merhaba canımm.nasılsın..
hayırdır inşallah melisacığım..
hayır hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayır hayır olamaz bu ayda bebgiş yok
nasılsın minnos
tabiki de varr olma mı hiç. Nasılsın güzel anne adayı..
bak var ya sanki birşeyler sezdi sende bu ya da gidip dönmezsin diye korkuyor belki de ama işte hep böyle olsa ya keşke hiç bunları yapmasa ne olur sanki böyle baktığın zaman melek gibi ama sonra neden böyle oluyor bu adam acaba balım psikoloğa falan mı gitse ay ne bileyim acıyorumda bir yandan aslında psikolojik sorunlu insanları yalnız bırakmak terketmek daha çok bunalıma sürüklermiş onları beraber aşsaydınız yardım alsaydı ben seni sevmediğini sanmam ama neden böyle yapıyor ki hakkında hayırlısı gülüm sen de haklısın yaptıklarıyla aşkını sevgni silip süpürmüş o devam etse elinden geleni yapardın sen eminim. Allah yar ve yardımcın olsun bitanemm..
İnşallah hayırlısıyla yetişir biter canım gelecek olanlar ailem yabancı değil ama içim rahat etmiyor işte annem guru duysun istiyorum ki herzamn duyuyorda onu mahçup etmek istemem yani. Yengem de çok bilmiştir hani laf ettirmek istemiyorum açıkçası. Yemeklerde bişi yok balım cumaya kadar işim kalmasın yeter cuma akşamı silip süpürüp dolma sarıcam tatlıyı yapıcam belki kurabiye ki onu cumartesi sabahta yapabilirim bayrama çıkarmaya belki yapmam bilrhazır baklavada alıcaz çünkü. Diğer yemekler sıcağı sıcağına olacak zeytimyağlı ve çrbayı c.tesi sabah yaparım bir de patates çanaklarımı yaparım diğerleri sıcağı sıcağına olacak zaten hepsini ben hazırlıcam ama kimse karışsın istemiyorum yeter ki temizliğim yetişsin gülüm.
Sağol btanem güzel dileklerin için inan bizimde aklımız hep sende olacak canım Allah hayırlısını nasip etsin. Heyecan yapma sakin ol ailene gidiyorsun emin ellerde olacaksın.
Çok güzel bilgiler bunlar canım sağol aklımda tutucam bunları hatta boş anımda nıot edicem rezene, buldur falan bunları biliyorum zaten ama diğerleri de faydalı ve çok pratik. Sen çok iyi bir anne olacaksın canım çok iyi bir eş olduğun gibi.