Kaldığımız Yerden Her Telden..

anammm kimseler yok dejavum hiç giremiş nerelerdeki ne olursa olsun girip slm verirdi merak ettim bak acep nereki:26:

anamm tatih belli oldu demek daha ileriye vermiş düşündüğümüzden inşllah bekler o zamana kadar canım ne kadar içeride kalsa kar tabii canımm. Ben tatilde olucam ama ararım tabi bir gün öncesi ve doğumun olduğu gün elbette. Bence kilosu da gayet iyi canım daha da alır pazartesiye kadar son ayda her gün kilo oluyor ya kaç gram alırsa alsın kardır. Annende geliyor süper evini temiz pak yapar sende yorulmazsın doğum öncesi dinlen bol bol uyu canım.. Enerji depola valla annen yanında da olsa sen bebişle zaten yorulacaksın. Şimdiden de komposto falan hazırlayın annenle bulunsu dolabınla süt yapar canım.

slm kuzumm bence temizle gitsin camları öbür türlü çok eziyet olur senin için

evet hem de çok olacak o hafta çalışıcam hem de tek olucam ben gelicem beraner çalıştığımız bayan bir hafta daha izne çıkmış olacak. Bugün mutfağımın camlarını sildim iç dış pimapenler falanbaya yordu, duvar fayanslarını sildim, süpürdüm sildim evi banyo lavabolar geç başladım bir de işlere uykumu alamadım az daha yattım kahvaltıdan sonra, inşşat sesleri azalmıştı, sonra kalktım pazar falan geldim dinlendim ancak işte daha çok iş var yarında yapıcam.

Yapabildiğimi yapıcam bugün yaptım biraz sıcakta da herşeyi bir anda yapmak çok zor geçen hafta evi üstten süpürmüştüm bugün her yeri sip vuxak çektim s,ldim falan off sırtımdan terler boşaldı valla. Tek yemeklerin kalması zor canım yaa zaten tatilden gelince kesin evi dağınık bulucam, bir de mutfak dolaplarım beyaz yine kirlenmiş olur ama içlerini hiç olmazsa yarın halledicem, banyo elden geçer yine, yataklara sereceklerimi hazırlarım falan ee bayram için ütüler falan. Olur daha iş ama ne kadar azaltırsam o kadar kar gitmeden. Yarın ne yaparsam p.tesi salı bişi yapamam p.tesi kaynanama uğrarız gelirim ütülerin bir kısmı kalır onları yaparım, kendi genel temizliğimi yaparım, evi elden geçirirm, salı son çalışma yapcaz, eşime yemek yapıp bırakıcam, bavulu hazırlıcam ohoo çok iş.

aferin sana hiç bozma sen böyle evam et en sonunda yataklara düş. Ya ben sana artık ne diyeceğimi şaşırdım balım yaa yapma dedikçe daha çok yapuyorsun daha yeni sana cam silme, ağır iş yapma etme demedik mi ya zaten sürekli yapıyorsun evdesin de yavaş yavaş yap bişi mi götürüyor evini Allah aşkına yaa.. Canının kıymetini bil artık daha yeni gebeliğin dikkat et yaa.. evinde hiçbişi yoktur eminim can sıkıntısından ve şu temizlik takıntından eve sarıyorsun ama sonradan çıkıyor acısı kuzum yaa..

ıyyy ne diyosun yaa.. Hamile olmasa bile iğrenir birşey yiyemez insan yaa ne vicxdansız ahlaksız insanlar var insanların sağlığıyla oynuyorlar yaa kesinlikle şikayet etmek lazım bunları yaa ama ceza yok ki bu memlekette.

valla iyi markalarda da çıkmış biz en iyi diye bilinen markayı alıyoruz ama bir kere mesela su kokuyordu sürahiden mi dedim acaba bardağa koydum yine kokuyor döktük suyu bir keresinde de içinde bişiler vardı beyaz beyaz uçuşuyordu yine döktük ama içmeye devam ediyoruz napalım çeşme suyu imkansız içilmiyor kazara içsem çıkarıyorm yani devlet özendirmeye çalışıyor musluk suyunu oradan için diyor ama kendileri içebiliyor mu acaba hiç sanmam.

Olsun canım yine de iyi daha doğmuyor ya dur alır daha 3 kiloyu geçer yine de ki ideal kilo zaten canım 3 kiloyu geçsin daha ne doğunca alır daha o ki şu kilosuyla bile doğsa sorun olmaz ki balım sağlığı iyi olduktan sonra bak ben 2 kilo doğmuşum ama sağlığım iyiymiş sarılık falan bile olmamışım ama yemiyormuşum işte doğduktan sonra da sağlık önemli olan canım.. Çok kilolu olup sorun çıkması daha kötü kiloyla orantılı değil o canım 2 kilo altında olursa sorun olur. Hastaysan ıhlamur zararlı mı bilmiyorum da limonla onu içebilirsin. pekmez, bal, bunları yiyebilirsin bir de tv de dedi canım bala karşı bebeklerin 1 yaşa kadar alerjisi olabiliyor yedirilmiyor ya o sürede anne de bal yememeliymiş bebek doğduktan sonra çünkü sütten bebeğe yine geçebiliyormuş bugün dr dedi tv de bak aklıma geldi. Hayırlısıyla doğsun inşallah canımm..

yaa fiyat süpermişş.. Ben korkuyorum aslında ideal cilt tipindeyim ana korkuyorum işte. Bir de burada hangisi daha iyi yapar bilmiyorum riskli iş ne de olsa güvenilir olması lazım ve bir daha gerçekten çıkmaması lazım dediği seanslardan sonra. Bir de be yaptıracaksam kış ayını tercih ederim. Çünkü epilasyon yapılırken tüylerin uzamış lması tercih ediliyor iyice uzasın öyle gelin deniliyor yazın da etek falan giyerken ve sürekli alırken biraz zor. Ehh bebekte düşünüyoruz heralde 2 seans arası 1 ay falan o kadar zaman korunamam bebebeğe zararı var mı bilmiyorum ama bir yerlerimi halvet varken o kadar bırakamam yanii. İnşallah başarılı sonuç alırsın yaz ama nasıl sonuçlar aldığını da.

kızlar ben kaçanzi eşimle film izliycez size iyi sohbetler bu arada fırındaki patasei bilenler varsa size zahmet yyazıverin ben alırım artıkın öpüyorum hepinizi Allaha emanet olunnnn

Canım ben tavuk patatesi bir kere fırın poşetinde yaptım içine tavuk, küp kesilmiş patates, yağ, karabiber, kekik, istenirse pulbiber, tuz falan bunları karıştırdım kapta attım fırın poşetinin içine ağzını kapadım ibirka delik deldim yoksa patlıyor poşet attım fırına yumuşacık ve çok güzel pişmiş tavuk ve patatesim oldu pamuk gibi haşlanmış gibi oluyorlar. Renklendirmek istersen daha soslu falan istiyorsan bu karışıma salça da katabilirsin, Hazır harçlarda var onlardan da kulandım toz halinde onlar tavuğu poşete koyup baget mesela üstüne o harçı döküyorum, ağzını kapatıyorum biraz elimel dağıtıp fırına veriyorum su falan hiçbişi koymuyorsun yağıyla birleşince sos sulanıyor sonra geniş kaba alıyorum yırtıyorum poşeti döküyorum kaba çeşitleri var çeşnisine göre ama evde de yapabilirsin gebeyken hazır alma.

İyi yolculuklar canımm.. Gelemedim yaa gündüz. İyice dinlen, güzel bir tatil yap bana da az kaldı artık 3 gün sonra bende gidiyorum. Görüşürüz gelince öptümm güzelimm kendine iyi bak.

anammm kimseler yok dejavum hiç giremiş nerelerdeki ne olursa olsun girip slm verirdi merak ettim bak acep nereki:26:

Kız valla hiç bakamadım pc yi hiç açmadım. Sabah erkenden inşaatler yüzünden kalktık kahvaltı ettik ben biraz daha yattım uyumuşum o ara kalktım pazara gittik geldik oturdum sıcaktan sonra işlere başladım mutfak camı, iç dış pimapenleri birde arlkaya bakıyor kuşlar pisliyor baya uğraştı sonra mutfağı sildim, evi dip bucal sildim süpürdüm, banyo lavabolar ama ter aktı sırtımdan valla az oturdum dışarı çıktı iftar vakti olmuştu zaten alacak birkaç birşeyim daha vardı bıkmadım almaktan. Sonra geldik yemek yedim eşim önce yemişti çamaşırları attım bir posta daha 2 posta daha var yarın artık onlarda. Aha daha yeni popımu yere koydum yanii. Yarın da devam işte canımm..

Kızlarr ben yokken topiğimi şenlendirmişsiniz teşekkür ederim hepinize gelemdim iten güçten malum çarşamba yolculuk var ev işleri çamaşırlar falan. Yarın da işlere devam edicem ama gelmeye çalışırım iki gün de işyerinde geçecek şimdidem söyleyeyim çok gelemeyebilirim müd. yard. oraya geçiyorum öbür bayan izindenn gelecek, müd. yard. izinden geliyor o varken yazamıyorum yaa.. Vakit bulmaya çalışırım gelirim illa ki az da olsa. Şimdi gidiyorum makine duracak asayım çamaşırları da yatayım uyku akıyor gözümden. İnşaatlarda erken başlıyor çok Ramaandan dolayı erken başlayıp erken paydos ediyorlarmış çok sıaklaeda dayanamıyorlarmış 6 da başlıyorlar ama ben uyanmıyorum o zaman uyuyorum duymuyorum ama sekizde illa duyuluyor artık kalkıyoruz mecburen bu gece geç bile kaldım makinenin durmasını bekledim. Öpüyorum canlarr..

Günaydın canlarımm kahvaltıdan sonra bir bakayım hemen dedim. Sabah eşim daha uyuyordu ben erken kalktım mutfakta işlerimi yaptım kahvaltı ettik daha mutfak dolaplarını silicem, kapılar, avizeler silinecek, küveti yıkıcam, balkon var yatak odasının camını silicem ve bir dolu ütü yapıcam akşama şimdi ikinci postayı attım yıkanıyor bir posta akşam yıkadım kurudular ve bir de kaynanama yemek yapıcam çok iş var yani. Kimsenin de birşey düşündüğü yok yaa dün fasulye aldım kayınpeder istemişti yaparım diyearadım başka bişi istiyorlar mı diye bamya yapmıştım geçen hafta çok beğenmişlerdi ama kayınpedere pek kalmamış kaynanam kayınpederime bamya istiyor musun diye soruyor ya biliyor tatile çıkıcam evde işlerim hazırlıklarım vae iki yemek isteyecek bir de kayınpeder isterim dese insaf yanii daha bir de kendimize yemek yapıcam neyse onu istemediler neyse ki. Bir de bugüne istiyoruz demez mi dünden için bende eşime tl açtırdım bugün istemiyorsunuz dimi çok işi var diye yok yarın olsun artık demiş hayret gerçekten yanii.. Belim zaten iki büklüm tutulmuş. Bugün de şu şleri atlatsam rahatlıcm yarın kaynanaya gidicez gitmeden bir görmek lazım. Yrın genel temizliğimi yapıcam kendinimin , ütü işim kalırsa yarın da yaparım zaten. Eh kaynanaya gidince de iş çkışı eve gelmem zaten 8 olur. Salı günü de yenek yapıcam eşime bavul hazırlıcam falan full yoğun olucam.

dejavum kolay gelsin sana hamarattsın vesselam:)) hiç durmadan hem iş hem çalışıyosun maşallahhhh

melisam tatile çıkmış ,hayırlısıyla git hayırlısıyla gel.. inşallah bol bol eğlen bizim yerimizede:))))))))

benimte bugün ütü işlerim falan var yarın dr gitcem inşallah dua edin kızlar .bugün kaynanam aradı niye gidip gelmiyosunuz diye bende dedim çok yoğunuz aslında dicek çok laf var ama ramazan ramazan konuşmayayım dedim.allah akıl fikr versin

öptüm hepinizi

meleğim merak ettim seni seni tatil dönüüne kadar göremeyeceğiz ve özleyeceğiz bu süre içinde kendine çok iyi bak emi balım annene gidince gittiğini haber et bana artık sonrasıda Allahıma emanet yolun izin açık olsun gülüm hayırlı yolculuklar ve iyi tatiller diliyorum kuzum benim

ee yuhh yani snein kayınvalidene ben birşey diyicemde şimdi ayıp kaçıcak yahu işin başını aşmış ne diye istiyo anlamıyoeum otursunda yapsın kadına bak keyfini bozmasın canın kıymetini bilsin ama snein şin mi var çalışıyomusun yorgunmusun demesin yazık yaa o akdar işin arasında birde çalışaarak onara yemek yapıyosun çok sinirlendim inanki şuan sende aratma gülüm sürekli sen aradıka onlar isteyecek bırak yaa eşinde görüyo yoğunluğunu yapma kadın yokmu ona deisnlerde yaptırsınlar

valla mecburen canım ya eve baktığım yoktu sıcaklardan kolumu kaldıramıyordum ama bayram haftası daha çok iş kalmasın diye yapıyorum valla napıyım başka yapacak yok. Bana ütü deme valla nasıl ütüm var anlatamam sana dağ resmen eşimin herşeyini yıkadım ütülücem bırakıcam kendimin yanıma alacaklarımı falan ütülücem. Akşam serinliğinde artık onlar. Ayy bir de neden gelmiyorsunuz diyorlar ha bu insanlar yaptıklarını farkına da varmıyorlar he. İyi demişsin sende boşverr daha bişi deme muhatap alma yani..

Canımm daha gitmiyorum kuzumm iki gün daha mesaim var gündüz görüşeceğiz tabii hoca geleceği için az yazarım ama yazışırız yani öğlende gezilmiyor erken geliyorum yemekten. Çok endişeliyim alsında balım annemin salı günü sonuçları çıkacak 6 ay geçti genel testler yapılacak tekrar tedaviden nasıl ir sonuç alınmış belli olacak ya tamam denilece ya 6 ay daha devam ama ilaç sonuç veriyor olsun da 1 seneye tamamlansın sorun değil ama işe yaramayıp bırakırlarsa tedaviyi o daha kötü bende gidemiyorum çarş. başlıyor iznim bende yanında olmayı isterdim.. Valla öyle diyor yaa kayınpedere soruyor bamya istiyor musun diye.. Biliyor yanii tatile gideceğimi. Canım kadın daha çok yeni yıllardır gelen kadın çıktı işten bıtaktı memleketine yerleşti bu kadında pek yemek beceremiyormuiş benim de içim el vermiyor hazır yemelerine kendi zaten yapamıyor yapar da iştee yanii ne zaman gitsek ya başı dönüyor ya kalkamıyor kuaföre falan gitmeye hali var ya neysee işte tüm gün tv başında gece uyumaz gündüz uyur. Napıyım bende yardım etmeye çalışıyorum içim el vermiyor ama sadece biraz düşünce istiyorum yanii başka birşey değil neyse eşimi arattırdım söylettirdim sedanın çok işlleri var yemeği yarın getiricez dimi demiş kayınpeder çıkmış o tamam der zaten kaynanam olsa bir laf derdi belki yine amann hiç takamıcam valla koydum yemeğini pişitor daha benim işlerim var.

Kızlarr günaydınn neredesiniz bakem siiz. Dün var ya geberdim ya fırınım, mutfak dolaplarım, kapılarım hep silindş mutfak baya zamanımı aldı ama mis gibi oldu. Tabii tepeleme ütü olunca cam silmek kaldı. ütü yapmaktan artık ayağımın topukları sızladı. Eşimin tüme yaın kıyafetleri benim yanıma alacağım herşey ve daha yanıma alıp almayacağımı bilmediğim şeyleri de ütüledim. Sonra uyuyamadım da yorgun olunca uyuyamıyorum dalmışım sonra ama sabaha karşı uyandm ara ara uyudum yine de uykumu almışım ama çok uykusuz değilim. Bugün de kaynanama gidicem gitmeden gözükmem lazım, eve gdiicem beyazlar ütülenecek, behn ağda epilasyon yapıcam, manikür yapıcam kendime, bavula koyacaklarımı belirlicem yarın eşime yemekler yapıcam ve bavul hazırlıcam gidene kadar durmak yok bana çalışınca böyle işte.

yavrum çok yorma kendini ya tatilde acısını çıkar artık .kolay gelsin daha işin varımş .yazdıklarını okurken yoruluyom:)))))))))))) ben maşallah sana.

günaydın meleğim vallaha arada girdim dün hiç kimseler yoktu bende çıktım 2 gündür baya sessiz topik senin işler bitmemiş ama sen bitmişşin maaşallah yaa kuzum canına yazık boşver o kadar yorulma yaaa vallaha ben okurken yoruldum yani tatile gidince artık acısını çıkar bol bol gez denize gir ohh ferah ferah vallaha fıstık s-fıstık yani

bende iyiyim çok şükür kuzum öyle biraz bakayım dedm işlerim var misafirlerim dün gelecekti bugüne kaldı hazırlık falan yapıcam
ite slm vereyim dedim

kolay gelsin tatlım bende evdeyim bir saat sonra çıkıcam eşimin gelmesini bekilyorum yemeklerimi hazırladım iftar için akşam gelince zor oluyor hazırlamak

kolay gelsin tatlım bende evdeyim bir saat sonra çıkıcam eşimin gelmesini bekilyorum yemeklerimi hazırladım iftar için akşam gelince zor oluyor hazırlamak

sağolsın kuzum evet zor oluyo eve gelince herşey hazır olunca daha rahat oluyo ama o yorgunlukla gelipde işlere girişince malesef birşey sorucam balım sneinde bu dönemlerde akşam yemeğinden sonra böyle halsizlik uyku basması oluyomudu her akşam yemekten sonra uyuyp kalıyorum kendimi gezdiremiyoum ben yaaa:26:

olur tabi canım ,bende öyleydim hala öyleyim yemekten sonra bulaşığı falan toplayıp uzanıyorum koltuğa bir bakmışsın uyumuşum:))))))))) 1-2 saat kestiriyorum.ama o uyku çok tatlı geliyor bana. geçen gün yatıyorum sol yanımda bebişim bir tepik atmış sallanmışım kalktım eşim ne oldu diyor oğlun tekmeledi diyom gülüyor artık iyice güçlendik teyzoş ne yapalım.yemeklerim bitti allah şükür ya ne yaparsam kardır artık ağırlaştım baya halim kalmıyor annemler şimdiden gelse ne güzel olur :) ama gelemez şimdi neyse idare edicem artık yavaş yavaş yapıyorum allah yardımcımız olsun .dün alışveriş yaptık oğluşuma banyo kovası tası aldık çok şirinler:) tarak aldım, kendime çanta aldım bir iki parca kıyafet aldım almıcam artık kıyafet annem almış gene bir valiz doldurdum diyor almam artık.zaten çabuk büyüyorlar sağllıkla gelsinde.ya eşimle gidiyoruz alışverişe nerde gereksiz şey var onları almaya çalışıyor :) canım oğlum yazısı var tüm herşeyimiz bitti bir yazımız kaldı sanki . gitmiş model araba bakıyor :) töbe töbe neyse artık hevesli baya da hep lüzümsuz şeyler:) neyse cnm ben çıkıcma şimdi sonra gene gelirim .sanda kolay gelsin yorma kendini.

asembimmmmmmmmmmmmmm yavrum önümzdeki hafta yavrun kollarında olucak inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…