- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.121
olur tabi canım ,bende öyleydim hala öyleyim yemekten sonra bulaşığı falan toplayıp uzanıyorum koltuğa bir bakmışsın uyumuşum:))))))))) 1-2 saat kestiriyorum.ama o uyku çok tatlı geliyor bana. geçen gün yatıyorum sol yanımda bebişim bir tepik atmış sallanmışım kalktım eşim ne oldu diyor oğlun tekmeledi diyom gülüyor artık iyice güçlendik teyzoş ne yapalım.yemeklerim bitti allah şükür ya ne yaparsam kardır artık ağırlaştım baya halim kalmıyor annemler şimdiden gelse ne güzel olur :) ama gelemez şimdineyse idare edicem artık yavaş yavaş yapıyorum allah yardımcımız olsun .dün alışveriş yaptık oğluşuma banyo kovası tası aldık çok şirinler:) tarak aldım, kendime çanta aldım bir iki parca kıyafet aldım almıcam artık kıyafet annem almış gene bir valiz doldurdum diyor almam artık.zaten çabuk büyüyorlar sağllıkla gelsinde.ya eşimle gidiyoruz alışverişe nerde gereksiz şey var onları almaya çalışıyor :) canım oğlum yazısı var tüm herşeyimiz bitti bir yazımız kaldı sanki . gitmiş model araba bakıyor :) töbe töbe neyse artık hevesli baya da hep lüzümsuz şeyler:) neyse cnm ben çıkıcma şimdi sonra gene gelirim .sanda kolay gelsin yorma kendini.
yavrum çok yorma kendini ya tatilde acısını çıkar artık .kolay gelsin daha işin varımş .yazdıklarını okurken yoruluyom:)))))))))))) ben maşallah sana.
aynen bende öyleyim o uyuduğum süre bana çok iyi geliyo kalkıyorum bulaşığımı yıkıyorum arada eşim yıkıyo dünde yıkamış kalktımki yıkamış sağolsun hiç halim olmuyo normalse sorun yokda bazen korkuyorum avcaba normalmi diye balısı sende artık z kaldı doğuma ağırlaştın tabi kolay değil keşke annenler gelmiş olsa ama mümkün olmuoy doğuma ancak gelebiliyolar malesef hakkımızda hayırlısı gülüm bacım yine senin eşin gereksiz şeylere gidiyo yaa ben bir görsen nerde gereksiz orda ben eşim diyoki bunu neyapıcan belki kullanırız diyorum netten bakıyorum falan ağzım kkulaklarında hele birde cinsiyeti belli olsun beni kimse tutamaz vallaja tamam kuzum sen çık dikkat et kendie bende çıkıyorum zaten ancak yaparım öpüyorum Allaha emanet ol
kızlar naber ...
bizim evde net yok ondan giremiyorum hafta sonu.
zaten diyorum ya yazıcak pek birseyde bulamıyorum
dejavu oh tatile cıkıyosun ne güzel
bizim bayrama kadar bi tatil yok valla...
evet var ama dünkü kadar yorucu değil artık. Bir ağda zamanımı alacak zırlayacak bayadır jiletle alıyorum kolayıma gelityor şimdi zorlanıcam akşam vakti kaynanamdan gelince yapacağım için çok sıcak olmaz rahat yaparım snaırım bir de bacaklara epilasyon yapıcam işte birde manikür pedikür az ütüm daha var çok yrucu olmasa da zaman alacak şeyler yarın da yemeklerle uğraşıcam eşime bırakıcam bavulu hazırlayıp duşumu alıp yatarım.
Eh yıkasın kuzum artık yardıma ihtiyacın var tabii ister istemez gözün kapanıyor gebelik hali normal bilerek yapmıyorsun ya az yapıversin. Netten bende çok şeyler beğenniyorum gebe kalsam ahh neler alrım valla bürçe çöker..
evett yarın son günüm. Çıkayım artık yaa çok yoruldum. annemle gidicez hem de ne güzell eşim çalışacak gelemiyor. Neden yazacak birşey bulamıyorsun gülüm burada sadece bebeklerden konuşmuyoruz ki daha ağır basıyor evet ama başka konularda oluyor sen yeter ki gel biz sana ayak uydururuz sıkılma kendi başına.
evett yarın son günüm. Çıkayım artık yaa çok yoruldum. annemle gidicez hem de ne güzell eşim çalışacak gelemiyor. Neden yazacak birşey bulamıyorsun gülüm burada sadece bebeklerden konuşmuyoruz ki daha ağır basıyor evet ama başka konularda oluyor sen yeter ki gel biz sana ayak uydururuz sıkılma kendi başına.
yıkıyo sağolsun meleğim ama ben kıyamıyorum yani dün sabahın 7 sinde gitti görecve akşam geldi yorulmuş susamış oruçlu o şekilde beni düşünüyo olması kalktımki mutfak tertemiz nasıl hoşuma gitti Allahım canına sağlık versin başımdan eksik etmesin cümlemizinkini rabbim ayırmasın cümlemizi kuzum ne erkekler var sadece yapmasını biliyolar dilinden anlamıyolar çok şükürki bizler onlara denk gelmedik gülüm benim sen nasılsın ne var ne yok görüşemedik hiç benimde işlerim var yemek molası verdim bir bakayım dedim
genel olarak bişi bulamıyorum :)diyim
işe git eve git işe git eve git...
ben dün akşam anneme küstüm
bize kalmaya gelmedi
gerekcesi de
yemek yapmış ben oraya gideymişim yemekle ugraşmiyim diye bana yemek yapmış da... tamam ii bişey sagolsundaa
hazır arabayla geliyolar insan getiridi ben bide onları işe taşıcam ordan eve taşıcam ..
neyse işte.. bende gitmedim kendi evime gittim yattımm
herkesin kendi evi işte...
:26:
slm canlarım nasılsınız
dün annem geldi oyuzden bu ara ben pek giremeyebilirim kuzularım kusuruma bakmayın emi
bugun evi baya bi pakladı sağolsun doguma kaa pirpak olur evceğizim
evet mooonummm haftaya bu saatlerde kavuşmus olucam inşallahhhhh
annemde geldi ya iicene heyecan bastı yanı dogum zamanının yaklaştıgını daha bi anladım
eneeem çok tuhaf yahu
dejavum kuzumm ii koşturmussun haftasonu valla helal sana
şu tatil günün gelsede bi rahatlasan bi dinlensen gitmeden epey bi yoruldun valla
elfiiim kuzumm annem geldi oyuzden giremiyorum balım
ama sizi çoook seviyorum hep aklımdasınız ballarım benım
öpüyorum sizi kocamaaaan
tatlım seni düşünmüş gene yemeğini yapıvermiş ama gelse daha iyi olurdu tabi .gene annendir küsme kuzum ne fayda varsa onlarda vargenel olarak bişi bulamıyorum :)diyim
işe git eve git işe git eve git...
ben dün akşam anneme küstüm
bize kalmaya gelmedi
gerekcesi de
yemek yapmış ben oraya gideymişim yemekle ugraşmiyim diye bana yemek yapmış da... tamam ii bişey sagolsundaa
hazır arabayla geliyolar insan getiridi ben bide onları işe taşıcam ordan eve taşıcam ..
neyse işte.. bende gitmedim kendi evime gittim yattımm
herkesin kendi evi işte...
:26:
slm canlarım nasılsınız
dün annem geldi oyuzden bu ara ben pek giremeyebilirim kuzularım kusuruma bakmayın emi
annemde geldi ya iicene heyecan bastı yanı dogum zamanının yaklaştıgını daha bi anladım
eneeem çok tuhaf yahu
şu tatil günün gelsede bi rahatlasan bi dinlensen gitmeden epey bi yoruldun valla
öpüyorum sizi kocamaaaan
tatlım seni düşünmüş gene yemeğini yapıvermiş ama gelse daha iyi olurdu tabi .gene annendir küsme kuzum ne fayda varsa onlarda var
Canım kırmasaydın anneni bak ne güzel yemek yapmış sana canımm alması mı zor geliyor keşke benimde yapanım olsa ben kaynanalara ypıyorum valla annem şehir dışında herşeyde tek balşımayım bir de bu yönden düşün kıymetini bil balım seninde canın sıkkın nazın ona geçmiştir geçer gülüm bunlar..
.
slm canlarım nasılsınız
eneeem çok tuhaf yahu
öpüyorum sizi kocamaaaan
hay yarebbimm kızlar konuya bakın bi:) Gebe değilim .Göğsümden süt gelmesini nasıl sağlayabilirim.
birderdim vara açmışlar ya ne günlere kaldık.
hay yarebbimm kızlar konuya bakın bi:) Gebe değilim .Göğsümden süt gelmesini nasıl sağlayabilirim.
birderdim vara açmışlar ya ne günlere kaldık.
Selamm kızlar. Bugün bir sorun çıkmazsa son günüm yarın tatilim başlıyor gözümden de uyku akıyor gece ikide yattım. Kaynanama gititk oturduk geldik yemek yedik ütüm varda biraz daha onlaro yatım bacağıma epilasyon aşağı tarafa ağda yaptım ama o kadar uzun srdü kü artık boynum ağrıdı ji,let yaptığım için uzunca zaman baya zor oldu benim için yan taraflarını morarttım bile ve şu an acıyor yani her bir yanı. Ama çok güzel oluyor ağda yapınca da o ayrı canım çıksa da. Sonra manükürümü yaptım daha ellerim törpüsü kaldı ama yapamadım artık. Akşam eve gidicem eşime yemekler yapıcam bırakıcam, bavulu hazırlıcam, evi bir elden geçiricem falan filan işte yine yorgunluk artık yarın otobüste kesin uyurum.
günaydın dejavum nasılsın
a.slm demek son günün haa kuzum gidiyosun topiğimiz baya sessiz kalıcak sen yoksun asemb annesi geldi malum son heyecanlı günleri kaldıkmı biz bizeyaa bu bacakalrına epilasyonu alıştıkda meleğim oraya o ağdayı naıl yaptın yahu nasıl acırr vuuuuuuuuuuu :44:ben hayaattta vuramam meleğim helal sana kızzz ama tertemiz olmjşundur bak orası güzel işte keşke hep öyle kalabilsek off offf
neyse kimseler yok bende çıkayım bari bugün çok yorgunum dün bütün gün temzilik yemek misafir derken canım çıktı yetmedi ben akşamları sahili seviyorum diye eşimin arkadaşı gecenin 11 de gittik sahile gezdik geldiğimde 1 geliyodu ama ayaklarım hissetmedim acısından hala daha aynı yorgunluk var üzerimde başımda ağrıyo gelirim yine olursanız görüşürz dejavum gülüm mutlaka giricem gitmeden görüşürüz emi gülüm