Kaldığımız Yerden Her Telden..

Dünde halet oldu e yeter yumurtlama haftamda gün asırı yaptık hep inşallah tutar artık ya
hadi hayırlı sonuçlar olsın inş biraz önce tek tek isimlerihnizi diyerek hepinize ayrı dua ettim canım Allahım kabul etsin AMİN
Ama varya sadece kasık ağrım var meme belli cacik yok umudum kalmadi tutmadı yine büyük ihtimalle

canımıniçi belirti arama bak benim adetime kadar hiç bir belirtim yoktu sadece 1 kere falan adet sancısı çektim sonra kan tahililinden sonra novayla test yaptım hiç birlşey çıkmadı sonra 4 gün geçince yaptım çok silikti derken 7. gün öğrendik ve benim adetim geçince belirtilerim başlamıştı inan özelliklle göğüslerimde kesinlikte tık yoktu bak yine bel kasık arada vuruyodu mesela ama göğüslerimi sıkıp dururdum çuval gibi derdim eşime

slm kızlar ayyyyyyy çok yoruldum ya valiz i anca toparladım ya bütün eşyalarımı ayakkabılarımı çantalarımı takılarımı hepsini aldım ayyyyyy çamaşır yıkadım beyefendının bütün ütülerini yaptım güveç pilav tavulk çorba cacık yaptım şimdide bi duşu hakettim sanırım ayyyyyy çok heyecanlıyım ya ablamda geçmiş annemlere zaten oda istanbulda ama anadolu yakasında annemler avrupada..meclis toplanmış beni beklıyorlar...

canım herseyini aldıysan bu adam anlamıcakmı ayol gidipte geri dönmücegini

bide ona kısgın kısgın ütümü yaptın yapmıaydınkıs ne hali varsa görseydi bi

canım herseyini aldıysan bu adam anlamıcakmı ayol gidipte geri dönmücegini

birkaçtane eski olanları bıraktım:):):) şimdi aradım bakalım bişi değişmişmi diye bahane arayorum ya aradım ne yapıorsun dedim sadece iyiyim iyiym dedi bende ölesine aramıltım dedim tamam o zaman dedi.bende kapattım ve canıma minnet hııh dedim...

moonummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne yapıyosun gülüm
yavyummmmmmmmmmm iyiyim oğluşumla zar zor çalışıyoz büyüdü teyzesi rahat oturamıyom galiiiiiiiiiiiiiiiii

hakkında hayırlısı tatlım haketmiş tabi duşu ,ama kocan haketmemiş o yemekleri cnm. neyse bişi demicem kadir gecesi bugün.

kalabalık güzel oluyor tabii anneannem dedem varken memlekette asıl bayram yaşıyorduk şimdide memlekette teyzemde toplanıyoruz biz ya İstanbul'a ya da memlekete gidiyoruz annemin bu sefer bana gelecekler işte evim şenlenecek bayramı aileyle geçirmek gibisi yok. Aman gidin kahvaltıya oturun biraz gelin yeter işte kalan zaman da size kalır canım..

neler yapcaksın onlara bi say bakım yemekler

valla baya birşeyler var aklımda. Arife günü iftara gelecekler. Çorba, zeytinyağlı fasulye, etli bezelye yemeği, muska böreği, tavada pirzola, patates çanağında havuç salatası, domates salatası, arnavut ciğeri, pilav, kızılcık kompostosu ve şekerpare( elifimden tarif aldım). Bayram günü için de, zeytinyağlı yaprak sarma, börek, kurabiye, hazır baklava, fanta. Bayramın ilk günü akşam yemeğinde hep götürmek istediğimi bir yer vardı annemle gittik dayım hiç gelemediği için götürememiştik oraya götürücem onları öyle işte balım umarım yetiştirebilirim ama çoğu sıcağı sıcağına olacak şeyler zaten.

canım yemek yedikten sonra silmedim tabi ki ağırlık çöküyor ki şu anda çöktü bile. Hemen eve geldim üzerimi çıkardığım gibi giriştim camlara. Balkonun camlarını silebildim bir tek ama çok cam var boydan boya pimapen olduğu için. Odaların camı o kadar gözümde büyümüyor balkonu hallettim ya.

ne kadını ben analmadım temizliğemi çağırdın melisam cam baca silmeyemi kaçta gelcekti teli yokmu nasıl iş bu

hayret birşey valla yaa paraya mı doymuş nedir insan bayramda işler açık diye her yere yetişmeye çalışır yani hadi yetişemedi haber verir ne bu yaa. Bir daha çağırma o kadını ararsa da gerek kalmadı de sanki temizlik yapacak kadın mı kalmadı dolu kadın var. Daha da iyisini yaparlar.

Bende silmiştim ama üzerine kaç kere yağmur yağdı pimapenleri silmem camları silerim bir diyordum ama pimapenlerde çok tozlanmış cifledim onları da hava karardı zaten karanlıkta cam silinmiyor ki odalar kaldı daha. Tabii ki kadın al senin camların boydan boya nasıl sileceksin gülüm sakın ha.

canım demek toparlandın onca eşyayı nasıl taşıyacaksın sen hem eşin dolabı açsa anlayacak herşeyini aldığında biraz eşya bıraksanda az zaman için o kadar eşya alınmaz gerçi sen gittikten sonra anlasa ne olacak eninde sonunda öğrenecek zaten ama senin için hala birşeyler var gibi kestirip atmak istemiyorsun bak ütüsüne yemeğine kadar yapmışsın aramışsın sen annene bir git düşün taşın annenlerle boşanabileceğini konuş ama eşine düşünmek istediğini söyle uzakta olunca senaklı başına gelir iş ciddiye binince belki. Dur bakalım neler olacak. Burnu sürter inşallah.. Hakkında hayırlısı olsun bu mübarek gecede arkadaşımm..Haber vermeye çalış bize iyi yolculuklar..

Kızlar nabersiniz. Ben kaç kere sayfaya girdim bugün okudum yazdım ama gönderemedim hoca vardı iş arkadaşım da yan odaya yardııma gitti neyse eve geldim direk camlara giriştim, balkonun camları bitti iftar vakti geldi zaten orucumu açtım oturdum kaldım nasıl ağırlık çöktü anlatamam ama daha ütü yapmam lazım yarına kalamaz çok işim var. Öyle böyle bitiricem. Daha odaların camları var. ama balkon kadar yormaz beni. Hatta sabah erkenden kalkıp sileyim diyorum da nerede kalkamam hrhalde bu saat oldu daha iki sepet ütü var. Ben başlayayım ütülere halılarım da yıkandı geldiler ama öyle sarılı tutucam arife günü sabah sererim onları. iyi geceler canlarımm..

Günaydın kızlaarrr.. Nasılsınız bakem. Benim feci uykum var yaa.. Dün ütü yaptım ama gözlerim kapanıyordu yani sadece elim işledi diyebilirim. Eşimin atletleri kaldı bir tek artık bıraktım yattım herhalde orucun üzerine birden yemek yiyince öyle oldum ama o kadar saat aç kalmaya yediğim de iki lkma birşey oldu bir tabak yemeği bitiremedim. Eve gidince de iftardan önce hemen balkon camlarını sildim. Bugün de iş çkışı semt pazarına gidicem kimbilir nasıl kalabalık olur bayram üzeri. Sonra gelicem odayla salonun camlarını silicem. Kalan ütüyü bitiricem. Mutfak fayanları silinecek, banyo yıkanacak yarında salonun tozunu alırım örtülerini sererim, mutfağı bir elden geçiririm dolap kapaklarını silerim içlerini silmiştim. Cuma da ortalığı süpürür yerleri silerim toz alırım, dolma sarıcam, tatlı yapıcam iş çok yanii..

evet vakit geldi.dün akşam eşimin işi vardı diye geç geldi (23:00)bayram üzeri olduğu için işleri çok yoğun.ama ben erken gelir diye düşünmüştüm yemek yememişti hazırladım yedi ve bana dediki ben sensiz ne yapacam seni çok özliyeceğim burdayken pek belli edemiyorum ama 2 gündür kendimi işlere veremiyorum dedi bende hıı haklısın ne yapalım dedim.aşkımlar canımlar havada uçuyor tabi yanaşır gibi oldu çok uykum var dedim.sabahta 6 da uyandım ve sadece 1 saat onu izledim ben onsuz yapabişlirmiyim diye sanırım acı gerçek ama evet yapabilirm.KIZLAR DÜN GECE İSTİHARE YE YATTIM VE DEDİMKİ BENİM İÇİN AYRILIK HAYIRLIMI OLACAK DEDİM.KİTAPTA BEYAZ YEŞİL VE SU GÖRÜRSENİZ HAYIRLI,SİYAH TOZ VE DUMAN GÖRÜRSENİZ HAYIRSIZ DEDİ BEN YATAĞA UZANIP SALAVAT ÇEKİYORDUMKİ GÖZÜMÜN ÖNÜNE KOCA BİR BEMBEYAZ HAVUZDA SU GÖRDÜM.Ama eşimi nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum dün gece bana dediki sana hala ilk günkü gibi aşığım dedi tabi bende yüzüne bakarak içimden dedimki ben hiç aşık değilim.bana dediki sende bişiler var dönmeni dört gözle beklıyecem dedi bende kısmet işte dedim.ev işi yapmamdaki ve ütüsünü yapmam daki sebep hala ona karşı bişiler hissetmekten değil sadece arkamdan ev kadını olsaydı böyle çekip gitmezdi dememeleri için kimsenin ağzına laf bırakmak istemedim.d.bakır havaalanı yaklaşık 2 aydır tadilatta olduğu için 1 de mardine gidecem ordanda uçakla istanbula ALLAH YOLUMU BAHTIMI AÇIK ETSİN İNŞALLAHHHHH.girmeye fırsat bulduğumda hemen girecem ve size yazacam.sanki kaynanamda da değişiklikler seziyorum demekki kimse iyi olamıyor ya.gidecem diye sanki surat asar gibi oldu.işte evli kadın sürekli ailesine gitseymiş olmazmış falan filan.önceden hep beni korurdu bilirsiniz ama şimdi işte erkek tir yoğundur sinirlidir boşver sakın onu üzme falan filan ay deli oldum ya.ben 3 ay ona baktım hastayken ama eltim kıuymete bindi ben değil.eltim çalışıyor bu çocuklarına bakıyor ve bana diyorki ayyy sende gidiyorsun bana yakınsın burda olsaydın beraber bakardık Allahım dedim ya bunlar ailece beni kudurtacaklar sanırım ben eşimi sevmiş olsam dahi ailesiyle iç içe olmaz olamazzzz yapamam.ya bu şehri bırakacak yada beni böyle olmaz.çalışmıyorum diye hepsi bana diyor sen çaılşmıyorsun bugün bize gel yardıma bugün evdeysen çocuğumu bırakayım vs..vs..bunlar ne be deli edecekler benii...

canım şekerpare demişsin bak sana bir tarif yazayım vallahi bayılacaklar ben kişme yaptıysam para ile yapıp satsana diyor eşimin arkadaşı buranın en iyi pastaneler zinciri sahibi bize geldiğinde yapmıştım tarıfişni isteyip ustasına vermiş.
1 tepsi için
1 pk margarin
1 su bardağı pudra şekeri
2 yumurta
4 yemek kaşığı irmik
4 su bardağı un
1 kabartma tozu
vanilya
1 kahve fincanı sıvı yağ
şerbeti:4 su bardağı şeker 5 bardak su çok hafif limon.tabi şerbetini kendine göre ayarlıyabilirsin çok tatlı veya az tatlı.
istersen misafirlerin gelmeden önce yarım tepsi yap tadına bak ohhhhhhhhhh muhteşem valla.geçen hafta kaynanama 1 tepsi yaptım bayramda bana 5 tepsi yaparmısın dedi burda yokum valla yapamam dedim..

yalnız yuvarla ve çok hafif bastır çok bastırma üstüne de fındık süper valla

ayyyyyyyyyyy kızlar defalarca uçağa binmem rağmen her seferinde olduğu gibi yine mideme kramplar girmeye ve tuvaletten çıkmamaya başladım.kızlar bana dua edin de korkmuyayım uçakta ya.uçak kalkınca acaip şeyler yapaıyorum gözlerimi kapatıyorum koltuğu sıkıyorum vs vs..aptal gibi oluyorum yanımdaki anlıyordur tırstığımı

Canım hakkında hayırlısı olsun. Bir yuvanın yıkılması iyi birşey değil ama bazen olması gerekiyordur en iyisi budur senin içinde sanırım en iyisi bu olacak. Ama dediğim gibi hemen boşanma falan düşünme bir kafanı toparla annenlerde düşün belki gidince özlersin o da seni özler sen sadece eşine şimdilik biraz düşünmek ayrı kalmak istediğini söyle ciddiyetini anlarsa değişir belki zaten gerçek yüzü de ortaya o zaman çıkar eğer ne olursa olsun seni döndürmeye güzel bir dille çalışırsa dönmeyi şans vermeyi düşünürsün ancak tehditle yaparsa bunu tutulacak yanı kalmamış demektir. Senin segin aşkın bitmiş bir kere yapacak birşey yok içinde bunlar kalsa zaten bu raddeye gelmezdi bunu yapanda eşinin davranışları maalesef. Umarım herşey senin için çok daha güzel olur. Çalııp kendi ihtiyaçlarını karşılasan ailene yük olmazsın hem kafan rahat olur ancak zorlu bir yol seni bekliyor güçlü ol kararını kesin verince kararlı ol canım.. İmkan olunca haber vermeyi unutma bize aklımız hep sende olacak balımm...

Ay çok sağol tatlım bu kadar derdinin telaşının arasında bana tarif yazmışsın süpersin valla arkadaşım benim.. Şerbeti ılık mı dökücez nasıl olacak şekerpare de sıcak mı olacak. Elifte verdi tarifi seninkine benziyor işte aşağı yukarı. kendim için denemye pek zamanım yok balım işten gidiyorum eve temizlik falan ancak işte.

canım psikolojik tamamen ama kasma kendini rahat ol müzik dinle mesela yada kitap oku uçakta çok insan var onu düşün tek değilsin yani.. Dualarım seninle canım arkadaşım benim.. İnşallah hayırlı olur senin için.

canım şerbet soğuksa şekerpare sıcak olsun,şekerpare soğuksa şerbet sıcak olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…