Kaldığımız Yerden Her Telden..

vallahamı neresi peki bende koysam ederlermi gerçi g2 hafta önceki görüntü olur ama hülyam olurmu acep geleyim bende

MERHABA hülyacım bizde sizingibi kızmı erkekmi diye her gittiğimizde sorduğumuz için artık gittikmi dr pipi den başka bişi göremiyoruz bebem bugünde şov yaptı zaten artık doktor kafa aşağıda görüntü zor alırız dedi sende benim gibi artık pipiş seyredersin:)

meraba canım aynen söylediğin gbi dr banada göstermediki o gün bitek eşime gösterdi ben görmedende içim rahat etmiyo eşime soruyorum gördün dimi eminsin diye görmemek için kör olmak lazım diyo bal gbi pipi işte..dr eger bu erkek değilse ben kendi oğlumu verirrim size dedi eeee bu kadar büyük konuşmadan sonra herhalde değişim olmaz

şimdi koyacakmısın bacım ayyy bende cok merak ettim

koydum anacım da yazan yok şimdilk biraz küçük yaa belki anlamazlar anlamazlarsa eğer perşembe gittiğimde gelirim hemen koyrım bkalım hayırlısı belki doktorda söyler zor ihtimal ama beki işte umut kuzum:18::18:

tamam canım sen ara ara bakarsın cp yazmışlarmı diye ama ilk sayfayı okudunmu erkek ve kız bebeklerin ultsason örüntüleri var bide sen karşılaştır bakalım

sonuçlar iyi çıkmış gülüm çok sevindim amailaçlara devam edicekmiş olsun kuzum inş erkenden bırakır hayırlısıyla bak şimdi tatilede rahat çıkıcaksınız balısı

evet iyiye gidiyormuş ama sigaraya hala devam. Onu bir azaltsa hiç olmazsa daha iyi olacak. tatile gidince de çok iyi olacak gerçi bir üşengeçlik çöktü bana nedense yaa off gitmese miydim evde mi otursaydım bi sürü yorgunluk gibisinde kaç günün yorgunluğu canım yarın ayılırım ben inşallahh..

kızlar cumartesidnen beridir fındık girmiyo acep nerde nasıl neden gelmiyoki merak ettim şimdi:18:

onlar İstanbul'a gideceklerdi eşiyle sonra da Kıbrıs istemiyordu ama Ağva olabilit diyordu gidiyorum da demedi ama bilmem ki.

merba fıstıklar nasılsınız

Maşallh canımm bebeğinee..Demek prensesin geliyorr süper bayan egemenliği olacak evde. Hayırlı kısmetli bir evlat olsun sağlıkla gelsin canımm..

Off canım çok sıkılıyor kızlar boğuyorlar sanki nefes alamuıyorum odada sıcak iki odanın arasındayız,o odalarda klima var ama fayda etmiyor havada rüzgar ama içeriler sıcak neden böyleo oldum ben yaa..

işte onu azaltması lazım kendi sağlığı için gülüm tatile biraz üsütüne düş belki bırakır kolay değil ama neden erinme geldiki kuzum ne güzel tatil yapıcaksın bitanem

işte onu azaltması lazım kendi sağlığı için gülüm tatile biraz üsütüne düş belki bırakır kolay değil ama neden erinme geldiki kuzum ne güzel tatil yapıcaksın bitanem

yok canım ya kaç kere dedim demez miyim dilimde tüy bitti ama içindeolacak kendi isteecek başkasının demesiyle olmuyor işte bende dha birşey demiyorum alınıyor o zamanda suratı düşüveriyor.

yok canım ya kaç kere dedim demez miyim dilimde tüy bitti ama içindeolacak kendi isteecek başkasının demesiyle olmuyor işte bende dha birşey demiyorum alınıyor o zamanda suratı düşüveriyor.

evet aslında haklısın kendi içinde olucak akrarlı oucakki bıraksın zorlamayla mümkün değil meleğim:26:

evet aslında haklısın kendi içinde olucak akrarlı oucakki bıraksın zorlamayla mümkün değil meleğim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…