Kaldığımız Yerden Her Telden..

aynen bende öyleyim o uyuduğum süre bana çok iyi geliyo kalkıyorum bulaşığımı yıkıyorum arada eşim yıkıyo dünde yıkamış kalktımki yıkamış sağolsun hiç halim olmuyo normalse sorun yokda bazen korkuyorum avcaba normalmi diye balısı sende artık z kaldı doğuma ağırlaştın tabi kolay değil keşke annenler gelmiş olsa ama mümkün olmuoy doğuma ancak gelebiliyolar malesef hakkımızda hayırlısı gülüm bacım yine senin eşin gereksiz şeylere gidiyo yaa ben bir görsen nerde gereksiz orda ben eşim diyoki bunu neyapıcan belki kullanırız diyorum netten bakıyorum falan ağzım kkulaklarında hele birde cinsiyeti belli olsun beni kimse tutamaz vallaja tamam kuzum sen çık dikkat et kendie bende çıkıyorum zaten ancak yaparım öpüyorum Allaha emanet ol

kızlar naber ...
bizim evde net yok ondan giremiyorum hafta sonu.

zaten diyorum ya yazıcak pek birseyde bulamıyorum

dejavu oh tatile cıkıyosun ne güzel
bizim bayrama kadar bi tatil yok valla...

yavrum çok yorma kendini ya tatilde acısını çıkar artık .kolay gelsin daha işin varımş .yazdıklarını okurken yoruluyom:)))))))))))) ben maşallah sana.

evet var ama dünkü kadar yorucu değil artık. Bir ağda zamanımı alacak zırlayacak bayadır jiletle alıyorum kolayıma gelityor şimdi zorlanıcam akşam vakti kaynanamdan gelince yapacağım için çok sıcak olmaz rahat yaparım snaırım bir de bacaklara epilasyon yapıcam işte birde manikür pedikür az ütüm daha var çok yrucu olmasa da zaman alacak şeyler yarın da yemeklerle uğraşıcam eşime bırakıcam bavulu hazırlayıp duşumu alıp yatarım.

Eh yıkasın kuzum artık yardıma ihtiyacın var tabii ister istemez gözün kapanıyor gebelik hali normal bilerek yapmıyorsun ya az yapıversin. Netten bende çok şeyler beğenniyorum gebe kalsam ahh neler alrım valla bürçe çöker..

kızlar naber ...
bizim evde net yok ondan giremiyorum hafta sonu.

zaten diyorum ya yazıcak pek birseyde bulamıyorum

dejavu oh tatile cıkıyosun ne güzel
bizim bayrama kadar bi tatil yok valla...

evett yarın son günüm. Çıkayım artık yaa çok yoruldum. annemle gidicez hem de ne güzell eşim çalışacak gelemiyor. Neden yazacak birşey bulamıyorsun gülüm burada sadece bebeklerden konuşmuyoruz ki daha ağır basıyor evet ama başka konularda oluyor sen yeter ki gel biz sana ayak uydururuz sıkılma kendi başına.

yıkıyo sağolsun meleğim ama ben kıyamıyorum yani dün sabahın 7 sinde gitti görecve akşam geldi yorulmuş susamış oruçlu o şekilde beni düşünüyo olması kalktımki mutfak tertemiz nasıl hoşuma gitti Allahım canına sağlık versin başımdan eksik etmesin cümlemizinkini rabbim ayırmasın cümlemizi kuzum ne erkekler var sadece yapmasını biliyolar dilinden anlamıyolar çok şükürki bizler onlara denk gelmedik gülüm benim sen nasılsın ne var ne yok görüşemedik hiç benimde işlerim var yemek molası verdim bir bakayım dedim

genel olarak bişi bulamıyorum :) diyim

işe git eve git işe git eve git...

ben dün akşam anneme küstüm

bize kalmaya gelmedi
gerekcesi de

yemek yapmış ben oraya gideymişim yemekle ugraşmiyim diye bana yemek yapmış da... tamam ii bişey sagolsundaa
hazır arabayla geliyolar insan getiridi ben bide onları işe taşıcam ordan eve taşıcam ..
neyse işte.. bende gitmedim kendi evime gittim yattımm
herkesin kendi evi işte...
:26:

slm canlarım nasılsınız
dün annem geldi oyuzden bu ara ben pek giremeyebilirim kuzularım kusuruma bakmayın emi
bugun evi baya bi pakladı sağolsun doguma kaa pirpak olur evceğizim

evet mooonummm haftaya bu saatlerde kavuşmus olucam inşallahhhhh
annemde geldi ya iicene heyecan bastı yanı dogum zamanının yaklaştıgını daha bi anladım
eneeem çok tuhaf yahu

dejavum kuzumm ii koşturmussun haftasonu valla helal sana
şu tatil günün gelsede bi rahatlasan bi dinlensen gitmeden epey bi yoruldun valla

elfiiim kuzumm annem geldi oyuzden giremiyorum balım
ama sizi çoook seviyorum hep aklımdasınız ballarım benım
öpüyorum sizi kocamaaaan

Allah sağlık versin başımızdan eksik etmesin onları canım. Kıyamamıştır sana güzelimm. Benim eşi istemeyince yapmaz ama söyleyince yapar bazen de alime acır ben yapayım der dün kapı siliyorum tutturdu bırak ben sileyim mutfakta çok yoruldun her yeri sildin dedi yok dedim sen silemezsim, videlayı boşalttırdım, doldurttum ona, ütü yapınca da nasıl topuklarım acıdı basamıyordum üzerine tüm gün ayakta. İşim bitince ayaklarıma masaj yaptı soğuk suya koy getireyim falan dedi. Kaynanam fasulyeye teşekkür etmek için aramış eşimle gönderdim ama duymamışız vantilatör ses yapıyor tv sesi de açktı telsiz de salonda şarjdaydı. Kayınpeder pialv isteyecekmiş ama bu hafta gidiyor işi var deyince istemedi ama yapıcam bu akşam galiba kıyamadım. Neler var menüde girince söyle fikir olsun bana da.

Canım kırmasaydın anneni bak ne güzel yemek yapmış sana canımm alması mı zor geliyor keşke benimde yapanım olsa ben kaynanalara ypıyorum valla annem şehir dışında herşeyde tek balşımayım bir de bu yönden düşün kıymetini bil balım seninde canın sıkkın nazın ona geçmiştir geçer gülüm bunlar..

hoşgelmiş annen canım ohh evini nasıl temizler şimdi bir iş bırakmaz sana. Tabii iyice anlamaya başadın artık yaklaştı doğum mutlu son bebeğinin yüzünü göreceksin, dokunacaksın süper yaa.. Valla ne yoruldum ama tatil hayaliyle azim geliyor bana. Dinlenicem valla bir güzel. İnşaatlardan haftasonu uyunmuyor da dinlenmiyorum orada dinlenirim hem de annemle tatil çalışmaya başladığımdan beri annemle uzunca vakit geçiremedim. gittiğimde haftasonu gittim döndüm, o geldi kaldı 10 gün gibi ama akşamları görebildim yine azıcık. Şimdi 10 gün doya doya vakit geçiricez. Gülüm seni de fırsat buldığum ilk anda arıcam doğumdan önce mutlaka görüşücez o günde tabii ki. Saati belli mi canım çok erken mi gireceksin.

tatlım seni düşünmüş gene yemeğini yapıvermiş ama gelse daha iyi olurdu tabi .gene annendir küsme kuzum ne fayda varsa onlarda var

yavrum bana 1,5 ay var bende heyecan yapıyorum ya yapılmamı rabbim kolaylıklar versin bize ve gebelere. sen artık sık gelemezsin annenler miş o yüzden seni yok yazmam merak etme sen:)) bebişi bir sağlıkla bakalım sen burun aspiratörünü hangisinden aldın resmini bir koyda bakıverem.

tatlım seni düşünmüş gene yemeğini yapıvermiş ama gelse daha iyi olurdu tabi .gene annendir küsme kuzum ne fayda varsa onlarda var

ya haklısınız beni düşündügünü biliyorum da
bana da her zaman gelmiyo
ayda yılda bi kere geliyo hazır fırsat cıkmış gelip kal işte
sabah nasılsa ben işe gidiyorum sabah gidersiniz..
gerci teyzemler bırakıcak diye gelmemiştir onlar sabah minubüsle gitmek için ugraşmamak içn bugün aklıma geldi...
o zaman telefonda söyleyseydi teyzenler bırakıcak ona göre gel diye.. bana demedi öyle..
neyse bi anlaşmazlık oldu işte....

öyle küsmedimde küstüm dedim giderken yoksa küsmedim yaniiii ama gelip kalmaması canımı sıkıyo 1 gün bile kalmaya çekiniyoo..
2 tanecik kızı var.
evlerimizin arası arabayla 10 dk .

giderken zaten sordu ne zaman aliyim sizi kayınvalidenlere yemege diyo:))

ooh ne güzel
aman aman haftaya bıcırık geliyo desene :)) hadi Allah Sag saglim kucagına almayı nasip etsin..
artık cooook kaçamak geliceksin diyip gidiceksin:)))

hay yarebbimm kızlar konuya bakın bi:) Gebe değilim .Göğsümden süt gelmesini nasıl sağlayabilirim.
birderdim vara açmışlar ya ne günlere kaldık.

Selamm kızlar. Bugün bir sorun çıkmazsa son günüm yarın tatilim başlıyor gözümden de uyku akıyor gece ikide yattım. Kaynanama gititk oturduk geldik yemek yedik ütüm varda biraz daha onlaro yatım bacağıma epilasyon aşağı tarafa ağda yaptım ama o kadar uzun srdü kü artık boynum ağrıdı ji,let yaptığım için uzunca zaman baya zor oldu benim için yan taraflarını morarttım bile ve şu an acıyor yani her bir yanı. Ama çok güzel oluyor ağda yapınca da o ayrı canım çıksa da. Sonra manükürümü yaptım daha ellerim törpüsü kaldı ama yapamadım artık. Akşam eve gidicem eşime yemekler yapıcam bırakıcam, bavulu hazırlıcam, evi bir elden geçiricem falan filan işte yine yorgunluk artık yarın otobüste kesin uyurum.

a.slm demek son günün haa kuzum gidiyosun topiğimiz baya sessiz kalıcak sen yoksun asemb annesi geldi malum son heyecanlı günleri kaldıkmı biz bizeyaa bu bacakalrına epilasyonu alıştıkda meleğim oraya o ağdayı naıl yaptın yahu nasıl acırr vuuuuuuuuuuu :44:ben hayaattta vuramam meleğim helal sana kızzz ama tertemiz olmjşundur bak orası güzel işte keşke hep öyle kalabilsek off offf

neyse kimseler yok bende çıkayım bari bugün çok yorgunum dün bütün gün temzilik yemek misafir derken canım çıktı yetmedi ben akşamları sahili seviyorum diye eşimin arkadaşı gecenin 11 de gittik sahile gezdik geldiğimde 1 geliyodu ama ayaklarım hissetmedim acısından hala daha aynı yorgunluk var üzerimde başımda ağrıyo gelirim yine olursanız görüşürz dejavum gülüm mutlaka giricem gitmeden görüşürüz emi gülüm

günaydın dejavum nasılsın

yaa öyle olacak yalnız bırakıcam sizi balım ama telden girebilirse yazarım canım arada. Epilasyon aleti ile bacaklara çok güzel yapıyorum ama biraz daha uzamış olması gerekiyor ben 2 hafta önce almıştım ufak tefek uzamıştı dün alırken batık oldu az onları da ağdayle çektirdim. Vall ağda olayı acıtıyor gerçekten bir de ben jilete alıştım rahatlığına sık ve kalın çıkıyor şimdi daha zor oldu o yüzden. Üst taraflar rahatta genitak bölgeye yakın yerler ve kenarlar acayip acıyor yumuşak olduğu için ne kadar deriyi gerdirsem de kan oturdu kenarına.. Bir de tek tük kaldı yanlarda daha sinir oldum sabah hala acıyordu. Akşam o tek tükleri de alayım diyorum hassaslığı geçerse tabii yoksa epilasyonla bi denicem çok acımazsa kenarları. Ben genç kızken baya alıştırmıştım çok güzel alıyordum fazla acımıyordu ama işte evlenince uzamasını bekle falan hemen en kısa yola başvurduım ama kararımı verdim artık ağdaya başlıcam.

Son düzenleme:

Ben de ikide yattım balım valla direk bayılmışım sabahta kalkıyorum yatağın başka tarafına düşüyorum eşim geldi uyandurmaya o erken uyanöıştı bamış yatağın ortasnda ben gül gül krıldı yaa süründüm valla kalkarken. Gel gülüm o arada olmasam bile görürüm. Şimdi akşam eşime yemekleri yapmak, bavulu hazırlamak ölüm gibi geliyor yaa.. Neyse koyulacak herşeyi hazırladım yine bir dünya kıyafet oldu içinden bazuılarını götürmemem lazım ama hepsi lazım lur gibi geliyor yaa nasıl sığdırcam bilmem. Büyük bavulu da götürmek istemiyrum hantal o.Akşam bakıcaz bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…