- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.081
sağolasın gülüm sanada mutlu pazarlarmutlu pazarlar nasılsınız fıstıklar
efettt yine yeşil oldum sana bazı gelişmeler olacak demiştim topikte ama bu sefer görev alanım daha fazla. İnfertiliteden kadınlar kulubüne kadar tüm alandan sorumluyum sabahları önce buraya selam verip sonra işlerimi hemencik hallediciğimm.. Ama seda bu kırmızı olayını hiç beğenmediiihayırlısı olsun canım Allah bilir en iyi zamanı hepimiz için hayırlısı olsun bak ezanlar okunuyor inşallah bizde yaşıca zbu mutluluğu zamanı gelince sadece sabır.
o zaman sana kocaman bir tebrik gönderiyorumm balım kutluyorum geç yazdım ama kusuruma bakma bizim ufaklıklığı msnden gösterdilerde yzamadım gülüm üzülmedim dedim ya geç yumurtlama işi olmasaydı bende çok umutlanırdım ama kendime zaman vermiştim zati tam 35 günde oldum balım ama şu damarlar neyin nesi onu anlamadım:44::44:
yok daha neler artık. Olabilir canım öyle sen neden böyle şeyler düşünüyorsun bakıyımm
Eliffff :26::26:
efendim kuzummm yazamadım kusuruma bakma msn açıktı babamlar fala nce ufaklım sonra babamla görüştüm ev meselesini çıkmayın diyo 1 seneleğine zorla çıkaramaz yaaa kolaymı diyo taşınmak tayinci adamsın o adamın kendi gelmeyecek kirayı artıramadığından başkasına yüksek fiyata vrerecek diyo:26:
çıkarma hakkı yoksa çıkmayın o zaman ama bu seferde iyice sararsa size huzursuzluk verebilir.. Siz bilirsiniz tabii canımm..
hiç bilşmiyoru gülüm inanki şimdi eşimle tartıştık biraz çıkalım diyo işler sinirime dokunuyo sindiremiyorum tuttu akrabasının ağzına baktı geldi tuttu şimdi o akraba kılını kıpırttadmıyo demiyoki ben getirdim bana güvendiler normal devlet değiliz memuru değilizki senelerce buradayız diyelim sayılı günümüz var bee vicdansız o kadar zorluk olucak adamın kendi evide var ayrıca idare etse o kadar mı zorsanki çile çekt,ricek keyfiyete
ah canım yaa ne desem bilmiyorum. Öbür evle anlaşma olmadı ama dimi daha. İşte bu işlerde kimseye güvenemmek lazım başta herşeye kefilim derler sonra ortadan kaybolurlar taşınmakta kolay değil ki yani vicdansızlık tabi ki.Bence de balım eşinle çıkın dolaşın biraz kafan dağılsın her yönden bunaldın zaten açılırsın gülüm..
yok daaha anlaşma olmadı ama oda kesin değil bilmiyorum canım sıkkın gidemem çok feci sancım var dünden berid 3 tane ağrı kesici aldım şimdi birtane daha alıcam kafam allak bullak valla meleğim olacak şiişmiydi son sende
ay canım kıyamam sana kas gevşeticilerden de içseydin. Yat dinlen o zaman bitanem yaa kafanı dağıt biraz ev içinde de olsan. Takmakla yoluen girmiyor ki hiçbirşey. Ev sahibi ile konuşun bir kez daha ikna olur belki. Belki çıkmanız hayrlıdır ama işte pat diye de olmaz ki bu işler. Hayırlısı olsun hakkınızda canım ne diyim zor valla kiracı olmak offf... biz de kira vermiyoruz ama merkezi sistem apartman eski kaynanam oturmuş önceden onun komşuları hala burada.1971 de yapılmış ev. Akşam geliyoruz ev soğuk kalorifer hava biraz açtı diye yanmıyo gündüz neyse de akşam serin oluyor daha marttayız yani dün sarıp sarmalandım oturdum çay üstüne çay içtim.. Aasansör sürekli bozulur takılır, çalışmaz aman işte hep sorun..
off off kira olsun kendşnşn olsun çıkıyo işte aksilkler Allahım hayırlısını nasip etsin balım artık neyse onu yaşıycaz sıkmakda çare değil biliyorum ama elimde değil meleğim aman sakın dikkat et hasta olursun sıkı giy gündüzleri sıcakda akşamları serin oluyo bizde gündüzleri kapatıyoruz kombiyi gece açıyoruz uyuyamıyorum yani ben çıkıyorum fıstığım eşim geldi yorulmuş acıkmış beni bekliyoki yemeğe geçeyim girrim ama yine canımıniçi öpüyorum tekrar tebrik ediyorum yeni görevlerinde inanki çok sevindim balım
off off kira olsun kendşnşn olsun çıkıyo işte aksilkler Allahım hayırlısını nasip etsin balım artık neyse onu yaşıycaz sıkmakda çare değil biliyorum ama elimde değil meleğim aman sakın dikkat et hasta olursun sıkı giy gündüzleri sıcakda akşamları serin oluyo bizde gündüzleri kapatıyoruz kombiyi gece açıyoruz uyuyamıyorum yani ben çıkıyorum fıstığım eşim geldi yorulmuş acıkmış beni bekliyoki yemeğe geçeyim girrim ama yine canımıniçi öpüyorum tekrar tebrik ediyorum yeni görevlerinde inanki çok sevindim balım
elifcim pis kırmızılar gelmiş sağlık olsun tatlı yeni evinde gelir bebişin ,benimde işi var yaaaaaaaaaaaaaaa ütü çamaşir bulaşık,evi süpürcem daha bu kadınlık zor meziyet . hepinizi öptüm arada kaçarım gene yanınıza inşallah
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın hanımlarrr :))) nasılsınızz sabah güneşlerii
Günaydın kızlarrr bugün çok mutluyum.. Bu ayda yine geçen ayla aynı tarihte oldum reglimi. 3 aydır 26 sında geliyor ben kaç senedir 35 günde oluyorum bu benim için nimmet ayrıca dr değerlere göre pco demişti ama ben inanmadım pek az buçuk değerlerden anladığım için. Geçen ay içmedim verdiği doğum kontrol hapını vektinde regl oldum diye ama ovu da yumurtlama da göremedim sanırım geç yptım ben bu döngüye göre daha erken olluyr yumurtlama çünkü. Bu ayda kullanmıcam hatta randevu bulabilirsem 3. günü için başka dr gidip bir daha hormon yaptırcam o drdan da yorum alıcam ama bu bile iyi bir gelişme benim içinn..
dejavum demek adet oldun hemde gününde çok sevindim insana nasıl moral oluyo dimi inş dahada yoluna giricek bak gör ben sana diyodum meleğim önce morl diye inş herşey yolunda gidecek ve sen alıcaksuın yavrunu kucağına balım inş