- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.421
slm kızlar nasılsınızzzmaşallahhhhh asembcımmm dogurmuşşş şehzadeyiii allahhhh analı babalı buyutsunnn inşallahhhh darısı dogummmmm bekleyenlerınnn başınaaaaa ve bebek bekleyenlerınnn
ben geldim bütün gün girmedim yattım tembellik yaptım kzıalr asembden haber varmı nasılsmış sewdam vardı yaa onunda günü yakın 2 günü olsa gerek ne alemde acep fındıkda girmemiş bugün merak ettim bu arada benim kan sonuçlarımda çıkmış herşey normal çok şükür ama şimdi değere göre kız olup olmadığına nasışl bakıyoduk anlamadım mooncum bana söylermisin acep:26::26:
yani iyi insan lafın üstüne gelirmiş sözüne bir kez daha inandım bee sewdam seni yazdım geldin nasılsın kuzum hoşgeldin varmı sancıların seninde doıldu 40. haftan iyimisin ne yapıyosun asebm doğurdu evet çok şükür darısı başımıza inş kuzum bu arada benimde kzıım oluyo doktor öyle dedi dğeişiklik olmazsa teyzesi
iyiiiiiii yaptınnn tatlımmmmm şimdilikkk boll bollll uyyyyyuuuuuuuuuuu sonnn aydaa uykuyaaa hasret kalıyosunnnn canımmmm tadını cıkaaaaarrrrcınsıyetı bellı olmuşşş tatlımmm sanırımmm topıgeeee bırr prensesss dahaa gelıyo hayırlısııı tatlımmm kucagınada almakkta nasıbbb olurr inşallahhhh bugunnnn kontrlumuzz vardıı gıttıkk hersey yolunda dedı doktorrr sonnn 6 gunumuzzz kaldııı ama heran gelebılırrrr prensesımmmn ama boyle gıderse gununu tam doldurup gelecek nazlı kızımmm hayırlısıyla dogurayımda varsınn gec gelsınnnn kızlarrr dualarınızı bende eksık etmeyınnn ne olurrr son gunlerımızzz buyuzden korku sardııı benııı yaaaa:18::18::18:
iyiiiiiii yaptınnn tatlımmmmm şimdilikkk boll bollll uyyyyyuuuuuuuuuuu sonnn aydaa uykuyaaa hasret kalıyosunnnn canımmmm tadını cıkaaaaarrrrcınsıyetı bellı olmuşşş tatlımmm sanırımmm topıgeeee bırr prensesss dahaa gelıyo hayırlısııı tatlımmm kucagınada almakkta nasıbbb olurr inşallahhhh bugunnnn kontrlumuzz vardıı gıttıkk hersey yolunda dedı doktorrr sonnn 6 gunumuzzz kaldııı ama heran gelebılırrrr prensesımmmn ama boyle gıderse gununu tam doldurup gelecek nazlı kızımmm hayırlısıyla dogurayımda varsınn gec gelsınnnn kızlarrr dualarınızı bende eksık etmeyınnn ne olurrr son gunlerımızzz buyuzden korku sardııı benııı yaaaa:18::18::18:
hoşbuldukkk tatlımmm arada sancıı oluyo gece ozellıkleee kasılmalar cokkk napayımmm annemde kalıyorummm evde yemek yapacak halımmm yokkk cok agırlaştıkk artıkk canım fırsat buldukca eve gelıyorumm sızı takıp etmeye calısıyorummmevet canım cok sukur hayırlısıyla bebısını aldı kucagına darısı bızeeee bıtane daha prensesss gelıyo desene annesı yerımmm o perenseslerı yaaaa
ee olur tabi peki açılmalar varmı ne dedi doktor tam olarak Allahınizniyle bir avazda kurtarsın inş hayırlı kolay doğum nasip etsn sewdam Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına inş bitanem sağolsın teysezi bakalım inş bende o günleri görürüm hayırlısıyla bak bize haber et doğumdan sonra emi
fb-hcg 26,5ng/ml (karşısında ayrıca 0,80düzeltilmiş mom diye yazıyo)
papp-a3,37mlu/ml (karşısında 1,73düzeltlmiş mom yazıyo ) ne demek kuzum şimdi hangisi geçerli hani 50 altı üstü demiştin yaa ben anlayamadım :44::44::44::44::44:
anladım canım hakkında hayırlısı ne ise o lsun inş en hayırlı iyi şekilde doğumun gerçkleşir kuzum evet günler çok çabuk geçiyo ve geçen gün ömrümüzden maleseffşimdilik acılma yok canımm sancı olunca olurmuş acılma şimdilik hersety yolunda ve normal dogum dıyo doktor bakalım son anda ne olur. amiiinnnn tatlımmm sende gorecen tabı gunler cok cabuk gecıyo. haber ederımmmm tabı tatlımmm
oyyy kıyamama ben sana sancınmı tuttu geliyo demekki yavaş yavaş gülüm hadi hayırlısıay kızlarrr hafıf sancı gelıp gıdıyoo kalktım nette bıraz takılayımmm dedım ama kımmse yok topıkteee
tatlım bu ikili testmı bende yapınca degerımızzz 23,3 cıkmıştı ve 50 altı olunca genelde erkek dıyolar ama benım kızım olacak prensesımmm ya bıde artık kucagıma alsam meraktan catlıcam ya nasıldır acaba dıye
fb-hcg 26,5ng/ml (karşısında ayrıca 0,80düzeltilmiş mom diye yazıyo)
papp-a3,37mlu/ml (karşısında 1,73düzeltlmiş mom yazıyo ) ne demek kuzum şimdi hangisi geçerli hani 50 altı üstü demiştin yaa ben anlayamadım :44::44::44::44::44:
kimseler yok bende karnımı doyurayım hastaneden geldim doktor kan idrar tahlileri istemişti gelirim yine melisa gelirsen eğer 2 gündür snei görüyorum rüyamda anlatıcam kızz birisi çok güzel anlamlıda diğeri daha sadeydi neyse hadi görüürüz