Kaldığımız Yerden Her Telden..

bizde reklamdan cok sıkıldıgımızdan indiriyoruz netten tvde ertesi gün izliyoruz öle süper oluyo.

hee oda iyi aslında ama hafta sonlarıda film izlemekten sıra glemiyo içim dışım film oldu vallaha eşim çokm seviyo ama ben o kadar değil gönlü olsun diye izliyorum ama bazen uyuakalıyorum:KK52::KK52::KK52::KK53:

bnimemki acaba olurmu zararı olmaz gibi çünkü daha döllenmemiş olucak hani ilişki olucak çıkarmış olucaksın o olduğnda dayanabilirsen yapıştır kuzum

o zaman ben bugün aksam yapıstırayım yarın aksam ilşki olur esime göstermek istemiyorum yakıyı gecen sefer gördü heyecanmı yapıyo ne kesin yapmamız lazım diye sartlıyo kendini o gün olmamıstı acayip sinirlenmistim ya iki günde belim yakıdan mahvolmustu cünkü.

o zaman ben bugün aksam yapıstırayım yarın aksam ilşki olur esime göstermek istemiyorum yakıyı gecen sefer gördü heyecanmı yapıyo ne kesin yapmamız lazım diye sartlıyo kendini o gün olmamıstı acayip sinirlenmistim ya iki günde belim yakıdan mahvolmustu cünkü.

olurr yapıştır o zaman da zor be gülüm dayanak Allah kolaylık versin ne diyeyim heyecan etmez olurmu bacım belli etmiyolar güya ama içten içe bekliyolar işte Allahım gönlünüze göre versin inş sevindirsin tüm bekleyenleri kuzum AMİNNNNN

canım benim biraz işim var banyo cifleme toz alma yve yemek ne yazıkki onları yapayımda gelebilirsem gelirim. öptüm kocaman.:KK19::KK19:
tmm canım kolay gelsin görürşürz:KK54:
:KK66: eyülülün 10 sonra bekle dedi dr cnm normalde 18 eylülde 40 hafta oluyor işte :)))) az kaldı yavrummmmmmmm:KK52:

moonum gülüm birşey kalmadı bee hadi hayırlısı inş hayırlısıyla kolay doğum olsun bitanem

tmm canım kolay gelsin görürşürz:KK54:

moonum gülüm birşey kalmadı bee hadi hayırlısı inş hayırlısıyla kolay doğum olsun bitanem

aminnnnnn cnm amin inşallah darısı hem sana hem bana cnm. rabbim tüm isteyene nasip etsin zor olacağını biliyorum kendimi ona göre hazırlıyorum cnm kolay değil bir vücuttan bir vücut oluyor ama mis gibiler cnm dün içim bir hoş oldu arkadaşımın bebinişini görünce dudakları büzüyor elini emmek istiyor görsen melek onlar cnmmmmm ya:KK16:

aminnnnnn cnm amin inşallah darısı hem sana hem bana cnm. rabbim tüm isteyene nasip etsin zor olacağını biliyorum kendimi ona göre hazırlıyorum cnm kolay değil bir vücuttan bir vücut oluyor ama mis gibiler cnm dün içim bir hoş oldu arkadaşımın bebinişini görünce dudakları büzüyor elini emmek istiyor görsen melek onlar cnmmmmm ya:KK16:

zor olmazmı gülükm yaa canından can çıkıyo ama Allahım kolaylığını veriyo şükürler olsun o acıyı şuanda bilmediğimiz için acı diyoruz ama gerçkten kucağımıza aldığımızda unutucaz bende eltimin bebeğini aldığımda çok tuhaf olmuştum o küçük haiyle kafasını dik dik tuutpd gözümün içine bakıyodu bastım bağrıma Allahım bu sevgiden kimseyi mahrum etmesin ama gerçkten anaların hakkı ödenmez bu bir gerçek balım:KK19:

bende çıkıyorum moonum belim ağıdı azıcık uzanayım sonrada yemek işine bakayım fındığımda gelmedi daha aklım kaldı onda bu arada asemble konuşursan tebriklerimi iletirmisin slmmı söylermisin bebişiöpsün yerime olurmu kuzum öpüyorum senide görüşrüz :KK54::KK54::KK54:

bende çıkıyorum moonum belim ağıdı azıcık uzanayım sonrada yemek işine bakayım fındığımda gelmedi daha aklım kaldı onda bu arada asemble konuşursan tebriklerimi iletirmisin slmmı söylermisin bebişiöpsün yerime olurmu kuzum öpüyorum senide görüşrüz :KK54::KK54::KK54:

selam kızlarr..
asemb dogurmuş yaa inanamıyorum :)) ne güzel bütün arkadaşlarımın bebekleri oluyo aynı gercek hayatımızdaki gibi oldu
melisa biz halen boş boş oturuyoruz yaa
ne sinir bozucu üfff
hem seviyorum ama kendim içinde üzülüyorum beee

neyse

ay kızlar dün akşam ortada sıcan yada yakar top diyelim
ondan oynadık
heryerlerim agrıyoo yaaa
kollarım bacaklarım sırtım belim karnımm
et kesiği oldu heralde
ee yıllardır kös kös oturunca
ama ne güzel yaa cocuk olmak cocuk gibi eglenmek

valla keşke hep böyle eglenebilsek
kendimi 40 yaşında gibi hissediyorum ya işe git eve gel hiç gülmüyorum espiri yapmıyorum
eglenmiyorumm ..
bu evlilik hayatı bitirdi beni yaaa
herkes dagıldı nerde o kız kıza oturmalar muhabbetler kıkırdaşmalar...

benimde bata 3-4 gün kaldı
fena gögüslerim acıyoo

Son düzenleme:
kızz ne o begenip yazmıyosunnnn
nerdesin aloow
tatil nasıl gecti anlat hadiiii
ben 1 hafta sahura kadar burda olucam :))
nöbetci muhabbetciii:KK1:

ya benim cok ayaklarımın altı yanıyo deli olcamm
nerdeyse 1 haftadır öylee
nasıl bişey bu yaa delircemmm

kızz ne o begenip yazmıyosunnnn
nerdesin aloow
tatil nasıl gecti anlat hadiiii
ben 1 hafta sahura kadar burda olucam :))
nöbetci muhabbetciii:KK1:
baktım sen terk edilmeyle ilgili bi yerdesin muhabbet bayaga uzamıs bende sana ordan yazamadım ne haber len diye absürt olur diye düşündüm.:KK9::KK9::KK9::KK9: cıktım ve uyudum canımcım hadi öglen gelde konusalım yada simcik gel yeterki gel:)). yorum yapacak ne varki gülüm sen yazmıssın herkesin bebişi oluyo biz melisayla yerinde duruyoz öle diye. dogru vallahi tembel cıktık kızım ikimizde cok moral bozucu bi durum aman vallahi eskisi kadar takmıyorum hiç olmazsa evlatlık alırım dünya bi cocuk anasız babasız ya.
ya benim cok ayaklarımın altı yanıyo deli olcamm
nerdeyse 1 haftadır öylee
nasıl bişey bu yaa delircemmm

canım kolestron yükselmesinde ayak altı cok yanar bi ölçtür istersen haamur işinden falan uzak dur elma sirkeli su iç düzelir hemen. tatilim cok güzel gecti canım ya her günü dolu dolu yazadık. bol bol gezdik deniz havuz derken günler bitti sadece 2 gün ilşkimiz oldu cano ya 4 günde 2 kez o da öglen. :KK9::KK9::KK9::KK9:
aman o da bende cok yorgun oluyoduk geceleri sızıp kalıyoduk vallahi odaya cıkar cıkmaz.:KK1::KK1::KK1:

selam kızlarr..
asemb dogurmuş yaa inanamıyorum :)) ne güzel bütün arkadaşlarımın bebekleri oluyo aynı gercek hayatımızdaki gibi oldu
melisa biz halen boş boş oturuyoruz yaa
ne sinir bozucu üfff
hem seviyorum ama kendim içinde üzülüyorum beee

neyse

ay kızlar dün akşam ortada sıcan yada yakar top diyelim
ondan oynadık
heryerlerim agrıyoo yaaa
kollarım bacaklarım sırtım belim karnımm
et kesiği oldu heralde
ee yıllardır kös kös oturunca
ama ne güzel yaa cocuk olmak cocuk gibi eglenmek

valla keşke hep böyle eglenebilsek
kendimi 40 yaşında gibi hissediyorum ya işe git eve gel hiç gülmüyorum espiri yapmıyorum
eglenmiyorumm ..
bu evlilik hayatı bitirdi beni yaaa
herkes dagıldı nerde o kız kıza oturmalar muhabbetler kıkırdaşmalar...

benimde bata 3-4 gün kaldı
fena gögüslerim acıyoo

cnm rabbbim sanada ve melisamada nasip etsin inşallah. gelicek bebişleriniz inanın . yakar topu bende severim çocukken ne oynardık :)))))))))) ama dediğin gibi eski dinçliğimiz olmadığı için ağrılar normaldir. gelmez insallah o kırmızılar

baktım sen terk edilmeyle ilgili bi yerdesin muhabbet bayaga uzamıs bende sana ordan yazamadım ne haber len diye absürt olur diye düşündüm.:KK9::KK9::KK9::KK9: cıktım ve uyudum canımcım hadi öglen gelde konusalım yada simcik gel yeterki gel:)). yorum yapacak ne varki gülüm sen yazmıssın herkesin bebişi oluyo biz melisayla yerinde duruyoz öle diye. dogru vallahi tembel cıktık kızım ikimizde cok moral bozucu bi durum aman vallahi eskisi kadar takmıyorum hiç olmazsa evlatlık alırım dünya bi cocuk anasız babasız ya.

canım kolestron yükselmesinde ayak altı cok yanar bi ölçtür istersen haamur işinden falan uzak dur elma sirkeli su iç düzelir hemen. tatilim cok güzel gecti canım ya her günü dolu dolu yazadık. bol bol gezdik deniz havuz derken günler bitti sadece 2 gün ilşkimiz oldu cano ya 4 günde 2 kez o da öglen. :KK9::KK9::KK9::KK9:
aman o da bende cok yorgun oluyoduk geceleri sızıp kalıyoduk vallahi odaya cıkar cıkmaz.:KK1::KK1::KK1:
merhaba tatlım gelecek inşallah bebişin takma zaten kafana ikinci düşüncende güzel evlatlık olayı dünyada anasız babasız birsürü cocuk var aslında kendi çocuklarımız olsa bile bir yetimin hayatını kurtarmak kadar güzel bişi olamaz heralde.seni buyılın tatilcisi ilan ettim yavrum yada gezentisi.:)))))))))))))) tatile doymadın sen bu yıl

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın tatlım.

X