Kaldığımız Yerden Her Telden..

iyi gidiyo güzelim cok şükür günler vızır vızır geciyo valla bebeğimin tepükleriyle kalkıyorum sabahları sen nasılsın bakalım akıntın oluyomuş üstelikte beyaz hamişlik olabilirmi?:KK52::KK52:

bilmemki gülüm bakalım 8 gün kaldı adete benim ayın ortaısnda basladı kasık agrılarım baskada bişi yok ama o kadar cok önceki aylar belirtiler yasadımki sütten agzım yandı yanı bunuda omna yormak istemiyorum bakalım canım insallah vardır ne diyim:KK16::KK16::KK16:

bilmemki gülüm bakalım 8 gün kaldı adete benim ayın ortaısnda basladı kasık agrılarım baskada bişi yok ama o kadar cok önceki aylar belirtiler yasadımki sütten agzım yandı yanı bunuda omna yormak istemiyorum bakalım canım insallah vardır ne diyim:KK16::KK16::KK16:

zaten bekleme canım beklemedğin ay sana süpriz yapıcakk bu velet gör bak hiç takma kafaya relaks ol sende bombayı patlatıcan artık hamişlik testinimi gösterip müjdeni verirsin görücez

saolasın güzelim allah razı olsun hoşbuldum iyiz cok şükür canım oğlum babasına cekicek galiba kıpır kıpır :nazar::nazar::nazar:
elifim sen catlak için bişe kullanmaya basladınmı ben basladım 1 aydır bebek yağıı kullanıyorum ins faydasını görürüm gerci bu çatlaklar birazda genetik oluyo annemde yok ins bendede olmaz

sendede Allah razı olsun balısı ohh çok şükür iyi olun bitnaem demek babasına çekmiş heee yerim ben onu maaşallah kuzuma:nazar::nazar:gülüm bende başladım erken aslında ama başlamak lazım dedim benim cilt yapım müsait çatlamaya benimde annede tek leke olmazdı ama bende var ve ben sadece bildiğimiz tüpteki arko kremi kullanıyorum günde bir kere sürmen yeterli oluyo saatlerce yağlı kalabiliyo koruyo gerilmelere benim babamın eşi 2 hamileliğindede 12-13 kilo civarı aldı ve ymein ederimki tek bir incecik çiziği yok ve hergün sadece arko kullandı tavsiye ederim basenlere göbeğe kalçaya birde göğüselrime süüryorum vee gün içinde hala tenim yumuşacık vee tyağlı olduğnu görüyorum dene sende bitanem gerçekten çok etkili :KK19:

elifim bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o avatarındaki resim ne kıs manzaramı cok küçük kalmıs anlasılmıyo
hee yaaa melisam baya güzel bir manzaraydı minicik kalmış dur değişeyim iyi oldu hatırlattığın balısı:KK52:
zaten bekleme canım beklemedğin ay sana süpriz yapıcakk bu velet gör bak hiç takma kafaya relaks ol sende bombayı patlatıcan artık hamişlik testinimi gösterip müjdeni verirsin görücez

ayyyy inşşşşşşşşş inşş bu ay da melisamınkini kutlarız kurbnan olduğum rabbim inş yaşatır bu mutluluğu hülyam bekliyoruz san-bırsızlıkla rabbim boşa çıkarmasın inş beklentlermizi AMİNNNNNNNNN:18:

sendede Allah razı olsun balısı ohh çok şükür iyi olun bitnaem demek babasına çekmiş heee yerim ben onu maaşallah kuzuma:nazar::nazar:gülüm bende başladım erken aslında ama başlamak lazım dedim benim cilt yapım müsait çatlamaya benimde annede tek leke olmazdı ama bende var ve ben sadece bildiğimiz tüpteki arko kremi kullanıyorum günde bir kere sürmen yeterli oluyo saatlerce yağlı kalabiliyo koruyo gerilmelere benim babamın eşi 2 hamileliğindede 12-13 kilo civarı aldı ve ymein ederimki tek bir incecik çiziği yok ve hergün sadece arko kullandı tavsiye ederim basenlere göbeğe kalçaya birde göğüselrime süüryorum vee gün içinde hala tenim yumuşacık vee tyağlı olduğnu görüyorum dene sende bitanem gerçekten çok etkili :KK19:
hımmmmmmmmmmmmm bilgileri bend e alıyım ya ben de o kadar cok catlak olustuki bi görseniz iki bebe cıkarmıs gibi igrenc oldum ya kilo al ver ne olcek.
hee yaaa melisam baya güzel bir manzaraydı minicik kalmış dur değişeyim iyi oldu hatırlattığın balısı:KK52:

degiştir kuzum yakın cekimler güzel duruyo
ayyyy inşşşşşşşşş inşş bu ay da melisamınkini kutlarız kurbnan olduğum rabbim inş yaşatır bu mutluluğu hülyam bekliyoruz san-bırsızlıkla rabbim boşa çıkarmasın inş beklentlermizi AMİNNNNNNNNN:18:

ay insallaah kıs dün 40 tane dua okudum bebek isteme üzerine allah kabul ederse:)) fındıgada dua ettim ama ismini bilmiyorum duada fındıgıma diye söleyince kendimi zor tuttum kıs gülmemek için töbeeeeeeeeeeeeeeeee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK9::KK9:

canım ben bi mutfak camını sileyimde geleyim bi denem yarım saate ordayım bu arada yanlış yattım herhal sabah belim agrtıyodu.
bak yaklastı ya adet dönemim basladı belirtiler artmaya heheheytttttttttttttttttttttttttttt:KK9::KK9::KK9::KK37:

hımmmmmmmmmmmmm bilgileri bend e alıyım ya ben de o kadar cok catlak olustuki bi görseniz iki bebe cıkarmıs gibi igrenc oldum ya kilo al ver ne olcek.

ay insallaah kıs dün 40 tane dua okudum bebek isteme üzerine allah kabul ederse:)) fındıgada dua ettim ama ismini bilmiyorum duada fındıgıma diye söleyince kendimi zor tuttum kıs gülmemek için töbeeeeeeeeeeeeeeeee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK9::KK9:

aynen bak kesinlikle kremi kullan gülüm gerçkten kanıtlı gördüm bakk biraz vıcık vıcık oluyosun ama işe yarıyo hem o kadar para veripde işe yaramayanlar varki bendealmıştım bir tüpü 70 tl ama 3 sene önce bu kilodan dolayı bacaklarımda bir iki çizik oldu hani çoğalmasın diye yminle hiç ama hiç faydası olmadı doktor verdi hemde cilt doktoru ama malesef arko çok iyi bence Allah kabul etsin melisam inş 8 gün sonrasında ktlamaları yaparız Allah iyiliğini versin demek fındığıma dedin güldün hee bende öyle diyorumki dejavum falan diyoum isimleeri demiyorum yani alışkanlık bacım:KK23::KK52:

ay bu avatar cok fırlama bişi olmus elif hosuma gitti kıs:KK30::KK30::KK30::KK30:
demi benimde çok hoşuma gitti daha neler varr koyyaımda beğendiğin olursa alırsın melisam :KK17::KK17:
canım ben bi mutfak camını sileyimde geleyim bi denem yarım saate ordayım bu arada yanlış yattım herhal sabah belim agrtıyodu.
bak yaklastı ya adet dönemim basladı belirtiler artmaya heheheytttttttttttttttttttttttttttt:KK9::KK9::KK9::KK37:

tmm silde gel ama zorlama kendini emi bende çamaşırlarımı asayım geleyim o zaman görüşürüz birazdan bacım:KK48:

$0004.gif Eki Görüntüle 489640 $334ptte.gif $3462qdc.gif $biliyorum20dz.gif Eki Görüntüle 489644 $ruth146ca.gif Eki Görüntüle 489646

canlar birde aklınızda bulunsun doğumdan sonra günde 2-3 bardak rezene çayı iin kaynatın çay demler gibi demleyin için şekerinide atın hem gazını alıyomuşki beeğe fayadalı hemde süper süt yapıyomuş birde bildiğimiz balık krakerleri yiin bol bol ve üzerine süt için günde 1 paket yiyin mesela doktordan öneriler bunlar bizzat birde bildiğimiz kuru inciri alın 8 tane atın tencerye 1 lt su koyun birazda şeker kaynatın 2 bardaklık çıkıyo bir bardağını gece yatarken diğerinide sabah kalktığınızda için inanılmaz süt yapıyo sonra şimödiden başlayın marul yiyin doğumdan sonra bol marullu kısır yapın bulgur marul yanında su yada şekrli çay bunları depolayın sıkıntınız olmaz emin ellerden şahitli bilgiler yani birde göğüs yarasına carbosol krem alın sürün emzirin bebeğe keisnlikle zararı yok sorabilirsiniz doktorlara bana ebe dedi eltimin doğumunda hemde bebeğin ağzını pamukçuk olamsından kurtarıyomuş şimdilik bu kadar devamı gelir inş sizlerinde bildiklerini alalım ihtiyacımız olucak hee birde ikizlere takkeyi doğumdan sonra takmayın sütü çok engelliyo yarım atlet alın mesela sıkıştırmayın öyle serbest kalsın kesinlikle:KK1::KK1::KK1:

bende dalinin bebek yağını kullanıyorum canım öyle güzel kokuyoki gercekten bebek gbi kokuyo cok hoşuma gidiyo bende gece yatarken bide sabah kociş işe kaçmadan dayıyorum eline göbüşüme sürüyo saolsun:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım rabbim onunda yüzünü güldürsün insallah bu mutlulugu oda tatsın en yakın zamanda

bende dalinin bebek yağını kullanıyorum canım öyle güzel kokuyoki gercekten bebek gbi kokuyo cok hoşuma gidiyo bende gece yatarken bide sabah kociş işe kaçmadan dayıyorum eline göbüşüme sürüyo saolsun:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım rabbim onunda yüzünü güldürsün insallah bu mutlulugu oda tatsın en yakın zamanda

onu hiç bilmiyorum hülyam ama sana gönül rahatlığıyla arkoyu öneriyorum bitanem gerçkten dene en azından sabah kalktığında arkoyu kullan akşam dalini kullan gece kocişine güzel kokarsın gündüzde cıbıl gezip yağını çkyirisin yarım saat falan demek kocişin sürüyo heee seni seni seni:KK20::KK20::KK52::KK52::KK34:amin kuzuzum inş rabbimisteyen bekeleyen herkese nasip etsin inş AMİNN

canlarrrrrrrrrrrr günaydın:KK19::KK19:

merhaba canımm.nasılsın..

ya bende iki gündür garıp bı akıntı var böle tebesır tosu gibi mat beyaz :44::44:

hayırdır inşallah melisacığım..

slm kızlar nasılsınız oğlumla bana 2 kişilik yer varmı acaba

tabiki de varr olma mı hiç. Nasılsın güzel anne adayı..

slm tatlı kızlar vakit geldi hazırlanmam lazım saat 1 de mardine gitmem lazım ordan da uçak saatim geliyor zaten.buranın havaalanı tadilatta kapalı yani..uçak heyecanından olsa gerek midem bulanıyor ve kramplar giriyorrrrr.beyefendi aradı hazırlan gelip alacam seni dedi o beni mardine götürecekmiş

bak var ya sanki birşeyler sezdi sende bu ya da gidip dönmezsin diye korkuyor belki de ama işte hep böyle olsa ya keşke hiç bunları yapmasa ne olur sanki böyle baktığın zaman melek gibi ama sonra neden böyle oluyor bu adam acaba balım psikoloğa falan mı gitse ay ne bileyim acıyorumda bir yandan aslında psikolojik sorunlu insanları yalnız bırakmak terketmek daha çok bunalıma sürüklermiş onları beraber aşsaydınız yardım alsaydı ben seni sevmediğini sanmam ama neden böyle yapıyor ki hakkında hayırlısı gülüm sen de haklısın yaptıklarıyla aşkını sevgni silip süpürmüş o devam etse elinden geleni yapardın sen eminim. Allah yar ve yardımcın olsun bitanemm..

evet meleğim bende seni aşağıda gördüm de anladım yazmayıonca bekledim baktım ses yok çıktım işin olduğunu yazamadığını anladım gerçi snein işler ev olsun iş olsun bitecek gibi değil bee gülüm evdeki işlerini düşndükçe Allah can sağlığıyla yapmanı nasip etsin diyorum

günaydın meleğim maaşallah yapmışşın ütülerini camlarını diğerlerinide yaparsın da nasıl yoruluyosun bak uykusuz kalıyosun işler bitecekde o yemekleri düşündükçe vallaha Allah kolaylık versin ben anladım sen kesin elektiriğe flan bağlısın yani maaşallah sana

fındığım sanırım bence fazla gelir snein eşin gerçkten hasta nasıl bir zihniyeti var anlamıyorum rahatlık kıçına battı bu adamın başka birşey değil madem seviyo adam gibi davransın yazık onun kalıbına eşine bunları yapandan ne beklenir seviyomş ne yaparmış ne halin varsa gör dengesiz dalga geçiyo resmen ama sen dikkat et oda birşeyler düşünmesin sezmiş olabilir gidip gelmeyecğini falan aman gözünü seveyim sana zarar vermesine izin verme git azıcık uzak kalınca daha sağlıklı düşünürsün herşeyi artık hayırlısı ne ise o olsun bitanem

İnşallah hayırlısıyla yetişir biter canım gelecek olanlar ailem yabancı değil ama içim rahat etmiyor işte annem guru duysun istiyorum ki herzamn duyuyorda onu mahçup etmek istemem yani. Yengem de çok bilmiştir hani laf ettirmek istemiyorum açıkçası. Yemeklerde bişi yok balım cumaya kadar işim kalmasın yeter cuma akşamı silip süpürüp dolma sarıcam tatlıyı yapıcam belki kurabiye ki onu cumartesi sabahta yapabilirim bayrama çıkarmaya belki yapmam bilrhazır baklavada alıcaz çünkü. Diğer yemekler sıcağı sıcağına olacak zeytimyağlı ve çrbayı c.tesi sabah yaparım bir de patates çanaklarımı yaparım diğerleri sıcağı sıcağına olacak zaten hepsini ben hazırlıcam ama kimse karışsın istemiyorum yeter ki temizliğim yetişsin gülüm.

hepinizden Allah razı olsun arkadaşlarım.
melisam dua etmişsin Allah razı olsun sana hayırlı evlat nasip etsin.uçağım 5 te.zaten herkes bana fındık der canım.

elifim sağol Allah razı olsun ya kızlar heyecan bastı elim ayağım titriyor neden acaba uçaktan dolayımı anlamadım vallahi..

eşim aradı canım bitanem kurban olduğum hazırmısın geliyorum dedi pislik ben aşağı iniyortum bana dua edin uçaktan korkmuyayım...

Sağol btanem güzel dileklerin için inan bizimde aklımız hep sende olacak canım Allah hayırlısını nasip etsin. Heyecan yapma sakin ol ailene gidiyorsun emin ellerde olacaksın.

canlar birde aklınızda bulunsun doğumdan sonra günde 2-3 bardak rezene çayı iin kaynatın çay demler gibi demleyin için şekerinide atın hem gazını alıyomuşki beeğe fayadalı hemde süper süt yapıyomuş birde bildiğimiz balık krakerleri yiin bol bol ve üzerine süt için günde 1 paket yiyin mesela doktordan öneriler bunlar bizzat birde bildiğimiz kuru inciri alın 8 tane atın tencerye 1 lt su koyun birazda şeker kaynatın 2 bardaklık çıkıyo bir bardağını gece yatarken diğerinide sabah kalktığınızda için inanılmaz süt yapıyo sonra şimödiden başlayın marul yiyin doğumdan sonra bol marullu kısır yapın bulgur marul yanında su yada şekrli çay bunları depolayın sıkıntınız olmaz emin ellerden şahitli bilgiler yani birde göğüs yarasına carbosol krem alın sürün emzirin bebeğe keisnlikle zararı yok sorabilirsiniz doktorlara bana ebe dedi eltimin doğumunda hemde bebeğin ağzını pamukçuk olamsından kurtarıyomuş şimdilik bu kadar devamı gelir inş sizlerinde bildiklerini alalım ihtiyacımız olucak hee birde ikizlere takkeyi doğumdan sonra takmayın sütü çok engelliyo yarım atlet alın mesela sıkıştırmayın öyle serbest kalsın kesinlikle:KK1::KK1::KK1:

Çok güzel bilgiler bunlar canım sağol aklımda tutucam bunları hatta boş anımda nıot edicem rezene, buldur falan bunları biliyorum zaten ama diğerleri de faydalı ve çok pratik. Sen çok iyi bir anne olacaksın canım çok iyi bir eş olduğun gibi.

slmm kuzularımmm :KK3::KK3:
dün oğluşumun göbeği düştü çok şükür epey rahatladı yavrum
bugunde ilk banyosunu yaptık korktugum kadr kıyameti koparmadı :KK16:
bi güzel yıkandı sütünü emdi şimdide uyuyo mışıl mışıl :emir_bebek::nazar:
bende size bakayım dedim ne var yok canlarım :KK48::KK48:

merhaba canımm.nasılsın..

hayırdır inşallah melisacığım..

tabiki de varr olma mı hiç. Nasılsın güzel anne adayı..

bak var ya sanki birşeyler sezdi sende bu ya da gidip dönmezsin diye korkuyor belki de ama işte hep böyle olsa ya keşke hiç bunları yapmasa ne olur sanki böyle baktığın zaman melek gibi ama sonra neden böyle oluyor bu adam acaba balım psikoloğa falan mı gitse ay ne bileyim acıyorumda bir yandan aslında psikolojik sorunlu insanları yalnız bırakmak terketmek daha çok bunalıma sürüklermiş onları beraber aşsaydınız yardım alsaydı ben seni sevmediğini sanmam ama neden böyle yapıyor ki hakkında hayırlısı gülüm sen de haklısın yaptıklarıyla aşkını sevgni silip süpürmüş o devam etse elinden geleni yapardın sen eminim. Allah yar ve yardımcın olsun bitanemm..

İnşallah hayırlısıyla yetişir biter canım gelecek olanlar ailem yabancı değil ama içim rahat etmiyor işte annem guru duysun istiyorum ki herzamn duyuyorda onu mahçup etmek istemem yani. Yengem de çok bilmiştir hani laf ettirmek istemiyorum açıkçası. Yemeklerde bişi yok balım cumaya kadar işim kalmasın yeter cuma akşamı silip süpürüp dolma sarıcam tatlıyı yapıcam belki kurabiye ki onu cumartesi sabahta yapabilirim bayrama çıkarmaya belki yapmam bilrhazır baklavada alıcaz çünkü. Diğer yemekler sıcağı sıcağına olacak zeytimyağlı ve çrbayı c.tesi sabah yaparım bir de patates çanaklarımı yaparım diğerleri sıcağı sıcağına olacak zaten hepsini ben hazırlıcam ama kimse karışsın istemiyorum yeter ki temizliğim yetişsin gülüm.

Sağol btanem güzel dileklerin için inan bizimde aklımız hep sende olacak canım Allah hayırlısını nasip etsin. Heyecan yapma sakin ol ailene gidiyorsun emin ellerde olacaksın.

Çok güzel bilgiler bunlar canım sağol aklımda tutucam bunları hatta boş anımda nıot edicem rezene, buldur falan bunları biliyorum zaten ama diğerleri de faydalı ve çok pratik. Sen çok iyi bir anne olacaksın canım çok iyi bir eş olduğun gibi.

hoşgeldin melleğim valaha sana göe kolay geliyoda inan benim gözümde büyüyo şimdi kednime çorbayı zor yaptım kayanayana kadar delirdim yani hem iş hem yemek koly değil bitanem ama haklısın kimse yokkne yapılıyoda birileri karışıncvca tadı kalmıyo bende çok sinir olurum not al balısı al gerçkten garanti bilgiler olduğu için içim rahat veriyorum bitnaem sağolsın Allah razı olsun canım arkadaşım sende çok iyi bir anne olucaksın zamanı geldiğinde sen benden daha iyi olucaksın ben biliyorum bitanem çünkü herşeyden önce çok hayırlı bir evlatsın canımıniçi:KK48::KK48:

slmm kuzularımmm :KK3::KK3:
dün oğluşumun göbeği düştü çok şükür epey rahatladı yavrum
bugunde ilk banyosunu yaptık korktugum kadr kıyameti koparmadı :KK16:
bi güzel yıkandı sütünü emdi şimdide uyuyo mışıl mışıl :emir_bebek::nazar:
bende size bakayım dedim ne var yok canlarım :KK48::KK48:

hoşgeldin dünürüm hadi gözün aydın demek düştü nasıl rahatlar şimdi yerim ben onunilk bıcı bıcısını yaptı demek hee kurban olurum ben onu verene yerim pipişini :nazar::nazar:

X