- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.101
anammm kimseler yok dejavum hiç giremiş nerelerdeki ne olursa olsun girip slm verirdi merak ettim bak acep nereki:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kuzularımm nasılsınız
dün dr a gittik veee sezeryan tarihimizi belirlediiiik
6 ağustos p.tesi çağatayıma kavuşucam inşallahh
o gün tam olarak 39+0 olucam dr da nekadr beklersek kardır dedi
oyuzden 3 ağustos için bişey demedim dr un dediği tarihi kabullendim
çağatayım 3200 olmus suyumuz kalbımız felen iyi çok şükür
seze eşimde girmek istiyodu dr a dedi girebilirmiyim diye
o da hiiç tavsiye etmem genelde girenler bayılıp çıkıyo dedi gülerek
kanlı felen görceksin gerek yok bence tabi yinede sizin kararınız dedi
öyle diyince eşimde vazgeçti dr sabah 8 de yatışın olur 8,30 da gireriz ameliyata
9 da da çıkarız dedi inşallah dediği gibi hızlı ve sorunsuz olur
dün son olarak ameliyat için tahlil yapıldı kan ve idrar tahlili
son olarakda çarşamba günü gidicem nst ye sokucak duruma bakıcakmış
p.teside çağatayıma kavuşma günü olcak Allahın izniyle
annemde yarın gelicek yarına bilet aldım ona gelsinde evi bi paklayıversin
slm kuzumm bence temizle gitsin camları öbür türlü çok eziyet olur senin için
meleğim bana sorarsan yapabildiğini yap gitmeden çünkü tatil dönüşü çok zor olucak limdi ne kadar yorulursan yorul tatile gidiyosun dinlenirsin ama geldiğinde zor olucak bence şididen yap bitir yemeklerin kalsın sadece çok yorulmamış olursun emi güüm
evet canım yaa neer çekiyoruz ne şartlarda dünyaya getiriyoruz o avcılarla bakıyoruz ama onlar işte annelik bu gülüm gitmezmi yaa içini boşluk kapıycak amin bitanem rabbim isteyen bekleyen herkese versin nasip etsin inş AMİN bende iyi gibiyim aslında değilim midem dün başladı yine çıkardım şimdide aynı birde dün çok iş yaptmışım farkına varamadım ama ama akşam belim koptu sağ tarafım kalçam böyle hareket edemedim dönemedim sağ kasığıma vurdu çok korktum birşeymi oldu diye şimdie ağrı varda o kadar değil çok şükür
tşk ediyoruz sevgii dünürüm benim yaa sorma kahvaltı edeyyim dedim ekmekle daha bismillah kopardım bir lokma içinde kara kocaman siyah bacaklı böcek vardı midem alt üst oldu öylece koydum şikayet edicem markete eşim uyansında birdaha ağzıma sürmem şimdi birşey yemeye kalkamıyorum herşeyde varmış gibi
malaesef canım yaaa vallaha Allahından bulsunar böyle firmalar üreticiler heryer birbirinden beter lanet yerler öyle sinirliyimki yaa göz göre göre insna sağlığıyla oynuyolar yeiğimiziçtiğimiz yiyecekerin hangisi güvenli etimiz sütümüz şimdide suyumuz bilmnem nee dışkı çıkmş yaa damacanlarda ama hangi markadlar belli değil gelde iç musluk suyu içilmiyo biz haftalık iki damacana alıyoruz yemek çay su herşey onda ama şimdi ondanda tiksindik içiyoruz ama yaa kısmet işte vallaha dünyanın çivisi çıktı eskiden insanlar 100 yaşına kadar yaşarlardı herşeyin iyisi organiği ama şimdi herşey katkı maddeli ve erken yaşta kalp krızleri ne diyeblirmki bilinçli yapan herkesin iki elim yaklarında öte dünyada aldıkları para helal değil ama adamlar rahat işte
slm canım arkadaşlarımmm nasılsınızzzz bakemmmm goruşmeyelııı bız kızımla şimdilikk iyizzzz dun doktora gıttıkkk herşeyyy yolundaydı nst iyi cıktı bu sefer ama bebeşim kilo almamışşş ona cokkk uzuldummm yaaa 2850 gr olmuşşş ama gecen hafta nst iyi cıkmadı dıye baya stres yaptımm buda bebişime yansıdı bıde hasta oldumm bu yaz gunu cok kotu gogus agrısı oksuruk oldu bende onerecegınızzz bı ilac yokmu kızlarrr
kızlar zart diye araya giriyorum ama
bugün iş yerindeki arkadaşlarla lazer epilasyone gitmeye karar verdik
gittik fiyat falan aldık cok iyi yaaa
ramazan bitişi hemen başlıcam ..
ay çok sevindirik oldum :))
hemen size fiyatta veriyim
koltuk altı 5 seans 160 tl
komple 1000 tl fiyat cok iyi ama bende suanda peşin o kadar para olmadıgı için komple gidemiyorum aslında cok istiyorum
kızlar ben kaçanzi eşimle film izliycez size iyi sohbetler bu arada fırındaki patasei bilenler varsa size zahmet yyazıverin ben alırım artıkın öpüyorum hepinizi Allaha emanet olunnnn
arkadaslar sansılsınız. bu aksam yolculuk var canım cıktı ya bi yola cıksam otursam koltugA O AN RAHATLICAM. CARSAMMBA DÖNECEZ EVE ÖPTÜM HEPİNİZİ KENDİNİZE COK İYİ BAKIN UMARIM ZEVKLİ Bİ TATİL GECİRİRİM BENDE. ÖPTÜM SİZİ BYEEEEEEEEEEEEEEE.
anammm kimseler yok dejavum hiç giremiş nerelerdeki ne olursa olsun girip slm verirdi merak ettim bak acep nereki:26:
meleğim merak ettim seni seni tatil dönüüne kadar göremeyeceğiz ve özleyeceğiz bu süre içinde kendine çok iyi bak emi balım annene gidince gittiğini haber et bana artık sonrasıda Allahıma emanet yolun izin açık olsun gülüm hayırlı yolculuklar ve iyi tatiller diliyorum kuzum benimKızlarr ben yokken topiğimi şenlendirmişsiniz teşekkür ederim hepinize gelemdim iten güçten malum çarşamba yolculuk var ev işleri çamaşırlar falan. Yarın da işlere devam edicem ama gelmeye çalışırım iki gün de işyerinde geçecek şimdidem söyleyeyim çok gelemeyebilirim müd. yard. oraya geçiyorum öbür bayan izindenn gelecek, müd. yard. izinden geliyor o varken yazamıyorum yaa.. Vakit bulmaya çalışırım gelirim illa ki az da olsa. Şimdi gidiyorum makine duracak asayım çamaşırları da yatayım uyku akıyor gözümden. İnşaatlarda erken başlıyor çok Ramaandan dolayı erken başlayıp erken paydos ediyorlarmış çok sıaklaeda dayanamıyorlarmış 6 da başlıyorlar ama ben uyanmıyorum o zaman uyuyorum duymuyorum ama sekizde illa duyuluyor artık kalkıyoruz mecburen bu gece geç bile kaldım makinenin durmasını bekledim. Öpüyorum canlarr..
Günaydın canlarımm kahvaltıdan sonra bir bakayım hemen dedim. Sabah eşim daha uyuyordu ben erken kalktım mutfakta işlerimi yaptım kahvaltı ettik daha mutfak dolaplarını silicem, kapılar, avizeler silinecek, küveti yıkıcam, balkon var yatak odasının camını silicem ve bir dolu ütü yapıcam akşama şimdi ikinci postayı attım yıkanıyor bir posta akşam yıkadım kurudular ve bir de kaynanama yemek yapıcam çok iş var yani. Kimsenin de birşey düşündüğü yok yaa dün fasulye aldım kayınpeder istemişti yaparım diyearadım başka bişi istiyorlar mı diye bamya yapmıştım geçen hafta çok beğenmişlerdi ama kayınpedere pek kalmamış kaynanam kayınpederime bamya istiyor musun diye soruyor ya biliyor tatile çıkıcam evde işlerim hazırlıklarım vae iki yemek isteyecek bir de kayınpeder isterim dese insaf yanii daha bir de kendimize yemek yapıcam neyse onu istemediler neyse ki. Bir de bugüne istiyoruz demez mi dünden için bende eşime tl açtırdım bugün istemiyorsunuz dimi çok işi var diye yok yarın olsun artık demiş hayret gerçekten yanii.. Belim zaten iki büklüm tutulmuş. Bugün de şu şleri atlatsam rahatlıcm yarın kaynanaya gidicez gitmeden bir görmek lazım. Yrın genel temizliğimi yapıcam kendinimin , ütü işim kalırsa yarın da yaparım zaten. Eh kaynanaya gidince de iş çkışı eve gelmem zaten 8 olur. Salı günü de yenek yapıcam eşime bavul hazırlıcam falan full yoğun olucam.
dejavum kolay gelsin sana hamarattsın vesselam:)) hiç durmadan hem iş hem çalışıyosun maşallahhhh
melisam tatile çıkmış ,hayırlısıyla git hayırlısıyla gel.. inşallah bol bol eğlen bizim yerimizede:))))))))
benimte bugün ütü işlerim falan var yarın dr gitcem inşallah dua edin kızlar .bugün kaynanam aradı niye gidip gelmiyosunuz diye bende dedim çok yoğunuz aslında dicek çok laf var ama ramazan ramazan konuşmayayım dedim.allah akıl fikr versin
öptüm hepinizi
meleğim merak ettim seni seni tatil dönüüne kadar göremeyeceğiz ve özleyeceğiz bu süre içinde kendine çok iyi bak emi balım annene gidince gittiğini haber et bana artık sonrasıda Allahıma emanet yolun izin açık olsun gülüm hayırlı yolculuklar ve iyi tatiller diliyorum kuzum benim
ee yuhh yani snein kayınvalidene ben birşey diyicemde şimdi ayıp kaçıcak yahu işin başını aşmış ne diye istiyo anlamıyoeum otursunda yapsın kadına bak keyfini bozmasın canın kıymetini bilsin ama snein şin mi var çalışıyomusun yorgunmusun demesin yazık yaa o akdar işin arasında birde çalışaarak onara yemek yapıyosun çok sinirlendim inanki şuan sende aratma gülüm sürekli sen aradıka onlar isteyecek bırak yaa eşinde görüyo yoğunluğunu yapma kadın yokmu ona deisnlerde yaptırsınlar
Kızlarr günaydınn neredesiniz bakem siiz. Dün var ya geberdim ya fırınım, mutfak dolaplarım, kapılarım hep silindş mutfak baya zamanımı aldı ama mis gibi oldu. Tabii tepeleme ütü olunca cam silmek kaldı. ütü yapmaktan artık ayağımın topukları sızladı. Eşimin tüme yaın kıyafetleri benim yanıma alacağım herşey ve daha yanıma alıp almayacağımı bilmediğim şeyleri de ütüledim. Sonra uyuyamadım da yorgun olunca uyuyamıyorum dalmışım sonra ama sabaha karşı uyandm ara ara uyudum yine de uykumu almışım ama çok uykusuz değilim. Bugün de kaynanama gidicem gitmeden gözükmem lazım, eve gdiicem beyazlar ütülenecek, behn ağda epilasyon yapıcam, manikür yapıcam kendime, bavula koyacaklarımı belirlicem yarın eşime yemekler yapıcam ve bavul hazırlıcam gidene kadar durmak yok bana çalışınca böyle işte.
Kızlarr günaydınn neredesiniz bakem siiz. Dün var ya geberdim ya fırınım, mutfak dolaplarım, kapılarım hep silindş mutfak baya zamanımı aldı ama mis gibi oldu. Tabii tepeleme ütü olunca cam silmek kaldı. ütü yapmaktan artık ayağımın topukları sızladı. Eşimin tüme yaın kıyafetleri benim yanıma alacağım herşey ve daha yanıma alıp almayacağımı bilmediğim şeyleri de ütüledim. Sonra uyuyamadım da yorgun olunca uyuyamıyorum dalmışım sonra ama sabaha karşı uyandm ara ara uyudum yine de uykumu almışım ama çok uykusuz değilim. Bugün de kaynanama gidicem gitmeden gözükmem lazım, eve gdiicem beyazlar ütülenecek, behn ağda epilasyon yapıcam, manikür yapıcam kendime, bavula koyacaklarımı belirlicem yarın eşime yemekler yapıcam ve bavul hazırlıcam gidene kadar durmak yok bana çalışınca böyle işte.
iyiym tatlım sen nasılsın bakalım
bende iyiyim çok şükür kuzum öyle biraz bakayım dedm işlerim var misafirlerim dün gelecekti bugüne kaldı hazırlık falan yapıcam
ite slm vereyim dedim
kolay gelsin tatlım bende evdeyim bir saat sonra çıkıcam eşimin gelmesini bekilyorum yemeklerimi hazırladım iftar için akşam gelince zor oluyor hazırlamak
sağolsın kuzum evet zor oluyo eve gelince herşey hazır olunca daha rahat oluyo ama o yorgunlukla gelipde işlere girişince malesef birşey sorucam balım sneinde bu dönemlerde akşam yemeğinden sonra böyle halsizlik uyku basması oluyomudu her akşam yemekten sonra uyuyp kalıyorum kendimi gezdiremiyoum ben yaaa:26: