede cevap yazılmayabilyior gözden kaçabiliyor kimseye kırılmam kırılmıyorumda . Isteyen yorum yapar isteyen yapmaz. Ama şunu biliyorum ki burdaki arkadaşlarımın hiç biri bilerek yada isteyerek yazdıklarımı görmezden gelmez .

şimdi dejavum bize kırılmış kırılmana gerek yok biz sayfalarca burda muhabbet etmedikki belki 2 sayfa ancak yazdık sonra bende çıktım zaten tam o sırada sen gelmişsin cnm yazılanları yeni gördüm. Keşke deseydinki kızlar bayramda yazdıklarımı bi okuyun gözünüzden kaçtı galiba yoruma ihtiyacım var dertleşmek istiyorum deseydin biz burda hepimiz arkadaşsak bu şekilde söylemen daha münasip olurdu. Ve hemen elife istersen gelmeye bilirsin demen hoş olmamış yani benim en sevmediğim şey hemen bişeylere bozulunca yok topige gelmicem yok aravericem yok gelmeye bilirsin falan filan tarzı şeyler. En basit konularda neden bu yere varıyor anlamıyorum anlamış değilim . Yanii şurda 3-5 kişiyiz zaten bişiler paylaşmaya geliyoruz strese ortamın gerilmesine gerek yok .hiç birşeyide kafana takma yani herşey olacağına varıyor o şunu demiş bu bunu demiş diye üzülme rabbim en kısa zamanda sanada nasip edecek herkes kolayla bebek sahibi olmuyor ben korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım ama 1,5 -2 yıl ra tedavisi gördüm herkes söylerdi banada bebek ne zaman niye yapmıyorsun diye sorarlardı daha düşünmüyoruz derdim halbüki 7 yıllık evliyim ben . Rabbim şimdi nasip etti oldu çok üzüldmü çok ağladığım zamanlar oldu sabıredicez dua edicez rabbim nasip edecek.

gülüm iki sayfa bile yazmadık yazdıklarımız orda ikşerkere yazmışız hepsi bu oda geckmeli ben çok şaşkınım gerçkten durduk yerde ne hale geldik 2 gün ayrı kaldım diye işleirmden önvce geldim ama duruma bak biz buraya dediğin gibi dertleşmeye geliyoruz sayılı kişileriz lbtte sorunları mız olucak ve biz sürekli destek oluyoruz birbirimize sorun böyle birşeyin olması değil birbirimizi hiç tanımamışız gibi bu hale gelmek anlamamak sanki dejavumla ben hiç samiöiyetimiz yokmuşta gelmeyebilirsin ben suçlayarak demedimki işlerimi bile yapmıyorum diye koşarak geliyorum diyorum ama o kadar dolmuşki ne desem boş yaşadıklarımız kolay değil ama böylede insnaın zoruna gdiyo hepimiz o yollardan geçtik kimimiz daha çok bekledi yıprandı kimiziz daha az ama o duyguları hepimiz tattık anlammaız gerekirken kırıcı olmak hoş değil desteiğin için tşk ediyoeum gülüm ne diyeceğimide bilemiyorum inanki boğazım düğüm düğüm oluyo şuan moralim çok kötü:26::26::KK50:

ya ben oklunmamıs yeri anlıyamadım sayfa kactaki yazıya yorum yapmamısız benimde göümden kactı sanırım hangi lafa cııdden anlamadım ya:44::44:

aman ne olsun aileden ayrı bayuram ne kadar güzel gecerse o kadar işte kaynana dibinde geçti:KK9::KK9::KK9:
ne oldu ya moraller bozulmus. uzatmayın kıslar siz cok iyi arkadaslarsınız lütfen bosulmasın bu ilşkiniiz.:nazar::nazar:

nede hoş olur kayanan yanı haa senin ailendemi uzak sana canım yaaa kötüymüş adet belitilerin ne alemde devammı yaa sorma sıkıntılı bişr gğn oldu ama bilemiyorum neden oldu kuzum:26:

ya ben oklunmamıs yeri anlıyamadım sayfa kactaki yazıya yorum yapmamısız benimde göümden kactı sanırım hangi lafa cııdden anlamadım ya:44::44:

sayfa kaç bende bilmiyorum ama dejavum yazmış işte gerilerde bende o yazdığında girmeiştim girememiştimm girdiğimdede direlkt son sayfayı tıkladım görmdeim geçmişi işte oda öyle dedi:44:

nede hoş olur kayanan yanı haa senin ailendemi uzak sana canım yaaa kötüymüş adet belitilerin ne alemde devammı yaa sorma sıkıntılı bişr gğn oldu ama bilemiyorum neden oldu kuzum:26:

canım benim meme hassasiyeti var onu fark edince tamam dedim olcam bakalım beklşcez kasıktada hassasiyet basladı. esin macmı izliyo benimki bakıyo ama taraftar koltugu altım da:KK52::KK52::KK52::KK52::KK76::KK76:

canım benim meme hassasiyeti var onu fark edince tamam dedim olcam bakalım beklşcez kasıktada hassasiyet basladı. esin macmı izliyo benimki bakıyo ama taraftar koltugu altım da:KK52::KK52::KK52::KK52::KK76::KK76:

belirtiler çoğu zaman benzer oluyo yaa kuzum iş vardır bebişte artık bekleyiş sona erer az kaldı son 2 gün bu arada yazrın benim doğum günüm :KK14::KK14:evet maç izliyo ama bu sefer sakin öyle bende şaşırdım hayret:KK53::KK53::KK53:

X