Kaldığımız Yerden Her Telden..

AMİN CNM rabibm en kısa zamanda sanada nasip etsin doğumda senin adını söylicem dua eedicem inşallah ve tabi diğer topikteki arkidişlerimdende var onlarada dua edicem inşallahhhhhhhhhhhhhhhh.

yumurtlama zamanlarınmı acep:26:

hayırdır yavrum adetmi yoksa tatili değerlendirdinmi bakemmmmmmmmmmmmm bebik olmasın

ay keske bebik olsa ya. ama yeni yumurtlama günlerim sanırsam. zati tatildede cok yapmadık 4 günde 2 kere oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cok yoruluyoduk odaya geldigimizde sızıp kalıyoduk ole. iki günde öglen oldu yani aksama kalaydı o da olmazdı herhal.
ya benim adetim tam gününde olmuyo ya ondan yumurtlamaları tam bilemiyorum ama sanırsam 15leri falan yumurtluyo gıt gıt gıdakkkkkkkkkkkkkkk

tmm işte sende 15. günlerdesin şuanda bebek belirtisi olamaz zatende olsa bile ki inş vardır sen bundan sonrasını değerlendir bakk yat bir kaç saat gülüm

tmm işte sende 15. günlerdesin şuanda bebek belirtisi olamaz zatende olsa bile ki inş vardır sen bundan sonrasını değerlendir bakk yat bir kaç saat gülüm

gülüm biliyomusun biz hala bi ay içinde gün asırı yapmadık ya saldım bayıra mevlam kayıra. dün yaptık ondada sadece bir bucuk saat yatabildim anam olunca bi sıkısıyorum zor tutuyorum çişimi.

hadi bakalım rBBİM EMEKLERİNİZİ boşa çıkarmaısngelsin bebeişin göbüşüne artık ahyırlısıyla ben sordum kuzum dedki sorun yoksa kanama sıkıntı gibi yasak değil diğer vakalarda yasaklaıyolarmış son 1ayına kadar normalde sonra yasak işte 3 ay kadar mola oluyo galiba doğumu kırkı derken 100 günü bulur sanırsam:44:

süper ikli yaaa çok güzel bayılıyoruz biz eşimle de 2. daha çıkmadı hala fragmanda yahu

ya ben bunu işler güçler oynamaya baslayınca ögrendim cok süper bi filmdi ya hele su esmer adam cok iyi oynamıs. ikinci cıksa hemen indirecegim. diziyi izliyomusun o da cok güzel eşimle izledigim tek dizi o su günlerde.

iyi yapmıssın canım utanma sor tabi alıskın o doktorlar bu tarz sorulaRA GAYET NORMAL SEYLER BUNLAR. NE SIKLIKLA GİRECEGİNİ SORDUNMU BANA SORARSAN HAFTADA İKİ KEZ YETER GÜLÜM ABARTMADAN YAPIN NE OLUR NE OLMAZ.

ya acaba bi yakı daha yapıstırsammı tam yumurtlama günüm ya. tuttuysa bebiş bi zarar verirmiki. biide bu sıcakta nasıl dayanacam ya.

evet sorulurmu yaa eşimde bende çok seviyoruz ama 10 veriyo olmaları sinri oluyo çünkü benim uykum ağır basıyo ama izliyoruz yani eşim ağzı açık izliyo inanki bacım

evet sorulurmu yaa eşimde bende çok seviyoruz ama 10 veriyo olmaları sinri oluyo çünkü benim uykum ağır basıyo ama izliyoruz yani eşim ağzı açık izliyo inanki bacım

bizde reklamdan cok sıkıldıgımızdan indiriyoruz netten tvde ertesi gün izliyoruz öle süper oluyo.

ya acaba bi yakı daha yapıstırsammı tam yumurtlama günüm ya. tuttuysa bebiş bi zarar verirmiki. biide bu sıcakta nasıl dayanacam ya.

bnimemki acaba olurmu zararı olmaz gibi çünkü daha döllenmemiş olucak hani ilişki olucak çıkarmış olucaksın o olduğnda dayanabilirsen yapıştır kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…