Kaldığımız Yerden Her Telden..

sayfa kaç bende bilmiyorum ama dejavum yazmış işte gerilerde bende o yazdığında girmeiştim girememiştimm girdiğimdede direlkt son sayfayı tıkladım görmdeim geçmişi işte oda öyle dedi:44:

hımmmmmmmmmmmmmmm. bilemiyorum bildigim tek sey burda siz asırı samımısiniz böle seyler olabilir her insan bi sekilde en iyi dostuyla tartısıyo ne bilim biri digerinden o an daha duygusal oluyo alınganlık ediyo. ade oluyo bi lafa kırılmıs oluyo kötü oluyo işte o an dejavunun sanırım destege ihtiyacı vardı bizde yoktuk burda bende görmedim sanırım yazısını bakıyorum bulamıyorum mısafirleri gittigi yazısını okudum baskada görmedim nbayram boyunca telden baglandım su an pcdeyim.belki gözükmemiştir ne bilim gecmise bakıyım iyicea llah allah.dejavumuz o an sarılmak istedi destek istedi hepimizin moralinin yerlerde oldugu anlar yokmudur canım iste o durumdaydı sanırım onun için tepkisi dogru kendi acısından sen sadece birazdaha alttan alacaktın bence.birbirinizin laflarına kırılmayacaktınız.
neyse gecti gitti deyin bitsin. elifim neden catırdamalar diyosunki biz tartıstık ve düzelmedimi aramız ben sana kısgınken bile kin beslemedimki gecti gitti benim gecmişimdede hiç bi iz bırakmadı inan. senin bıraktımı. döverim heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hım yarın burda güzel bi dogum gini partısı verelim bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki varsın. iyiki bu topic var ve iyiki hepinmiz burda toplanmısız.

gülüm ben onun sorunu olduğuna birşey demedim onun içinde bekledim ama dediğim gibi gelmeyebilirsin demesi zoruma gitti yani ben gelmem demeidmki kırıldığımı dile getirdim o an ihtiyacı vardı evet ama oda çok iyi bilioyki ihtiyacı lduğunda istesin ben ymein ederim sabah kadar uyumam msnde dinlerim çok iyi biliyo kuzum alttan almak sorun eğil ama böyle yakın dostluklardan olunca oda çok zor oluyo üstelik ben ona açıklama yapmama rağmen herneyse diyo ve sonrada kırdığının farkına varması gerkeirken hala üstübne gelemyebilirsin diyo ben geldim giridmki siteye geldiyse görüşürüz msnden falan ama okduklarıma inanamadım eşimde yanımda olmasa ağlıycam o derce yani açsam msnyi ağlarım oda anlar çünkü oda çok iyi biliyo samimiyeitmizi gerçi msdemidir bilemiyorum ama ayrıca gülüm çarıdama derken seni kasdetmedim dejavumla beni demek istedim be o olayı unuttumda oldu bitti buda geçer alıp geçmeli değilde geçene kadarda kırılıyoruz yani ben gerçkten unuttum melisam sıkıntımız yok yani çpk şükür

elfiim mac bitti benimki salondan sesleniyo film izliyelim hadi diye. canım ben cıkayım yarın sabahtan gelin hepiniz cok özledim len sizi ayrılık bise yaramıyo bakın
canım kendine iyi bak yarın devam edriz emi

elfiim mac bitti benimki salondan sesleniyo film izliyelim hadi diye. canım ben cıkayım yarın sabahtan gelin hepiniz cok özledim len sizi ayrılık bise yaramıyo bakın
canım kendine iyi bak yarın devam edriz emi
tmm melsiambenimkide bekliyo beni bende çıkıyorum gülüm yarına görüşürüz sende iyi bak kendine iyi seyirler iyi geceler
canım cıkıyorum ben daha fazla bekletemicem esimi gel diye yırtınıyo. hadi öptüm canım.

tmm canım çık bekletme bende kaçtım bakıyo bana gel iye yanımda görüşrüz canım benim

öyle tatlım neyse geldi geçti kuzum kırgınlıklar olmasa güzel ama dediğim gibi insan sevdiğine kırılıyor canım.şimdiden doğum günün de kutlu olsun eşinle bebişinle nice mutlu yıllara inşallah rabbim gönlündeki muratların hepsini sana nasip etsin inşallah canım arkadaşım.

len melisam:) bende seni seviyom :) kız daha kırmızılar gelmeden gelcek gibi davranma belki gelmez inşallah:))))))))) gelirsede çalışmalara devam tam gaz o bebik göbüşe gelecekkkkkkkkkkkk

Ben sana yalan konuşuyorsun siteye girmişsin çok kalmışsın ama okumamışsın demedim ki anlattım sonra ne kadar dün ve bugün alıngan olduğumu, patlama noktasına geldiimi o anlıkta burada patladığımı söyledim ben elif benimle dertleşmedi de demiyorum hatta dedim işte elif biliyor sorunumu tek şansımın aşılama yada tüp olduğunu dedim okumadıysan bilemem tabi. Yani aşırı hassaslık var dedim ama sen işte ben eşime sütlaç yapacaktım yapamadım o da kaldı, ben her işimi bırakıp buraya geliyorum deyince bende gelmeyebilirsin bu kadar kırıldıysan dedim yani ne diyeyim senin o sözlerinden sonra kim olsa üstüne alınır. Ben eşime sütlaçta yapamadım eşim de gelecek o da gitti deyince nasıl alınmayayım. Ben geldim az kaldım zaten o ara bu konuşmalar oldu ben msn e şu gün şu saat gelirim demedim ki beni bekleyesin. Hesap sormadım ben üstte de belirttim kişisel birşey yok aslında sadece aşırı hassaslık ve patlama noktası o kadar o eşime de başka birşeye de denk gelebilirdi öyle oldu. Çatırdamaya başladık diyorsan öyle olsun ben kapatırım topiği herkes yoluna gider sıkıntı değil yani. Ben de sayfayı yeniledim ama yazdıkların çıkmamıştı daha bayramlaşmaya gidecektik çıktım gözlerim şişti zaten ağlamaktan makyaj falanda yapmam lazımdı sonra gördüm önce iyi yazmuışsın sonra arkasından neler yazmışsın bende kendi açımdan beni anlamanı beklerdim mesela ya canım neyin var, içinden gelerek dememişsindir eminim ki demeni beklerdim ama sen bana neler dedin. Herşeyi bu topik yüzünden ihmal ediyorsan gelmeyebilirsin demek istedim kim olsa alınırdı. Neyse istediğin gibi karar almakta özgürsün kmseyi beni sevmeye arkadaşlık yapmaya zorlayamam çatırdadıysa inceldiği yerde yerden kopsun ne diyim artık birşey anlatacak mecalim bile yok benim.

evet öyle canım haklısın çok tşk ediyorum gülüm Allah razı olsun dilerim cümlemizin gönlüne göre olsun hep birlikte nice mutlu yıllara dilyorum kendime canımıniçi

sen bu kadar kolay diybilyosan herşeye yazık inanki çok çabuk kesitrip atıyosun ne verilern meklere saygın var nede başka birşeye snein karşında ben varım aşkası değil bugüne kadar neyinmi gördün sen şimdi bana kafa tutuyosun silebiliyosun sen hassassan bende hassssım bu konlarda attan aldıkça üstüme çıkıp üzüyosun beni ben sana kardşim dedim öytesi yoktu sneinle ağladım güldüm şimdi girip direkt hesap soruğp sonrada beni suçlamaya hakkın yok hemende kapatırım inceldiği yerden kopsunmuş biz snein için geldik buraya sen birtazalttan al kızlar hassatım kırıcı oldum kusuruma bakmayın diyebilirdin insanlar herzmaan hazır komy-utata durmaaz snein o anki halini ben nerden anlayayım karşımdamısınki sen hep sounun olduğunda elifim kötüyüm derdin ben nerden bileyim bismillah topiğe girer girmez gördüğüm muameleye bak çok fazla kırdın beni ben gerçekten bu halimle bunu haketmedim başından beri senle ben nasıldık ne hale getirdin herkes yoluna gier haa yazıklar olsun senin varlığında yokluğunda sahip çıktık buraya bumuydu karşılğı dejavu söyle sen az kaldıysan bende az kaldım ve yeni girim ne oduğunu anlamadan suçlu muamelsei görmek takrtr ederisnki kolay birşey değil heleki bu kişi sensin sen ağladında benide ağlattın hamile hamile çom tşk ederim sağol sana söyldiğim herşeyi içimden gelerek söyleidm ben ama sen demekki ben sana verdikçe varmışşın bak sen suçlu olmana rağmen tepki görünce hemen nasıl siliyosun sil bakalım senin için kolaymış demekki herşey basitmişki bir kalemlik yaptın herşeyi sağol

kızlar konuyu uzatmayın artık kapatın , gereksiz yere büyütmeyin , ikide birde de giderim kapatırım gelmeye bilirsin mevzusu olmasın rica ediyorum .

moonum ben şidiçıkıyorum eşim yanımda çok fazla sinirlerim bozuldu ağlammak için zor duruyorum ben yarın gelirim hepinize söylemek sitediklerim var sonkez artık kadonlar kulubu benim için bitmiştir eğer bu topikte görüşmezsek msnyi aç yarın olurmu çok zügünüm hiç böyle olammaıştım ben acılarımı sevinçleirmi burda yaşadım hamilelğimi burda paylaştım sizlerede destek oldum öyle olduğumu snadım ama uzattığım ellerim kırıldı çok kötü hissediyorum inanki böylesine sammai arkadaşlaıklardan böyle hale gelmek zor geliyo ağır geliyo herşey boşmuş yalanmış ben kimseye birşey etmedim el uzattıkça kırıldım ama rtık dayanamıyorum bunlara ailem gibydiniz hakkınızı helal edin ne olur belki gelirim belki gelem şuanki duygularımla ne dediğimi ne ettiğimi bileiyorum sizi çok seviyorum asemb fındık melisaya gelemzsem durumu izah edersin olurmu görüşmek dileğiyle

offffff ya elifim lütfen ya üzülme kuzum kıyamam sana ben sen dinlen bakalım yarın konuşurz

Bak asıl sen hala bunları yazıyorsun. Ben demedim ki bak bakalım yukarı kızlar hassastım deidm kişisel değil dedim abartmış olabilir görmemiş olabilirsiniz dedim dedim yani ben bunları. Ben sana yazdığın şeyleri söylüyorum başka farklı birşey demiyorum ki alındığım noktayı sen gibi bende söylüyorum sen eşime sütlaç yapamadım seni beklediim için falan işimi bırakıp buyara geldim deyince bende gelmeyebilirsin dedim ardından yine başka şeyler. Ben hiçbir zaman sana böyle davranmadım ki bir kere bir kızgınlıkla laf söyledim diye anlamak yerine bunları diyorsun moon, asemb, melisa bile anladılar ama sen anlamadın bende bunu anlayamıyorum onlar bile o an sinirimin nasıul bozuk olduğunu o anlık yazdığımı anladılar açıklama yaptılar tamam bende abarttım dedim ama sen böyle yaptın. Ben sen böyle yazınca asıl şok oldum öyle yazdım. Ya dejavum böyle yazmaz kolay klay mutlaka anormal birşeyler vardır diye düşünmeni beklerdim ama sen direk çıkıştın işte bana tüm yazdığın cevaplar öyle sen güzel yazdın da ben mi yazmadım. Tamam bu kadar ben zaten kendime tahammül edemiyorum anladın mı. Sen ben birkaç kelime yazdım alındım diye bunlasrı diyorsan zaten dolmuşsun bana karşı tek sözümü hoş görecek halin kalmamış daha da olmasın merak etme hiçbir derdimi dinlemeyeceksin artık özür dilerim bu halinle üzdüm, krdım ağlattım çok çok özür dilerim herşeyin mesulu benim tamam herşeyde olduğu gibi bu hayatta yine herşey benim yüzümden diğer yerde de olduğu gibi yarından itibaren böyle bir topik olmayacak. Sen başka topik açarsın konuşrsun arkadaşlarınla. Geçmişteki herşey için de teşekkür ederim. Az derdimi dinlemedin sağol. Kendine iyi bak, sağlıkla bebeğini kucağına al başka birşey istemem iyiliğindne başka emin ol. Hoşçakal..

offffff ya elifim lütfen ya üzülme kuzum kıyamam sana ben sen dinlen bakalım yarın konuşurz

gülüm banaküsme darılma ama inanki çok fenayım ezan okundu bak yalanım varsa ne olayım patlıycam şimdi kimin ne hakkı var yaaa beni bu hale getirmeye ben ona öyle mi kardşelik yaptım destek oldum olsun canı sağolsun Allah bilsin yaşadıklarımız o günlerde o haliyle kalıcak bitanem ben snein doğumunu bekliycem msnden bana haber et ne olur bakıcam sürekli ama buraya gelmiycem artık gerçten böylesine samimi dostluk yıklıldıysa daha gerisi boş gerçek olammaışız ona yanarım ben elimden geldiğince herkese kardeş gibi davrandım ama hakettiğim bu değildi ne yağmışı ben ona hakaretmi etmişim o yazdılarına yazmaşım öylemi söylenir canı sıkkınsa biizmkide sıkkın oluyo gelip direk suçu olmayanlaramı çatar insan güzelce dedide karşılımı alamdı üstelik siler atarım diyo herkes yoluna değerimiz olsaydı böyle konuşmazdı konuştuğuna göre yokmuş bu günlere ne emeklerle geldik kaç kişiyiz şurda kvga etmeye değil paylaşmaya geliyoruz ne olur kırılma bana küsme hakkını helal et gelmiycem ben bu sefer kesin kararlıyım sen msnyi açarsınn haber edersin bana ben her nesefte soluğumu burda lırken sırlarımı anlatırkn bunlarıhaketmeidm moonum bugüne kadar senden en ufak incinedim deteiğini gördüm eşi konusundada çok yadımcı oldun Allah binlkere razı olsun dilerim Allahtan hayatta hep yüzün güler hayırlı doğum sağlıklı evlat nasip eder seni çok seviyorum hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…