- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.921
moonummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne yapıyosun gülüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayırlı sonuçlar olsın inş biraz önce tek tek isimlerihnizi diyerek hepinize ayrı dua ettim canım Allahım kabul etsin AMİNDünde halet oldu e yeter yumurtlama haftamda gün asırı yaptık hep inşallah tutar artık ya
Ama varya sadece kasık ağrım var meme belli cacik yok umudum kalmadi tutmadı yine büyük ihtimalle
Beni banyoya gireyim su sakinlestirir beni ancak. kasigimada sınır oldum sanki adet olcem şimdi
slm kızlar ayyyyyyy çok yoruldum ya valiz i anca toparladım ya bütün eşyalarımı ayakkabılarımı çantalarımı takılarımı hepsini aldım ayyyyyy çamaşır yıkadım beyefendının bütün ütülerini yaptım güveç pilav tavulk çorba cacık yaptım şimdide bi duşu hakettim sanırım ayyyyyy çok heyecanlıyım ya ablamda geçmiş annemlere zaten oda istanbulda ama anadolu yakasında annemler avrupada..meclis toplanmış beni beklıyorlar...
slm kızlar ayyyyyyy çok yoruldum ya valiz i anca toparladım ya bütün eşyalarımı ayakkabılarımı çantalarımı takılarımı hepsini aldım ayyyyyy çamaşır yıkadım beyefendının bütün ütülerini yaptım güveç pilav tavulk çorba cacık yaptım şimdide bi duşu hakettim sanırım ayyyyyy çok heyecanlıyım ya ablamda geçmiş annemlere zaten oda istanbulda ama anadolu yakasında annemler avrupada..meclis toplanmış beni beklıyorlar...
canım herseyini aldıysan bu adam anlamıcakmı ayol gidipte geri dönmücegini
yavyummmmmmmmmmm iyiyim oğluşumla zar zor çalışıyoz büyüdü teyzesi rahat oturamıyom galiiiiiiiiiiiiiiiiimoonummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne yapıyosun gülüm
birkaçtane eski olanları bıraktım:):):) şimdi aradım bakalım bişi değişmişmi diye bahane arayorum ya aradım ne yapıorsun dedim sadece iyiyim iyiym dedi bende ölesine aramıltım dedim tamam o zaman dedi.bende kapattım ve canıma minnet hııh dedim...
hıgeldin gülüm . iyi işler yapmıssın oruc halinle.allah kabul etsin minnosum. dayınlarla annenler gelcek demi simdi ay benim evime gelen olmuyo bayramlarda ya kalabalık ne güzel gecer. biz de ne yazıkkı kaynanamlarla gecircez bi kahvaltıyA GİDERİZ TAMAM. EŞİM İN TATİLİ BİTTİ uzatamadı tatili sadece 3 gün:))
neler yapcaksın onlara bi say bakım yemekler
hoşgeldin meleğim güle güle kullan pike takımlarını güzel oluyo bende geçen sene almıştım çok kullanışlı 2 tek kişili 3 çift vr ama iki takımı takım olarak diğerleri tek yani ama iyi ouyo her anlamda kuzum sen birde oruçlu oruçlu cam mı siliceksin akşama yedikten sonra halin kalmaz ben sana söyliyim:26:
ne kadını ben analmadım temizliğemi çağırdın melisam cam baca silmeyemi kaçta gelcekti teli yokmu nasıl iş bu
yaa cam silmek çok zor vallaha benimde gözümde büyüyo bir evi yapayım ama camalrı silmeyeyim en son geçenlerde sildiğim yine yağmur lekeleri oldu ama vallaha az biraz daha geçsin kadın alıcam artık karnımdan eğilemem mümkün değil yani sende balşkasını bulamazmısın melisam acilinden
evet vakit geldi.dün akşam eşimin işi vardı diye geç geldi (23:00)bayram üzeri olduğu için işleri çok yoğun.ama ben erken gelir diye düşünmüştüm yemek yememişti hazırladım yedi ve bana dediki ben sensiz ne yapacam seni çok özliyeceğim burdayken pek belli edemiyorum ama 2 gündür kendimi işlere veremiyorum dedi bende hıı haklısın ne yapalım dedim.aşkımlar canımlar havada uçuyor tabi yanaşır gibi oldu çok uykum var dedim.sabahta 6 da uyandım ve sadece 1 saat onu izledim ben onsuz yapabişlirmiyim diye sanırım acı gerçek ama evet yapabilirm.KIZLAR DÜN GECE İSTİHARE YE YATTIM VE DEDİMKİ BENİM İÇİN AYRILIK HAYIRLIMI OLACAK DEDİM.KİTAPTA BEYAZ YEŞİL VE SU GÖRÜRSENİZ HAYIRLI,SİYAH TOZ VE DUMAN GÖRÜRSENİZ HAYIRSIZ DEDİ BEN YATAĞA UZANIP SALAVAT ÇEKİYORDUMKİ GÖZÜMÜN ÖNÜNE KOCA BİR BEMBEYAZ HAVUZDA SU GÖRDÜM.Ama eşimi nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum dün gece bana dediki sana hala ilk günkü gibi aşığım dedi tabi bende yüzüne bakarak içimden dedimki ben hiç aşık değilim.bana dediki sende bişiler var dönmeni dört gözle beklıyecem dedi bende kısmet işte dedim.ev işi yapmamdaki ve ütüsünü yapmam daki sebep hala ona karşı bişiler hissetmekten değil sadece arkamdan ev kadını olsaydı böyle çekip gitmezdi dememeleri için kimsenin ağzına laf bırakmak istemedim.d.bakır havaalanı yaklaşık 2 aydır tadilatta olduğu için 1 de mardine gidecem ordanda uçakla istanbula ALLAH YOLUMU BAHTIMI AÇIK ETSİN İNŞALLAHHHHH.girmeye fırsat bulduğumda hemen girecem ve size yazacam.sanki kaynanamda da değişiklikler seziyorum demekki kimse iyi olamıyor ya.gidecem diye sanki surat asar gibi oldu.işte evli kadın sürekli ailesine gitseymiş olmazmış falan filan.önceden hep beni korurdu bilirsiniz ama şimdi işte erkek tir yoğundur sinirlidir boşver sakın onu üzme falan filan ay deli oldum ya.ben 3 ay ona baktım hastayken ama eltim kıuymete bindi ben değil.eltim çalışıyor bu çocuklarına bakıyor ve bana diyorki ayyy sende gidiyorsun bana yakınsın burda olsaydın beraber bakardık Allahım dedim ya bunlar ailece beni kudurtacaklar sanırım ben eşimi sevmiş olsam dahi ailesiyle iç içe olmaz olamazzzz yapamam.ya bu şehri bırakacak yada beni böyle olmaz.çalışmıyorum diye hepsi bana diyor sen çaılşmıyorsun bugün bize gel yardıma bugün evdeysen çocuğumu bırakayım vs..vs..bunlar ne be deli edecekler benii...
canım şekerpare demişsin bak sana bir tarif yazayım vallahi bayılacaklar ben kişme yaptıysam para ile yapıp satsana diyor eşimin arkadaşı buranın en iyi pastaneler zinciri sahibi bize geldiğinde yapmıştım tarıfişni isteyip ustasına vermiş.
1 tepsi için
1 pk margarin
1 su bardağı pudra şekeri
2 yumurta
4 yemek kaşığı irmik
4 su bardağı un
1 kabartma tozu
vanilya
1 kahve fincanı sıvı yağ
şerbeti:4 su bardağı şeker 5 bardak su çok hafif limon.tabi şerbetini kendine göre ayarlıyabilirsin çok tatlı veya az tatlı.
istersen misafirlerin gelmeden önce yarım tepsi yap tadına bak ohhhhhhhhhh muhteşem valla.geçen hafta kaynanama 1 tepsi yaptım bayramda bana 5 tepsi yaparmısın dedi burda yokum valla yapamam dedim..
yalnız yuvarla ve çok hafif bastır çok bastırma üstüne de fındık süper valla
ayyyyyyyyyyy kızlar defalarca uçağa binmem rağmen her seferinde olduğu gibi yine mideme kramplar girmeye ve tuvaletten çıkmamaya başladım.kızlar bana dua edin de korkmuyayım uçakta ya.uçak kalkınca acaip şeyler yapaıyorum gözlerimi kapatıyorum koltuğu sıkıyorum vs vs..aptal gibi oluyorum yanımdaki anlıyordur tırstığımı
Ay çok sağol tatlım bu kadar derdinin telaşının arasında bana tarif yazmışsın süpersin valla arkadaşım benim.. Şerbeti ılık mı dökücez nasıl olacak şekerpare de sıcak mı olacak. Elifte verdi tarifi seninkine benziyor işte aşağı yukarı. kendim için denemye pek zamanım yok balım işten gidiyorum eve temizlik falan ancak işte.
canım psikolojik tamamen ama kasma kendini rahat ol müzik dinle mesela yada kitap oku uçakta çok insan var onu düşün tek değilsin yani.. Dualarım seninle canım arkadaşım benim.. İnşallah hayırlı olur senin için.