Kaldığımız Yerden Her Telden..

canlar birde aklınızda bulunsun doğumdan sonra günde 2-3 bardak rezene çayı iin kaynatın çay demler gibi demleyin için şekerinide atın hem gazını alıyomuşki beeğe fayadalı hemde süper süt yapıyomuş birde bildiğimiz balık krakerleri yiin bol bol ve üzerine süt için günde 1 paket yiyin mesela doktordan öneriler bunlar bizzat birde bildiğimiz kuru inciri alın 8 tane atın tencerye 1 lt su koyun birazda şeker kaynatın 2 bardaklık çıkıyo bir bardağını gece yatarken diğerinide sabah kalktığınızda için inanılmaz süt yapıyo sonra şimödiden başlayın marul yiyin doğumdan sonra bol marullu kısır yapın bulgur marul yanında su yada şekrli çay bunları depolayın sıkıntınız olmaz emin ellerden şahitli bilgiler yani birde göğüs yarasına carbosol krem alın sürün emzirin bebeğe keisnlikle zararı yok sorabilirsiniz doktorlara bana ebe dedi eltimin doğumunda hemde bebeğin ağzını pamukçuk olamsından kurtarıyomuş şimdilik bu kadar devamı gelir inş sizlerinde bildiklerini alalım ihtiyacımız olucak hee birde ikizlere takkeyi doğumdan sonra takmayın sütü çok engelliyo yarım atlet alın mesela sıkıştırmayın öyle serbest kalsın kesinlikle:KK1::KK1::KK1:
hım avatar resimelri cok güzelmiş calayım ordan biraz:KK9::KK9: len sen bu bilgilerle var ya memişlerinden dokunadan sütler fıskırır balık kıraket ne için loooo.
onu hiç bilmiyorum hülyam ama sana gönül rahatlığıyla arkoyu öneriyorum bitanem gerçkten dene en azından sabah kalktığında arkoyu kullan akşam dalini kullan gece kocişine güzel kokarsın gündüzde cıbıl gezip yağını çkyirisin yarım saat falan demek kocişin sürüyo heee seni seni seni:KK20::KK20::KK52::KK52::KK34:amin kuzuzum inş rabbimisteyen bekeleyen herkese nasip etsin inş AMİNN
tostoslar ben dekocaman dalın sampuanı var ya onu aldım hem cildime kullanıyorum sabun yerine hemde yüzüme daha dogalmıs vucut sampuanlarından falan yumusacık oluyo cildim.
merhaba canımm.nasılsın..

hayırdır inşallah melisacığım..

hayır hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayır hayır olamaz bu ayda bebgiş yok:KK9::KK9::KK9::KK9: nasılsın minnos

tabiki de varr olma mı hiç. Nasılsın güzel anne adayı..

bak var ya sanki birşeyler sezdi sende bu ya da gidip dönmezsin diye korkuyor belki de ama işte hep böyle olsa ya keşke hiç bunları yapmasa ne olur sanki böyle baktığın zaman melek gibi ama sonra neden böyle oluyor bu adam acaba balım psikoloğa falan mı gitse ay ne bileyim acıyorumda bir yandan aslında psikolojik sorunlu insanları yalnız bırakmak terketmek daha çok bunalıma sürüklermiş onları beraber aşsaydınız yardım alsaydı ben seni sevmediğini sanmam ama neden böyle yapıyor ki hakkında hayırlısı gülüm sen de haklısın yaptıklarıyla aşkını sevgni silip süpürmüş o devam etse elinden geleni yapardın sen eminim. Allah yar ve yardımcın olsun bitanemm..

İnşallah hayırlısıyla yetişir biter canım gelecek olanlar ailem yabancı değil ama içim rahat etmiyor işte annem guru duysun istiyorum ki herzamn duyuyorda onu mahçup etmek istemem yani. Yengem de çok bilmiştir hani laf ettirmek istemiyorum açıkçası. Yemeklerde bişi yok balım cumaya kadar işim kalmasın yeter cuma akşamı silip süpürüp dolma sarıcam tatlıyı yapıcam belki kurabiye ki onu cumartesi sabahta yapabilirim bayrama çıkarmaya belki yapmam bilrhazır baklavada alıcaz çünkü. Diğer yemekler sıcağı sıcağına olacak zeytimyağlı ve çrbayı c.tesi sabah yaparım bir de patates çanaklarımı yaparım diğerleri sıcağı sıcağına olacak zaten hepsini ben hazırlıcam ama kimse karışsın istemiyorum yeter ki temizliğim yetişsin gülüm.

Sağol btanem güzel dileklerin için inan bizimde aklımız hep sende olacak canım Allah hayırlısını nasip etsin. Heyecan yapma sakin ol ailene gidiyorsun emin ellerde olacaksın.

Çok güzel bilgiler bunlar canım sağol aklımda tutucam bunları hatta boş anımda nıot edicem rezene, buldur falan bunları biliyorum zaten ama diğerleri de faydalı ve çok pratik. Sen çok iyi bir anne olacaksın canım çok iyi bir eş olduğun gibi.
rezeneyi bende duymustum iyi geliyomus.:nazar::nazar:

maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh benim paşama oyy yerim ben bunu çok tatlı çok güzel maaşallah sübhanallah Allahım nazarlardan korusun yerim ben yerim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hoşgeldin dünürüm hadi gözün aydın demek düştü nasıl rahatlar şimdi yerim ben onunilk bıcı bıcısını yaptı demek hee kurban olurum ben onu verene yerim pipişini :nazar::nazar:

hoşbuldum cnm dünürümm beniiim :KK48::KK48: he valla baya rahatladı muzurum
banyoda çok iyi geldi yüzü gözü açıldı yahu :KK9:
yi annesi o senin damadın sana herşey serbest :KK9:

merhaba canımm.nasılsın..

hayırdır inşallah melisacığım..

hayır hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayır hayır olamaz bu ayda bebgiş yok:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

tabiki de varr olma mı hiç. Nasılsın güzel anne adayı..

bak var ya sanki birşeyler sezdi sende bu ya da gidip dönmezsin diye korkuyor belki de ama işte hep böyle olsa ya keşke hiç bunları yapmasa ne olur sanki böyle baktığın zaman melek gibi ama sonra neden böyle oluyor bu adam acaba balım psikoloğa falan mı gitse ay ne bileyim acıyorumda bir yandan aslında psikolojik sorunlu insanları yalnız bırakmak terketmek daha çok bunalıma sürüklermiş onları beraber aşsaydınız yardım alsaydı ben seni sevmediğini sanmam ama neden böyle yapıyor ki hakkında hayırlısı gülüm sen de haklısın yaptıklarıyla aşkını sevgni silip süpürmüş o devam etse elinden geleni yapardın sen eminim. Allah yar ve yardımcın olsun bitanemm..

İnşallah hayırlısıyla yetişir biter canım gelecek olanlar ailem yabancı değil ama içim rahat etmiyor işte annem guru duysun istiyorum ki herzamn duyuyorda onu mahçup etmek istemem yani. Yengem de çok bilmiştir hani laf ettirmek istemiyorum açıkçası. Yemeklerde bişi yok balım cumaya kadar işim kalmasın yeter cuma akşamı silip süpürüp dolma sarıcam tatlıyı yapıcam belki kurabiye ki onu cumartesi sabahta yapabilirim bayrama çıkarmaya belki yapmam bilrhazır baklavada alıcaz çünkü. Diğer yemekler sıcağı sıcağına olacak zeytimyağlı ve çrbayı c.tesi sabah yaparım bir de patates çanaklarımı yaparım diğerleri sıcağı sıcağına olacak zaten hepsini ben hazırlıcam ama kimse karışsın istemiyorum yeter ki temizliğim yetişsin gülüm.

Sağol btanem güzel dileklerin için inan bizimde aklımız hep sende olacak canım Allah hayırlısını nasip etsin. Heyecan yapma sakin ol ailene gidiyorsun emin ellerde olacaksın.

Çok güzel bilgiler bunlar canım sağol aklımda tutucam bunları hatta boş anımda nıot edicem rezene, buldur falan bunları biliyorum zaten ama diğerleri de faydalı ve çok pratik. Sen çok iyi bir anne olacaksın canım çok iyi bir eş olduğun gibi.

iyiyim gülüm sen nasılsın dünki kadın gelmeme olayından sonra zorunlu olarak mutfak camını sildim ya oldüm yorgunluktan ya. sen nasılsın bi denem.

slmm kuzularımmm :KK3::KK3:
dün oğluşumun göbeği düştü çok şükür epey rahatladı yavrum
bugunde ilk banyosunu yaptık korktugum kadr kıyameti koparmadı :KK16:
bi güzel yıkandı sütünü emdi şimdide uyuyo mışıl mışıl :emir_bebek::nazar:
bende size bakayım dedim ne var yok canlarım :KK48::KK48:

oooo maşallah büyüdünüz tabiiiiii .cıbı cıbıda yaptınız tamam artık rabbim nazardan saklasın.bende işteyim kuzum ne yapayım devam ediyoruz çalışmaya dün k.annelere gittik hiçbişi yok gibi davrandılar herzamanki huyları benim ayaklar şişti diyorlar bizim zamanımızda hiç böyle şişlik ffalan olmazdı bende dedim ben sizingibi evde oturmuyorum çalışıyorum evde yatınca benimde şişmiyor.:KK1::KK1::KK1:

fındık varınca bizi bilgilendir tatlım merak ederizz

elifim süt mevzusuna gelince ben takkesiz yapamam alışkanlık heralde :)))) öle :KK16:

melisam ne oldu temizlikçiyi dövdünmü:):KK19:

mutfak tülüm pmapene takılı olanlardan restaurantlarda oluyo ya tek tek cıbukla takılıyo camı sildim takma işi kaldı o da cam silmemk kadar oyalıyo be insanı ben bi takıyımda geliyim kıslar.:KK31::KK31:

oooo maşallah büyüdünüz tabiiiiii .cıbı cıbıda yaptınız tamam artık rabbim nazardan saklasın.bende işteyim kuzum ne yapayım devam ediyoruz çalışmaya dün k.annelere gittik hiçbişi yok gibi davrandılar herzamanki huyları benim ayaklar şişti diyorlar bizim zamanımızda hiç böyle şişlik ffalan olmazdı bende dedim ben sizingibi evde oturmuyorum çalışıyorum evde yatınca benimde şişmiyor.:KK1::KK1::KK1:

Amiiiiiin cnm arkadaşım :KK16::KK16:
hehe valla lafı güzel oturtmuşsun kuzumm ohh çok iyi yapmıssın
sanki ayak şişmenin zamanı var salak şeyler :KK22::KK22:
benımde dogum sonrası ayaklar şişti dr 2-3 haftaya iner dedi
bu arada 8 kilom gitti bugun tartıldım 8 i gitmiş :KK16:

hım avatar resimelri cok güzelmiş calayım ordan biraz:KK9::KK9: len sen bu bilgilerle var ya memişlerinden dokunadan sütler fıskırır balık kıraket ne için loooo.

tostoslar ben dekocaman dalın sampuanı var ya onu aldım hem cildime kullanıyorum sabun yerine hemde yüzüme daha dogalmıs vucut sampuanlarından falan yumusacık oluyo cildim.

rezeneyi bende duymustum iyi geliyomus.:nazar::nazar:

hee gözeldir sülümesi ayıp melisam hee vallaha nasip olursa hepsini uygularım ilk 6 ay çok önemli sonraındada bebek büyüükçe sür yetersiz oluyo depolamak lazım kuzum yaa ben o tüer yağpları hiç kuullanmadım hayatımda ama çatlak için kre kullanmıştım dedim yaa bir halta yaramadı ama bu arkoya sonsuz güvenim var benimde yüzüm yumuşacık melisam eşim bayılır daha bu sabah tertemiz yüzün var diyo maaşallah diyo eliyle seviyoki beni biitriyo birde makyajsız olunca yani kalem rimel olmıycak temiz seviyo bende kaleme bayılıyrum anlaşamıyoruz huysuzlaaaaaaaaaaaaa :KK52::KK52::KK52:

slmm kuzularımmm :KK3::KK3:
dün oğluşumun göbeği düştü çok şükür epey rahatladı yavrum
bugunde ilk banyosunu yaptık korktugum kadr kıyameti koparmadı :KK16:
bi güzel yıkandı sütünü emdi şimdide uyuyo mışıl mışıl :emir_bebek::nazar:
bende size bakayım dedim ne var yok canlarım :KK48::KK48:

hosgeldişin canımmmmmmmmmmmmmmmm:KK19::KK19:
a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dogru ya göbek düşmeden banyo olmuyodu demi :nazar::nazar:

hosgeldişin canımmmmmmmmmmmmmmmm:KK19::KK19:
a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dogru ya göbek düşmeden banyo olmuyodu demi :nazar::nazar:

hoşbuldum kuzummmm :KK48::KK48::KK48:
kim yaptırıyo banyo ama bizim çocuk dr u yaptırmayın kesinlikle dedi
bizde onu dinledik kuzumm oyuzden bekledik
çok şükür düştüde yıkayıverdik yavruşumu mis gibi oldu çağatay paşa :KK16::KK12::KK12::nazar:

hee gözeldir sülümesi ayıp melisam hee vallaha nasip olursa hepsini uygularım ilk 6 ay çok önemli sonraındada bebek büyüükçe sür yetersiz oluyo depolamak lazım kuzum yaa ben o tüer yağpları hiç kuullanmadım hayatımda ama çatlak için kre kullanmıştım dedim yaa bir halta yaramadı ama bu arkoya sonsuz güvenim var benimde yüzüm yumuşacık melisam eşim bayılır daha bu sabah tertemiz yüzün var diyo maaşallah diyo eliyle seviyoki beni biitriyo birde makyajsız olunca yani kalem rimel olmıycak temiz seviyo bende kaleme bayılıyrum anlaşamıyoruz huysuzlaaaaaaaaaaaaa :KK52::KK52::KK52:

yüzünede sütrüyonmu arkoyu kıs. benim cildim cok yaglı ole sivilce cıkar adet dönemi azdırırmı acep bu arko. seni bu yılık ARKO GÜZELİ İLAN EDİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:KK24::KK24::KK24::KK24:

amiiiiiin kuzummm sağolasın cnm dünürüm inşallah gelinimde beğenir :KK9::KK9::KK16:
beğenmezmi beaa aşık oldum anne diyo şuanda benim kız bekledi aylarca yolunu şimdi çağatayımda sırabenim kızı beklesin bakalım beğenecekmi annesi bu arada resimleri nasıl siliyosun bitanem banada tarif etsene
hoşbuldum cnm dünürümm beniiim :KK48::KK48: he valla baya rahatladı muzurum
banyoda çok iyi geldi yüzü gözü açıldı yahu :KK9:
yi annesi o senin damadın sana herşey serbest :KK9:
ohh rahatlamazmı bee bu sıcakalrda kuzum benim mışıl mışıl uyur kaç günün üzeirne düştü peki göbeğine verdikleri o şalçları kullandınmı sende kuzum bu arada tabiiki banaherşey serbest o benim tamammımoııııııııııııı

fındık varınca bizi bilgilendir tatlım merak ederizz

elifim süt mevzusuna gelince ben takkesiz yapamam alışkanlık heralde :)))) öle :KK16:

melisam ne oldu temizlikçiyi dövdünmü:):KK19:

hoşgeldin gülüm sana burdan kocaman alkış yolluyorummmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:ne güzel de demişinlafı dengesiz kadın sen şu son günlerinde bile çalışıyosun hem ev hem i terbiyesiz utanmsıda yok sinir şeyy vallaha gülüm çıkrınca takmak zor geliyo takınca çıkarmak ama çok kiien duydum takke gerçkten engelliyo malesef:26::26:

yüzünede sütrüyonmu arkoyu kıs. benim cildim cok yaglı ole sivilce cıkar adet dönemi azdırırmı acep bu arko. seni bu yılık ARKO GÜZELİ İLAN EDİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:KK24::KK24::KK24::KK24:

hee ben arko güzeli oldum şimcik tşk edioorum melisam :123:yok balım yüzüme hiç bir kremmi sürmedim sürmemde ne arko neden başka birşey tokalindir bilemem neidr makyaj olarak kalem rimel başkada hiç birşey yok kremde sürmem yüze iyi gelmiyo bee melisam bana göre bende kullanınca pütür pütür döker böyle küçükken hevesnirdim toakiline falan ama hiç iyi gelmiyo:KK50::KK50::KK50:

beğenmezmi beaa aşık oldum anne diyo şuanda benim kız bekledi aylarca yolunu şimdi çağatayımda sırabenim kızı beklesin bakalım beğenecekmi annesi bu arada resimleri nasıl siliyosun bitanem banada tarif etsene

ohh rahatlamazmı bee bu sıcakalrda kuzum benim mışıl mışıl uyur kaç günün üzeirne düştü peki göbeğine verdikleri o şalçları kullandınmı sende kuzum bu arada tabiiki banaherşey serbest o benim tamammımoııııııııııııı

oyyy yirimm ben gelinimiiii :nazar::nazar: bekleriz dünürüm nedemekkk sağlıcakla gelsin benım cnm gelinim
çağatayımın biricik nişanlısııı :nazar:
şimci kuzumm kullanıcı kontrol paneline giriyosun en altta solda eklentiler diye bi seçenek var
oraya tıklıyosun ordaki silmek istediğin resimleri seçip siliyosun kuzumm
tabi silebilme için yarım saatin oluyo yani fotoyu koydun ondan sonra yarım saat içinde silmen gerekiyo
eğer silemessen yarım saatde malesef bidaha silinemiyo kuzumm :KK34:

benım dr ilaçda vermedi kuzum doğal yolla düşcek dedi yani hiç bişecik sürmedik
kendi haline bıraktık dün 8. günüydü düştü balımm :KK16:
aynenn üle kuzumm çağatay senindir :KK9:

oyyy yirimm ben gelinimiiii :nazar::nazar: bekleriz dünürüm nedemekkk sağlıcakla gelsin benım cnm gelinim
çağatayımın biricik nişanlısııı :nazar:
şimci kuzumm kullanıcı kontrol paneline giriyosun en altta solda eklentiler diye bi seçenek var
oraya tıklıyosun ordaki silmek istediğin resimleri seçip siliyosun kuzumm
tabi silebilme için yarım saatin oluyo yani fotoyu koydun ondan sonra yarım saat içinde silmen gerekiyo
eğer silemessen yarım saatde malesef bidaha silinemiyo kuzumm :KK34:

benım dr ilaçda vermedi kuzum doğal yolla düşcek dedi yani hiç bişecik sürmedik
kendi haline bıraktık dün 8. günüydü düştü balımm :KK16:
aynenn üle kuzumm çağatay senindir :KK9:

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:bu öpücükler damadıma benden ve kızımdan olsun :KK17::KK17:hıım anladım geçen sürede dışında silinmiyo şimdi bir resim koyayım sileyim bakayım olucakmı tşk ediyorum dünürüm benim demek ilaç vermediler ben eltimde gördüm bir poşet böyle fısfıs vardı ıslak mendil gibi ilaçlı bezlerama başakalrına sorduğumda sürmemek daha iyi dediler o yüzden sordum bitanem:KK19:

kız melisam ben seni yine rüyamda gördüm can canabaş başa tatile gidiyoduk seninle vallaha bakk çok girer oldun rüyalarıma kızz acep nedendir işlemiişim seni beynime bacım:KK1::KK1:

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:bu öpücükler damadıma benden ve kızımdan olsun :KK17::KK17:hıım anladım geçen sürede dışında silinmiyo şimdi bir resim koyayım sileyim bakayım olucakmı tşk ediyorum dünürüm benim demek ilaç vermediler ben eltimde gördüm bir poşet böyle fısfıs vardı ıslak mendil gibi ilaçlı bezlerama başakalrına sorduğumda sürmemek daha iyi dediler o yüzden sordum bitanem:KK19:

yirimm ben bu fıstığıııı maşallahhh kuzumaaa Rabbim korusun onu
sağsağlim gelsin anneciğinin kucagına inşallahhh :KK16::KK16::nazar::nazar::nazar:

ohh mis gibi öpücükler geldi oğluşumaa o da öpüyo sizi :KK54::KK54::KK54:
bencede sürmemek daha iyi demekki kuzumm yoksam dr sür derdi
sende sorarsın dr a ona göre davranırsın balımm :KK34:
bu arada aniden çıkarsam kızmayın emi kuzumm uyanınca birden çıkmak zorunda kalabiliyorum

bide senden başka kimsede görmedi oğluşumun fotolarını bakın bakın dedim bakmadılar hıh :KK19:

X