hıgeldin gülüm . iyi işler yapmıssın oruc halinle.allah kabul etsin minnosum. dayınlarla annenler gelcek demi simdi ay benim evime gelen olmuyo bayramlarda ya kalabalık ne güzel gecer. biz de ne yazıkkı kaynanamlarla gecircez bi kahvaltıyA GİDERİZ TAMAM. EŞİM İN TATİLİ BİTTİ uzatamadı tatili sadece 3 gün:))
kalabalık güzel oluyor tabii anneannem dedem varken memlekette asıl bayram yaşıyorduk şimdide memlekette teyzemde toplanıyoruz biz ya İstanbul'a ya da memlekete gidiyoruz annemin bu sefer bana gelecekler işte evim şenlenecek bayramı aileyle geçirmek gibisi yok. Aman gidin kahvaltıya oturun biraz gelin yeter işte kalan zaman da size kalır canım..
neler yapcaksın onlara bi say bakım yemekler
valla baya birşeyler var aklımda. Arife günü iftara gelecekler. Çorba, zeytinyağlı fasulye, etli bezelye yemeği, muska böreği, tavada pirzola, patates çanağında havuç salatası, domates salatası, arnavut ciğeri, pilav, kızılcık kompostosu ve şekerpare( elifimden tarif aldım). Bayram günü için de, zeytinyağlı yaprak sarma, börek, kurabiye, hazır baklava, fanta. Bayramın ilk günü akşam yemeğinde hep götürmek istediğimi bir yer vardı annemle gittik dayım hiç gelemediği için götürememiştik oraya götürücem onları öyle işte balım umarım yetiştirebilirim ama çoğu sıcağı sıcağına olacak şeyler zaten.
hoşgeldin meleğim güle güle kullan pike takımlarını güzel oluyo bende geçen sene almıştım çok kullanışlı 2 tek kişili 3 çift vr ama iki takımı takım olarak diğerleri tek yani ama iyi ouyo her anlamda kuzum sen birde oruçlu oruçlu cam mı siliceksin akşama yedikten sonra halin kalmaz ben sana söyliyim:26:
canım yemek yedikten sonra silmedim tabi ki ağırlık çöküyor ki şu anda çöktü bile. Hemen eve geldim üzerimi çıkardığım gibi giriştim camlara. Balkonun camlarını silebildim bir tek ama çok cam var boydan boya pimapen olduğu için. Odaların camı o kadar gözümde büyümüyor balkonu hallettim ya.
ne kadını ben analmadım temizliğemi çağırdın melisam cam baca silmeyemi kaçta gelcekti teli yokmu nasıl iş bu
hayret birşey valla yaa paraya mı doymuş nedir insan bayramda işler açık diye her yere yetişmeye çalışır yani hadi yetişemedi haber verir ne bu yaa. Bir daha çağırma o kadını ararsa da gerek kalmadı de sanki temizlik yapacak kadın mı kalmadı dolu kadın var. Daha da iyisini yaparlar.
yaa cam silmek çok zor vallaha benimde gözümde büyüyo bir evi yapayım ama camalrı silmeyeyim en son geçenlerde sildiğim yine yağmur lekeleri oldu ama vallaha az biraz daha geçsin kadın alıcam artık karnımdan eğilemem mümkün değil yani sende balşkasını bulamazmısın melisam acilinden
Bende silmiştim ama üzerine kaç kere yağmur yağdı pimapenleri silmem camları silerim bir diyordum ama pimapenlerde çok tozlanmış cifledim onları da hava karardı zaten karanlıkta cam silinmiyor ki odalar kaldı daha. Tabii ki kadın al senin camların boydan boya nasıl sileceksin gülüm sakın ha.
slm kızlar ayyyyyyy çok yoruldum ya valiz i anca toparladım ya bütün eşyalarımı ayakkabılarımı çantalarımı takılarımı hepsini aldım ayyyyyy çamaşır yıkadım beyefendının bütün ütülerini yaptım güveç pilav tavulk çorba cacık yaptım şimdide bi duşu hakettim sanırım ayyyyyy çok heyecanlıyım ya ablamda geçmiş annemlere zaten oda istanbulda ama anadolu yakasında annemler avrupada..meclis toplanmış beni beklıyorlar...
canım demek toparlandın onca eşyayı nasıl taşıyacaksın sen hem eşin dolabı açsa anlayacak herşeyini aldığında biraz eşya bıraksanda az zaman için o kadar eşya alınmaz gerçi sen gittikten sonra anlasa ne olacak eninde sonunda öğrenecek zaten ama senin için hala birşeyler var gibi kestirip atmak istemiyorsun bak ütüsüne yemeğine kadar yapmışsın aramışsın sen annene bir git düşün taşın annenlerle boşanabileceğini konuş ama eşine düşünmek istediğini söyle uzakta olunca senaklı başına gelir iş ciddiye binince belki. Dur bakalım neler olacak. Burnu sürter inşallah.. Hakkında hayırlısı olsun bu mübarek gecede arkadaşımm..Haber vermeye çalış bize iyi yolculuklar..