- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.361
hoşgeldin esram gülüm benim seni burda görmek çok güzel bitanem
hoşbulduk kuşum fırçayı yiyince bir görüneyim dedim di
estağfurullah gülüm olurmu hiç benimki sevdimiğime naz yapmak diyelim olmazmı özleidm ne yapayım gülüm bak sana kimi göstereyimEki Görüntüle 481505 Eki Görüntüle 481506 Eki Görüntüle 481507 miyibaa esra teyzoşummmm
ay maşallah ona yaaa, nasılda büyümüş, sankim boyumu uzun bu hatunun nedir, hoş ben neresi neresi hala anlayamıyorum ultrason resimlerinde ama boy uzun geldi yinede
sağolsın kuzum benim bilmem banada çok büyük geldi hatta doktotradedimki nasıl farketiş 2 haftada tabi dedi doktor dediki bana karnın açmı hareket etmezse yemeğe göndericem tmm dedim maaşallah daha yemden bile hoppidi hoppidi hiç durmuyo yerinde teyzesi görsen elini kaldırıyo hopluyo sanki böyle doktorda dediki çok yaramaz olucak şuna bak yerinde durmuyo diye Allahım inş darısı sizlerin başına gülüm hiç aklımdan çıkmıyosunuz inanki inş seninde güzel haberlerini alıcaz böyle resimlerini istiycem yeğenemimin inş gülüm benimmmm
valla kuşum hele bir gebe kalalımda hayırlısı ile ama doğana kadar ultrason resmi paylaşırmıyım emin değilim. ben biraz sankim tutucuyum bu konudaama doğurdummu hergün bir foto kesin eklerim gibi geliyor.
kızınada maşallah, artık yaramaz olsun canım, annesi o kadar bekledi onu yaramazlıkları batmaz annesine :)
kızlar asembimizi doğurmuş 1 saat önce tele görüştüm bebiş çok iyi miş maşallah babasına benzetiyorlamış hafif ağrısı varmış o kadar herşey yolunda yani maşallahhhhhhhhh arkadaşımıza ve bebişine
bi bakkala gittim ordan kaynanam aradı yanına cıktım geldim kıslar cok sıcak ya. asembimz dogurmus ha topigimizin ilk bebişi diyelimmi ona.darısı tüm gebelerimizin ve gebe kalmak isteyenlerin basına insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
amin inş darısı bizler başına inş gülüm evet topiğimizn ilk bebeişi olsun çağatayımız seni neden çağırmış kaynanan hayırdır:26:
hiç ölesine canım sabah ugrucaktım yanınada temizlk yapıyodu aradı bitti gel diye. oturduk biraxz bayagı görüşemiyoduk
Asemb'e bir kocaman maşallah daha, Çağatay paşamızada dünya serüveninde bol şans bereket sağlık ve sıhhat diliyorum.
Ben kaçar yavaştan canılarım. Öptüm sizi.
Elifim kızımıza ve kendine ii bak kuşum :)