Kaldığımız Yerden Her Telden..

öyle cnm taktılar iyice kendi 3 torunu olmuş kız kendi ismini koydurmamaşı kaynanam buna karışıyor ne haddineyse istedği kadar konuşsun ama umrumda değil valla çocuk benim ona ne yani melisacım k.peder benim hamile kaldığımı öğrendiğinde demişki biz moondan bu kadarını bile beklemezdik diye dedikodumu yapmış.geliniyle o karakterde bir adam bende romatait artrit vardı tedavi gördüm o dönemde bana neler yaptılar bebek yap diye dr yasakladı çünkü kullandığım ilaçlar çok ağırdı bebek düşüklüğüne ve bebekte özüre neden olur diye yasaktı hep korunduk bunlarda oturup kalkıp işte çocuğu olmaz diye düşünyorlarmış ben bunları hamile kaldıktan sonra öğrendim çok üzüldüm .şimdi diyorum valla benden bebek beklemeyen adam isimde beklemesin diye her yerde söylüyorum elbet kulağına gitmiştir ayaklı gazetemiz çok.:KK16:

hım iyi diyosun gülüm. aman kocan etkilenmesın yeter. ya evlilik cok zor demi kıslar sadece iki kişşi evlenmiyo ne yazıkkıbizim toplumda bi rahat bırakılmıyo ciftler herkes bi taraftan konusuyo.:KK47::KK47:

hım iyi diyosun gülüm. aman kocan etkilenmesın yeter. ya evlilik cok zor demi kıslar sadece iki kişşi evlenmiyo ne yazıkkıbizim toplumda bi rahat bırakılmıyo ciftler herkes bi taraftan konusuyo.:KK47::KK47:

malesef melisam tek taraflı değil ve gerçkten zor ama ben diyorum çok şüküğrki eşlerimiz öyle ağzlarına balıpda bize sataşmıyolar bazı eşler varki haksız olduklarını bilemlerine rağmen annciler:KK50:

süleeee kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:21:

7 günmü 6 günmü kaldı melsam az kaldı hee hadi bakem varmı herhangi kasık ağrısı bel ağrısı devammı :26:

6 günüm kaldı. dün den onceki gun yataktan kalktıgımda fena bi bel agrım vardı dün yoktu ama gecti gitti. sanırım kötü kalktım yataktan ondan oldu. kasıktada bişi yok demekki yumurtlama agrısıymıs acep hayıt hapımı bana bu agrıyı yapıyo cünkü ben hayıtı kullanmadan yumurtlama günümü anlamazdım hiç sancım olmazdı bu ayda yok bişi eminim tüh ya bu ay özellikle nasıl istemistim agustosta gebe kalınca mayısta cıkartcaktım aynı burc olcektik kısımla. allah allah allah mı söletti ne kızı. sol kasıgım agrıyıp duruyodu simdi sadece sag kasıkta bi gariplik var nasıl anlatsam cişim varda patlıcak gibi yanı.

ben bi camasır asıp geleyim

hee sorma vallaha açılmadıkça tekme tokat girişiyoprum ne oldu sana şimdi derdin en diyorum :KK51::KK51:ee düşün artık ne yapsın bu pcc:KK52::KK52:

kuzum bunlar cahilinde ötesinde birşeyler akılsızlar gerçkten düünseler derlerki oğlum mutlu huzurlu bu gelinimin ne kötülüğünü gördüm erkek gibi çalışıyo oğluma yardım ediyo kendi yağlaronda kavrulup gidiyolar ne güzel işte mutlu olsunalr bizde susup oturalım ama yok insanlar nankör öyle yapınca ne geçio ellerine anlamıyorum esirgeme bencede çünkü ne kadar esirgersen o kadar alta alıyolar bende ilk başlarda iki laf edemezdim aman yeni gelinim aman büyükler baktımki ele geçirricekler ayırımcılık yapıyolar vallaha yüzlerine ne gerekiyosa diyorum eşimde duyuyo ses etmiyo çünkü haksız oldukalrını biliyo sesini çıaramıyo kimseyi çekmek zorunda değlliz bizim abalarımız biiz dert çekmek içinmi dünyaya geitrdi verdi ellerine kendilerine gelince analr ama emekleri var aman oğlum ama bize gelince taş deliğinden çıkmayız sanki pislikler
öyle öyle cnm herşeyi hakediyor tatlım.:KK22:

yok balım etkilenmez çünkü oda ailesiyle anlaşamıyorki allahtanaynı taraftayız:) aynen ben isterim mutlu huzurlu olalım ama malesef 3 oğlu var 3 lede sorun yaşıyorlar,kendi kardeşleriyle küsüyorlar çocuk gibi .yani sorun onlarda bir iki değil herkes bunlara tavır almış durumda. o yüzden böyle kabul ettik idare edicez cnm mecbur anası babası.:KK16:

6 günüm kaldı. dün den onceki gun yataktan kalktıgımda fena bi bel agrım vardı dün yoktu ama gecti gitti. sanırım kötü kalktım yataktan ondan oldu. kasıktada bişi yok demekki yumurtlama agrısıymıs acep hayıt hapımı bana bu agrıyı yapıyo cünkü ben hayıtı kullanmadan yumurtlama günümü anlamazdım hiç sancım olmazdı bu ayda yok bişi eminim tüh ya bu ay özellikle nasıl istemistim agustosta gebe kalınca mayısta cıkartcaktım aynı burc olcektik kısımla. allah allah allah mı söletti ne kızı. sol kasıgım agrıyıp duruyodu simdi sadece sag kasıkta bi gariplik var nasıl anlatsam cişim varda patlıcak gibi yanı.

ben bi camasır asıp geleyim

az kaldı az hadiinş hayırlısı olur belirtilere göre hareket etmek istemiyorum yanılmamak için ama dediğin gibih ayıtta yapabiir inş gönlüne göre olur olsunda tek burcunuz ayrı olsun beee delü karuu:KK24::KK24:

az kaldı az hadiinş hayırlısı olur belirtilere göre hareket etmek istemiyorum yanılmamak için ama dediğin gibih ayıtta yapabiir inş gönlüne göre olur olsunda tek burcunuz ayrı olsun beee delü karuu:KK24::KK24:

yok kıs burc olayı cok önemli degilde yazdan once cıkarsa velet iyi olur onun için mayıs mıs nisanmıs iyi aylar bunlar dogum yapmak için:))
bulasıkları yerleştirdim ama yemegim yok yin eya bıktım vallahı. camasırıda belkliyorum ya ben bu ev işlerini hi sevmiyorum kıslar ya ondan bana en küçük sey bile zor geliyo tek sevdigim sey hamur işiyle ugrasmak ondan da kilo almamak için uzak duruyorum.ya benim erkek olmam lazımmıs yanlıs cinsiyetliyim ben yaa:KK9::KK9::KK9: hala bi dönüş varmıki erkek olmak için muhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK33::KK33:

yok kıs burc olayı cok önemli degilde yazdan once cıkarsa velet iyi olur onun için mayıs mıs nisanmıs iyi aylar bunlar dogum yapmak için:))
bulasıkları yerleştirdim ama yemegim yok yin eya bıktım vallahı. camasırıda belkliyorum ya ben bu ev işlerini hi sevmiyorum kıslar ya ondan bana en küçük sey bile zor geliyo tek sevdigim sey hamur işiyle ugrasmak ondan da kilo almamak için uzak duruyorum.ya benim erkek olmam lazımmıs yanlıs cinsiyetliyim ben yaa:KK9::KK9::KK9: hala bi dönüş varmıki erkek olmak için muhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK33::KK33:

hee anladım haklısın mesela benimki şubat denk geliyo soğuk zaman bakalım nasıl olucak tam böyle 3-5 aylık dönemlerinde yaza denk gelicek ay sorrma yaa bende aynen delli oluyorum işlere dün yapotım dip köşe camlar hariç bak yağmurdan battı yine yemek derdi bilmem hiç bitmiyo birde benimki seçiyo yemek ben herşeyi yiyorumda yemiyo ayrı yemek yapıyorum bugüne var yemeğim mesela sevmiyo diye şimid ne yhapyım beyfendiye hayde birlikte dönek kız melsiam azıcık rahtalrız herşey ayağımıza gelir anasını satayım:KK52::KK52::KK52:

kızlar fındıktan haber yok hala çok merak ediyorum aileis ne dedi diye:18::18::18::18:

inşallah iyidir şimdi o giremez bence, hemen mevzuları derin onların ben çıkıyorum kızlar saç kestircem , kaş bıyık aldırcam:))))))))))))görüşürüz öptüm.

hee anladım haklısın mesela benimki şubat denk geliyo soğuk zaman bakalım nasıl olucak tam böyle 3-5 aylık dönemlerinde yaza denk gelicek ay sorrma yaa bende aynen delli oluyorum işlere dün yapotım dip köşe camlar hariç bak yağmurdan battı yine yemek derdi bilmem hiç bitmiyo birde benimki seçiyo yemek ben herşeyi yiyorumda yemiyo ayrı yemek yapıyorum bugüne var yemeğim mesela sevmiyo diye şimid ne yhapyım beyfendiye hayde birlikte dönek kız melsiam azıcık rahtalrız herşey ayağımıza gelir anasını satayım:KK52::KK52::KK52:

kızım senın artıkın cok geç bebeyi koydun göbege nereye dönüyon lennnnnnnnnnnnn:KK57::KK57::KK57::KK57:
ben döncem ama cok capkın fırlama bi erkek olcam bu dünyanın bilmmemneyini halledecem :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

kızım senın artıkın cok geç bebeyi koydun göbege nereye dönüyon lennnnnnnnnnnnn:KK57::KK57::KK57::KK57:
ben döncem ama cok capkın fırlama bi erkek olcam bu dünyanın bilmmemneyini halledecem :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

oda doğru benim artık imkansız demi o zaman sana kaldı melisam hem eskiden bende sapık gibiydim haa küçükken kadınlar hamamına giderik dikizlerdim kadınların memişlerini ne bnileyim k-üçüklük işte ilgimi çekerdi benimde büyüyecekmi diye :KK52::KK52::KK52:bana hep derlerdi bakıcam şeyine erkeklikmi var sende şüphe ediyoruz diye vallaha bakk sende de var bak seziyorum haaa süleyim yani:KK9::KK9::KK9::KK9:

X