- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.101
ses veiryorum efendimmmmmmmm sabah şekerim hoşgeldin gülüm nasılsınElifimm ses verrrr :26:
valla canım sabah kalktım gördüm hemen eşime sesleniyorum bugün ayın kaçı diye o da kızım kalkar kalkmaz lavabo da o mu geldi aklına diyo manyakk İnşallah canım geçen ay dçk hapını kullanmamıştım güvenmedim o kadına bu ayda kullanmıcam bakalım balşka dr şimdi randevu bakcam 3. günü gideyim hormon yaptırayım diye ama zor yer bulmam. ovuda yapıcam erkenden yumurtlama görürsem sorun kalmaz nornal yolla şansım düşük ama aşılamaya kadar yine de normal denemek istiyorum yaa.İnşallahh hepimiz teker teker güzel haberler alıcaz canım.Bence de sende bir durumlar oldu meleğim yaa hem belirtin vardı çok hem de silik çizgi vardı daha öncede oldu böyle acaba kimyasal birşeyler mi oluyor sende :26:
yaa zamanında olması çok iyi geliyo insana moralmen gerçekten iyi oluyo hadi bakalım kullanmadığın çok iyi olmuş meleğim git birde başka doktorlara inş hayılı haberlerini alırız bu doktordab bende gidicem bugün doktora hormon testini yennliylim bakalım ne durumda sornada gün alıcam yumurtalıklar rahim ,iiiçin hayırlısı Allahtan meleğim olbilirmiki kimseyal ne bileyim acaba olabilir gibi çünkü hala göğüslerim damarlarla dolu midem bulanıyo bak çay içemiyorum mesela aman ne bilem ki ben şimcik:26::26: