Kaldığımız Yerden Her Telden..

Elifim balım arkadaşlarımm, annemin 6 aylık tedavisinin sonunda bugün sonuçları çıkacak ilk başta yapılan tahliller tekrarlanacak. Tedavi sonuç veriyor mu değerlendirilecek ne olur dua edin olur mu kötü bşirşey çıkmasın 1 seneye de tamamlanabilir ama önemli olan sonuç alınıyor olması sonuç alnınmayıp ilaçları bıraktırırlarsa daha kötü. İçim içimi yiyor dr yanındadır diye arayamadım da.

oh cok güzel bende severim sahilde gezmeyi aM benim kocam sevmiyo hiç nerdeyse 2-3 defa ancak gidebilmişizdir..
iftardan sonra bizim orda bi park var acayip güzel etkinlikler oluyo yorgun olmadıgımız zaman oraya gidiyoruz cok güzel :))

baya gezmişsiniz ama 3 saat yorulursun tabii, bide misafir mi agırladın maşallah sana
bide sen şimdi 2 katı fazla yorulursun

Canım hadi hayırlısı iyi gelmiştir canım ama tedaviler zaten hemen btimiyor devam eder yinede..

bugünde iş yok
sizde yoksunuz.
gelinde biraz muhabett edelim yaaaa
dün akşam bi domates çorbası yapmışım müthiş oldu yaa

bu akşam kayınvalideme gidicez.
zaten canım hiç yemekle ugraşmak istemiyodu

valla kocamı özlemesem şu ramazanda nerdeyse her akşama anama giderdim
bakalım yarın akşam evde oluruz sonrada anneme gideriz filan öyle gecer.

İzmit köfte yapıcaktım ama halen yapamadım bi akşam onu yapmak istiyorum ...

Temmuz ayı da ne kadar uzun ya
bitmek bilmiyo vallaaa

benim bata son 10 gün kaldı ...

bu ayı nerdeyse full çektik yaaa

ama hiç üstüne düşmüyorum bu ay
zaten kafamıza koyduk aşılamaya başlıcaz artık beklemenin bi faydası yok

kızlar dr geldik biz oğluşum 2 kilo olmuş boyumuz 42 cm olmuş şimdilik herşey normal canlar.siz ne yapıyorsunuz.

meleğim hiç sıma canını dua et emi inş güzel çıkacak sonuçlar bende dua ediyorum meraketme Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin inş haber alınca hemen yaz emi bendimde aklım kaldı şimdi bitanem:18::18:

bende çok severim elisim akşam olucak geziceksin gündüz zaten cehenem sıcakları adım atamıyosun ama akşam serin oluyo fakat o nem bitirdi bizi yapış yapış olduk vallaha benim eşim sever hatta öyleki o çıkalım diye zorlar ama ben gezmeyi evden çımayı sevmiyorum bee gülüm dünki misfirde diyo ne yapabilir bir insan senelrce tek başına evde hiçmi sıkılmıyosun diye aksine ben evde olmazsam sıkılıyorum var bir numinelik sanırsam bende anam göbek bağımı ıssız ormanamı atmış neeeağırladım vallahaelisim ama çok yoruldum anlatamam tatlısından tuzlusuna derken baya ayakta kaldım birde gezince daha beter oldu sen nerde oturruyosun bu arada gülüm

bu aralar kimse denk gelemiyoelisim yaa baya sessiz kaldık ama geldim uyumuşum biraz kalktım damladım hemen domates çorbasını bende çok seviyorum ama yapmadım hiç hazır içerdim ama şimdi içmiyorum malum tarfini verebilirmisin bende yapayım gülüm bu arada dikkatimi çektide sen bu aralr pek bir bunalımdasın kuzum neyin var sıkılıyodsun hayırdır sıkıntınmı var yoksa bebek konusundanmı bak takmaıyoruz demişin ne güzel oldukça takmamaya bak en azından adet olsan bile üzülmemiş olursun beklenti iine girmezsin kuzum ama inş bu ay gelmez lanet kırmızılar inşş
kızlar dr geldik biz oğluşum 2 kilo olmuş boyumuz 42 cm olmuş şimdilik herşey normal canlar.siz ne yapıyorsunuz.

hoşgelin kuzum çok şükür herşey yolnda çıkmış hh ohh maaşallah annesi fatihimizeeehayırlısıyla az kaldı heyecanla bekliyoruz yaramzaımızı annesi

bu aralar kimse denk gelemiyoelisim yaa baya sessiz kaldık ama geldim uyumuşum biraz kalktım damladım hemen domates çorbasını bende çok seviyorum ama yapmadım hiç hazır içerdim ama şimdi içmiyorum malum tarfini verebilirmisin bende yapayım gülüm bu arada dikkatimi çektide sen bu aralr pek bir bunalımdasın kuzum neyin var sıkılıyodsun hayırdır sıkıntınmı var yoksa bebek konusundanmı bak takmaıyoruz demişin ne güzel oldukça takmamaya bak en azından adet olsan bile üzülmemiş olursun beklenti iine girmezsin kuzum ama inş bu ay gelmez lanet kırmızılar inşş

hoşgelin kuzum çok şükür herşey yolnda çıkmış hh ohh maaşallah annesi fatihimizeeehayırlısıyla az kaldı heyecanla bekliyoruz yaramzaımızı annesi

canım haber geldi sonuçları iyi. Ama altı ay daha ilaçlara devam belki sıfırlanırsa daha erken bırakırlar bilmiyorum. Ama gelişmeler iyi yarın da kavuşuyoruz zatenn.

canım ben her an gelemiyorum geçen hafta rahattım ama müd. yard. geçtim hoca da geldi izini bitti yazamıyorum o odada olunca çalışan bayanım işte. ohh git valla annene bizde yakın olsak bende giderdim hep. Bitti bitti işte temmuz da canım son günü işte. Belkim bebiş tam aşılama düşünürken gelir belli mi olur. Hayırlısı olsun hakkımızda canım. Biz eylül dedik bir ara ama rahim filmim çekilmedi daha o yüzden eylülde o yapılır klomen kullanırım ekimde de kurban bayramı giriyor tedavi yarım kalabilir dr olmaz bayramda kasıma kalacak mecburen.

Maşallahh canımm olğluşuna şimdi artık daha hızlı kilo alacak son boyu uzayacak haftasına göre iyi yanii canımm.. Ben son mesai günümü bitirmeye çalışıyorum. Yarın yola çıkıyorum 10 gün kadar ayrı kalıcaz canım. Hazırlıklar devam ediyor benim bugün kocişe yemekler yapıp bırakıcam bavul felan hazırlıcam işte öyle.

sonuçlar iyi çıkmış gülüm çok sevindim amailaçlara devam edicekmiş olsun kuzum inş erkenden bırakır hayırlısıyla bak şimdi tatilede rahat çıkıcaksınız balısı

slmmm kızlar ben geldimm bu gun test sonuçlarını almaya gittik zeka testi çok güzel dedi sorun yok dedi..ve bebeğimizin cinsiyetini söyledi kız annesi olucam çok heycanlıyım farklı duygulardayım allahım herkeze nasip etsinnn

merba fıstıklar nasılsınız
hoşgeldin hülyam iyiyiz balım sen naıslsın

hoşgeldin kevserim çok şüküğr sonuçlar temiz çıktı darısı benim başıma inş kuzum bende 2 gün sonra yaptırıcam cinsiyette bell olmuş gözün aydın maaşallah kzına yerim ben onu

kızlar cumartesidnen beridir fındık girmiyo acep nerde nasıl neden gelmiyoki merak ettim şimdi:18:

aşka geldi kaçtılar mı kocası ile:))))))) kıbrıs falan diyordu

yok kuzum aslında 42 cm değl boyumuz 44 şimdi ben hesapladım kadın az düşük söylüyor:) 2 cm kısa söylüyor çok büyük fark yok ama olsun.

a.s maşallah cnm serbest beta kaç çıktı tatlım bir bakalım erkekmi kızmı

sanırsam öyle oldu girerdi yoksa kuzum olsun balım yaa 2 cm sonuçta sağlıklı olsunda o büyür annesi sen merake tme

hoşbuldum güzelim ultrason görüntüsüyle cinsiyet tahmini yapan bi yer var oraya göz gezdirdim yawww oğluşumun pipisini babası bile gördü ben hala cinsiyet tahmini dogrumu diye ultrason görüntülerne bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…