-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.941
canım şerbet soğuksa şekerpare sıcak olsun,şekerpare soğuksa şerbet sıcak olsun.
kızlar eşim sanırım hasta buna kanaat getirmeye başladım.az önce aradı ve bana şarkı söylüyor manyakmısın sen dedim ya çok üzgünüm gideceğin için deli oluyorum diyor.bende deli olsaydın bana o kötü günleri yaşatmazdın dedim oda dediki peki canım sen böyle davranmaya devam et bende dedimki müsade edersen işim gücüm var dedim aslında herşey hazır saat 12 yi bekliyorum.
sana bunları yaşattığım içinmi gidiyorsun dedi bende daha önce biletimi ayırtmışttık farkındaysan dedim...
evet vakit geldi.dün akşam eşimin işi vardı diye geç geldi (23:00)bayram üzeri olduğu için işleri çok yoğun.ama ben erken gelir diye düşünmüştüm yemek yememişti hazırladım yedi ve bana dediki ben sensiz ne yapacam seni çok özliyeceğim burdayken pek belli edemiyorum ama 2 gündür kendimi işlere veremiyorum dedi bende hıı haklısın ne yapalım dedim.aşkımlar canımlar havada uçuyor tabi yanaşır gibi oldu çok uykum var dedim.sabahta 6 da uyandım ve sadece 1 saat onu izledim ben onsuz yapabişlirmiyim diye sanırım acı gerçek ama evet yapabilirm.KIZLAR DÜN GECE İSTİHARE YE YATTIM VE DEDİMKİ BENİM İÇİN AYRILIK HAYIRLIMI OLACAK DEDİM.KİTAPTA BEYAZ YEŞİL VE SU GÖRÜRSENİZ HAYIRLI,SİYAH TOZ VE DUMAN GÖRÜRSENİZ HAYIRSIZ DEDİ BEN YATAĞA UZANIP SALAVAT ÇEKİYORDUMKİ GÖZÜMÜN ÖNÜNE KOCA BİR BEMBEYAZ HAVUZDA SU GÖRDÜM.Ama eşimi nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum dün gece bana dediki sana hala ilk günkü gibi aşığım dedi tabi bende yüzüne bakarak içimden dedimki ben hiç aşık değilim.bana dediki sende bişiler var dönmeni dört gözle beklıyecem dedi bende kısmet işte dedim.ev işi yapmamdaki ve ütüsünü yapmam daki sebep hala ona karşı bişiler hissetmekten değil sadece arkamdan ev kadını olsaydı böyle çekip gitmezdi dememeleri için kimsenin ağzına laf bırakmak istemedim.d.bakır havaalanı yaklaşık 2 aydır tadilatta olduğu için 1 de mardine gidecem ordanda uçakla istanbula ALLAH YOLUMU BAHTIMI AÇIK ETSİN İNŞALLAHHHHH.girmeye fırsat bulduğumda hemen girecem ve size yazacam.sanki kaynanamda da değişiklikler seziyorum demekki kimse iyi olamıyor ya.gidecem diye sanki surat asar gibi oldu.işte evli kadın sürekli ailesine gitseymiş olmazmış falan filan.önceden hep beni korurdu bilirsiniz ama şimdi işte erkek tir yoğundur sinirlidir boşver sakın onu üzme falan filan ay deli oldum ya.ben 3 ay ona baktım hastayken ama eltim kıuymete bindi ben değil.eltim çalışıyor bu çocuklarına bakıyor ve bana diyorki ayyy sende gidiyorsun bana yakınsın burda olsaydın beraber bakardık Allahım dedim ya bunlar ailece beni kudurtacaklar sanırım ben eşimi sevmiş olsam dahi ailesiyle iç içe olmaz olamazzzz yapamam.ya bu şehri bırakacak yada beni böyle olmaz.çalışmıyorum diye hepsi bana diyor sen çaılşmıyorsun bugün bize gel yardıma bugün evdeysen çocuğumu bırakayım vs..vs..bunlar ne be deli edecekler benii...
ayyyyyyyyyyy kızlar defalarca uçağa binmem rağmen her seferinde olduğu gibi yine mideme kramplar girmeye ve tuvaletten çıkmamaya başladım.kızlar bana dua edin de korkmuyayım uçakta ya.uçak kalkınca acaip şeyler yapaıyorum gözlerimi kapatıyorum koltuğu sıkıyorum vs vs..aptal gibi oluyorum yanımdaki anlıyordur tırstığımı
kızlar eşim sanırım hasta buna kanaat getirmeye başladım.az önce aradı ve bana şarkı söylüyor manyakmısın sen dedim ya çok üzgünüm gideceğin için deli oluyorum diyor.bende deli olsaydın bana o kötü günleri yaşatmazdın dedim oda dediki peki canım sen böyle davranmaya devam et bende dedimki müsade edersen işim gücüm var dedim aslında herşey hazır saat 12 yi bekliyorum.
sana bunları yaşattığım içinmi gidiyorsun dedi bende daha önce biletimi ayırtmışttık farkındaysan dedim...
Enteresan gerçekten gideceğin zamana kadar ilgilenmeyen adam şimdi neden böyle davranıyor sezdi mi acaba senin kafandan neler geçtiğini, niyetini falan ne dersin. Bir duyum aldı desem göndermezdi zaten seni anlamadım valla yaa.. Peki o seninle gelmek istemedi mi normal koşullarda bayramıda orada mı geçirecektin ayrı mı olacaktınız.
tatlım bencede eşin hasta tedavi görmesi lazım istiareye yatımşısın bence tekrarla birkezdaha.iyi düşün taşın ailenle görüşünce zaten kafanda bazı şeyler tam netleşir.ona göre karar verirsin.hakkında hayırlısı olsun
uçağa binince mp3 falan varsa yanında onu al tak kulağına ağzınada bir sakız alırsın takma yani bende her seferinde o ilk kalkış anında içim boşalır sonra rahatlarım.:)))
rabbim yardımcın olsun.
yok canım ya bayramda büyük bir iş aldı.ama iptal edeceğini söyledi avşada yer ayırtmıştık ama ben bahaneler buldum işiyle ilgilenmesi daha iyi olur falan dedim bi şekılde ikna ettim ama hiç belli olmaz hep böyle yapıp arkamdan atlar
evet mooncum bende kanaat getirdim.onu affedermıyım diye düşünüyorum 10 gündür ama yok çok ağır laflar hakeretler tokat olayını falan saymıyorum bile ama affetmesi çok zor.
slm kızlar nasılsınız oğlumla bana 2 kişilik yer varmı acaba
slm tatlı kızlar vakit geldi hazırlanmam lazım saat 1 de mardine gitmem lazım ordan da uçak saatim geliyor zaten.buranın havaalanı tadilatta kapalı yani..uçak heyecanından olsa gerek midem bulanıyor ve kramplar giriyorrrrr.beyefendi aradı hazırlan gelip alacam seni dedi o beni mardine götürecekmiş
olsun güülüm yorulmana değicek ama kurtuluyosun o enden sabrettin geçti Allahım hakkında hayırlısınınasip etsin fındığım vallaha ben senin yerinde olsam yapmazdım ama çakmaması içinde iyi olmuş aslında düünmeden gitsen yapmasan çakar mevzuyuslm kızlar ayyyyyyy çok yoruldum ya valiz i anca toparladım ya bütün eşyalarımı ayakkabılarımı çantalarımı takılarımı hepsini aldım ayyyyyy çamaşır yıkadım beyefendının bütün ütülerini yaptım güveç pilav tavulk çorba cacık yaptım şimdide bi duşu hakettim sanırım ayyyyyy çok heyecanlıyım ya ablamda geçmiş annemlere zaten oda istanbulda ama anadolu yakasında annemler avrupada..meclis toplanmış beni beklıyorlar...
yerim ben snein oğluşunu maaşşallah ona az kaldı geliyo hazırlık yapıyoyavyummmmmmmmmmm iyiyim oğluşumla zar zor çalışıyoz büyüdü teyzesi rahat oturamıyom galiiiiiiiiiiiiiiiii
hakkında hayırlısı tatlım haketmiş tabi duşu ,ama kocan haketmemiş o yemekleri cnm. neyse bişi demicem kadir gecesi bugün.
evet meleğim bende seni aşağıda gördüm de anladım yazmayıonca bekledim baktım ses yok çıktım işin olduğunu yazamadığını anladım gerçi snein işler ev olsun iş olsun bitecek gibi değil bee gülüm evdeki işlerini düşndükçe Allah can sağlığıyla yapmanı nasip etsin diyorumKızlar nabersiniz. Ben kaç kere sayfaya girdim bugün okudum yazdım ama gönderemedim hoca vardı iş arkadaşım da yan odaya yardııma gitti neyse eve geldim direk camlara giriştim, balkonun camları bitti iftar vakti geldi zaten orucumu açtım oturdum kaldım nasıl ağırlık çöktü anlatamam ama daha ütü yapmam lazım yarına kalamaz çok işim var. Öyle böyle bitiricem. Daha odaların camları var. ama balkon kadar yormaz beni. Hatta sabah erkenden kalkıp sileyim diyorum da nerede kalkamam hrhalde bu saat oldu daha iki sepet ütü var. Ben başlayayım ütülere halılarım da yıkandı geldiler ama öyle sarılı tutucam arife günü sabah sererim onları. iyi geceler canlarımm..
günaydın meleğim maaşallah yapmışşın ütülerini camlarını diğerlerinide yaparsın da nasıl yoruluyosun bak uykusuz kalıyosun işler bitecekde o yemekleri düşündükçe vallaha Allah kolaylık versin ben anladım sen kesin elektiriğe flan bağlısın yani maaşallah sanaGünaydın kızlaarrr.. Nasılsınız bakem. Benim feci uykum var yaa.. Dün ütü yaptım ama gözlerim kapanıyordu yani sadece elim işledi diyebilirim. Eşimin atletleri kaldı bir tek artık bıraktım yattım herhalde orucun üzerine birden yemek yiyince öyle oldum ama o kadar saat aç kalmaya yediğim de iki lkma birşey oldu bir tabak yemeği bitiremedim. Eve gidince de iftardan önce hemen balkon camlarını sildim. Bugün de iş çkışı semt pazarına gidicem kimbilir nasıl kalabalık olur bayram üzeri. Sonra gelicem odayla salonun camlarını silicem. Kalan ütüyü bitiricem. Mutfak fayanları silinecek, banyo yıkanacak yarında salonun tozunu alırım örtülerini sererim, mutfağı bir elden geçiririm dolap kapaklarını silerim içlerini silmiştim. Cuma da ortalığı süpürür yerleri silerim toz alırım, dolma sarıcam, tatlı yapıcam iş çok yanii..
fındığım ne diyeceğimi inan bilemiyorum kurban olduğum rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş sana hayırlı bir kapı açsın hayatın boyunca mutlu ol dilerim zarar görmeden gönlüne göre bitrirsin bu işi bak ben sana geçenlerde ablaları birşeymi yapıyo derken bunları demek istemiştim kayınvalidende başlamış ben çok gördüm bu işleri en yakınım anneannem gelinlerinin yüzüne melektir öyleki gelinler eişlerinden çok anneanemden mennunlardır ama arkadan onlara yapmadığı kalmaz doldurur aynı der işte erkektir elnin kiridr gibi ama gelinlerede zindan eder hayatı cahil insanlar böylelrinin Allahtan korkuları yok sneinkilerde yüzüne gülmişler ama arkadan kazmışlar kuyunu herşeyde hayır var dedikelri nbu olsa gerek bak hepsini gerçke yüzü çıktı ortaya zaten annesi sağlıklı olsa oğlunuda adam aklıılı yetiştirrdi psikopat değil hakkında hayırlısı olsun ben yetişemedim görüşemedik hayırlı yolculuklar diliyorum kuzum Allaha emanet ol bizi habersiz bırakma olurmuevet vakit geldi.dün akşam eşimin işi vardı diye geç geldi (23:00)bayram üzeri olduğu için işleri çok yoğun.ama ben erken gelir diye düşünmüştüm yemek yememişti hazırladım yedi ve bana dediki ben sensiz ne yapacam seni çok özliyeceğim burdayken pek belli edemiyorum ama 2 gündür kendimi işlere veremiyorum dedi bende hıı haklısın ne yapalım dedim.aşkımlar canımlar havada uçuyor tabi yanaşır gibi oldu çok uykum var dedim.sabahta 6 da uyandım ve sadece 1 saat onu izledim ben onsuz yapabişlirmiyim diye sanırım acı gerçek ama evet yapabilirm.KIZLAR DÜN GECE İSTİHARE YE YATTIM VE DEDİMKİ BENİM İÇİN AYRILIK HAYIRLIMI OLACAK DEDİM.KİTAPTA BEYAZ YEŞİL VE SU GÖRÜRSENİZ HAYIRLI,SİYAH TOZ VE DUMAN GÖRÜRSENİZ HAYIRSIZ DEDİ BEN YATAĞA UZANIP SALAVAT ÇEKİYORDUMKİ GÖZÜMÜN ÖNÜNE KOCA BİR BEMBEYAZ HAVUZDA SU GÖRDÜM.Ama eşimi nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum dün gece bana dediki sana hala ilk günkü gibi aşığım dedi tabi bende yüzüne bakarak içimden dedimki ben hiç aşık değilim.bana dediki sende bişiler var dönmeni dört gözle beklıyecem dedi bende kısmet işte dedim.ev işi yapmamdaki ve ütüsünü yapmam daki sebep hala ona karşı bişiler hissetmekten değil sadece arkamdan ev kadını olsaydı böyle çekip gitmezdi dememeleri için kimsenin ağzına laf bırakmak istemedim.d.bakır havaalanı yaklaşık 2 aydır tadilatta olduğu için 1 de mardine gidecem ordanda uçakla istanbula ALLAH YOLUMU BAHTIMI AÇIK ETSİN İNŞALLAHHHHH.girmeye fırsat bulduğumda hemen girecem ve size yazacam.sanki kaynanamda da değişiklikler seziyorum demekki kimse iyi olamıyor ya.gidecem diye sanki surat asar gibi oldu.işte evli kadın sürekli ailesine gitseymiş olmazmış falan filan.önceden hep beni korurdu bilirsiniz ama şimdi işte erkek tir yoğundur sinirlidir boşver sakın onu üzme falan filan ay deli oldum ya.ben 3 ay ona baktım hastayken ama eltim kıuymete bindi ben değil.eltim çalışıyor bu çocuklarına bakıyor ve bana diyorki ayyy sende gidiyorsun bana yakınsın burda olsaydın beraber bakardık Allahım dedim ya bunlar ailece beni kudurtacaklar sanırım ben eşimi sevmiş olsam dahi ailesiyle iç içe olmaz olamazzzz yapamam.ya bu şehri bırakacak yada beni böyle olmaz.çalışmıyorum diye hepsi bana diyor sen çaılşmıyorsun bugün bize gel yardıma bugün evdeysen çocuğumu bırakayım vs..vs..bunlar ne be deli edecekler benii...
fındığım sanırım bence fazla gelir snein eşin gerçkten hasta nasıl bir zihniyeti var anlamıyorum rahatlık kıçına battı bu adamın başka birşey değil madem seviyo adam gibi davransın yazık onun kalıbına eşine bunları yapandan ne beklenir seviyomş ne yaparmış ne halin varsa gör dengesiz dalga geçiyo resmen ama sen dikkat et oda birşeyler düşünmesin sezmiş olabilir gidip gelmeyecğini falan aman gözünü seveyim sana zarar vermesine izin verme git azıcık uzak kalınca daha sağlıklı düşünürsün herşeyi artık hayırlısı ne ise o olsun bitanemkızlar eşim sanırım hasta buna kanaat getirmeye başladım.az önce aradı ve bana şarkı söylüyor manyakmısın sen dedim ya çok üzgünüm gideceğin için deli oluyorum diyor.bende deli olsaydın bana o kötü günleri yaşatmazdın dedim oda dediki peki canım sen böyle davranmaya devam et bende dedimki müsade edersen işim gücüm var dedim aslında herşey hazır saat 12 yi bekliyorum.
canlarrrrrrrrrrrr günaydın
olmamı yer gel gülüm gel nasılsın anlat bakım nasıl gidiyo hamişlik
günaydın kuzum ben iyiyim çok şükür gülüm kremlendim oturuyorum çeksin diye bekliyorum sen nasılsın sinirli gacı dün ne oldu temizlikçiden ne haber sinirlerin geçtimi balısıelif günaydın mınnos nasılsın bebemmmmmmmmmmmmm
bakkk bakkk bakkk vallahamı bak o akıntı hamöilelik belirtisi ama hadi inş bendede oluyo böyle topak yopak mı melisamya bende iki gündür garıp bı akıntı var böle tebesır tosu gibi mat beyaz :44::44:
slm kızlar nasılsınız oğlumla bana 2 kişilik yer varmı acaba
hepinizden Allah razı olsun arkadaşlarım.
melisam dua etmişsin Allah razı olsun sana hayırlı evlat nasip etsin.uçağım 5 te.zaten herkes bana fındık der canım.
elifim sağol Allah razı olsun ya kızlar heyecan bastı elim ayağım titriyor neden acaba uçaktan dolayımı anlamadım vallahi..
eşim aradı canım bitanem kurban olduğum hazırmısın geliyorum dedi pislik ben aşağı iniyortum bana dua edin uçaktan korkmuyayım...
günaydın kuzum ben iyiyim çok şükür gülüm kremlendim oturuyorum çeksin diye bekliyorum sen nasılsın sinirli gacı dün ne oldu temizlikçiden ne haber sinirlerin geçtimi balısı
bakkk bakkk bakkk vallahamı bak o akıntı hamöilelik belirtisi ama hadi inş bendede oluyo böyle topak yopak mı melisam
olmazmı beaaa başımızın üzeirnde yeriniz var gülüm hoşgeliniz nasılsınız bakem paşam nasıl tepikliyomu annesini