Kaldığımız Yerden Her Telden..

Elifimm ses verrrr :26:
ses veiryorum efendimmmmmmmm sabah şekerim hoşgeldin gülüm nasılsın :KK19::KK19:
valla canım sabah kalktım gördüm hemen eşime sesleniyorum bugün ayın kaçı diye o da kızım kalkar kalkmaz lavabo da o mu geldi aklına diyo manyakk :KK9: İnşallah canım geçen ay dçk hapını kullanmamıştım güvenmedim o kadına bu ayda kullanmıcam bakalım balşka dr şimdi randevu bakcam 3. günü gideyim hormon yaptırayım diye ama zor yer bulmam. ovuda yapıcam erkenden yumurtlama görürsem sorun kalmaz nornal yolla şansım düşük ama aşılamaya kadar yine de normal denemek istiyorum yaa.İnşallahh hepimiz teker teker güzel haberler alıcaz canım.Bence de sende bir durumlar oldu meleğim yaa hem belirtin vardı çok hem de silik çizgi vardı daha öncede oldu böyle acaba kimyasal birşeyler mi oluyor sende :26:

yaa zamanında olması çok iyi geliyo insana moralmen gerçekten iyi oluyo hadi bakalım kullanmadığın çok iyi olmuş meleğim git birde başka doktorlara inş hayılı haberlerini alırız bu doktordab bende gidicem bugün doktora hormon testini yennliylim bakalım ne durumda sornada gün alıcam yumurtalıklar rahim ,iiiçin hayırlısı Allahtan meleğim olbilirmiki kimseyal ne bileyim acaba olabilir gibi çünkü hala göğüslerim damarlarla dolu midem bulanıyo bak çay içemiyorum mesela aman ne bilem ki ben şimcik:26::26::KK53:

ses veiryorum efendimmmmmmmm sabah şekerim hoşgeldin gülüm nasılsın :KK19::KK19:

yaa zamanında olması çok iyi geliyo insana moralmen gerçekten iyi oluyo hadi bakalım kullanmadığın çok iyi olmuş meleğim git birde başka doktorlara inş hayılı haberlerini alırız bu doktordab bende gidicem bugün doktora hormon testini yennliylim bakalım ne durumda sornada gün alıcam yumurtalıklar rahim ,iiiçin hayırlısı Allahtan meleğim olbilirmiki kimseyal ne bileyim acaba olabilir gibi çünkü hala göğüslerim damarlarla dolu midem bulanıyo bak çay içemiyorum mesela aman ne bilem ki ben şimcik:26::26::KK53:

ayy üstüne görme olmasın kız senin ki acep küçük ihtimalde olsa. İyi etmişsin randevu almakla bence de balım git prolaktine bakılsın ayrıca yumurta takibi yaptırmak istiyrum dersin 10. günden itiibaren falan 2-3 günde bir gidersin baka yumurtalara kaç cm olmuş ne çatlayacak sana söyler hem daha garanti olur hele çatlama anına denk gelirse bakıldığı zaman ya da yarın kesin çatlayacak falan der regl gününne bilirsin üzerine 14 gün koyunca regl günüün oluyor zaten. Klomen falan alırsın sonra hele yumurtlama takibine git iki ay gibi bir zaman..

selam kızlarrrrrrrr pisim kucağıma yattı eşek yazmakta zorlanıyorum çok tatlı bu ya

ayy üstüne görme olmasın kız senin ki acep küçük ihtimalde olsa. İyi etmişsin randevu almakla bence de balım git prolaktine bakılsın ayrıca yumurta takibi yaptırmak istiyrum dersin 10. günden itiibaren falan 2-3 günde bir gidersin baka yumurtalara kaç cm olmuş ne çatlayacak sana söyler hem daha garanti olur hele çatlama anına denk gelirse bakıldığı zaman ya da yarın kesin çatlayacak falan der regl gününne bilirsin üzerine 14 gün koyunca regl günüün oluyor zaten. Klomen falan alırsın sonra hele yumurtlama takibine git iki ay gibi bir zaman..

bilmemki gülüm kanamda az yani ama 4 ağrı kesici aldım o nedendendir diye düşünüyorum birde çok fazla afedersin özürdiliyorum et prçaları geldi koca koca mink mink kanamadan çok onlar geldi dün gecede kakltımki rahmim sanki çekioolar dönemiyorum düşücek diye kakltım aldım ilaç kıvrandım uymuuşm işte bakalım ne varsa çıksın ortaya hyırlısıa rtık meleim beni sorun çıkmazsa gitmey düşünmüyorum yoluna akışına bırakıcam inş nasipse yumurtlakılarımda çatlama sorunu varmı pek sanmıyorum gibi bana göre kendimce hani çok fazla yumurtlama oldu 8. günde az oldu 14. oldu biraz 19. oldu 20de 21de bu son 3 günde çok fazla geldi hemde gülüm sorun olsa yumurtlama olurmu diyorum ama bilşemiyorumki düşünüdüüm gibimidir bakıp görücez gerçi bugün sadece hormon testi olur mecburen de geriside artık bitsinde zati yok gibi lekelenme gibi geliyo bitti bigibi zati:KK17::KK19:

selam kızlarrrrrrrr pisim kucağıma yattı eşek yazmakta zorlanıyorum çok tatlı bu ya

hoşgeldin gülüm benim yirim senin o pisini ben kızlar ben rüyamda beyaz tobik bir tavşan gördüm korkumaya almışım böyle nasıl tatklı birlileri onun peşinde bende saklıyorum kucaklıyorum canı yandıkça göğsüme basıyorum böyle birşey olucak diye nasıl korkuyoum ne demek acaba yaa:18::18::18:

hoşgeldin gülüm benim yirim senin o pisini ben kızlar ben rüyamda beyaz tobik bir tavşan gördüm korkumaya almışım böyle nasıl tatklı birlileri onun peşinde bende saklıyorum kucaklıyorum canı yandıkça göğsüme basıyorum böyle birşey olucak diye nasıl korkuyoum ne demek acaba yaa:18::18::18:

yi teyzesi hiç bilmiyorum ki tatlım tavşan ne dir diye hayırl olsun ama rüyan...

dejavumm gelmedin hala ben çıkıcam şimdi gidiyorum doktora artık akşama inş girebilirim çünkü ev meselesi falanda var kaçta gelirim bilemiyorum geldiğimde burda olursan görüşürüz bebeğim öpüyorum:KK48::KK48::KK48::KK54::KK54::KK34:

anaamm ne tatlıdır o şimdiii.. Kıskanıyor seni bizden demekki canımm..Nasılsın moonum..

bilmemki gülüm kanamda az yani ama 4 ağrı kesici aldım o nedendendir diye düşünüyorum birde çok fazla afedersin özürdiliyorum et prçaları geldi koca koca mink mink kanamadan çok onlar geldi dün gecede kakltımki rahmim sanki çekioolar dönemiyorum düşücek diye kakltım aldım ilaç kıvrandım uymuuşm işte bakalım ne varsa çıksın ortaya hyırlısıa rtık meleim beni sorun çıkmazsa gitmey düşünmüyorum yoluna akışına bırakıcam inş nasipse yumurtlakılarımda çatlama sorunu varmı pek sanmıyorum gibi bana göre kendimce hani çok fazla yumurtlama oldu 8. günde az oldu 14. oldu biraz 19. oldu 20de 21de bu son 3 günde çok fazla geldi hemde gülüm sorun olsa yumurtlama olurmu diyorum ama bilşemiyorumki düşünüdüüm gibimidir bakıp görücez gerçi bugün sadece hormon testi olur mecburen de geriside artık bitsinde zati yok gibi lekelenme gibi geliyo bitti bigibi zati:KK17::KK19:

canım bende de gelir ama o kadar da fazla değil yani. Acaba tutunamıyormu ki anlamadım yani o kadar belirtiye nasıl olnaz yaa.. Tamam sen git balım yaptır testini akşam görüşürüzde biz iş çıkışı kaynanama gitcez gelince de yemek sona yarın için yemek koycam o sorun değil bir de ütüm var. Ancak 21.00 gibi falan oturabilirim başına haberin olsun balımm İnşallah temiz çıkar sonuçların ki öyle çıkar herhalde yumurtlaman da oldu çünkü.

kızlarrr ben geldim ama kimse yok neyse akşam gelebilirsem görüşürüz
:KK9::KK9:
daha geçmişe bakamadım

günlerdir başımı kaldıramıyorum kolum kımıldamıyor bu mercimek daha ilk zamanlardan bitirdi beni ama o sağlıklı olsun da ben herşeye razıyım yatarım hiç bi iş yapmam

kansızlıktan dolayı bu hale geldim sanırım :emir_bebek::emir_bebek:

daha geçmişe bakamadım

günlerdir başımı kaldıramıyorum kolum kımıldamıyor bu mercimek daha ilk zamanlardan bitirdi beni ama o sağlıklı olsun da ben herşeye razıyım yatarım hiç bi iş yapmam

oy oy allah kolaylık versin tatlışımya olcak okadar,anaların hakkı o yüzden ödenmezmiş:) böyle diyince kocam diyorki hemen başladın bebişin başına kakmaya:KK1::KK1::KK1:

anaamm ne tatlıdır o şimdiii.. Kıskanıyor seni bizden demekki canımm..Nasılsın moonum..

canım bende de gelir ama o kadar da fazla değil yani. Acaba tutunamıyormu ki anlamadım yani o kadar belirtiye nasıl olnaz yaa.. Tamam sen git balım yaptır testini akşam görüşürüzde biz iş çıkışı kaynanama gitcez gelince de yemek sona yarın için yemek koycam o sorun değil bir de ütüm var. Ancak 21.00 gibi falan oturabilirim başına haberin olsun balımm İnşallah temiz çıkar sonuçların ki öyle çıkar herhalde yumurtlaman da oldu çünkü.

iyimi balım sözde bugün ofise gelmicektim herkesin işi dışarda olduğu için geldim yoksa belim falan ağıryor evde dinlencektim olmadı:KK43: sağlık olsun hava güzel ya moralim bozulmuyor o yüzden. sen neyaptın balım.

bu kadını çok beğeniyorum ben ya çok tatlı :)[video=youtube;SwM7ofSOeIc]http://www.youtube.com/watch?v=SwM7ofSOeIc&feature=related[/video]:KK24::KK24:

alıntıdır .DOSTLUK

İskoçya'da yoksul mu yoksul bir çift yaşardı. Fleming'di adı. Günlerden bir
gün tarlada çalışırken bir çığlık duydu. Hemen sesin geldiği yere koştu. Bir
de baktı ki beline kadar bataklığa batmış bir çocuk, kurtulmak için çırpınıp
duruyor. Çocukcağız bir yandan da avazı çıktığı kadar bağırıyordu. Çiftçi
çocuğu bataklıktan çıkardı ve acili bir ölümden kurtardı. Ertesi gün
Fleming'in evinin önüne gelen gösterişli arabadan şık giyimli bir aristokrat
indi. Çiftçinin kurtardığı çocuğun babası olarak tanıttı kendini. ‘‘Oğlumu
kurtardınız, size bunun karşılığını vermek istiyorum’’ dedi. yoksul ve
onurlu
Fleming ‘‘Kabul edemem!’’ diyerek ödülü geri çevirdi. Tam bu sırada kapıdan
çiftçinin küçük oğlu göründü. ‘‘Bu senin oğlun mu?’’ diye sordu aristokrat.
Çiftçi gururla ‘‘Evet!’’ dedi. Aristokrat devam etti: ‘‘Gel seninle bir
anlaşma yapalım. Oğlunu bana ver iyi bir eğitim almasını sağlayayım. Eğer
karakteri babasına benziyorsa ilerde gurur duyacağın bir kişi olur.
‘‘ Bu konuşmalar sonunda Fleming'in oğlu aristokratın desteğinde eğitim
gördü.
Aradan yıllar geçti. Çiftçi Fleming'in oğlu Londra'daki St. Mari's Hospital
Tip Fakültesi'nden mezun oldu ve tüm dünyaya adini penisilini bulan Sir
Alexander Fleming olarak duyurdu. Bir süre sonra aristokratin oğlu zatürreye
yakalandı. Onu ne mi kurtardı?

Penisilin!

Aristokratin adi: Lord Randolp Churchill.
Oglunun adi: Sir Winston Churchill.
Kurtaran doktor: Çiftçinin oglu Sir Alexander Fleming.

Paraya gereksiniminiz yokmuş gibi çalışın.
Hiç acı çekmemiş gibi sevin.
Hiçbir şey beklemeden verin.
Karşılığı nasıl olsa gelecektir.

elifcik nerdesin ????????????????????????????????

daha geçmişe bakamadım

canım daha başındadın hamileliğin olur öyle ama kansızlık varsa zor gerçekten bol bol pekmez falan tüketeceksin. Başka vitaminleri de bol almalısın. Yemeklerini sık sık ama az az ye eğer yemek canın istemiyorsa. Doktorun sana gerekli vitamini yazar. Artık o kadar da olacak bebek taşıyorsun kolay değil 3 ayı bir devir rahat edersin inşallah canı benim..

iyimi balım sözde bugün ofise gelmicektim herkesin işi dışarda olduğu için geldim yoksa belim falan ağıryor evde dinlencektim olmadı:KK43: sağlık olsun hava güzel ya moralim bozulmuyor o yüzden. sen neyaptın balım.

olsun canımm ya başka gün alırsın sende evet hava güzel soğukta insanın canı işe gelmek istemiyor yataktan zor kalkıyordum ev sıcak olsada şimdi aydınlıkta çıkıcaz ne güzel günden baya zaman kalmış olacak. İyiyim ben hem de çok yine gününde reglimi oldum 3 aydır 26 sında oluyorum şaşmıyor ama geçen ay çok az kanama gelmişti 9. günümde ara kanama gibi. Yumurtlama görmemiştim ben bu ay ama geç başladım sanırım daha erken başlamam lazımdı. Doktor pco deyip d.k hapı vermiş geçen ay içmedim bu ayda içmicem başka dr gidicem randevu bulabilirsem.

alıntıdır .DOSTLUK

İskoçya'da yoksul mu yoksul bir çift yaşardı. Fleming'di adı. Günlerden bir
gün tarlada çalışırken bir çığlık duydu. Hemen sesin geldiği yere koştu. Bir
de baktı ki beline kadar bataklığa batmış bir çocuk, kurtulmak için çırpınıp
duruyor. Çocukcağız bir yandan da avazı çıktığı kadar bağırıyordu. Çiftçi
çocuğu bataklıktan çıkardı ve acili bir ölümden kurtardı. Ertesi gün
Fleming'in evinin önüne gelen gösterişli arabadan şık giyimli bir aristokrat
indi. Çiftçinin kurtardığı çocuğun babası olarak tanıttı kendini. ‘‘Oğlumu
kurtardınız, size bunun karşılığını vermek istiyorum’’ dedi. yoksul ve
onurlu
Fleming ‘‘Kabul edemem!’’ diyerek ödülü geri çevirdi. Tam bu sırada kapıdan
çiftçinin küçük oğlu göründü. ‘‘Bu senin oğlun mu?’’ diye sordu aristokrat.
Çiftçi gururla ‘‘Evet!’’ dedi. Aristokrat devam etti: ‘‘Gel seninle bir
anlaşma yapalım. Oğlunu bana ver iyi bir eğitim almasını sağlayayım. Eğer
karakteri babasına benziyorsa ilerde gurur duyacağın bir kişi olur.
‘‘ Bu konuşmalar sonunda Fleming'in oğlu aristokratın desteğinde eğitim
gördü.
Aradan yıllar geçti. Çiftçi Fleming'in oğlu Londra'daki St. Mari's Hospital
Tip Fakültesi'nden mezun oldu ve tüm dünyaya adini penisilini bulan Sir
Alexander Fleming olarak duyurdu. Bir süre sonra aristokratin oğlu zatürreye
yakalandı. Onu ne mi kurtardı?

Penisilin!

Aristokratin adi: Lord Randolp Churchill.
Oglunun adi: Sir Winston Churchill.
Kurtaran doktor: Çiftçinin oglu Sir Alexander Fleming.

Paraya gereksiniminiz yokmuş gibi çalışın.
Hiç acı çekmemiş gibi sevin.
Hiçbir şey beklemeden verin.
Karşılığı nasıl olsa gelecektir.

çok güzelmiş yaa.. Yapacağımız iyiliğe aman yapacağımda ne olacak dememek lazım her iyiliğin elbet bir karşılığı vardır ama biz insanoğlu yaptığımız iyiliklerin yakın zamanda hemen karşılığını bekleriz Yaradandan biz birine yardım edelim ama iki üç gün sonra bana para gelsin, işim açılsın diye iyilik yaparız oysa gönülden birşey beklemeden yapılan her iyilik belki de seneler sonra dönecektir bize farkında olursak ne ala..

elifcik nerdesin ????????????????????????????????

Elifim hormona gidecekti oradan da ev bakacaktı hala sanırım akşam gelirim dedi..

Son düzenleme:
canım daha başındadın hamileliğin olur öyle ama kansızlık varsa zor gerçekten bol bol pekmez falan tüketeceksin. Başka vitaminleri de bol almalısın. Yemeklerini sık sık ama az az ye eğer yemek canın istemiyorsa. Doktorun sana gerekli vitamini yazar. Artık o kadar da olacak bebek taşıyorsun kolay değil 3 ayı bir devir rahat edersin inşallah canı benim..

olsun canımm ya başka gün alırsın sende evet hava güzel soğukta insanın canı işe gelmek istemiyor yataktan zor kalkıyordum ev sıcak olsada şimdi aydınlıkta çıkıcaz ne güzel günden baya zaman kalmış olacak. İyiyim ben hem de çok yine gününde reglimi oldum 3 aydır 26 sında oluyorum şaşmıyor ama geçen ay çok az kanama gelmişti 9. günümde ara kanama gibi. Yumurtlama görmemiştim ben bu ay ama geç başladım sanırım daha erken başlamam lazımdı. Doktor pco deyip d.k hapı vermiş geçen ay içmedim bu ayda içmicem başka dr gidicem randevu bulabilirsem.

çok güzelmiş yaa.. Yapacağımız iyiliğe aman yapacağımda ne olacak dememek lazım her iyiliğin elbet bir karşılığı vardır ama biz insanoğlu yaptığımız iyiliklerin yakın zamanda hemen karşılığını bekleriz Yaradandan biz birine yardım edelim ama iki üç gün sonra bana para gelsin, işim açılsın diye iyilik yaparız oysa gönülden birşey beklemeden yapılan her iyilik belki de seneler sonra dönecektir bize farkında olursak ne ala..

Elifim hormona gidecekti oradan da ev bakacaktı hala sanırım akşam gelirim dedi..

ya inşallah güzel haberlerle döner cnm . bencede içme hap dr önemli ya herkes bişi söylüyor.

ya inşallah güzel haberlerle döner cnm . bencede içme hap dr önemli ya herkes bişi söylüyor.

Benim doktorum başkaydı aslında ama o ayrıldı hastaneden gittiğim başka dr vardı ona döneceğimn bu son gittiğim kadına güvenmedim valla benden tavsiye bayandan kadın doğum uzmanı olmuyor arkadaş iki bayana gittim yok ya olmuyor yanii. Benim ki muayenede smear aldırırken falan hiç canım acımaz bu sefer gittim smear da aldı kadın o spekulumu takana kadar canımı teslim ediyorum sandım yaa.. İlk muayenem olduğumda da bayana itmiştim hadi o ilkti neyse. Şimdi döneceğim doktora napıyım yaa.. doktor aramaktan iflahım kurud haa hamile kaldıktan sonra olaiblir kadın doktor ama muayene ve bebek tedavisinde önermiyorum ya.

X