- 22 Kasım 2011
- 1.347
- 41
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.581
kızlar ben cıkıyorumm kocışle son bır kez dışarıya cıkacaz oyuzden hazırlanmam gerekıyoodualarınızı benden eksık etmeyınn kızlarrr öpuyorummmmm sıızııı cokkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallaha kuzum olmıycak birşey yok inanki inş bebeiştendir bitanem ovucanın falan kaldımı hiç evde testlerinden falanteldeydim. ya yok bu belirti bi garip ya onceki aylarda yoktu böle bisi:44::44::44:
tmm kuzum iyi gezmeler dualrımız sneinle Allahım yardımcın olsun Allahaemanet ol görüşrüz gülümmkızlar ben cıkıyorumm kocışle son bır kez dışarıya cıkacaz oyuzden hazırlanmam gerekıyoodualarınızı benden eksık etmeyınn kızlarrr öpuyorummmmm sıızııı cokkkk
bende cıkıyım kimse kalmadıy ya
burdayım canım elektirikler gitti yoksa heber vermden çıkarmıyım ben böyle yok olursam çevrimdışı falan anlayınki yaa net yada elektirik gittielifffffffffffff ordamısın
cıktım ben öptüm
yemek yapcam canım ya
ovucanım hiç kalmadı da gebelik var iki dene
yarın ben havuzdayım belki sabah görüşebilirsek. olmadı ondan sonraki gün canımcımtmm canım sana kolay gelsin görüşrüz yarın öpüyorum
yarın ben havuzdayım belki sabah görüşebilirsek. olmadı ondan sonraki gün canımcım