Kaldığımız Yerden Her Telden..

alıntı

Yılan ve Adam

Çok eskiden köyün birin de bir yaşlı evliya ve fukara oğlu yaşarmış bu köyün
hemen karşısın da da çok ama çok yüksek bir de dağ varmış ve bu dağın tam
tepesin de için de bir yılan bulunan bir kuyu var imiş ne zaman bu yaşlı
evliyanın başı derde girse bu yılanın yanına gider ve yılan da ona bir altın
lira verirmiş gel zaman git zaman artık yaşlı adam oraya çıkamaz hale gelmiş
ve bir gün oğlunu yanına çağırmış ve demiş ki bak oğlum o dağın tepesin de
bir kuyu var oraya git kuyudan bir yılan çıkacak benim oğlum olduğunu söyle
ve sana vereceği emaneti al ve bana getir demiş oğlu da tamam baba deyip
koyulmuş yola kuyunun başına gelince yılan çıkmış oğlan anlatmış her şeyi
yılan da uyuya inmiş ve bir altın vererek bunu babana götür demiş oğlan da
için den söyle düşünmüş eğer ben bu yılanı öldürürsem kuyudaki bütün
altınları alır ve çok zengin olurum demiş ve yerden aldığı bir taşı yılana
fırlatmış taş yılanın kuyruğuna gelmiş ve can havliyle oğlanı ısırmış derken
epey zaman sonra oğlan zehirlenerek ölmüş adam iyileşmiş ve doğru yılanın
yanına gitmiş her şeyden haberi olan adam başlamış yılana anlatmaya işte
öyleydi böyleydi o cahildi falan
filan demeye ve demiş ki gel tekrar eskisi gibi dost olalım. yılan şöyle
cevap vermiş "yooooookkkkkk olmazzzzzzzzz bende bu kuyruk acısı sende de bu
evlat acısı varken biz artık dost olamayız"

geldim de laf atmadım gülüm nasılsın. ben biraz sessiz sedasız beklemekteyim yarın adet günüm bi kac gün kala psikopata baglıyom sesim bitarafıma kacıyo stresten
garip bi agrı var kasıklarımda bugün test yapcaktım kendimi zor tuttum. daha geçmemiş günüm ben test düşünüyorum
sen neler yapıyosun nasılsın.

selam kıslar ne haber
hoşgeldin cnm.

dr çok önemli dr güven sağlamasıda bi okadar önemli.bende ikili testi yapan dr hiç sevmemişitim ya 3 lüye başka bir dr gitmek istiyoru kendi dr mide seviyorum ama en azından 3 lüyü başka hastanede yaptırmak istiyorum.

hosbulduk canım. elif doktora gitcekti sonrada ev bakcaktı gelmedi daha sanırsam

hımmmmmmmm inşallah gelmez kırmızıların kuzucum

Çok doğru çok. İki tarafta da bir acı olduktan sonra eskisi gibi olmaz..

at sen lafı hayatım ben tutarım merak etmee canım sakin ol, relaxx olursa ne ala çok seviniriz ama olmazsa da hayırlısı olsun diyeceğiz. Hep diyorum Allah hayıelı zamanda hayırlısını versin balımm.. Bence yarında yapma bak beni dinle hiç olmazsa bir gün geçsin öyle yap canım benim...Zamanımız yakın gelecek bebişlerimiz..

evet ya normalde asıl surata pek kızmam ama böyle de muayene olmaz ki birşey diyorum doğrudüzgün cevap vermiyo kerpetenle alıcaz ağzından lafı. İnsan bir moral verir hadi onu geç açıklama yapar yok yaa odun kadın yanii. Şimdi tekrar dönmeyi düşündüğüm dr güleryüzlüğ şeker br adam ama ulaşamıyordum adama randevu alıcam ama önce konuşmam lazım gre alıcam diyorum ameliyatta diyorlar yine arıyorum hastasıvar diyorlar cepten arıyım mesai saatinde açmaz diyorlar tepem attı bıraktım. Bir başka dr vardı ona geri döndüm o da klinikteydi ve parası fazlaydı özele geçince ona devam ettim ama ayrılmış şimdi buna geri dönücem. Ama dicem ben size ulaşmak istiyorum diye.Bayanları hiç saymıyorum son gittiğimle iki oldu daha da gştmem bayana.

kızlar ben bi yemek yapıyım gelcem birazdan

ben çıkıyorum ama mesai bitti, kaynanam gidicez gelcem yemek yicem yemek koycam ve ütü yapcam regl oldum ağrım da var sökülemedim bir türlü ilk gün yaa.. Kaynanamda bir saat oturur kalkarız inşallah bazen muhabbet uzuyor 2 saat kalıyoruz ben akşam 21.00 gibi ancak gelirim..

Renk Falı
Renk Falı

23 Aralık – 01 Ocak KIRMIZI 25 Haziran – 04 Temmuz KIRMIZI

02 Ocak – 11 Ocak TURUNCU 5 Temmuz – 14 Temmuz TURUNCU

12 Ocak – 24 Ocak SARI 15 Temmuz – 25 Temmuz SARI

25 Ocak - 03 Şubat PEMBE 26 Temmuz – 04 Ağustos PEMBE

4 Şubat – 08 Şubat MAVİ 05 Ağustos – 13 Ağustos MAVİ

09 Şubat – 18 Şubat YEŞİL 14 Ağustos – 23 Ağustos YEŞİL

19 Şubat – 28 Şubat KAHVE 24 Ağustos – 02 Eylül KAHVE

01 Mart – 10 Mart TURKUAZ 03 Eylül – 12 Eylül TURKUAZ

11 Mart – 20 Mart BEJ 13 Eylül – 22 Eylül BEJ

21 Mart SİYAH 23 Eylül ZEYTİN YEŞİLİ

22 Mart – 31 Mart MOR 24 Eylül – 03 Ekim MOR

01 Nisan – 10 Nisan LACİVERT 04 Ekim – 13 Ekim LACİVERT

11 Nisan – 20 Nisan GÜMÜŞ 14 Ekim – 23 Ekim GÜMÜŞ

21 Nisan – 30 Nisan BEYAZ 24 Ekim – 11 Kasım BEYAZ

01 Mayıs – 14 Mayıs MAVİ 12 Kasım – 21 Kasım ALTIN

15 Mayıs – 24 Mayıs ALTIN 22 Kasım – 01 Aralık KREM

25 Mayıs – 3 Haziran KREM 02 Aralık – 11 Aralık GRİ

04 Haziran – 13 Haziran GRİ 12 Aralık – 21 Aralık KESTANE

14 Haziran – 23 Haziran KESTANE 22 Aralık NEFTİ

24 Haziran GRİ

KIRMIZI
Şirin ve sevgi doludur. Her zaman aşık olmasını sever. Genellikle neşeli ve haraketlidir, ama arada mutsuz oduğu anlar da yok değildir.İnsanlarla iyi ilişkiler kurar, çekingenlik yapmaz.

TURUNCU
Sorumluluğu ve uyumlu ilişkiler kurmayı sever. Bir şeye ulaşmak için çok çalışır, rekabetçidir. Arkadaşlık konusunda kimseye güvenmez, ancak doğru insanı bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir.

SARI
Abartısız, müşfik, cömert ve tatlı bir tiptir. İnsanlara güvenir, ilişkilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayı sevmez. Başkaları için karar vermeye bayılır. Romantik bir aşk arar.

PEMBE
Her zaman yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışır. Diğer insanları korumayı ve onlara yardım etmeyi sever. Ancak zaman zaman olumsuz düşüncelere sahiptir. Masallardaki gibi bir aşk ister.

MAVİ
Kendine fazla güvenmeyen, gerektiği zaman cesur olabilen bir yapıya sahiptir. Artistik bir doğası vardır ve aşık olmayı sever. Kalbinin sesini dinlemek yerine mantığını kullanmayı tercih eder.

YEŞİL
Her ortama ayak uydurur, kolaylıkla yeni insanlarla tanışır. Zarif, lüksü seven, kendine güvenen, sağlığına düşkün kararlı , sabırsız ve başkalarını yönlendiren bir tiptir. Hayatının tek ve gerçek aşkını bekler

KAHVE
Haraketli ve sportiftir.Başkalarını kendine yaklaştırmaz, kimseyle kolay kolay yakınlık kurmaz, kuramaz. Ancak buna rağmen çabuk aşık olur. Ateşı de çabuk söner. İdeal olanı bulana kadar da arayışını sürdürür.

TURKUAZ
Duyguları aniden ve kolay değişebilir. Genellikle yalnızdır. Seyahat etmeyi sever.Sadık ve iyi bir dinleyicidir, fakat anlatılanlara kolay inanır. Aşkı bulmak ona göre zordur, aşk yüzünden çok kolay incinebilir.

BEJ
Sakindir, ama hemen strese girebilir. İlişkilerinde kıskançtır, küçük şeylerden mızmızlanır. Sezgileri güçlüdür ve çalışkandır, bencilliği hiç sevmez. Ayrıca merhametlidir. Arkadaşları için her türlü fedakarlığı yapar.

SİYAH
Sağlam yaratılışlı, cesur , güçlü , bağımsız ve girişkendir. Acıma duygusu pek yoktur. Bir karar almadan evvel, uzunca bir süre düşünür, ayaklarını yere sağlam basar. Aşkı da farklı yaşamayı sever.

ZEYTİN YEŞİLİ
Sakin ve yumuşak mizaçlıdır.Şiddeti sevmez, kavgadan her zaman uzak durur. Yerine göre davranmasını ve konuşmasını iyi bilir. Hassas, nazik ve neşelidir. Kıskançlıktan hoşlanmaz. Adalet duygusu gelişmiştir.

MOR
Gizemli, çekici, anlayışlı, insanları etkilemeyi seven asla bencil olmayan bir yapısı vardır. Arkadaşları arasında oldukça popülerdir. Gününün nasıl geçeceği belli olmaz çünkü psikolojik durumu çok çabuk değişir.

LACİVERT
Dikkat çakici, zevkli, yaşamayı seven ve hayata bağlı bir tiptir.Genellikle yaptığı işe konsantre olmakta güçlük çeker. Aşkta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kızdığı zaman çok zor affeder.

GÜMÜŞ
Hayal gücü yüksektir. Bu yüzden orijinal fikirleriyle ünlüdür. Utangaç, hırslı, gururlu, kendine güvenen ve yeni deneyimlere açık bir özelliği vardır. Kolay öğrenir. Çapkınlıkları yüzünden aşk hayatı biraz karışıktır.

BEYAZ
Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden de çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez.Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir.Bazen kendini diğer insanlardan farklı ve üstün görür.

ALTIN
Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir. Neşeli, adil ve dışadönüktür.İnsanları etkilemeye çalışmaz. Çok kolay huzursuzluğa kapılır. İlişkilerinde hassastır, bu yüzden aradığını bulmakta güçlük çeker.

KREM
Yarışma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çoğunlukla neşelidir. Güvenilir ve dışa dönüktür. Aşkı dikkatlice seçer , ancak çabuk aşık olmaz. Doğrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder.

GRİ
Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Başkalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler.

KESTANE
Zeki, güçlü, bağımsız ve ne yapacağını bilen biridir. Sosyal olmayı sever, ancak başkalarını düşünmeden kendi bildiğini de yapmaktan kaçınmaz. Espriden anlar. Akıllı ve pratik olmasına rağmen tembelliği de sever.

NEFTİ
Zevklidir , görünüşüne çok önem verir, materyalist de denebilir Hayatı ve kariyeri için çok düzenli çalışır. Ekonomiktir. Gereksiz risklere girmez.Liderlik , ruhunda vardır. Arkadaş edinmekte üstüne yoktur.

KAHVE
Haraketli ve sportiftir.Başkalarını kendine yaklaştırmaz, kimseyle kolay kolay yakınlık kurmaz, kuramaz. Ancak buna rağmen çabuk aşık olur. Ateşı de çabuk söner. İdeal olanı bulana kadar da arayışını sürdürür.

bende bu çıkıyor ama yalan yani :)

haklısın halbuki hemcins daha duyarlı olmalı ama nerde .görüşürüz cnm kib

Selam kızlar şimdi geldim eve iş yerinde giremiyorum kkya.. evde de tadilat var her taraf inşaat pisliği mahf olmuş durumda... şu ev bi eski haline dönse bi temizlense...

msj kutun dolu diye msj atamıyorum sana inş.burda görüp cevaplarsın aynen kopyalıyorum

slm canım nasılsın nasıl gidyor gebelık benım san bir sorum olcak doktor arayısındayım nisa hastanesi asiye uzuna gitmeyi düşünüyor ama çok yoğun oluyormus diye duydum sen derya hn gidiyorsun dimi ben pkoluyum aşılama yaptırmak istiyorum naısl bir doktor benımle ilgilenirmi acaba cvp verirsen sevinriirm :)

Selam kızlar şimdi geldim eve iş yerinde giremiyorum kkya.. evde de tadilat var her taraf inşaat pisliği mahf olmuş durumda... şu ev bi eski haline dönse bi temizlense...

a.s hoşgeldin cnm allah kolaylık versin ya inşaat pisliği de zor oluyon cnm.

iyi gidiyor allah şükür cnm.
tatlım asiye hnm gitmiyorum ben ama giden arkadaşlarım var benderya hnm gidiyorum memnunum ,asiye hnm çok yoğun diye gitmedim ona bence bir muayene ol derim çok tatlı dilli bir kadın.

iyi gidiyor allah şükür cnm.
tatlım asiye hnm gitmiyorum ben ama giden arkadaşlarım var benderya hnm gidiyorum memnunum ,asiye hnm çok yoğun diye gitmedim ona bence bir muayene ol derim çok tatlı dilli bir kadın.

analdım canım ben yogun doktor istmeiyorum çalıştıgım için izin almammda zor oluyorr benım tedavımde yardımcı olabılırmı sence canım aşılama falan yapıyormu bilgin varmı muayne ücretleri ne kadar ay çok soru sordum valla ama gitcem inş.sagol

dejavummm bende yeni gördüm topiğini hayırlı olsun bende seni merak ediyodum sorcaktım kızlara nerde bu kızz diye umarım iyisindir özledim seni

Kızlar siz hepiniz evlisiniz sanırım bi ben mi bekarım yaaa
evet tatlım sende çıtır grubumuzdansın:) gözde bekarımızsın. olur kuzum boşver gez toz hayatını yaşa evlenirsin:)

he işte ben de çalışıyorum tatlım o yüzden derya hn gittim ama hospitalist diye bir hastanevarmış bağcılarda muayenesi de ucuzmuş benim hastaneye göre ve çok temiz dediler onu araştırıyorum ben şu ara ikili teste sorun yaşadık boşyere üzdüler bizi yani hastane bile değşitriebilirim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…